Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Kannattaa muistaa, että työtään nekin puhelinmyyjäparat tekee. Ja aikamoista koiranhommaa se kuulemma on. Tilanteesta selviää joka kerta ihan sen kummemmin kettuilematta, itsellä on tapana sanoa että jos olet myymässä jotain, en ole ostamassa. Silloin myyjä lopettaa, kun tietää ettei kauppaa tule ja on parempi alkaa jo katsomaan seuraavaa numeroa.

    Comment


      Kyllä nyt ottaa pattiin. Keväällä ostetut BBS:t oli läheisessä maalaamossa maalattavana. Puhalluksen jälkeen tapahtui eräänlainen "nigga stole my rims" -efekti. Vanteet haihtuivat puhalluspölyn mukana uusille markkinoille. Keskikupit sentään jäivät itselle muistoksi.

      Comment


        Ei tarvita saippuaa / kemikaaleja !

        Firmaan soittaa varmaan kerran viikossa jostain saippua- / pesuainefirmasta (näitä on siis useita omituisen nimisiä firmoja, usein soittavat Tukholmasta) tyyppi, joka on kuin parempikin tuttu kanssani, eli alkaa etunimellä jutustelu, ja "on se ilmoja pidellyt" -jutut. Sitten pitäisi ostaa jotain ylihintaista lientä vähintään 200 litran tynnyri (ihan varmana on kamalan paljon parempaa, kuin muut maailman liemet yhteensä) ja tästä palkintona voidaan sinulle ihan kotiosoitteeseen lähettää digikamera tms...

        Keksikää nyt s##tana joku uusi juttu jo.

        Loisteputkipuhelinkauppiaat on samaa porukkaa.

        (vähän helpotti, kiitoksia)

        Comment


          Kiitti Tero, pitää huomenna soittaa tuonne.

          Comment


          • Laitetaanpa esimerkiksi Fonecta . Pari vuotta sitten soittivat Fonectalta ja ehdottivat jatketaanko ilmoitusta keltaisilla sivuilla , no sanoin ei, ei laiteta mitään maksullista. Seuraavana keväänä tuli Fonectalta lasku ilmoituksesta luettelosta. Soitin Fonectalle, jonotin puhelimessa pari tuntia, kunnes vihdoin sain jonkun langan päähän. Väittivät siellä etteivät he poikkeuksellisesti ole viime vuonna ottaneet minuun yhteyttä teletietojen mukaan ja he noudattavat sopimuksessa olevaa kohtaa jatkuva ilmoitus. En itseltä tuollaista sopimusta löytänyt, mutta en voi olla varma useita vuosia vanhoista asioista enkä jaksanut kaivaa arkistoituja lappuja. No maksoin laskun pois, mutta vaadin kirjallisen irtisanomisen sähköpostiin, jonka myös sain. Tänään taas soitettiin , linja oli erittäin huono, myyjä puhui vain Helsingin seudun puhelinluettelosta ja sanoi jatketaanko ilmoitusta . Tivaamisen jälkeen sain selville, että kysymyksessa oli Fonecta ja nyt valkoiset sivut. Ilmoituksen hinta olisi ollut n. 400 EUR. Kysyin oliko minulla varmasti ilmoitus valkoisilla sivuilla , johon hän vastasi, ettei oikeastaan tiedä. Eli aika rikollista touhua alkaa tuo olla . Ensi keväänä varmaan taas tulee lasku, mutta nyt on henkilön nimi ja puhelinnumero muistissa.

            Comment


            • Samankaltaisia kokemuksia mullakin Fonectasta ja muutamasta muusta puhelinluettelofirmasta. Mainostavat, että ei tämä nyt periaatteessa ole pakollinen, mutta kaikki sen ottaa. Tähän kun sanoo ei, niin homma tuntuu olevan OK, mutta silti tulee lasku perästä. Ikinä en ole noita maksanut.

              Comment


                Itselleni soitti yksi päivä 118 numero palvelusta myyjä, puhelu oli aika lyhyt kun ilmoitin että en ota mitään maksullista. Ei siinä mitään, mutta kun meni 2 päivää niin soitti samasta firmasta eri henkilö.... Sekin puhelu oli aika lyhyt mun kohdalla, äijä sai höpötellä hitsaus laitteelle kun mulla meni hermot siihen tuputus myyntiin :)

                Comment


                  Ei mikään iso asia, mutta ärsyttää kun ei kännykän akku kestä edes päivää, vaikka kyseessä on vain reilun vuoden vanha puhelin.

                  Comment


                    Itse jätän puhelimen auki ja linjan toisessa päässä oleva lehtimyyjä ym kaupustelija saa puhella itsekseen niin kauan, kunnes tajuaa, että kukaan ei kuuntele.

                    Comment


                      Viimeksi soittanut myyjä oli kyllä kunnon aasi. Kaupusteli jotain hemmetin sukkia, ei kysynyt ollenkaan olenko kiinnostunut vai en vaan lopetti paperista luetun monotoonisen myyntirämpytyksen näin:

                      "JA ENÄÄ SITTEN TARVITSISIN SUKKAKOKONNE NIIN VOIMME LAITTAA SUKAT TULEMAAN"

                      Vitun pelle. Rupes justiinsa kiukuttamaan sen verran että soitan huomenna tuon puhelinmyyjäeston. Kiitos linkistä.

                      Comment


                        Se on taas tää vuoden aika kun nuo fonectan/eniron luettelo myyjät soittelee....

                        Comment


                          Aikanaan rupesin sitkeelle puhelinmyyjälle kauppaamaan samallaisella inttämisellä vanhoja auton osia. Muutaman minuutin kuluttua kaveri sanoi, että ei tainnut tulla nyt sulle kauppoja. Tähän vastasin, että tais kuule käydä meille molemmille samalla tavalla. Ja sitten toivoteltiinkin naurussa suin hyvät päivänjatkot.

                          Comment


                            Alkuperäinen kirjoittaja Arctos Näytä viesti
                            Sori, en saanut ihan kiinni.
                            Sanoin huonosti - ei pitäisi kikkailla jos ei osaa.

                            Jos perintäpäätös ei ole lainvoimainen (jos valitusajan aikana on jätetty muutoksenhaku jota ei ole vielä lopullisesti ratkaistu), ei perintäpäätöskään ole toimeenpantavissa. Jos taasen perintäpäätöksen mukaista maksusuunnitelmaa on noudatettu ei saatavaa voi laittaa ulosottoon. Mokattu on myös jos ulosotto on käynnistetty ilman ennakkoilmoituksia.

                            Hyvä että olet jättänyt korjausvaatimuksen, asia varmasti tulee korjatuksi.

                            Comment


                              Tänään pitäisi tulla postissa vastaus tuohon vaatimukseeni. Maanantaina tapahtuu ulosmittaus veronpalautuksista, jos ei KELA vedä vaadettaan pois tai minä maksa laskua, jonka eräpäivä oli eilen. tiedä nyt sitten mikä tuon valitusaika oli. Vireille asia on meenyt papereiden mukaan 1.10. ja ilmoitus oli päivätty 12.10. Minulla se oli postilaatikossa 14.10., KELAan soitin 15.10. ja oikaisuvaatimus lähti 16.10.

                              Comment


                              • Ei kyllä töidenteko,opiskelu ja kela mahdu samaan lauseeseen huonostikkaan.

                                Comment


                                • Ei mahdu ei.
                                  Nimimerkillä tienata ei saa ja tukia ei tuu! (Näytetyö kesken)

                                  Comment


                                  • Tästä voisi olla tehokkaampi apu: http://www.ssml.fi/index.phtml?s=35
                                    Tuo toimii oikeasti. Huomasin edellisen kolmivuotiskauden päättyneen siitä, kun alkoi taas tulla puheluita, mutta uudistamisen jälkeen piakoin loppuivat, eikä sen jälkeen ole tullut yhtäkään soittoa.

                                    Tuolla pöytälaatikossa on yksi prepaidi kokoajan päällä, mutta siihen ei tule soittoja. Ilmeisesti operaattorit eivät myy niiden numeroita suoramarkkinointiin?

                                    Comment


                                      Ei kyllä töidenteko,opiskelu ja kela mahdu samaan lauseeseen huonostikkaan.
                                      Näin on. Minusta se tuki saisi olla opiskelupisteisiin sidottua riippumatta siitä, väännätkö vielä illat töissä saadakseen jotain leivän päällekin vai ei. Siinähän se tulee kontrolloitua, että opiskeleeko vai keräileekö vain luontaisetuja.

                                      Comment


                                      • Ja se mitä esim. kesätöistä tienaat ei sais vaikuttaa opinto/asumistukiin millään lailla.

                                        Comment


                                        • Ei kyllä töidenteko,opiskelu ja kela mahdu samaan lauseeseen huonostikkaan.
                                          Tuohon ei mahdu kyllä oikeen mikään yhteen kelan kanssa. Puolisokin voi lytätä jo aika hyvin tuet. Ei kai sillä mitään väliä tukiin pitäis olla jos sattuu seurustelemaan opiskeluaikoina?

                                          Comment


                                          • Eihän puolison tuet enää vaikuta ainakaan asumistukeen.

                                            Comment


                                            • Eihän puolison tuet enää vaikuta ainakaan asumistukeen.
                                              Just tietysti poistunu ku eronnu opiskelijatytsystä. :D Vuos kaks sitte tais olla n. 17te mitä puoliso sai tienata, sit ei tainnu saada asumistukea ja vaikuttikos opintotukeenkin jonkin verran?

                                              Comment


                                                Hyvä jos nykyään ei puolison tulot vaikuta.

                                                Ite kans taistelin noista puolison tuloista opiskeluaikoina. Kelan mielestä oltiin "puolisoita" kun asuttiin samassa kämpässä, mut jouduppa onnettomuuteen, niin tämä samainen henkilö ei sais sairaalasta mitään tietoja, koska ei ole "puoliso".

                                                Maksovat mulle aluks kiltisti asumistukea, mut sit yks kirkas päivä huomasivat että sun kanssashan asuu toista sukupuolta oleva henkilö ja tienaa rajojen yli. Jouduin maksamaan takas, mut pari vuotta sain vetkutella, kun valitin kaikkiin mahollisiin asteisiin.

                                                Tein sit koko opiskeluajan toitä, että sain asumisen maksettua. Sit ei saanu normi opintotukeekaan enää ku iteki tienas "liikaa".

                                                Comment


                                                  Oma soppa alkaa selkeytyä hissuksiin. Postilla on kannossa kirje, jossa kerrotaan, ettei ulosottoa aiota perua. Onneksi löytyi puhelimen päähän virkamies, joka otti homman asiakseen. Ulosotto on siis vedetty takaisin, vahvistusta enää odotellaan.

                                                  Vahvistuksen mukana tulee kuitenkin vielä 175€ lasku suorittamattomista palautuksista ja selvitys jo suoritetuista palautuksista. Jotain sählinkiä rahaliikenteessä on ollut ja varmaan laskuvirheitäkin allekirjoittaneelta. Katsotaan.

                                                  Joutuu ehkä yhden oluen illalla ottamaan, on päässyt höyryt korvien välissä vähiin tässä hässäkässä. Nyt ne taitaa taas kestää sisällä. =)

                                                  Comment


                                                    Täällä kans maksellaan takaisin kelalle, kun tuli opiskeluaikoina tienattua liikaa. On siinäkin että jos tulee just ja just toimeen (eli tuet ja työistä saadut tulot) kun asuu yksin Helsingissä ja sitten viellä opiskelee, niin saa maksaa takaisin tukia. Ei oikeen omasta mielestä oikeuden mukaista, mutta näin se vaan menee täällä päin maailmaa.

                                                    Comment


                                                    • Aina voi kysyä asiaa Kataiselta. Nimim. pari kuukautta piti taas taistella tuossa kelan kanssa juurikin samoista syistä.

                                                      Comment


                                                        Mulla on takaisinperintä päällä kun sain lapsilisään yksinhuoltajakorotusta enkä ymmärtänyt, että nykyinen avopuoliso muuttui lapseni (exän kanssa) huoltajaksi kun muutti meille.

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja Hannu Kulju Näytä viesti
                                                          Mulla on takaisinperintä päällä kun sain lapsilisään yksinhuoltajakorotusta enkä ymmärtänyt, että nykyinen avopuoliso muuttui lapseni (exän kanssa) huoltajaksi kun muutti meille.
                                                          Hyvä että kerroit ja juuri sopivaan aikaan. Nykyinen vaimokokelas nimittäin tällä hetkellä pakkailee omia tavaroita ja on tuomassa niitä mun luokse. Tähän asti olen saanut yksinhuoltajalisää ja pitää varmaan kelaan ilmoitella ettei enää maksa.

                                                          Comment


                                                            Meilläpäin Kela keksi ihan itse (viikko kirjojen siirtymisen jälkeen), että otetaanpas vaimokkeelta yksinhuoltajakorotukset pois, kun näyttää miespuolinen muuttaneen taloon. Tokihan samalla sitten päiväkotimaksut nousivat siitä yksinhuoltajan 60€/kk -> maksimiin 233€/kk, vaikka omat tulot nyt ei oikeasti mitkään kummalliset ole.

                                                            Hulluintahan on se, että juridisesti mikään ei tee minusta perheen vintiön huoltajaa, vaan lapsella on yksi ainoa huoltaja kaikissa kirjoissa ja kansissa. Huoltajuus ei itseasiassa muutu vaikka menisimme naimisiin, vasta kun mahdollinen yhteinen lapsi syntyy tulee minusta tämän pienemmän huoltaja juridisesti.

                                                            Totta kai käytännössä "huollan" vintiötä vaimokkeen rinnalla, mutta joku tässä nyt ei ihan istu mun kaaliin käytäntöjen kannalta.

                                                            Comment


                                                              Aika epäreilu yleensäkkin toi maksimi maksu, saman saa maksaa sitten ne ketkä tienaa miljoonan vuodessa kun ne vähän paremmin tienaavat.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X