Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Eihän ehjillä tuotteilla mitään palautusoikeuksia normaali kaupoissa ole, hyvää hyvyyttään jotkut ottavat vastaan ja harvoin edes rahana saa takaisin.
    Postimyynnissä vain on tuo palautusoikeus 14vrk.

    Jopa esim. verkkokauppa.comin ei periaatteessa tarvitse noudattaa palautusoikeutta mikäli tuote tilataan noutoon.

    Comment


    • Alkuperäinen kirjoittaja terroristiristo Näytä viesti
      Hyvinkäällä täs biljardisalilla poolia pelailemas ja joku tulee kyselee et kuka omistaa hopeisen Audin... Yläkerran baarista tuoppi konepellille!!!
      Laitatko kuvaa kun löytyy... voidaan porukalla sitten täällä surra.

      Comment


      • -viesti poistettu-
        Viimeksi muokannut Jumppakuutio; 19.8.2009, 17:59.

        Comment


          En tunne, mutta kauppoja olen tehnyt. Hyvin on homma toiminut ainakin aikaisemmin. En osaa sanoa mikä nyt mättää.

          Comment


            Renkaat piti tasapainottaa uudelleen ja 2 rengasta piti asentaa uudelleen, kun englannin poijjaat oli hoitaneet homman niin huolellisesti. Kyllähän sitä renkaita ostaessaan voisi odottaa kumien olevan edes pyöreitä...

            Renkaina Sumitomon tekemät Falkenit, ei kyllä laatu oikein vakuuta, yhteen pyörään jouduttiin lyömään yli 100g painoja, vaikka heittoa ei kuitenkaan juuri ollut.

            Comment


              Alkuperäinen kirjoittaja jounii Näytä viesti
              Laitatko kuvaa kun löytyy... voidaan porukalla sitten täällä surra.
              Ei ole sen luokan kuvauslaitteita, että saisi selvää jäljistä. Pikku lommo, "lasin iskemiä" ja naarmuja.

              Tähän juttuun lisää, että tuli tehtyä asiasta vakuutusyhtiön neuvojen mukaan rikosilmoitus, jonka tiimoilta tänään soitettiin. Jos toisessa päässä tullaan järkiinsä, ei tarttisi käräjöimään ruveta :S Käräjille lähdettävä muuten, poliisi kun katsoo asian olevan vahingontuottamus eli mitään laitonta ei varsinaisesti ole tapahtunut. Tekijä korvausvastuussa joka tapauksessa, vaikka sen itse kiistävätkin.

              Miksi kaikki pitää tehdä hankalimman kautta?!?

              Comment


              • Vaimon ostoksia

                Naapuri myi asuntonsa ja uusi omistajapari tekee siihen täyttä remppaa.

                Vaimo osti punaviinipullon hinnalla jääkaapin yläpuolella olleen kaapin 90x60x40 cm. Kehui, että se käy meidän alakerran VC:n seinään pytyn yläpuolelle.

                Naapurit toivat kaapin meille ja sitä katselin: Siinä oli 10 cm x 10 cm reikä alaosassa (sähköjohtoa varten ?)

                Kaappia ei voi laittaa suunniteltuun paikkaan, koska reikä "paistaa silmään".

                Maksettiin Sangre del Toro pullo kaapista, johon joudun tekemään uuden pohjan!

                Naisten....:(

                Comment


                • Tähän juttuun lisää, että tuli tehtyä asiasta vakuutusyhtiön neuvojen mukaan rikosilmoitus, jonka tiimoilta tänään soitettiin. Jos toisessa päässä tullaan järkiinsä, ei tarttisi käräjöimään ruveta :S Käräjille lähdettävä muuten, poliisi kun katsoo asian olevan vahingontuottamus eli mitään laitonta ei varsinaisesti ole tapahtunut. Tekijä korvausvastuussa joka tapauksessa, vaikka sen itse kiistävätkin
                  Miten on mahdollista, että syyllisyydestä on vielä epäselvää? Eikö sen pitänyt olla selvä juttu, että lasit putosivat tarjoilijalta? Toivottavasti löytyy silminnäköijöitä tapaukselle. Tsemppiä!

                  Comment


                    Alkuperäinen kirjoittaja jannes Näytä viesti
                    Miten on mahdollista, että syyllisyydestä on vielä epäselvää? Eikö sen pitänyt olla selvä juttu, että lasit putosivat tarjoilijalta? Toivottavasti löytyy silminnäköijöitä tapaukselle. Tsemppiä!
                    Siis syyllinen on selvillä ja myöntänyt asian, mutta hänen työpaikkansa/työnantaja/esimies (ihan miten vaan) ei suostu korvaamaan.

                    Vetoavat auton olleen parkkeerattu laittomasti --> alueella ei pysäköintikieltoa ja vaikka olisinkin, niin silti ovat korvausvastuussa poliisin sanojen mukaan...

                    Tsemppiä tässä tarvitaankin, meinaa järki lähteä varsinkin kun asia on vielä näin selvä.

                    Eli kiitos :)

                    (edit) Ja silminnäkijöitä löytyy heti reilusti. (/edit)
                    Viimeksi muokannut terroristiristo; 18.8.2009, 17:29. Perustelu: Lisäystä...

                    Comment


                      Jos käräjille menee niin varaudu sit reiluun odotukseen. Omalla kohdalla sattui jokunen vuosi takaperin tapaus, kun naapurin ämmä peruutti corollansa minun Pontiacin takalokariin parkkipaikalla.

                      Huomasin jäljet autossa aika pian tapahtuneen jälkeen (30-60min) vaikken itse tapahtumaa nähnytkään. Corollan puskurissa näkyi spraymaalilla vedettyä korjausjälkeä joka saattoi jonkun mielestä olla jopa samanväristä.

                      Kävin sitten soittamaan ovikelloa mut eihän se raukka ovea tullut avaamaan. Eipä siinä muuta kuin soittamaan poliisit paikalle, nämä sit ottivat kuvat ja mittasivat osumakorkeudet ja nauroivat itekin corollan korjausta. Näki hyvin että maalia oli vielä renkaankin kyljessä ja päällä kun oli juuri suihkittu.

                      Poliiseille ressukka sit avasi oven ja kun asiaa koitettiin siinä selvittää niin ei millään suostunut myöntämään tai muutenkaan asiaa hoitamaan. Käräjillehän se lopulta meni ja noin 1,5 vuoden päästä sain tuomion, jolla sai sit hakea vastapuolen vakuutusyhtiöltä korvauksia. Siinä vaiheessa ifin äijä oli vielä varsinainen vit*upää ja venytti käsittelyä pari kuukautta muunmuassa hukaten kaikki toimittamani dokumentit kertaalleen.

                      Pointti, käräjäoikeuskäsittely on suhteettoman kankea ja byrokraattinen vääntö jossa yksinkertaisestakin asiasta saadaan aikaiseksi hyvinkin paljon vaivaa.

                      Ai niin, ämmän autoa ei ollut katsastettu eikä sen puoleen maksettu verojakaan.

                      Comment


                        Huh huh... Toivottavasti tässä omassa tapauksessa ei tarvitsisi mennä käräjille asti, ettei pääsisi vastaavaa omalle kohdalle käymään. :/

                        Tyhmää minusta tuollainen, turhaa ja aikaa vievää.

                        Comment


                          Tuoppi konepellille-juttuun mielipiteeni...Auto parkkeerattu laittomasti!? Siis se ja sama, jos esim ilkivalta tilanteessa auto on laittomasti pysäköity ja syyllinen saadaan kiini, niin ei silloinkaan ole väliä, miten laillisesti auto on pysäköity.

                          Ja en usko, että liikennemerkein ois osoitettu, että varo putoilevia tuoppeja.

                          Comment


                          • Kyllä, sillä ei ole mitään merkitystä vaikka auto olisi pysäköity keskelle naapurin pihaa: vahingon aiheuttanut myös korvaa sen. Toivottavasti jääräpää ottaa vielä järjen käteen, sillä kun huomioidaan syylliselle lankeavat oikeudenkäyntikulut, tuossa kieltämisessä ei ole järjen häivääkään.

                            Mikähän se muuten onkin, kun aina löytyy näitä tapauksia, joissa katsotaan vain omaa napaa? Reilulla pelillä maailma olisi kaikkien kannalta paljon parempi paikka elää.

                            Comment


                            • -viesti poistettu-
                              Viimeksi muokannut Jumppakuutio; 19.8.2009, 18:00.

                              Comment


                              • Nii reppii raivosta kun on nuo autot myynnissä nettiautossa, ja kissankokoisilla kirjaimilla lukee että ei vaihtoa niin silti tyrkyttävät jotaki paskakasoja vaihdossa ja kehtaavat perään vielä sanua että tietenki sulta vielä väliin nnnn summa rahaa...että ottaa taas pannuun:)Pakko purkaa välillä sanoiksi tätä kiukkua:)

                                Comment


                                  Se on ihan sama mitä matolaatikkoa nettiautossa myyt, niin ihan varmasti tulee vaihto kysymyksiä välirahalla. Ja suurin osa niistä välirahan kyselijöistä on melko pitkästi hinnotellut pyyntinsä....

                                  Comment


                                  • Pistä Ilpo ilmoitus kalevaan. Uskoisin ,että nuo diisselit löytää sieltä muutamalla ilmoituksella ostajansa ja sit on rahaa laittaa tuota "oikeaa" autoa :)

                                    Ite myin pakua yli puoli vuotta nettiautossa huonolla menestyksellä ja sitten tämän foorumin kautta vaihdoin/vaihdan halvempaan audiin

                                    Comment


                                    • Tuo voi muuten olla totta Mika,varsinki lauantain lehteen kun laittaa! Tuuhan pyörähtään jos liikut kellosa päin! :)

                                      Comment


                                      • Totta. Pistä lehteen se ilmoitus. Tuntuu että sitä kautta löytyy jotenkin enemmän niitä tosiostajia, eikä vaan tyhjänkyselijöitä.

                                        Comment


                                          Oli joku perkele sitten kaatanut valkoista maalia tiehen. Tuolla jossain itäharjun suunnalla, huomasin parkkipaikalla, kun palailin työmaalle. En tiedä oliko tiemerkintätarkoituksella vai ihan vaan kepposmeininkiä... Mitään keiloja ei kyllä missään näkynyt, joten tuo virallisempi puoli ei ilmeisesti tule kyseeseen...

                                          No koko kuskin puoleinen kylki siis valkoisia maaliroiskeita ikkunalinjaa myöten täynnä ja koko helma ja loksujen sisäpuolet valkoisena. Renkaan pinnat tosta varmaan kuluu näkyviin, mutta tinsurätillä koitin äsken noita muita alustavasti irrottaa. Kova työ, mutta irtoaa. Onneksi on auto vahattu pari viikkoa sitten, niin ehkäpä vähän helpottaa hommaa. Ajattelin ihan työaikaa tuohon nyt sitten käyttää, kun kerran olin firman asioilla tuon katastrofin tapahtuessa.

                                          Tuo tinneri näyttää sitten vievän myös vahat mennessään, mutta lakkapinta pitää puolensa. Ihan olisin pärjännyt ilman tätä kepposta.

                                          Comment


                                            Valkoinen on hieno väri, olisit paikannut tilanteen tasoittamalla tahrat koko pintaan? :-p

                                            Comment


                                              Josta tulikin mieleeni, että lähde Hannu nyt ihmeessä pyörimään autollasi tuonne Itäharjun alueelle, josko tuo lätäkkö jostain löytyisi. Saisit vihdoin siiheen autoosi saman sävyn joka peltiin :)

                                              Comment


                                                Ei sitä myynnissä olevalla autolla kehtaa korttelia kierrellä.

                                                Comment


                                                • Mutta uuteen mustaan autoon sopisi hyvin valkoiset jäljet. ;)

                                                  Comment


                                                  • Tuosta perheeneen wolkkari polosta kävin tutkimaan lisäjarruvalon toimimattomuutta.

                                                    Vetokoukun on entinen omistaja ottanut joskus tuosta pois.
                                                    On sitten päättänyt vedellä sivareilla takavaloilta asti koukun johdot poikki ja tehnyt kaikkia ihme rosvoliitoksia sun muita viritelmiä. Auto on on ollut yhdellä omistajalla aikaisemmin ja vm98.

                                                    Ei kyllä tulisi ihan heti itselle mieleen tollasia liitoksia tehdä :D

                                                    Jotain positiivistakin.. Lisäjarruvalo tuli kuntoon. Oli johdot poikki paksinkannen saranan kohdalta.

                                                    Comment


                                                    • V8 on pitänyt kummaa ulinaa jo pidemmän aikaa. Käytetty bensapumppu jo kertaalleen vaihdatettu -> ulina jatkui. Tänään jumppasin itse uuden pumpun -> sama s**tanan ujellus jatkuu. Mikä helvetti siellä on??!? Noh, ainakin on nyt uusi pumppu, joten tielle jääminen ei enää jännitä... ;)

                                                      Comment


                                                      • Autokauppaa hieroessa moottorista äkättiin outo ei-säännöllinen naksahtelu. Mikähän mahtais olla? Toivottavasti ei iso vika, kun muuten tuntuivat ostajat kiinostuneelta.

                                                        Comment


                                                          Eilen posahti 200gb kovalevy. Sattuipa sopivasti, sillä juuri tuolla levyllä oli kaikki valokuvani vuodesta 2002 lähtien, ei varmuuskopioita.
                                                          Sillo otti pattiin!

                                                          (www.it-tohtorit.fi) saa tehdä taikojaan koittaessaan palauttaa menetyt aarteet.

                                                          Lesson learned...

                                                          Comment


                                                            Alkuperäinen kirjoittaja LOWR1D3R Näytä viesti
                                                            Eilen posahti 200gb kovalevy. Sattuipa sopivasti, sillä juuri tuolla levyllä oli kaikki valokuvani vuodesta 2002 lähtien, ei varmuuskopioita.
                                                            Sillo otti pattiin!

                                                            (www.it-tohtorit.fi) saa tehdä taikojaan koittaessaan palauttaa menetyt aarteet.

                                                            Lesson learned...
                                                            Taisi tulla opetusta kalliimman lailla. Laitas tietoa hinnasta, kun saavat palautettua.

                                                            Comment


                                                              Millälailla se levy hajosi?

                                                              Älä enään tee mitään sille levylle, eli laita käyntiin, yms. Pistä se staattiselta sähköltä suojattuun pussiin odottamaan elvytystä. Ibas tekee tuota myös, mutta jos levy on fyysisesti rikki niin halpaa se ei ole.

                                                              Ihan pikkuisen voi ottaa pannuun, ja tähän vois vielä sanoa jotain että miksei ollut... mutta enpä sano. (nimim. omatkin on puoliksi tuuliajolla)

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X