Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Tsemppiä Miikka, tekee aina itsellenikin ihan hemmetin pahaa jo pelkästään lukea tällaisia uutisia.

    Comment


      Ei ole häävi tilanne Miikalla ja kaikki apu nyt on varmasti tarpeen. Aika tarkalleen kaksi vuotta sitten, Jouluaaton aattona naapurin 8 vuotias poika löytyi kuolleena lumiluolaan hautautuneena, vain muutamien kymmenien metrien päästä kotoaan. Muistan yhä hänen isänsä tuskan ja hätääntymisen kun hän kävi meilläkin kyselemässä poikaansa, helikopterin jyskytyksen kun pelastajat etsivät poikaa koko yön. Tuohan oli traaginen onnettomuus, ei kenenkään syytä tai huolimattomuutta, vaikka auramiehen joku (ei lapsen perhe) yritti oikeuteen vetää.

      Poliisi ei saanut lupaa käyttää kolmen radiomaston peilausta, koska rikosta ei epäilty tapahtuneeksi. Se tiedettiin että pojan puhelin on lähimmän maston kantoalueella, mutta se tieto oli jokseenkin hyödytön. Oman lapsen kännykässä on kaikki mahdolliset paikannusmenetelmät on käytössä, se edes vähän rauhoittaa.

      Comment


        Tsemppiä täältäkin Miikalle. Ei voi edes kuvitella miltä tuntuu tulla ekojen joukossa paikalle ja nähdä tapahtunut. Saati miltä lapsen vanhemmista tuntuu. Vaikka itsellä ei lapsia ole niin erityisen ikävä on lukea lapsista tuollaisia uutisia. Heillä kuitenkin pitäisi elämän olla vielä edessä.

        Comment


          Meinasin kommentoida jariturun koira hommaa, mutta Miikka veti hiljaiseksi. Jaksamisia, ja paljon...

          Comment


            Eihän siinä edessä edes voi ajaa 30kmh lujempaa, etenkään pimeällä. Lisää töyssyjä, vaikka kaikki niitä vihaakin. Ikävää että aina tarvitaan esimerkki ennen kuin toimitaan.

            Comment


            • Valitettavasti etenkin täälläpäin Suomea (ehkä väen määrä, ehkä ei) noita kaistapää kusipäitä on paljon. Liikennesäännöistä ja punaisista ei piitata. Lisäksi se hirvein, pimeällä kaahaaminen. Itse olen syyllistynyt tuohon turunväylän valaistulla osalla enkä siitä ylpeä ikinä ole ollut, mutta ikinä en ole työntänyt järjetöntä vauhtia pimeään perssilmämutkaan. Ihmisiltä tuntuu toisinaan puuttuvan täysin tilannetaju ja maalaisjärki.

              Vasta onnettomuudet herättävät. Tosin vain vähäksi aikaa...

              Ja kun näissä harvemmin osumaa ottaa vain yksi ihminen, vaikutus on paljon laajempi. Ei muuta kuin jaksamisia. Ei varmasti unohdu ikinä tuo.

              Comment


                Katoin Street Viewsta tuota Vantaan tapahtumapaikkaa, kyllähän se aika vaarallisen oloinen kärrypolku onkin. Ei tietysti pelkän kadunpätkän vika ole jos siellä joku tööttää järkeä vailla ylinopeutta.

                Yhden lisäheijastimen laitoin tytölle tänään reppuun kiinni kun aamulla kouluun lähti. Komensin vielä vaikka kahteen kertaan katsomaan kun menee tien yli. Sitten kun itse lähdin 10 minuuttia myöhemmin töihin niin pihaan asti kuului hälytysajoneuvon sireenin ääni. Kylmäsi kyllä niin paljon sydämestä. Oli "onneksi" vain pieni peltikolari kyseessä, joku Golf Plus tai Touran kolannut ympyrässä farkkupenarin kylkeen.

                Comment


                  Noilla eri asuinalueilla kun on käynyt ( oli sitten Espoossa, Granissa tai Vantaalla) niin ainakin kun ei tunne paikkoja tuntuu aina löytyvän väkeä joka vetää olosuhteiisin nähden järjetöntä nopeutta, vaikka näkyvyys olisi huonokin. Itse satuin paikalle vuosia sitten kun neljänkympin alueella oli vanha golffi vetänyt kymmeniä metrejä jarrujälkeä ja teilannut pikkulapsen. Tullessani paikalle oli tosin jo (kuollut) lapsi lanssissa odottamassa jatkokyytiä ja golfin kuski poliisiautossa odottamassa jatkotoimenpiteitä (rengasraudalla kunnon käsittely olis voinut olla se sopivin)

                  Comment


                  • http://www.hs.fi/kaupunki/a1305905870059
                    "Vantaan turmatie on kaupungin huonokuntoisimpia – ei rahaa korjata"
                    Asukkaat ovat valittaneet kaupungille asiasta, tuloksetta.

                    Comment


                      Toisaalta aikuiset kävelevät tummissa vaatteissa ilman heijastimia ja syöksyvät joko suojatielle tai mistä sattuu autojen eteen. Pohjoishaagan näyttelijäntie hyvä esimerkki ko. Toiminnasta.
                      Viime talvenahan taisi joku jäädä auton alle ja kuolla. Samana iltana suunnilleen samassa kohdassa joku mustapukuinen ninja oli tulossa pakunkin alle. Ko. Tiellä melko heikko valaistus varsinkin kehä 1 päässä.

                      Comment


                      • Minkä aikuiset edellä, sen lapset perässä. Ja päinvastoin. Eli ne heijastimet takkiin, mielellään toinen ja kolmaskin. Maaseudulla käyttävät heijastinliivejä, ois tarvetta täälläkin päin...

                        Comment


                          Tuntuu että osa piiloutuu tahallaan tolpan taakse ja juuri auton tullessa ponkaisevat eteen.

                          Comment


                          • Koskelantiellä jäävät hyvin puiden taakse piiloon. Sumua, sadetta pimeää ja ei heijastimia. Mahotonta yrittää huomata tuolta tieltä ketään. Ihme ettei porukkaa jää siinä enempää auton alle.

                            Comment


                              Tässähän ei ihan kaikkia faktoja ole siitä eilisestä tapauksesta mutta jos siellä on sähköpylväitä katkennut ja auto suistunut ajoradalta vielä puita päin niin olisko tilannenopeus mitään? Siinä ei paljon heijastinliivit auta jos mutkaisella ja kapealla tiellä näkee 20 metrin päähän mutta auton pysäyttäminen vaatii 40 metriä.

                              Comment


                              • No ei auta. Puhuinkin yleensä. Harvemmin se heijastinliivi pysäyttää mitään 80km/h liikkuvaa 1700kiloa painavaa.

                                Comment


                                  Ihan totta, ettei heijastinta käyttämätöntä tummiin pukeutunutta kulkijaa näe autoilija ollenkaan pimeällä ja sateiselle kelillä. Käykäähän nyt kaikki klubilaiset viimeistään ostamassa heijastimet:
                                  http://www.audiclub.fi/index.php?mac...t01returnid=35

                                  Comment


                                  • Sain parkkisakon täysin vammaisesta jutusta! "Parkkeerasin vieras paikalle kysymättä taloyhtiön lupaa". Kaveri joka asuu kyseisessä asunossa ihmetteli kovasti. Todella kummallista toimintaa, jos ei kerta talonasukkaille informoida, että täytyy vieras paikalle erikseen lupa olla ja se, että ei parkki alueella ole mitään mainintaa moisesta. Sinne lähti reklamaatio!

                                    Mikä vielä pahentaa tuota ärsytystä, on se, että näyttää ihan silti kuin 10v- penikka olisi täyttänyt kyseisen lomakkeen kirjoitusvirheineen.

                                    Comment


                                    • Lappeenrantalaiset... Sano vielä, että oli Suonionkadulla :D

                                      Comment


                                        Ollut varmaan yhtiökokouksessa ja ilmoitustaululla. Nykyisin jo aika monessa paikkaa toimitaan noin (ikävä kyllä).

                                        Comment


                                          Kai jokaisella klubilaisella on autossa toimiva fikkari ja heijastinliivit? Eihän audi hajoaa tien päälle mutta esim hirvikolarin jälkiä selvitellessä on paljon kivempi jos näkee ja näkyy (BTDT)

                                          Comment


                                          • Joku vitun apina käynyt repimässä autosta molemminpuolin kylkivilkkujen muovit.

                                            Comment


                                            • Alkuperäinen kirjoittaja Benkku Näytä viesti
                                              Kai jokaisella klubilaisella on autossa toimiva fikkari ja heijastinliivit? Eihän audi hajoaa tien päälle mutta esim hirvikolarin jälkiä selvitellessä on paljon kivempi jos näkee ja näkyy (BTDT)
                                              On, mutta tällä hetkellä alla onkin Ford...

                                              Comment


                                              • Illalla 19.50 kaahaili Nummelassa, alueella missä 40 rajoitus ja lasten harrastuspaikat vieressä, valkoinen skoda farkku jossa isot tekstit kyljessä Katto....... Tiedän nyt missä tuo kaveri asuu, taidan laittaa terveisiä firmaan.

                                                Comment


                                                • Tässä meidän kadulla saa ajaa 20km/h... Ollaan jaettu liikennemerkkitietoutta postilaatikoihin ym. Kävin muutaman kerran huomauttamassa joillekin ihan ovella asti ja kerroin etten halua viettää seuraavia "juhlia" hautajaisten merkeissä kun joku näistä alle kouluikäisistä jää auton alle! Viimeisimpänä pysäytin taksin joka päästeli arviolta 60km/h...oli muutama vahva sana sanottavana kun palasi kadun päästä.

                                                  Comment


                                                  • Sprinterin webasto piirun yli 1500e vaihdettuna...

                                                    Comment


                                                    • Tuossa remonttitalonpihassa jouduin kerran pizzataximiestä jututtamaan ajotavasta. Semmosta kyytiä päästeli, jotta piti ihan tosissaan sanoa. Ajoi lopulta karkuun, kun alkoi selittelemään liikaa;).

                                                      Comment


                                                        Terkkuja 8P A3:n kuskille. Ensin tuli röökitumppi mun tuulilasille ja sitten tuplakeltasilla edessä ajavan ohitus vastaantulevien ohituskaistalla.
                                                        Viimeksi muokannut juuhok; 10.12.2014, 16:35. Perustelu: Olis pitäny mennä tonne "mitäs näit tänään liikenteessä -lankaan"

                                                        Comment


                                                          Aikanaan hitusen virheellisesillä yksityiskohdilla rakennettu taloyhtiö, ei välttämättä olla kaukana että kannattaisi pistää nykyiset talot sileäksi ja rakennuttaa uudet...

                                                          Comment


                                                          • Nyt kyllä naurattaa tää vakuutusten jokavuotinen hinnannousu. Eikös perusidea ole että yhdestä kolaroimattomastatukseesi vuodesta saa 5% bonuskorotuksen joka näköjään kompensoida sillä että ensi vuonna vakuutusmaksut nousee mulla 6%

                                                            Comment


                                                            • Piti nopeasti lähteä tutkimaan autoa vcds:llä, mutta miniläppäri ei suostu enää yhteistyöhön. IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, blue screen ja se on siinä. Ei vinkkejä olis?

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X