Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Autohommat kaskon piikkiin siksi aikaa kunnes syyllinen selviää, ja puhelimet korvaa firman vakuutus (tai mahdollisesti oma kotivakuutus, jos edellinen ei päde)?

    Comment


    • Olohuoneen telkkari pimeni jo monta kuukautta sitten. Nyt ei sitten näy muualla kämpässä senkään vertaa vaikka laitteita olisi. Näytin antennikaapelille sähkömiehentaitojani

      Comment


      • AKEen pitäis vaihtaa turbo, etutukivarret, takajarrut, peruutustutka kunnostaa (kestihän se pari kuukautta 2 uudella anturilla), gps antenni hommata, takapään auraustangot vaihtaa kun pultit jumii ja kulmat ihan perseellään, perän kardaanin stefa, tiptronic öljynvaihtorumba ja ja... no eiphän lopu tekeminen kesken :D

        Kerkeis vaan työkiireiltä rakentamaan, eiköhän toi viikonlopussa onnistu kun rykäsee :)

        Comment


          Lauantaista asti päällä ollut räkätauti. Ihan pikkusen perseestä olla kustannuspaikalla just nyt, kun täällä ei todellakaan tunneta mitään sairaspoissaolopäiviä.

          Comment


          • Joo Kaskoon meni, vituttaa vaan tuo poliisiasemalla ramppaaminen ja mummon selitysten kuuntelu. Työpaikka ei korvaa, kun siivoja jättäny yhden oven auki. Pitää kokeilla tuota kotivakuutusta, josko suostuisivat maksamaan. Noh sainpa tänään sentään ylennyksen töissä.

            Comment


            • pistä siivoja ostaan uudet puhelimet? :)

              Comment


              • Jos siivooja on oven jättänyt auki niin siivoojan työnantaja maksumieheksi. Ylennys tai palkankorotusmotivaatio häviää yleensä jo muutamassa päivässä, odota rauhassa.

                Comment


                • Ei tässä kuule mitään motivaatiota ole alun alkaenkaan tullut ;) Pitää selvitellä tosiaan noita korvauskuvioita. Nää on aina vaan pikkasen monitulkintaisia hommia.

                  Comment


                    Alkuperäinen kirjoittaja ^^BeBe Näytä viesti
                    Jarrut tykkää, kun niitä käytetään. 2 vuotta ja 10tkm niin en ihmettele yhtään, että tuossa kunnossa. Vasemmanjalan jarrutusta vaan opettelemaan tuonne lumihankeen niin pysyy jarrut kiiltävinä ;)
                    Siinä näyttää olevan kaksi vaihtoehtoa - ne ruostuu ja/tai kuluu etujarruja nopeammin - kun levytkin on ohuempia. Edessä on vaihtunut levyt vain kerran, mutta takana alkaa jo toinen setti olemaan vaihtokunnossa, kun on kulumisjälkeä sen verran. Pitäisikö takajarrujakin muun jarrurempan jälkeen alkaa suurentamaan, jotta kulutettavaa rautaa riittäisi paremmin?

                    Comment


                    • Alkuperäinen kirjoittaja HiTec Näytä viesti
                      Olohuoneen telkkari pimeni jo monta kuukautta sitten. Nyt ei sitten näy muualla kämpässä senkään vertaa vaikka laitteita olisi. Näytin antennikaapelille sähkömiehentaitojani
                      Ostin tykin. No ei vahvistimesta tule hdmi läpi. Laitteet yksitellen suoraan tykkiin kiinni niin toimii muttei vaihvistimen kautta. Harmittaa kun pitää sekin uus alkaa ostamaan

                      Comment


                        Jos on hyvä ja laadukas vahvistin jota ei haluaisi vaihtaa pois.(esim joku vanha hifihifi stereo laite) Niin saa sen äänen irti HDMIstä erillaisilla purkeilla. Toki uusi vahvistin vähentää sitä kaukosäätimien ja eri nappien painalluksia heti aika paljon. esim tämän puljun tuotteilla

                        Comment


                        • Tein tieteellisen tutkimuksen, en jaksanut viimeisenä pakkaspäivänä skraapata tai weeberöidä tuulilasia sulaksi, eli siis pissapojalla ja pyyhkimillä lasista jäät pois...

                          Noh, mulla on kuskin puolella merkin x sulka, vänkärin puolella merkin y sulka.
                          Sulka y pyyhki semipaskasti uudesta asti, sulka x pyyhki hyvin paitsi nyt jää raitaa niin pirusti.

                          Eli, paska sulka on paska alusta loppuun ja hyvä sulka ei kestä yhtään väärinkäyttöä, nooh onneks selviää sentään rahalla.

                          Nii ja takajarrut vinkuu edellisen q-fun session jälkeen kun jarrutusta aloittaa :(

                          Comment


                          • Työmatka kemijärvelle, tieto tuli tänään klo. 10 ja juna lähti 19.30. Paluu hyvällä tuurilla kuukauden päästä. Ei asiassa muuta ikävää, emännän jättäminen yksin kotiin tällaisella varoitusajalla on vaan melko pe**eestä.

                            Comment


                            • OP:n Visan huoltotyöt. Visalle siirretyt rahat näkyy vasta kun huoltotyöt on ohi. Ne on nyt kestänyt viikon, mukava kun siirsin rahoja että voisi tehdä vähän isompaa hankintaa. Nyt ne rahat makaa jossain bittiavaruudessa, TANA!

                              Comment


                              • Tekniikka ei toimi

                                Comment


                                • Se on toi autonpesu jotenkin jännä, aina alkaa työntää taivaalta jotain heti, kun saa pesut tehtyä. No tulipahan koettua autonpesu räntäsateessa :D

                                  Comment


                                  • Onko oikea paikka avautua useiden ihmisten lukutaidon puutteesta? :D Mä en tiedä kuinka lyhyesti ja millä kielellä noita myynti-ilmoja pitäisi oikein tehdä, kun privoissa kysellään tismalleen samoja asioita useamman henkilön toimesta, kuin jotka selviää myynti-ilmosta jossa on peräti n. 25 sanaa.

                                    Eikä koske pelkästään tätä foorumia. Huvittavaa.

                                    Comment


                                      Alkuperäinen kirjoittaja Dieselman Näytä viesti
                                      Ne on nyt kestänyt viikon, mukava kun siirsin rahoja että voisi tehdä vähän isompaa hankintaa. Nyt ne rahat makaa jossain bittiavaruudessa, TANA!
                                      Tämähän on suoraan sanoen asiakkaan rahojen varastelua - vaikka väliaikaisestikin...

                                      Comment


                                        Ei se näköjään riitä, että autossa joutuu kärsimään penkin natinasta - nyt on sama juttu kantautunut jo kotiinkin. Kahden tuolin mekanismi odottaa käsittelyä eikä siitä pääse enää edes menemällä kotiin.

                                        Comment


                                        • Joku olis saattanu kuukausi sitten ihmetellä, kun kuivasin autoa mikrokuitupyyhkeellä räntäsateessa. Homman idea oli vesijohtoveden kuivaaminen, jottei pinnalle jää kalkkitahroja. Sen takia pesun jälkeen vesisade on ihan tervetullutta. Tosin sitten ei ajamaan kehtaa lähteä.

                                          Comment


                                          • ^ Ja se kyllä poistus sen sateen myötä, jos nyt ei ihan kiinteänä tule.
                                            Aika monesti tulee paskallakin kelillä pestyä tai "esipestyä" ilman minkäänlaista kuivaamista...

                                            Comment


                                              Tieto tekniikan oppi tunti - jos USB muisti on lojunut jossain laukussa muun rojun seassa, niin tarkista ihmeessä sen liittimen puhtaus ennen käyttämistä.

                                              Juuri ihmetteli kahteen kertaan, miksi sen OTG adapterilla puhelimeen liittäminen tappoi puhelimen kertalaakista niin, että joutui odottamaan muutaman minuutin, ennen kun sai uudelleen virrat päälle. Myöhemmin vasta huomasi, että liittimen sisään oli mennyt pieni folion pala, joka onnistui "satunnaisen" oikosulun aikaansaamisessa.

                                              Koputellaan nyt vaan puuta, ettei puhelimelle käy pidemmän päälle huonosti tuosta...

                                              Comment


                                                Eilen hajos macbook prosta vuoden vanha SSD kiintolevy, samalla tais mennä kaikki kuvat mitä on tullut puolentoista vuoden aikana räpsittyä täällä Norjassa. Tänään kiintolevy kauppaan siis ja toi "uusvanha" kovo säilöön, jos sais vaikka suomessa palautettua ne kuvat sieltä...

                                                Comment


                                                • Eikös Norjalaiset ole huippuosaajia rikkinäisten kovalevyjen tietojen palautukseen?

                                                  Comment


                                                    Alkuperäinen kirjoittaja tim71 Näytä viesti
                                                    Ei se näköjään riitä, että autossa joutuu kärsimään penkin natinasta - nyt on sama juttu kantautunut jo kotiinkin. Kahden tuolin mekanismi odottaa käsittelyä eikä siitä pääse enää edes menemällä kotiin.
                                                    Jos natinaa kuuluu myös matkalla kodin ja auton välillä, tai se kuuluu aina viereisestä jakkarasta, niin vika ei välttämättä ole penkissä ;=).

                                                    Comment


                                                      Missä vaiheessa on muuttunut hyväksyttäväksi tilata erikseen jotain tavaraa liikkeeseen ja sitten tilauksen jälkeen ilmoittaa sähköpostilla "Hei, muutin mieleni, en haluakaan sitä venäläistä perseensuristinta jonka vartan vasten minulle tilasitte."

                                                      Tällä viikolla ollut jo kaksi tapausta jossa olen varta vasten tilannut johonkin vanhaan puhelimeen varaosia, ja ihan varta vasten. Molemmat tapaukset sellaisia että nyt ne osat on firmaan tilattu ja laskut maksettu. Osat jäävät tuohon pyörimään, hyvä jos koskaan saa eroa. Kaikilta ei kuitenkaan viitsi etukäteenkään maksua pyytää mutta ei se enää kovin kaukanakaan ole. Eihän minulla ole tuntityöläisenä periaatteessa mitään syytä ottaa itteeni mitä työmaalla tapahtuu, ei firma noihin muutaman kympin asioihin kaadu mutta vituttaa ihmisten yleinen kädettömyys ja selkärangattomuus. Kerhotoveri käyttäisi tilanteessa termiä molonöyhtä.

                                                      Comment


                                                      • Postia trafilta poikkeuslupaan: "Hakemuksessanne vertasitte vaihdettavaa moottoria Audi S4 auton moottoriin, mutta Audi S4-malli ei kuulu samaan mallisarjaan muutoksen kohteena olevan auton kanssa, jolloin sitä ei voida pitää vertailukohtana... bla bla blaa ...Hakemuksenne mukaiselle moottorin vaihdolle ei voida myöntää poikkeuslupaa". No prkle!!!

                                                        Ärsyttävää, kun alussa kysyin (toiselta henkilöltä) tuosta mallisarjajutusta, niin sanoi että "Nelivetoiset Audit ovat oma mallisarjansa, joten tässä sukupolvessa S4 2.7T olisi nähtävästi tehokkain vertailumalli." Nähtävästi on siis EI, eikä siis paljoa kannata energiaa vänkäämiseen tuhlata.
                                                        Kyseessä siis vertailu preface aikakauden A4 2.8 30V quattro vs. S4.

                                                        Noh, selkeni ainakin se (mitä jo vähän pohdiskellutkin), että heti kun vaimolle löytyy joku uudempi auto, niin Passatti siirtyy (ikuisuus)projektiksi :)

                                                        Comment


                                                        • Postin 1.luokan kirjeiden toimitusnopeus. Varmaan tulisi nopeammaksi hakea ne kävellen paikanpäältä...

                                                          Comment


                                                            Ärsyttävää, kun alussa kysyin (toiselta henkilöltä) tuosta mallisarjajutusta, niin sanoi että "Nelivetoiset Audit ovat oma mallisarjansa, joten tässä sukupolvessa S4 2.7T olisi nähtävästi tehokkain vertailumalli." Nähtävästi on siis EI, eikä siis paljoa kannata energiaa vänkäämiseen tuhlata.
                                                            Kyseessä siis vertailu preface aikakauden A4 2.8 30V quattro vs. S4
                                                            Kyllä nuo minun käsityksen mukaan ovat samaa mallisarjaa. Siellä on nyt joku halunnut taas tulkita asioita vaikeasti.

                                                            Comment


                                                            • Alkuperäinen kirjoittaja T.Hell Näytä viesti
                                                              ...että heti kun vaimolle löytyy joku uudempi auto, niin Passatti siirtyy (ikuisuus)projektiksi :)
                                                              Höpö höpö, täällä on sitten Pessi valmiina palaamaan "kotiin" ja valmiiksi passattiin säädetty ohjelma :) Muistaakseni on samalla moottorikoodilla kummatkin.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X