Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Suomalaiset ovat niin vaatimattomia. ;) Niin, mielestäni se maalailu maksaa ihan saman verran uuteen kuin vanhaankin autoon.

    Comment


    • Mitä se nyt yks murtunut nenäkään haittaa nykypäivänä, arpi on vaan kaunistus vastaisin viileästi ja kolmellakympillä saa vaikka mitä pakkelsia;)). No joo...

      Asennekysymyksiä.

      Comment


        Minun asenteeseen ei vielä tässä iässä mahdu se, että maksaisin itse toisten töppäilyt.

        Comment


        • Täysin samaa mieltä. Tuo on juuri se yksi pointti asialle, että toisten aiheuttamia kuluja ei viitsisi maksaa omasta pussista. Yleensä vain nämä ketkä vähättelee on niitä kenelle ei ole koskaan painotettu sanaa vastuu ja vastuun ottamista kuin myös sen myöntämistä, jos ollaan väärässä. Joku muu on hoitanut aiemmin ne mitä vastuuseen tulee. Moni tälläinen henkilö vierittää asian muiden ihmisten tai asioiden syyksi vaikka vika löytyy niinkin läheltä kuin peiliin katsomalla.

          Minä en myöskään suostu maksamaan omasta pussista sitä, jos joku vetää vaikka parkkipaikalla ovella minun auton kylkeen ja minä näen sen. Kuulostaa pieneltä, mutta kyllä se maksaa sen verran, että siinä loksahtaa vastapuolen "välinpitämättömän" leuat kun kuulee hinnan ja sitä joutuu maksamaan sitten.

          Comment


            Jatketaan samalla linjalla Kallen kanssa. Tälle ei vain löydy maksajaa kuin peilistä kun ei mitään lappua oltu raskittu jättää.. http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...postcount=1392

            Comment


            • Espoon keskuksessa tänään Kirkkonummen Lapinkylän nainen ajoi mersun takapuskuriin kun odotin valoissa vihreää. Sanoi korjauksesta, että tuonhan voi kynällä peittää...Saa vakuutusyhtiö isohkon laskun. Ei siihen tullut isoja jälkiä mutta maalaukseen meneen. Jos puskurin sisällä on vaurioita, sitten vaihtoon.

              Comment


              • Ois auto käyny pyöränkulmien säädössä, mutteivat saaneet raidepäätä ja takatukivarren puslan pulttia auki. Aukastu molemmat viimeksi alkutalvella. Kiitos turhasta.

                Comment


                  Ei ole mukavaa katsella palavasta talosta evakuoitua perhettä. Nuorimmainen oli onnellisen tietämätön tilanteesta ja vilkutteli minulle ambulanssista.

                  Comment


                  • Huhhuh. Ei ole varmasti paras tapa aloittaa sunnuntaita. Ei kuitenkaan kellekään käynyt mitään? Toissijaisesti: Mites kalustolle kävi?

                    Comment


                      Kukaan ei loukkaantunut, mutta talosta tuli entinen. Pitääkin taas tarkastaa omat palovaroittimet.
                      Ja tarkennusta sen verran, ettei oma torppa palanut vaan tämä oli töissä nähtyä.

                      Comment


                        Huh, aikamoista! Hetken jo luulin että Jukan oma torppa oli palanut mutta ei onneksi sentään.

                        Comment


                          Näitä palaneita talojahan nyt on ollut tänä keväänä poikkeuksellisen paljon eikä joka tapauksessa ole kaikki edes ulos selvinneet.

                          Comment


                            6 riviä lottoa ja koko kupongissa 1 numero oikein. :)

                            Comment


                              Koko viikonloppu mennyt kipeänä ollessa, eikä helpota vieläkään.
                              Eniten vituttaa kun meni parit suunnitelmat persiilleen ja vielä tuostakin enemmän se, että en nähnyt tyttöä koko viikonloppuna tämän kuumeilun takia.

                              Comment


                              • Selkävikainen kuittaa. Koitahan toipuilla!

                                Comment


                                • jarrupalan vaihtoa suoritin ja huomasin kuskinpuolen toisen liukutapin olevan melko jumissa. Koitin koputella edestakaisin varovasti ja koska se ei toiminut, yritin kääntää räikällä kannasta. No poikkihan se meni ja vieläpä ihan juuresta... Nyt se on katkenneena satulankannakkeessa eikä oikein tiedä millä sen sieltä ulos vetäisi, täytyy varmaan koittaa huomenna tehdä kierteet tapin sisään ja yrittää jollain ulosvetäjällä.

                                  Comment


                                  • Mummo oli saanut aivoinfarktin ilmeisesti eilen illalla. Löyty tänä aamuna lattialta kun serkun vaimoke meni lasten kanssa virpomaan. Kuntoutus alkaa ens viikolla, mutta aikaa kulunut liian kauan ennen hoitoon pääsyä.

                                    Comment


                                      F-Secure Client Securityn toimintalogiikka. Tässä kassakoneessa on moinen korppiversio ja nyt se avautui jostain oudosta prosessista joka tahtoo reiän palomuuriin. En ollut ennen tavannut ko. prosessia ja koitin sitten googlata mikä se on niin eiköhän F-Secure ole jäätänyt koko nettiliikenteen siksi aikaa että vastaan saako tuolle tietylle prosessille antaa luvan nettiyhteyteen.

                                      Mielestäni aika vitun typerä feature. Milläs sen sitten tarkistat, jos et anna lupaa ja prosessi on joku winun tarpeellinen (kuten tässä tapauksessa osoittautui) niin jatkossa saa ihmetellä että miksei joku homma toimi. Sitten jos annat sokkona luvan niin tulee Sasseri koneelle.

                                      Comment


                                        Nuori tyttö peruutti parkkipaikalla takapuskuriin. Se ei suuremmin ota päähän, mutta se takapenkillä ollut känniääliö ottaa päähän. "90-luvulla näistä selvisin monta kertaa pelkällä tupakoinnilla. Onko ihan oma auto? Tommonen vanha audi. Ota 30€ niin tämä on sillä selvä?"

                                        Huono kuva, mutta puskurissa halkeama ja pitkät runnut. Ei ihan 30€ selviä
                                        Se voi yllättää mitä tuollaiseen S6:een puskuri tulee maksaan, jos se on halki. Ei juuri löydy ehjää käytettyä takapuskuria, ja tarvikkeena ei ilmeisesti saa.
                                        Ei taida ihan 30e:llä selvitä.

                                        Tiedä vaikka menis lunariin tuosta syystä, jos ei olis S6:nen kyseessä.
                                        Viimeksi muokannut Puuhapete; 14.4.2014, 08:58.

                                        Comment


                                        • No jos ei olis S6 kyseessä, olisi myös puskin tarvikkeena saatavana halvalla ;) Ainakin satasen etupuskuri oli vuosi sitten(s4 siis) noin tonnin +maalaukset, kun hintoja kyselin. Olisi varmaan muuten mennyt lunariin itselläkin, mutta sanoin, että laskee korvausta sen verran, että jää itselle.

                                          Comment


                                          • Kesärenkaita vaihtaessa huomasin ... s****na takajousi poikki, sen siit saa kun säästää ja ostaa käytetyt jouset. Olisko tt tyhmän näköinen jos laittais vakiot takas taakse, edessä -25mm ?
                                            Viimeksi muokannut Weskuu; 14.4.2014, 17:26. Perustelu: lisätietoja

                                            Comment


                                            • Joo-o, kuten aiemmin jo avauduin siitä kun eivät saanet raidepäätä pyöriensuuntauksessa auki, tänään rupesin herkistelemään sitä asenteella: Eihän se nyt tiukassa ole, rupesin kokeilemaan ja totesin, että tämähän on aivan pirun tiukassa.
                                              No kohta löysin itse rälläkän kanssa katkasemasta raidepäätä ja hetkeä myöhemmin oli jo hitsipilli kädessä hitsailin mutteria kierteen päähän.
                                              Eikä tässä vielä kaikki, laitoin uuden paikalleen ja rupesin laittamaan suojakumia kohdilleen, no sekin hajosi, huomenna ostamaan uutta. Niin ja koko rosessihan tapahtui vesisateessa.
                                              Viimeksi muokannut pykiz; 14.4.2014, 19:20.

                                              Comment


                                                "Himopyöräilijät" jos näin hienostunutta ilmaisua voi käyttää. Sen verran tulee noita vanhoja teitä, esim Porvooseen ajettua, että ärsyttää ne prkeleen letkat. Eikä siinä muuta, mutta hyvä pyörätie menee vieressä, niin miksi pitää änkeytyä 5-15 pyörää pareittain ajelemaan vieretysten siihen autotielle. Ottaa pannuun, kun tajua edes ajaa ihmisiksi siellä reunassa, vaan keskellä tietä ja tosiaan vieretysten. Ai että kaipaan talvea, jota etelässä ei edes ollut..

                                                Comment


                                                  Ohi vaan lasinpesuri pohjassa koko junasta.

                                                  Comment


                                                    Just. Näin "himopyöräilijänä" vituttaa ylläolevat kommentit. Mikä niissä letkoissa ärsyttää? Joudut hidastamaan ja ohittamaan järkevässä paikassa? Mietippä miten vaarallista moisella letkalla on ajaa kevyenliikenteen väyliä? Kaikki me sinne teille mahdutaan. Juuri tulin maasta jossa pyöräilijöitä pidetään liikenteessä tasavertaisina kulkijoina autoihin nähden. Ei niillä ollut ongelmia ajella pyörien perässä pidempiäkin aikoja.

                                                    Comment


                                                      No kun laissa lukee että. Äh, olkoon.

                                                      Comment


                                                        Tästä tulee vielä kitkat vs nastat :)
                                                        Jos on pakottava tarve ajaa autotiellä, niin voisi ajaa edes jonossa, eikä rinnakkain. Mikäli me kaikki sinne autoteille mahdutaan, niin miksi pyöräilijät eivät mahdu kevyenliikenteen väylille?

                                                        Comment


                                                          Henk.koht se suurin ongelma on juuri siinä, että mennään rinnakkain ja auramuodostelmassa. Ei se ole kauhean mukava ruuhka-aikana tai ylipäätänsä kovan trafiikin aikana lähteä ohittelemaan letkaa pyöriä, jotka eivät edes näytä siltä, että välittäisivät mahtuvatko autot ohi. Sama homma mielestäni koskee mopoja ja mopoautoja. Eikös kyseisten laitteiden tulisi ajaa oikeassa reunassa peräkkäin?

                                                          Comment


                                                          • Pöyrätiet tai kevyenliikenteen väylien asfaltit ovat niin huonossa kunnossa ettei esim. triathlonpyörällä voi siellä turvallisesti ajaa. Hki triathlon ainakin polkee Porvoon suunnalla aika usein. En itse aja siellä mutta poika on mukana.

                                                            Comment


                                                              No kun laissa lukee että. Äh, olkoon.
                                                              ...että kaistalla ei saa ajaa kulkuneuvot rinnakkain tms. Eli toisin sanoa kun ne trikoosankarit yrittää saada ketjujaan venymään ajamalla rintarinnan niin liikennelakia rikkovat.

                                                              Ja hopsiksen kommentti on ihan asiallinen tuossa kohtaa :)

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X