Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Ei muuten kannata sitä 62€ maksaa siitä UFO:n jarruletkusta. Kävin AD:lta hakemassa muuten samanlaisen, mutta 2 cm pitemmän letkun hintaan 14,70 €.

    Comment


      Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
      Tämä. Mitäköhän siinäkin suunnittelupalaverissa on mietitty kun päätettiin jättää offline asennuspaketti Win8.1 päivityksestä pois. Tottakai kiinnostaa ladata joka kerta uudestaan toi 4Gt limppu.
      Nyt pitää quotata vanhaa. Tämän tänään 5 x toistaneena ei voi olla kun samaa mieltä.

      Comment


      • Tän mukaan 8.1:n saisi offline asennuksena myös
        Windows 8 users who want to upgrade to Windows 8.1 without having to go through the Windows Store can use this trick to download the ISO with the Windows 8 product key
        http://howto.cnet.com/8301-11310_39-...ndows-8.1-iso/

        Comment


        • Windows 8:n kanssa meinasi mennä hermo jo monta kertaa ja juuri kun aloin oppia perusjutut, törmäsin windows server 2012:een...

          Comment


            Otti päivällä päähän. Nyt vain naurattaa. Kirjottelin kahvihuoneessa lähetettä windows läppärillä kun omppu unohtu kotio. Noo kirjoteltuani kävelen tyytyväisenä toimisto koneen ääreen ja vaihdan tulostimen USB johdon omaani kiinni. Arvatkaapa onnistuuko tulostus sillälailla ? :D No eihän se onnistu. Ompulle kun tarjoaa melkein mitävaan tulostinta niin ruksuttaa 30sek ja alkaa toimia. Mutta eeeei windowsissa, pitäisi kahlata ajurisivuja taas tunti läpi.. että löytää kaksivuotta vanhaan tulostimeen sopivat ajurit... huah sanon minä.

            Comment


              Itselläni on kyllä tähän mennessä kaikki ns. perustulostimet toimineet usb-kiinni juurikin tuo n.30sek odottelu ja tulostamaan. Ei ole tarttenu hakea ajureita mistään itse W7:lla ja Vistalla.

              Comment


                C4:stä katkesi etuvakaaja. Kaveri lähti ystävällisesti kuskiksi ja haettiin traileri lainaan, päästiin puoleenmatkaan niin doppelin moottori laski öljyt jokareijästä pihalle. Noh, kuorkki alle, vetoauto siirtäen trailerin edestä sen päälle ja takasin pajalle ja sitten audia hakemaan tienposkestä. Ei ehkä oma vitutus ole verrattavissa kaverin vitutukseen mutta tänään ei olisi tarvinnut taas tehdä yhtään mitään...

                Onni onnettomuudessa että toi sattu katkeemaan jarrutuksessa hiljaisessa vauhdissa hiekkatiellä eikä tuntia myöhemmin moottoritiellä. Lienee ollut jo jonkin aikaa halki ruostumisesta päätellen mutta ei ole antauntunut jarrujen herkistelysessioissa eikä muutaman viikon takaisessa katsastuksessa.
                Attached Files
                Viimeksi muokannut qbo; 5.3.2014, 23:32.

                Comment


                • Itselläni on kyllä tähän mennessä kaikki ns. perustulostimet toimineet usb-kiinni juurikin tuo n.30sek odottelu ja tulostamaan. Ei ole tarttenu hakea ajureita mistään itse W7:lla ja Vistalla.
                  Kotona on jo vuonna miekka ja kivi tuotantokäytöstä poistunut HP LaserJet 4100N, jonka W7 kyllä löytää lähiverkosta, mutta ajurit pitää asentaa käsin.
                  Sen kyllä sietää, kun tietää, että laite tulostaa ne vähät mustavalkoiset tulosteeni moitteetta ja hyvin edullisesti. Laite on vuodelta -97 ja tähän saakka mittari on raksuttanut 97 000 tulostetta. Tavoitteena satanen rikki.

                  Comment


                  • Nokkaketju ruvennu pitään selkeetä rapinaa. Ei muuten mitään, mutta osat maksaa hunajaa ja ei olis millään yhtään ylimäärästä laittaa tuohon remonttiin.

                    Comment


                    • n. 300e saa ebay.stä nokkaketju osat?

                      Comment


                      • Viime yönä joku kävi avaamassa mun asunnon oven ja se jätti oven vielä lähtiessään auki. Puol 4 kuulin ku hissin ovi meni kii ja hissi lähti alaspäi.

                        Comment


                        • Cabriolet kuumetta varmaan 38,4. Toisaalta tekis mieli ässästäkään luopua. Muuten tekis pahaa mutta etuveto autot oksettaa.

                          Comment


                            Osta pois vaan :)

                            Comment


                              Joku idiootti iski multa yhden ikkunan sisään sitten. Vaimo oli töissä ja siellä isketty. Mikähän lie älynväläys ollut tai sitten joku on antanut "asiakaspalautetta".. Alkaa olla harkinnassa jotta hommais tuonne valvontakamerat pihallekkin. Sais nimittäin julli maksaa sen ikkunan ihan ite joko rahassa tai tavarassa jos tietäsin kuka tuonkin teki.

                              Popvakuutus myöskin ottaa ohimoon. Eivät meinaa saada laskutettua oikein noita seisonnassa olevia autoja, vaan koettavat koko ajan laskua laittaa myös niistä. Pari sain soittamalla pois, nyt kun heitin sitten yhden lisää niin tuli jopa kolme laskua siitä autosta. Jokainen eri summalla.. Noh, katotaan miten niitten kanssa selviää korvausten suhteen, ikkuna+sijaisauto ois hakusessa.

                              Comment


                                Juu, autokuumetta on kyllä liikkeellä. Mikähän kevätvillitys se on kun aina keväällä alkaa vähän liikaa surffailemaan autosivuja... Laitoin ton vitosen nyt alkuun tarjolle paikallisen Audiclubin FB-sivulle, katotaan kiinnostaako se nyt ketään.

                                Comment


                                • n. 300e saa ebay.stä nokkaketju osat?
                                  Joo. Tilasin ketjun, kiristimen ja kiristäjän tiiisteen 200euroon englanista orkkis osia. Nokka-akselin stefat marmorilta ja venttiilikopantiiviste motonetista. Kokonais hinta osille jäi selkeesti alle 300e, mut ottaa se silti päähän, kun rahan olis voinu käyttää muutenkin.

                                  Comment


                                  • Taas nokian 225/40/18" puhkesi ajaessa ja paskaksi meni. Vasta kolmas vuoden sisällä. Hyvää laatua sanon mä.

                                    Comment


                                      Tilasin ketjun, kiristimen ja kiristäjän tiiisteen 200euroon englanista orkkis osia.
                                      Ei tuohon oo mitää linkkiä heittää? Ihan vastaisen varalle :)

                                      Comment


                                      • Piti lainata audia päiväksi. No se yks päivä vähän venyi ja oli lainassa 2kk, sitten kun olis saanut auton takas ni eiköhän tämä kyseinen henkil aja sillä peurakolarin. Nyt odotellaan korjaamolta kustannusarviota vakuutusyhtiölle ja ne haaveilee osien saannin kanssa ja audi seissyt taas viikon turhaan tossa pihalla kun mitään ei tapahdu. Olis kiva ajaa välillä toki sillä itekkin..

                                        Comment


                                        • Toivotaan että 200 euron kiristäjät kestää. Tälläkin foorumilla taitaa olla parikin tapausta kun noi halvat "oem-osat" porsii muutaman kymmenentuhannen kilometrin jälkeen.
                                          Viimeksi muokannut JarnoN; 7.3.2014, 16:41.

                                          Comment


                                          • Se siitä renkaanvaihdosta.. Yks soviterengas hävinny. Onks noi ees tarpeelliset laittaa? Mitä haittaa siitä on jos ton muovikiekon jättää laittamatta.. ? Saako mistään enään tänään 73.1->57.1 sovitteita? :(

                                            Comment


                                              Täristystä saattaa olla tiedos.

                                              Comment


                                              • Pitäkööt tunkkinsa. Toivottavasti sataa lunta viikonlopuks. :/

                                                Comment


                                                • Rengas sano ittensä irti työpäivän aikana, näppärää. Onneks ei oo vararengasta ja tunkkia tuomassa lisäpainoa autoon.


                                                  Edit: Homma saatiin hoidettua vakuutusyhtiön, Sjöbergin yhteistyöllä esimerkillisesti!
                                                  Viimeksi muokannut Jrmlls; 7.3.2014, 19:13.

                                                  Comment


                                                  • Harvemmin vapaat perjantait ottaa päähän, mutta olisihan sinnekin kelvannut jokin kurssi suoritettavaksi. Nyt voi sitten loppukevään pyöritellä peukaloita loppuviikosta miettien taas valmistumisen hitautta.

                                                    Comment


                                                    • On se vaan kivaa tajuta ajaneensa 2 kesää laittomilla renkailla ja katsastaneensakin kahdesti samoilla palloilla.
                                                      Renkaiden kantavuus ei riitä A6 V8:n etuakselille ja tuossa koossa ei saa yhdeltäkään valmistajalta sopivan kantavuuden rengasta.
                                                      Kukahan perkeleen puusilmä tuon paketin on alunperin hyväksynytkin ja mua ei voisi vähempää kiinnostaa kasvattaa rengaskokoa + muutoskatsastaa.

                                                      Saa tarjota C5:n alkuperäisiä 17" Paraboleja renkailla tai ilman. Vaihdossa saa 19" OZ Superleggerat...
                                                      Viimeksi muokannut jarituru; 8.3.2014, 17:15. Perustelu: Tarkennus

                                                      Comment


                                                      • Kaksi 235/75-15 kumia vanteelta käsipelin äheltäen ja toiset vastaavat kumit tilalle. Kakkosnelosien avulla sai huulen yli painettua. Kun ilmat on vihdoin renkaissa, niin huomasin toisen kumin kudosvikaiseksi ja vuotavan tästä syystä. Kauhea ähellys ja ihan turhaan. :(

                                                        Comment


                                                          Nyt oon Nettiautoa, mobile.de:tä ja blockettia selannu tässä jo kohta kolme kuukautta ja viimisen kuukauden verran päivittäin vähintään tunnin, mutta ei vaan meinaa autoa löytyä!
                                                          Viimeksi muokannut Varvig; 8.3.2014, 21:13. Perustelu: kirjotusvirhe

                                                          Comment


                                                            Kannattaa tarkistaa kriteerit.

                                                            Comment


                                                              Turku on paska paikka. Hyvä ettei tarvitse käydä kuin kerran kaudessa. ÅIFK-lle pitää tosin nostaa hattua, hyvää työtä tekevät käsiksessä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X