Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Ilmeisesti... Niitä kun tuntuu täällä koskissa vielä riittävän kaikenlisäksi, tällä kertaa tosin provosoiduin ehkä vähän liikaa itsekin, pitäisi malttaa pitää hermot itse tuolla liikenteessä ja vaan ymmärtää, että ei ne vaan osaa ajaa.

    Comment


    • Juu. No mutta pitää niitäki ymmärtää jos iän myötä ei enää uskalla ajaa. Mutta aiheeseen palaten ottaa kyllä hieman nuppii ku jotku ei voi käyttää aikaa muovi osien irrotukseen. A4 kone huoneessa tuulilasin alus muovi revitty vaan irti vaikka selkeesti pultti/ruuvi näkyvissä. Sekä moottorin suoja muovi revitty irti että kiinnitykset rikki.

      Comment


      • Itellä oli harjotteluaikoina loistavat asentajaparit joilta sai hyvin neuvot ja vinkit, eikä munattaessa suututtu, vaikka toki itse sai jälkensä korjata.:)
        Selän kääntäminen ja samaan aikaan "kyl mä osaan" tokasu ja sen jälkeen päin v***ua tekeminen alottelijan virheitä vaiko asenne vamma? Kyse ei ole kerrasta, kyse ei ole että vain mulle tekee noin koska oon saman ikänen vaan tekee myös 50 v asentajalle samoin... Itse kyllä kuuntelisin harjottelijana.

        Comment


        • Saat synninpäästön! :D Tee niinkun meitä amiksella peloteltiin... Hiihtopukuinen vanha opettajamme uhkas aina antaa piiskaa 10 neliöisellä mmj:llä. :D Oliskohan menny jo seksuaaliseks häirinnäks, pthyi!? Vaikka tiedä sit olisko, töissä joku putkarinparka oli mestarinaista kokeillu silitellä reidestä täydessä hississä. Meinas mestari paukata naamaan, mut piti "puhuttelua" vaan. Siitäkään ei voi sen enempää sanoa, kun vasta puristelu on kuullema ahistelua. :D

          Comment


          • Melkeempä kaikki ottaa tänään päähän. Aamulla ensiks tuolla sumupaskassa ihmiset nysvää eikä oikeen ohituspaikkojakaan ollut Sitten siellä seassa menee näitä päiväajovalo urpoja. Koitin valoja vilkutella, mutta ei auta, tehdään tosin tilaa, mutta valoja ei voi laittaa päälle.. Sitten toi perkeleen mersu alko polttaan käynnistyksen jälkeen hetkeksi hehkun valoa (joku hehku pimeenä).. Kuukauden se kerkes jo ollakki.
            Samaan syssyyn päivän positiiviset asiat. Jostain syystä aiheutti tuossa paskan keskellä vahingoniloa huoltoasentoon ajettu transit. Ja Vehollekkin soitin tuosta mersusta, lupasivat sitten kuitenkin sen "takuuseen" korjata.

            Comment


            • Toyota papat!
              Ja kaikenhuipuks vielä myö Audipapat;)).

              Comment


              • Voi kun kiva, jää Tahko väliin. Ei tuolla kytkimellä vaan pysty ajamaan ja vaihto on tietysti vasta ensi viikolla!

                Comment


                  Pieni ketutuksen aihe tuo olympialähetyksen N.Juuselan mukana kulkeva pehmoeläin ja tarkemmin sen lässyttää ääni..

                  Comment


                    Öljyt pihalle, korkki auki. Tahkolta on pitkä matka Riihimäelle...

                    Comment


                      Sulje korkki, niin matka lyhenee parilla viikolla.
                      Ei vaan. Saunassa pohdittiin, että eiköhän tästä apuja löydy. Minulla on ainakin tunkkia, pukkia ja työkaluja jos tarviit.

                      Comment


                        Aamusta ihmettelemään, katsoin partsbase.org sivustolta räjäytyskuvia ja oletan, että "lohkon" ja jäähdyttimen liittimet on saman kokoiset. Ehjän letkun kääntäminen tulosta lähtöön saattaisi ratkaista ongelman... Edellyttäen, että liitin on saman kokoinen ja letku taipuu halutusti.

                        Juodaan ensin, murehditaan sitten lisää ;) Apuva tarvitsee varmasti ja se on suuresti arvostettua :)

                        Comment


                        • Nyt kyllä ottaa päähän tänää tutkin audin etu puskuria nii sieltä täältä halki ja sumuvalojen ritilöiden kiinnikkeet on rikki, puskurin lipan kiinnityksiä rikki ja sisälokasuojat hajalla. Sekä viikonloppu juomat on kohta kaikki loppu :(

                          Comment


                          • Nyt hatuttaa ja pari aata lisää, siis hatuttaaaaaaa, eilisen viskonkorjauksen myötä sormi halki miltei, no ei ihan luuhun asti. Parkkipaikka karmeen näkönen veriroiskeista.

                            Saimpas kuitenkin kuntoon ja nyt sanon vaikka froikkareiden sanoin: vain ulvoa voin;)).

                            Tosi paskamaista kirjoitella, kun ei tuota etusormea voi käyttää, hmm... mihihän sen työntäis paranemaan.

                            Comment


                              Ei saa öljyjäähyn linjaa tukittua/kierrettyä mitenkään. Sormet ristissä toivon, että faija löytäisi trailerin, että saisi auton pois täältä Tahkolta :/

                              Comment


                                Nummelasta ainakin löytyy iso traileri.

                                Comment


                                • Miksi ei saa korjattua? Siis mietin vaan, kun eikös hydrauliikkapuljuissa ole 24/7 päivystys ja sellaisessa luulisi olevan monenlaista patenttia tarjolla? Jos se siis on joku kierteellä oleva linjalähtö.

                                  Comment


                                    Ei ole kierteellä, en tollasia liittimiä ole itse edes ennen nähnyt. Liitin työnnetään pesään, pohjalla kartio ja o-rengas, kiinnittyminen tapahtuu liittimen kyljessä olevan laipan läpi pulttaamalla. Itsekin jotain patenttia ehdotin Autoliiton päivystäjälle, mutta tarjosivat pelkkää hinausta, sanoen "ei semmoista saa tienpäällä korjattua", menisi letkujen uusimiset huomiselle vasta.

                                    Traileri lähti jo tulemaan Pertunmaalta, huomenna pajoittamaan. Omat kikkailunsa siinäkin, vinssitön traileri, mutta jos ei muuten saada, niin öljyä koneeseen ja ajaa sen kyytiin.

                                    Comment


                                    • Toivotaan nyt kuitenkin, että kaikki menis hyvin.

                                      Comment


                                      • Alkuperäinen kirjoittaja terroristiristo Näytä viesti
                                        -- sanoen "ei semmoista saa tienpäällä korjattua"--
                                        Niinpä tietysti, on taas joku Audin oma patentti. No, toivottavasti saatte rahareiän elvytettyä!

                                        Autoliiton tiepalvelussa on vissiin vähän kädetöntä porukkaa. Itse ajoin 500km vaihtamaan Audin kytkimen sylintereitä venerantaan, kun oli tiepalvelun mielestä tekemätön paikka. Keskellä kesää, niin eipä se homma olisi ollut yhtään sen helpompi korjaamossakaan. Hankalinta hommassa oli valita mukaan lähtevät tavarat ja varaosat, kun vielä osien mallikin vaihtui juuri kyseisessä vuosimallissa.

                                        Kuormaliinoilla voi saada aina pätkän kerrallaan vinssattua. Kahdella liinalla vuorotellen, niin saattaisi onnistua. On tullut ihan käytännössä kokeiltua ja paremmin toimi kuin huono vinssi.

                                        Comment


                                          Eiköhän se siitä tavalla tai toisella nouse kyytiin. Lopputuleman näkee tässä tai iloiset asiat ketjussa myöhemmin :)

                                          Comment


                                          • Hammaskipu....vi***!! Kaksi päivää jo särkenyt niin pirusti ja tottakai iski reissussa. Nyt on jo leukakin turvoksissa. Burana ei auta, Panacod ei auta, Tradolan vähän helpottaa mutta pistää myös väsyttämään ja pään sekasin. Nyt pääsin himaan ja soitin päivystykseen ja tunnin päästä mennään vetämään tuo leego vit***n tuolta suusta.

                                            Comment


                                            • Vedin 3h päikkärit, ei varmaan tarvii paljon yöllä nukkua.

                                              Huomenna pitäis vielä saada Saab siirrettyä kotiin, mistä pirusta sitä saa trailerin + vetoauton kun ei tuo Audi saa laillisesti vetää. Huoh. Hinausyrittäjä veloittaa palvelusta 190e, matkaakin toki on 10km.

                                              Comment


                                              • http://www.overdrive.fi/forum/viewto...hilit=kuljetus
                                                overdrivella on ollut juttuja kuljetuksista ja tuossa esimerkiksi yksi aihetta käsittelevä viestiketju. Niin lyhyt matka, että voisi joku sen halvemmallakin pystyä kuskaamaan.

                                                Comment


                                                  Auton "ostajat". En tiedä ottaako niinkään päähän, vaan huvittaa.
                                                  Tuo kutonen jota myyn, taitaa olla nettiauton halvin tai toiseksi halvin. Kuitenkin kun soittoja tulee, pitää heti saada se 8000-9000e ilman auton näkemistö, vaikka olen sen hinnoitellut jo yli 2ke halvemmaksi kuin seuraavan, syistä jotka kerron puhelimessa.
                                                  Periaatteessa ilman mitään perustetta pitää kuitenkin tiputtaa hintaa vielä 2ke eli yhteensä yli 4ke. No eihän noi säälittävät ihmisparat koskaan tule autoa edes katsomaan.

                                                  Jos jollain olisi joku todella hyvä peruste hinnan tiputukseen, niin voisin jopa harkita kaupan tekoa "liian halvalla", mutta kun eihän sellaisia koskaan saa kuulla. Ja hyvä syy on joku muu kuin se, että "ostaja" on jobbari jonka pitää tienata autolla vielä 2-4ke.

                                                  Periaatteessa voisin seuraavalle tinkaajalle, joka on jostain maakunnista, luvata auton vaikka 9000e mutta unohdan kertoa huoltokirjan puuttumisesta, jos ei sitä kysy ( ilmoituksessahan ei ole huoltokirjasta mainintaa, puhelimessa sen kyllä kerron aina). Olisipa naama näkemisen arvoinen kun asia tulee ilmi ja on ajettu vaikka 300km autoa hakemaan.

                                                  Comment


                                                    Noita jobbareitahan on, jotka vartavasten Hesaasta käy hakemassa autoja. Kuulemma halvempia täällä :)

                                                    Comment


                                                      Auto senkun jatkaa kulutusosien loppuunpolttamista. Nyt tuli tiensä loppupäähän oikea etupyöränlaakeri,vouvauksesta päätellen..jos nyt jotain hyvää hakee,niin sais sitten kaiken huollettua kerralla kuntoon..?

                                                      Comment


                                                        Tahkolta saatu auto klo 04.00 aikaan Pertunmaalle, kaikkien vastoinkäymisten jälkeen (trailerin rengas tyhjeni koko matkan paikkauspullosta huolimatta, rampit hajosivat).

                                                        Öljyjäähdyttimen letku tosiaan kaputt, sieltä oli öljyä 4-5l öljyä vuotanut pihalle. Eli ei ihan kuivaksi onneksi päässyt menemään. Öljyä tulee jatkuvana norona tyhjäkäynnilläkin. Auto nyt viimein tallissa sisällä, öljynjäähdyttimen pään liitin umpimätä, saa nähdä mikä irtoaa ja miten. Laturin joutunee purkamaan, ei lataa öljyn takia.

                                                        Jos jollain tuota letkua löytyy ehjänä, niin saa tarjota YV:nä.
                                                        1989 Audi V8 3.6 PT siis kyseessä ja öljynjäähdyttimelle tuleva, lyhyempi teräspunosletku on hakusessa. Kiinnittyy siis apukuskinpuolen päätyyn öljyjäähdytintä ja menee siitä lohkon kyljessä olevaan lähtöön. Ei siis se letku, joka menee metalliputken kanssa kuskinpuolen päähän öljynjäähdytintä.

                                                        EDIT: Kyseessä tämä osa siis KLIKS!
                                                        Viimeksi muokannut terroristiristo; 10.2.2014, 17:08.

                                                        Comment


                                                        • Meinasin tänään syyllistyä murhaan, olisin ainakin halunnut.
                                                          Lahen motarin alkupäässä keskustasta tultaessa alkaa 80 alue. Siinä joku peräkärrykuski ajeli eessä rauhallisesti sitä n.80km/h ja etäisyys edelläajaviin vaan kasvoi.. Odottelin, että se vaihtaa oikeelle, kun muu liikenne eellä lataa yli sataa.
                                                          Takana oleva vanhan farkkuvolvon kuski ei jaksa odottaa, vaan kikkaa ittensä "sikana" oikeen kaistan kautta bussikaistalle. Samaan aikaan se kärrykuski vaihtaa oikeelle kaistalle ja 6. vaihteella alan kiihdyttää "matkavauhtia" satasen reippaammalle puolelle.
                                                          Volvokuski kerkee kikata ittensä bussikaistalta takas oikeelle kaistalle, ja katon sivuikkunasta ku patu lataa vaihteita naama irvessä, luullen, että skabaan sen kanssa. Naurahdin vaan :D Sit se ilmeisesti suuttu ja alkaa tulla raivopäisenä vierestä kohti kylkeä. Varmaan puolesta sentistä oli osuma kiinni, ku väistin vasemmalle ja hidastin sen taakse, torvi soiden. Tää korvilla pilattu vanha kyr?@ ajaa eessä pientareella ja heittelee sieltä kivet ja vesipaskat auton päälle.
                                                          Sori, mut miten mä loukkasin sun herkkiä hermojas niin että meinaat kiilata kaiteeseen..? Jätä jooko se katiska kotiin mul%=u.
                                                          Pääsin myöhemmin tän vanhan herran eteen, luojan kiitos. Tottakai ajoin itekkin pientareen puolelle ruiskimaan, jotta kiitos vaan siitä kivipaskakuormasta keulalla.
                                                          Olisin voinu jatkaa vaikka Lahteen asti, mut päätin kuitenkin melkein heti kääntyä takas oikeelle kaistalle, et ehin kehä kolmosen liittymään. Tää ajaa viereen ja ojentaa keskisormen pystyyn naama irvessä.
                                                          Nauroin melkein kippurassa sille, mikään ei oo yhtä dorkaa kun keskisormi.

                                                          Comment


                                                            Juha, jäitä hattuun, emme todellakaan halua lukea että ajoit taas Audin lunariin, riippumatta siitä kenen syystä se olisi tällä kertaa.

                                                            Ja mitä ottaa päähän, nämä kelit kun pitää tuota suolamäärä levittää. >:( !

                                                            Comment


                                                            • Yritin katsoa naisten jääkiekkopeliä mutta ei pystyny. Kaj Kunnaksen vois ulkoistaa johonkin Pikkukakkoseen ellei YLEltä potkuja voi saada.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X