Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Ostin Asha 503:n. Ainoastaan yhteystiedot saa siirrettyä toisesta puhelimesta. Ei mitään muuta. Ei mitenkään. Kaikenmaailman maksullisia pelejä, fakepookia, vitteriä ja luoja tietää mitä, on laite täynnä - ei voi poistaa. Kuka saatanan idiootti ostaa tällaisen puhelimen, kysynpähän vaan? Ja vastaus löytyy ekasta virkkeestä, voe helevettiläinen!

    Comment


    • Kuin helevetin vaikeeta on löytää sopiva viimasuoja A4 B8:iin... Onko noita erilaisilla etusäleiköillä? Joku karvalakkimalli ja ökymalli erikseen?

      Comment


      • Alkuperäinen kirjoittaja nomoreford Näytä viesti
        Ostin Asha 503:n. Ainoastaan yhteystiedot saa siirrettyä toisesta puhelimesta. Ei mitään muuta. Ei mitenkään. Kaikenmaailman maksullisia pelejä, fakepookia, vitteriä ja luoja tietää mitä, on laite täynnä - ei voi poistaa. Kuka saatanan idiootti ostaa tällaisen puhelimen, kysynpähän vaan? Ja vastaus löytyy ekasta virkkeestä, voe helevettiläinen!
        Eikös tuo nyt ole aika yleistä, että tietojen siirto toisesta puhelimesta toiseen ei välttämättä pelaa ihan kuin ajatus. Sait sentään yhteystiedot, tarviiko sitä muuta. :)

        Comment


          Mitä tuossa nyt ollut puhetta töistä ja työnantajista, ei täälläkään mitään isompaa valittamista ole mutta viimeisimmän keskustelun jälkeen tuli selväksi että firman tuoton olisi hyvä tänä vuonna nousta noin 20%.

          Kun olisikin omasta panoksesta kiinni josta ottaa lisävirtaa mutta minkäs teet jos ovi ei käy tai puhelin soi. Eikä taida saranat jatkossa kulua yhtään viime vuosia enempää, ainakaan vielä tänä vuonna. Siitä pitää huolen kiristyvä verotus yhdistettynä edelleen jatkuvaan taantumaan.

          No, paikallinen huoltoasema hakee jäätelönmyyjiä. Taidan laittaa paperit vetämään.

          Comment


          • Vittu mikä päivä. Ensiks lähden yliopistolta pyöräileen ja jään auton alle kun se tuli talon pihasta kattomatta suoraan mun kylkeen. Keräilen itteni maasta, kokeilen et kaikki okei, pyöräilen kotiin ja lähden viemään autoo korjattavaks autokorjaamoon.

            Siinä vaiheessa kun auto on saatu korjaamolla palasiks korjaajat huomaa että osat mitkä toin ei sovikkaan ja ne lähtee hakeen uusia. Hakevat uudet -> eivät sovi, hakevat taas uuden, ei löydy ko yks ja hakevat sit toisesta suunnasta toisen. Auto saadaan kasaan, vaikka työtunteja tuli vähän enemmän ko piti = kalliimpi reissu ko piti.

            Lähden ajeleen kotia kohti ja 2min päästä soitetaan että ei muistettu antaa niitä sopimattomia osia mukaan. Lupaan että haen ne heti. Käännyn kaupan pihas ympäri ja YRITÄN kyllä kattoa että ei oo mitään kieltoja misään. 100m ajettuani huomaan poliisiauton peräpeilissä ja risteyksestä käännyttyäni taustapeilissä näkyy sinistä. "Päivää, huomasiks, kävi tommonen pikku käpä tossa" ja 50€ rikesakko napsahti. Takaisin ajaessa huomaat kyllä sen kääntymiskielto merkin. Josko olis loppupäivän kotona :D

            Comment


              Rouva oli hieman näpytellyt maalämpöpumppua kun olin reissussa ja tuloksena oli vastukset käynyt enemmän kuin edellisen puolentoista vuoden aikana, hieman jäi epäselväksi +25C sisälämpötilan tarve vastaavilla pakkasilla. Sellasta 30kwh per päivä oli kulunut sähköä enemmän kuin normaalisti

              Comment


                Alkuperäinen kirjoittaja hopsis
                viimeisimmän keskustelun jälkeen tuli selväksi että firman tuoton olisi hyvä tänä vuonna nousta noin 20%
                Kait kysyit pomolta että kait se ajatteli leikata omaa palkkaansa tuon verran? :)

                Sinänsä melko typerä tavoite, itse olen sitä mieltä että "jokainen" voi olla tyytyväinen jos tänä vuonna saa saman verran kuin viime vuonna.
                Näyttäis olevan syöksykierteen poikasta vähän joka suunnalla kun puhutaan taloudesta/rahasta :/

                Comment


                • Silloin kun tämä koko talouden alamäki alkoi, kuuntelin kauppajonossa kun mummot keskustelivat ja toinen totesi, että pitää alkaa säästämään kun on lama tulossa. Harvoin puutun tuntemattomien ihmisten keskusteluun, mutta silloin piti mainita, että "kuluttakaa ja käyttäkää rahaa, teillä ei eläkkeet häviä vaikka hiukan tilanne heikkenisikin toisin kuin monella duunarilla". Toki ymmärrän sen, että on hyvä säästää varakassaa ja välttää ylivarojen eläminen, mutta tällä hetkellä moni työpaikka on sen varassa, että maksukykyiset eivät ala liikoja pihistelemään kulutuksensa suhteen. Joskus aikanaan oli mainoskampanja kotimaisen työn puolesta, jossa tuotiin esille se, että jokaisen suomalaisen käyttämällä viikottaisella lisävitosella (oliko sitten markkoja tai euroja) kotimaiseen työhön saatiin xx tuhatta työpaikkaa lisää. Eiköhän sama toimi myös toisinpäin, jos aletaan säästämään, niin lopulta ne säästöt kaatuvat omaan nilkkaan, kun kulutuksen sijaan maksetaan verojen kautta sosiaalitukia.

                  Vähän meinaa tympäistä tuo työnhakutilanne. Hommia kuulemma olisi, mutta rahaa palkkaukseen ei ole.

                  Comment


                    Työ on kyllä tärkeä asia elämässä, mutta niin ovat ystävät ja terveyskin. Jälkimmäiset ehkä tärkeimpiä.
                    Itsekin olin pitkään laman takia työttömänä ja ajattelin kerrankin keskittyä harrastuksiin ja ihmissuhteisiin, kaikkeen sellaiseen mistä nauttii ja pitää työttömänäkin "pinnalla". Hyvin pian kyllä monet sukulaiset ja kaverit alkoi kyselemään, miksen löydä tai hae uutta työtä. Omalta alalta sen oikeasti kiinnostavan ja kannattavan työn löytäminen oli kyllä vaikeaa ja alkoi jo keittää aina kun joku sanoi: "Kyllä tekevälle töitä löytyy". Lopulta sitä joutuu lähtemään työn perässä kauemmas, uudelle paikkakunnalle ja pitää luoda ihmissuhteet ja kontaktit uudelleen.
                    Itsellekin kävi näin ja muutaman kerran on saanut tässä viime vuosien aikana etsiä uutta työtä ja muuttaa. Nyt lopulta löytyi mielenkiintoinen, mutta raskas työ, jossa oma terveys on kokoajan koetuksella. Ihmissuhteitakaan ei enää juuri ole, joten sen kultaisen keskitien löytäminen ottaa koville. Varsinkin tässä taloustilanteessa, kun kokoajan pitäisi tehdä enemmän töitä vähemmällä palkalla.
                    Työmaalla ei kyllä helpota sekään, että aikataulu kusee koska hätäilevän pomon takia on noustu perse edellä puuhun ja jouduttu tekemään asiat monesti uusiksi.

                    Kyllä tässä on usein käynyt alan vaihto mielessä. Pitäisiköhän hankkia jollain hullulla tempulla julkisuutta ja hakea kansanedustajaksi? ;)

                    Comment


                      Se tunne kun mamma soittaa tien päältä, tähän autoon syttyi "Low oil pressure warning, STOP." Puhelun lopussa kysyy, sammutanko tämän nyt?

                      Shitikka oli jäädyttänyt vissiin huohottimensa, tein 10 sekunnin pikadiagnoosin päiväkodin parkkipaikalla perustuen siihen että koko konehuone yltä päältä öljyssä ja lammikko alla. Piti se näköjään tämäkin kokea ensimmäisen kerran tässä elämässä.

                      Comment


                        Valinta tehty jo "autoa" ostettaessa :)

                        Comment


                          touché

                          Comment


                            Eikös tämä ole kuitekin iloinen asia. Ihan sillä että sattui sitikalle eikä muille taloudessa oleville autoille.

                            Comment


                            • Niin jos Ässässä ois öljyt pitkin pitäjää niin aikasempien remppojen perusteella ois hopsis etsimässä köyttä..

                              Comment


                              • Taas tuli öljylammikko audin alle aamulla. Ja asentajalla kotona putket jäässä niin ei uskalla hallille.

                                Comment


                                  Alkuperäinen kirjoittaja Lipponen Näytä viesti
                                  Eikös tämä ole kuitekin iloinen asia. Ihan sillä että sattui sitikalle eikä muille taloudessa oleville autoille.
                                  Premiumissa on suunniteltu tämäkin niin ettei tarvi murehtia. Huohotin on ajoviimalta suojassa lohkon ja imusarjan välissä, koko lailla kuumimmassa paikassa mitä konehuoneesta löytyy.

                                  Uudempien Audien poikittaismoottoristen, pienempien koneiden kanssa sitten jäätyy kait ilman viimasuojia mutta kyllä tämä nyt on shitroenin insinöörin kädettömyyttä. Soitin piruuttani Veholle ja kysyin meneekö kampanjakorjauksena niin eiköhän se perkeleen sähkövastuksen lisääminen huohottimeen tullut vasta seuraavan mallivuoden autoihin, kun alkusarjan malleista oli kaikista kertaalleen takuuseen vaihdettu kone.

                                  Comment


                                    Mikä kuvasta puuttuu?
                                    Attached Files

                                    Comment


                                      Pohjapanssari ;)

                                      Comment


                                        3/4-osaa moottorista ;)
                                        ...remmi lähteny lätkimään?

                                        Comment


                                          Jepa. Mutta työ-Sprintteri niin ei se nyt niin ota päähän, mitä nyt piti hetki kylmässä kärvistellä :)

                                          Comment


                                          • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                            --Piti se näköjään tämäkin kokea ensimmäisen kerran tässä elämässä.
                                            Monesko talvi tai pakkasviikko ranskalaisen auton kanssa? :)

                                            Comment


                                              Hmm... Nyt kun kysyit niin tämä on elämäni toinen ranskalainen, tällä kertaa 6. viikko yhteiseloa, 2. pakkasviikko ja moottoriöljyt pihalle. Ensimmäinen oli Peugeot 406, ekana viikonloppuna oston jälkeen puski ohjaustehostimen öljyt pihaan pakkasella.

                                              Comment


                                              • Onko huoltokirjassa ilmoitetut öljynvaihdot tehty aina tammi-helmikuussa. :)

                                                Comment


                                                  Huoh... Muistaakseni joskus mainitsin että tuli on vapaa kun Le Ranskattaren ostin. Eikö olekin hienoa kun stereotypiat vahvistaa itseään? Kuten esimerkin luotettava ja hyvä talviauto.

                                                  Taitaa ranskalaisissa olla sama kuin hevosmiehissäkin, 98% pilaa kahden prosentin maineen.

                                                  Comment


                                                  • Ranskalaissyntyinen työauto (saksalaiseksi premiummerkiksi naamioitu renault kangoo) jätti lähtemättä parkkipaikalta toissapäivänä ja valitti ohjausvikaa. Tänään hain sen huollosta, yhteys ecuun katkeili kuulemma satunnaisesti ilman ilmiselvää syytä. Päivittivät ohjelmistoja ja meni sillä ohi ?. Johan sillä ranskan ihmeellä on 8000km rullattukki, yllättävän kauanhan se kulki ilman sähkövikoja

                                                    Comment


                                                      yhteys ecuun katkeili kuulemma satunnaisesti ilman ilmiselvää syytä. Päivittivät ohjelmistoja ja meni sillä ohi ?
                                                      Kun signaali on sotkua onnettomien liitäntäjohtojen vuoksi, niin lisätään vain keskiarvoistusta, koska no ne piuhat kuuluukin vähän pätkiä... :)

                                                      Comment


                                                      • Varaston vessassa putki ja pönttö jäässä. Kiitos tämän urpon, kun jättänyt toisen lattialämmityksen laittamatta päälle. Toistaiseksi ei särkenyt muuta kuin pesukonehanan tiivisteen, josta vuoti jonkin verran vettä. Toivottavasti pysyy putki kunnossa. Onneksi ei ehtinyt kuin korkeintaan puoli päivää vuotaa.

                                                        Comment


                                                        • Hyvät autovaihtoehdot myydään kaikki, kun oottelee vakuutusyhtiöltä rahoja... :( Pitää katella taas muita vaihtoehtoja. Yli kuukauden kestänyt käsittely ja tänään hoputuksen jälkeen laitto korvauksen maksuun.. Ens viikko aikaa järkkää auto, sit alkaa emännällä työt ja mennäänkin bussilla töihin, jeij.

                                                          Comment


                                                          • Tänään iltapäivällä kun olin käynnistämässa Audia, niin oli akku päässy liian tyhjäksi. Kaapeleilla sitten käynnistyi. Webastoa olin liia kauan pitäny päällä, kun muutaman kilometrin tänään vaan olin ajellu. Sitten kun lähdin ajamaan, niin ahdot nousivat vain 0.3bar. Oli toinen ahtopaineensäätimen lattaliittimestä irronnut silloin kun maakaapelin pistin autoon kiinni. Alkuperäisessä liittimessä oli johdot poikki ihan juuresta, niin noilla lattaliittimillä olin väliaikaisesti korjannut ton. Taitaa olla ahtopaineensäädin rikki. "Uus" ahtopaineensäädin mulla on jo mutta en yhtään muista minne olen laittanut sen.

                                                            Comment


                                                              Sammatti, tuhkarokko, hippihuuhaavanhemmat.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X