Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Muijalle käytiin eilen kattomassa autoa.. Juteltiin siinä jo kaikki valmiiks ja puhuttiin et tullaan tänään kaupoille jne. Tänään aamulla jo soitin heti aukeamisajan jälkeen ja sanoin et ollaan pian lähös ajaa sinne, et ottaa auton lämpimään ja äijä oli et hän tekee näin.. Sit ajettiin sinne TUUSULAAN, SULANTIELLE, ja kappas "Mä just äsken sen möin, en vaan kerenny soittamaan teille, sori vaan" .. On noita onneks muitakin..
    Kyllä tosta Fiiatista tuntuu olevan vaikeeta päästä eroon. :D
    E: En muuten tienny et noilla on tapana lämmittää moottori huudattamalla sitä rajotinta vasten.. :o

    Comment


      Tilasin tuon Elisa viihdepaketin ja digiboxin pin1 koodi ei toiminut että olisin voinut vuokrata elokuvia, soittelin sitten tukeen asiasta ja ja ihmeteltiin vähän aikaan miten pin koodi ei voi toimia vaikka niittenkin tietokannassa näkyy se sama mikä minulle ilmoitettin. No sitten asiakaspalvelija luetteli mac koodin mikä pitäisi olla ja tarkistin omasta boxista ni eihän se täsmännyt..

      Olivat pakanneet ristiin minun ja jonkun toisen digiboxin ja olin saannut sitten jonkun toisen boxin, oikea modeemi oli kuitenkin saapunut.

      Comment


        Voin lohduttaa, jos sun pinkoodi olisi toiminut niin sulla olisi suurempi mela otsassa kun olisit huomannu viihdeboxin "toimivuuden"

        Nimimerkillä: Viihteen omistanut, ja voi vittu mitä paskaa..

        Comment


          Mulla ei mitään ongelmaa ole ollu Elisa viihteen kanssa, ihmetelly sitä nillitystä asian tiimoilta. Olenko ainoa jolla se sitten toimii? Voikoha johtua et kuitu tulee suoraan seinään?

          Ja ettei ihan ohi aiheesta niin selkäsärky tekee poikien nostelusta erityisen nannaa.

          Comment


          • Kyllä tuo viihde on tosiaan itsellänikin toiminut, ei moitteita. Osin varmaan johtuu siitä, kun edelleen käytössä vanha netgemin boksi, eikä uudempaa pacen sarjaa. Eipä kilpailijankaan tuote itseäni vakuuta, 3kk:n tallennus rajoituksilla.

            Comment


              Linkin takana aika hyvä mielipide viihteestä, kuvassa on se boxi joka mullakin oli käytössä.
              http://www.tietokone.fi/artikkeli/bl...a_elisa_viihde

              Tuohon hitauteen sun muuhun jumittamiseen kun lisätään tallenteiden katsomisen ihanuus.
              Laitoin Elisalle joskus pienen päiväkirjan viihteen käytöstä:

              Pieni otatanta Elisa viihteen käyttö "päiväkirjasta"

              - Laita laite päälle, huomaa ettei boxi reagoi kaken singnaaliin ja huomaa myös ettei boxin omasta virta näppäimestä tapahdu mitään

              - Kaiva se virtapiuha irti boxin perseestä, odota hetki jos toinen ja laita piuha takaisin kiinni

              - Odota X minuuttia että laite laitailee ja vilkuttaa keltaista valoa.

              - Kun vihdoin laite on käynnistynyt niin pääset huomaamaan ettei laitteessa näy mitkään kanavat.

              - No jos oli tarkoitus katsoa tallenteita, niin kanavien puuttuminen ei haittaa. Joten avaa elisa viihde valikko. Ja pääset toteamaan ettei boxi käynnistä sitä.

              - Ota taas se perkeleen virtajohto irti ja odota että boxi nollaa ja latailee.

              - Tällä kertaa näkyy kanavat ja jopa viihde valikko aukeaa.

              - Valitse katsottava tallene ja huomaa laitteen ilmoitus joka kertoo että tallene loppui. Kokeile toista tallennetta ja huomaa ettei sekään toimi.

              - Sulje viihde valikko, avaa uudestaan ja pääseet samaan vitun tilanteeseen, laite väittää jokaisesta tallenteesta että se loppui jo.

              - Tässä vaiheessa on hyvä käydä tupakalla, ettei tarvi heittää boxia ikkunasta ulos.

              - Revi taas se vitun virta johto irti, kiroile latailut sun muut.

              - Nyt vihdoin ja viimein pääset katsomaan tallenteita.

              - Kun tulee mainos katko, kelaa se. No onneksi meillä on niin vitun hyvä viide boxi, että se kelaa koko vitun ohjelman, jää jumiin taas kertaalleen ja taas pääset repimään sitä vitun virtajohtoa boxin perseestä.

              - Jos huumorin taju vielä riittää niin edellä mainitun session jälkeen pääset ehkä katsomaan tallenteitasi.



              Ja ei, tämä ei ollut huonoa huumoria vaan ihan elävästä elämästä kun yritin katsella tallenteita....

              Comment


                Mulla tuo kaiman edellisessä viestissä oleva boksi eikä mitään ongelmaa :)

                Comment


                  Joka päivä toi Elisan purkki jumissa. HD kanavista ei tietoakaan. N.21:00 ainakin jumii juuri kun yleensä jokin kiinnostava ohjelma alkaa.
                  Tallenteiden katsominen tuskaa ei käytännössä kelausta eteenpäin yms

                  Comment


                  • Suosittelen hommaamaan sen mustan uudenmallisen digiboxin. Aikapaaljon nopeemmin pelittää kun tuo sinivalko värillinen vekotin. Ikinä en oo elisa viihdettä kellekkään kehunu, mutta ei tuohon rahaan parempaakaan valitettavasti ilman kuituliittymiä saa.

                    Comment


                      Täällä on myös toimiva Elisaviihde ja vanhalla Netgemin boksilla. Joskus 30s/5min kelaus saattaa jumitella, kun hakee turhan nopeesti uutta kohtaa. Odottaa hetken, että data kerkee juosta perässä ja katselu/keulaus jatkuu.

                      Sinivalkosta Pacea kokeilin pari päivää, hermot meni ja soitin aspaan, että vaihtakaa takas vanhalle boksille ja ongelmat hävis. Pitääkin harkita uudempaa Netgemiä. Nettiyhteyden nopeus ja langaton tukiasemakin on riittänyt omiin tarpeisiin.

                      Comment


                      • **tuttaa kotiteatterin säätäminen kun en saa sitä omalle korvalle mieluisaksi millään. Enemmän tuolla kuuntelen musiikkia tikulta tai radiosta. Subbarin säätö tuottaaa harmaita hiuksia, koska jos se kuulostaa hyvälle musiikin kanssa niin tv ääni on kuraa ja jos säädät äänen tv:lle hyväksi niin ei kehtaa enää musiikkia kuunnella. Subbarin vaihto isompaan ja laadukkaampaan ? Voi kun sais tallennettua eri ohjelmanlähteille omat kaiutintasot niin ongelmaa ei olis

                        Comment


                          Eikös eri äänitulojen säätö erikseen ole ihan peruskauraa kotiteatterivahvistimissa?

                          Comment


                          • Joo siis saa säädettyä joka linjan erikseen ja myös etäisyydet yms. Ongelma oli lähinnä että sopivaa balanssia ei löydy tv äänen ja musiikin välillä. Tarkoitin tuolla edellisellä, että kun sais tallennettua kahdet eri asetukset eli toinen tv:lle ja toinen musiikille.

                            Comment


                            • Itselläni on kotiteatteriampissa 5 esiasennettua eq-säätöä ja 3 omavalintaista säätöä. Laite joku vuosituhannen alun random Phillips.

                              Comment


                              • No joo. Mulla ois noita säätöjä niin paljon kuin maan ja taivaan välille mahtuu, mutta vain yksi asetus jää muistiin. Sitte ois viel noi dolbyt sun muut neo6:set. Vahvistimena siis pioneer vsx-527 ja vähän yamahan etujaiuttimia ja subbaria ja takana OR speakers:t

                                Comment


                                  Mullakin joku 2-3 vuotta vanha keskitason Yamaha ja siinä löytyy joka tulolle omat säädöt tallennettuna.

                                  Comment


                                  • Jotenki alkaa kuulostamaa siltä, että pitää vielä tarkistaa se ohjekirja :D mun mielestä ei kyl oo tollasta ominaisuutta omassa

                                    Comment


                                    • Pitäis laitta A4 myyntiin.
                                      Vaikee luopua mieleisekseen tehdystä autosta.

                                      Comment


                                      • Eile illalla rengas tyhjenty kesken illan ja piti käyä kaverin autoon vaihtamassa että pääsi jatkaa kaljan juontia. Tänään sitten otin renkaan irti ja aikalailla vyöt paskana.(Edit: Ja renkaat on n. vuoden vanhat vielä..)

                                        Oli mukavaa hommaa etiskellä 2 rengasta ja että missä saa laitettua vanteille näin sunnuntaina. Sitte renkaitten irrotus ja takasilaitto pihalla(ja pakkasta -35C)

                                        Comment


                                          Mikki Hiiri Aku Ankka-lehdessä.

                                          Comment


                                          • Nää pakkaset. Isyysvapaalla ei sentään tarvii aamulla töihin lähteä, mutta ton vanhemman kanssa touhuuminen olisi vitun paljon kivempaa jossain pikku pakkasessa.

                                            Töissäkin jäi homma vähän kettumaisesti kesken, vaikka koitin hyvissä ajoin ilmoittaa vapaasta. Reisille meni sekin... toivottavasti löytyy ymmärrystä, eikä se vaikuta hommiin jatkossa :/

                                            Comment


                                              Ei oo suutarin lapsilla näköjään kenkiä.

                                              Sain vihdoin eilen aikaiseksi ajaa kotikoneeseen Windows 8.1 päivityksen. Päivityksen puolesta kaikki meni ok, boottasi normaalisti ja tuli ne tervetulotoivotukset. Sen jälkeen vartti miettimistä ja black screen kursorin kanssa. Task Managerin kautta ei aukea explorer, mutta esim. firefox toimii. Aikani siinä eilen illalla ja tänä aamuna temusin ja tutkin niin koneen mielestä Windows ei ole aktivoitu. Googlasin sitä virheilmoitusta niin 8.1 päivitys joissain tapauksissa korvaa tietyn .dll tiedoston jollain vanhentuneella versiolla, vian pitäisi korjaantua kun kopioi käsipelin oikean tiedoston system32 kansioon. Tiedän paremmin iltapäivällä kunhan pääsen sen koneen viereen.

                                              Ei pysty/jaksa/tahdo ymmärtää miten vuosikymmenestä toiseen winukat on järjestään pelkkää paskaa. Vaikka kaiken vähiten paska tämä kasi onkin ollut bugisuuden puolesta niin sitten kun jotain tulee niin viat on jotain todella fataalia.

                                              Comment


                                              • Sipasin eilen etusormeen mattopuukolla ihan huolella töissä ja 9pv sairasloma siitä napsahti. Ois ollu töissäkin hommia mitä pitäs tehä, mut ei voi..
                                                Iskee muuten aika paniikki, kun yksin olin töissä ja verta tuleen aika reippaasti ja pitäs sairaalaan siirtyä..

                                                Comment


                                                  Helmut onko iloisella asialla tekoa töppäilyn kanssa?

                                                  Vapinaa, tärinää yms?

                                                  Comment


                                                  • Ei oo yhteyttä vaikka vois luulla =) Oon katkonu 10.v samoja putkia, mutta nyt sit vaan livahti..

                                                    Comment


                                                      Ihmekös tuo jos kädet hiukan vapisee kun 10 vuoden putkea koittaa katkaista...

                                                      Comment


                                                        Miten voi olla näin hankalaa myydä autoa, vaihdossa on kyllä tarjottu rattikelkkaa ja asuntovaunua.

                                                        Comment


                                                        • Nyt on oikea aika ostaa auto, saa valita värin ja mallin. Ja yleensä hintahaitari monta tonnia.... Siksi.

                                                          Comment


                                                            Aamulla kiroamani win8.1 päivitys on nyt osittain kunnossa. Vaati ihan 90-luvun metodeja että sai toimimaan, lähinnä komentotulkin käyttöä kun explorer ei suostu salattuja järjestelmätiedostoja näyttämään tai poistamaan.

                                                            Kyllä niin paljon perseestä on tämäkin homma. Nyt kone käynnistyy ja toimii normaalisti mutta järjestelmän tiedoissa näkyy "Windows ei ole aktivoitu". Hain kostoksi Ruotsintukusta crackin.

                                                            Comment


                                                              Paremmanpuoliskon kannettava halusi myös välttämättä asentaa 8.1sen. Omppua montavuotta käyttäneenä tottunu siihen, että päivitys parantaa käyttöjärjestelmää… Muttakun ei se toteudu näköjään vieläkään. Ehkä sit joskus win 10 kohdalla jos pysyy pystyssä koko pulju. Ilmeisesti siellä ei oo vielä hoksattu, että kättöjärjestelmästä ei pidä laskuttaa koodin pituuden ja painon mukaan :D

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X