Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Kuten myös.

    Comment


    • Tottahan tuo, mutta itse en ymmärrä jos ei niitä kaihtimia viitsitä hankkia tai käyttää. Kun se linkomummo/pappa ei välttämättä ole ainut, kuka siellä illan pimetessä tuijottelee:) Ihan näin vaan ajatuksen tasolla.
      Mutta suosittelen mainitsemaan asiasta, näin ainakin itse tekisin.

      Comment


      • Toki kaihtimet on ja ovat kiinni. Oha se varma, että teillekin näkyy sisään, jos tulen kurkkimaan ikkunan viereen. Pointti on, ettei toisen pihaan mielestäni kuulu tulla, ellei asianomaiset ole pihalla jo valmiiksi.
        Aina siellä on sentti tai pari tilaa, josta näkee sisään. Esim. takaovessa roikkuu rouvan valitsema mikälie kangashässäkkä, jonka laidoilla on sentti pari tilaa. Ei siitä normaalisti näy, mutta jos siihen tulee viereen, niin varmasti näkyy.
        Lisätään nyt, että kyseessä siis ok, jonka takapihalla pääsee vain etupihan kautta ja aidassa olevan aukon läpi. Tällä tosin ei mielestäni ole mitään väliä, koska jokaisen piha on omansa, oli sitten rivari tai muu kyseessä.
        Lisäksi, jos tontin ulkopuolelta ei näy sisään, ei ole tarkoituksen mukaista mielestäni pitää verhoja kiinni, eli valo tulee sisään.
        Viimeksi muokannut Ugemi; 7.12.2013, 20:00.

        Comment


        • Ymmärrän toisaalta pulman ja itsekin kironnut, kun yksi naapuri saattaa tulla joskus saunan ikkunaan koputtamaan. Toisaalta linkoamisesta, niin olisin enemmän kuin iloinen, jos joku tulisi lingollaan ja omilla bensoillaan vähentämään minun lumitöiden määrääni.

          Comment


          • Juu tottakai, jos kyseessä on ns. suljettu piha niin ei kai sitä silloin tarvitse mitään erityistä ikkunoihin. Tosin sitäkin suuremmalla syyllä häätäisin naapurin aika rivakasti huittuun;)

            Comment


              Jätän tämän vain tähän

              [ame="http://www.youtube.com/watch?v=cZI5Ms27iQ0&hd=1"]http://www.youtube.com/watch?v=cZI5Ms27iQ0&hd=1[/ame]

              Että mua sitten risoo noi pellet. Jos kalja on liian kallista tai yritysjohtajan iso palkkapussi vituttaa niin Suomen lippuja itsenäisyyspäivänä polttamalla ja kirkon tai kaupan ikkunoita särkemällä ne asiat vissiin korjaantuu. Kauhea vinkuna ja valitus kun äärioikeistolainen poliisi käyttää liiallista voimaa rauhallisia mielenosoittajia vastaan. Venäjällä koko porukka olis ollut telkien takana kuukausia tai todennäköisesti vuosia ja jenkeissä ainakin muutama olis ammuttu heti kun eka kaljatölkki olis lentänyt aidan yli.

              Taitaa olla samoja pössyttelijöitä kuin se yksi penaalin terävin kynä, muistaakseni 25 vuotias työtön joka valitti joku aika sitten haastattelussa ettei kiinnosta tehdä mitään paskaduuneja ja maailma on väärässä kun yhteiskunta ei anna tarpeeksi kyhnyä.

              Jos tuo jäisi edes yksittäiseksi tilanteeksi niin olisi jotain tolkkua mutta julkisuustemppuhan tuo on ollut ihan yhtä paljon kuin jonkun greenpeacen porauslauttatempaus. Seuraavaan "mielenosoitukseen" onkin sitten odotettavissa jo parempaa valmistautumista virkavallan puolelta ja järeämpää varustautumista mielensäpahoittajien puolelta. Sitten saa taas itkeä iltalehden haastattelussa tai blogissa kun tulee kumiluodista pohkeeseen tai vaihtoehtoisesti kyynelkaasun takia.

              Comment


              • Vaikka menee vaarallisesti tabupolitiikan puolelle, niin pakko sanoa, että komppaan täydellisesti edellistä.
                Viimeksi muokannut hattis; 8.12.2013, 05:15.

                Comment


                  Ajattelinpa näin hyvissä ajoin varmistaa lämppärin toiminnan talven varalle. Roikka tolppaan ja ihmettelemään - sisälämppäri ei puhahda ja hetken päästä kaino käry ja vieno savu pukkasi jostain moottoritilasta. Nähtävästi siis jokin oikosessa, kumma homma ettei tolpan sulake sanonut mitään.

                  Lisäksi huomasin, että jyrsijä-ystäväni on palannut, hemmetinmoinen varasto ruusunmarjoja+siemeniä yhden suojamuovin alla. Auto vaihtui ja hetki siinä meni, mutta nyt löysi taas "kotiin" prkl. Olin siinä uskossa, että tuo moottoritila on ahdas, mutta ei näköjään riittävän. :P

                  Comment


                  • http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/a...630368369.html
                    Tämä. Miten toi klonkun näköinen terroristi voi saada noin paljon ääniä?

                    Comment


                      Ihme perusteilla pääsee Guardianin vuoden henkilöksi, terot ja hipit vahvoilla. 2001 vuoden henkilö oli sitten varmaan Osama.

                      Comment


                        Taitaa olla lehtikuvien määrällä enemmän merkitystä kuin omilla ansioilla.

                        Comment


                          Aika paljon kertoisi lista ketkä ovat olleet ehdolla. Toimittajat käsittääkseni valitsivat ne ja jostain olin ymmärtävinäni, että tuo kakkoseksi tullut kaksikko oli nimenomaan parivaljakkona listalla.

                          Huvittavaa sinällään, että se sveitsiläiskaiffa on joku vuorikiipeilijä, muutenhan sille sileäseinäiselle lautalle olis ollut aika vaikea päästä. Kohtuuttomasti saa kuitenkin julkisuusaikaa tuo Sini laittomuuksista, ja kuka käski kiivetä nimenomaan venäläiselle lautalle. Sitä saa mitä tilaa.

                          Comment


                            Ihan tunnettu faktahan on että Greenpeace hanskaa julkisuushakuisuuden, siellä on todella taitavat tyypit miettimässä näitä juttuja, ei tuokaan ollut muutaman hihhulin omaa keksintöä vaan tarkoin harkittu temppu jolla maksimoitiin toiminnan medianäkyvyys. Nyt muutaman kuukauden saunareissun hinnalla saatiin operaatiolle enemmän julkisuutta kuin rahalla olisi ollut mahdollista ostaa. Greenpeace on kauan sitten lakannut olemasta mikään luontoaktivistien liitto, manimani ja globalisaation vastustaminen sielläkin on takana. Toiminta on järjestäytynyttä ja rikollista, silti näitä silloin tällöin pidätetyksi joutuvia käsitellään julkisuudessa lähinnä marttyyreinä. Menisivät vaikka Pohjois-Koreaan kokeilemaan onneaan, ai niin mutta kun sieltä ei saa mitään tietoa ulos niin eihän sinne kannata mennä vaikka ympäristörikoksia sielläkin varmaan tehdään yhtä paljon kuin Venäjällä.

                            Comment


                            • Alkuperäinen kirjoittaja rs tuning Näytä viesti
                              Tossa tilanteessa olis matkavakuutus korvannu...

                              Nimimerkillä: Taksikuski, joka vei kerran 4henkeä Vaasan lentoasema -> Helsinki-Vantaa lentoasema, niin kerkesivät just jatkolennolle. Matkavakuutus korvas, kun "olivat matkalla" (Vaasan kentällä), kun lento peruttiin
                              Vidu. No ilmoitin jälkikäteen matkan peruuntuneen taksimatkan aikana ja nyt menetin kaikki korvaukset, olin jo matkalla ja silloin ei korvata hotelleja ym. Taksia ei myöskään korvattu, koska korvaavat vaan matkaan uudelleen liittymiskulut.

                              Comment


                              • Nuo viherterroristit voi kanssa laskea että kun mulkosilmä & co saavat tarpeeksi julkisuutta, niin venäjä ei uskalla antaa kovia tuomioita oikeudenkäynnissä ?

                                Comment


                                  Alkuperäinen kirjoittaja Hervast Näytä viesti
                                  Nuo viherterroristit voi kanssa laskea että kun mulkosilmä & co saavat tarpeeksi julkisuutta, niin venäjä ei uskalla antaa kovia tuomioita oikeudenkäynnissä ?
                                  Raju OT ja puujalka, mut onneksi en ole vihreä, terroristi kylläkin.

                                  Comment


                                    Mutta sehän oli hyvä lopetus politiikkaan liittyvälle keskustelulle :)

                                    Comment




                                    • Tämä. Ei ollu kivaa risteyksessä. :D

                                      Comment


                                      • Jepjep. Eilen piti mehiläiseen lähtee, audissa ei ees sisävalot syty, akku ihan zippi... Fiiatti lähti lumikasan alta ku palmun alta, perkele. Sillä oli kivat kaukana pojat, uskokaa kun sanon! :D 11:30 aika mehiläisessä, sieltä lähetteellä kirurgiseen päivystykseen tj. ja siel kaikki testit ja systeemit, odottelua rapiat 7 tuntia. Lääkärin tyly lausunto, luullaan et sul olis pahempaa, kun tulehdusarvot noin korkeella jne.., mut kerta oot parempaan päin ni parantele ainakin keskiviikkoon asti kotona ja tuu sit takas jos samat oireet jatkuu, sit joudutaan tekemään enemmän. :S Gaad. Eniten silti vituttaa ton Audin akku.
                                        Jos sitä nyt hyvällä syyllä joutuis ostamaan sen keltakantisen akkujumalan.:))

                                        Comment


                                        • joku persläpi bayerilainen mutteri wiritelmä päätti suditella nastat tuulilasiin ja konepellille valoista.

                                          Comment


                                          • Sääli sen lopputalvea!

                                            Comment


                                            • No, jos ne nastat lähtee liikennevaloissa ruopimalla, niin tuskin ne olis montaa päivää pysynyt rauhallisellakaan ajolla.

                                              Comment


                                              • voi olla mut oliko siltikään pakko niitä kaikkia ruopia mun tuuli lasiin ja väkisin. Tokihan ne saatto kiviäkin olla yhtälailla. Kyse ei ollut liukkaudesta vaan jarru ja kaasupohjaan toiminnasta ja tahallisesta sellaisesta. Sillehän ei voi mitään jos kehällä nasahtaa nasta tuulilasiin. Puolustelkoot kuka ja ketä tahansa mutta oma mielipide kyseisestä kyskista oli et täys mulkku ja toivon poliisien vielä näkevän.

                                                Comment


                                                • Alkuperäinen kirjoittaja Juha| Näytä viesti
                                                  Jepjep. Eilen piti mehiläiseen lähtee, audissa ei ees sisävalot syty, akku ihan zippi... Fiiatti lähti lumikasan alta ku palmun alta, perkele. Sillä oli kivat kaukana pojat, uskokaa kun sanon! :D 11:30 aika mehiläisessä, sieltä lähetteellä kirurgiseen päivystykseen tj. ja siel kaikki testit ja systeemit, odottelua rapiat 7 tuntia. Lääkärin tyly lausunto, luullaan et sul olis pahempaa, kun tulehdusarvot noin korkeella jne.., mut kerta oot parempaan päin ni parantele ainakin keskiviikkoon asti kotona ja tuu sit takas jos samat oireet jatkuu, sit joudutaan tekemään enemmän. :S Gaad. Eniten silti vituttaa ton Audin akku.
                                                  Jos sitä nyt hyvällä syyllä joutuis ostamaan sen keltakantisen akkujumalan.:))
                                                  Kaikista surkeimpia pakkasakkuja sitte ne hyytelöakut, jos kerran menee kunnolla tyhjäksi niin se on ihan loppu heti! Nimimerkillä kaksi pilaantu peräkkäin ja kolmatta en takuuseen saanu, kun kuitti oli hukas...

                                                  Normaali akut herätelly useamman kerran nollista ja pelannu kohtuullisesti vielä parivuotta.

                                                  Comment


                                                    Yellowtop kyllä kestää toistuvaa syväpurkausta ilman kipua. Ei varmasti 100 kertaa riitä kun oma Yellow Top on ollut täysin tyhjä ja aina se vaan pelaa kunhan jostain saa taas virtaa.

                                                    Comment


                                                    • Jep, mietin kyl viel ground zeron hifiakkuja vaihtoehtona, nytkun siihen on mahikset saada eukko suostumaan.:D

                                                      Comment


                                                        Voisko tuota suolan määrä edes vähentää tuolla tiellä? Mukava suola kuorutus auton päällä taas vaihteeks.

                                                        Comment


                                                        • Voi kai jos lopettaa talvikunnossapidon.

                                                          Ulkovalon led-polttimon valo näytti yksi päivä oudon kylmältä. Oli sitten seuraavana päivänä pimeä ja sulake palanut. Muutaman päivän päästä toisen led-lampun kanssa sama kuvio. Sitten vielä koitin etsiä oikosulussa olevaa lamppua yleismittarilla ajatuksella, että yleismittarissa on sulake ja sähköjärjestelmässä on virranrajoitus, niin perkele, yleismittarin piirilevystä folio poikki ja savu karkasi. Tuo ulkovalon led on ollut varmaan reilu viikon käytössä. 30000 tuntia oli luvattu paloaika. Ja minulla on noita paskapolttimoita hamstrattuna useampiakin vielä paketeissaan. Taitaa jäädäkin paketteihinsa.

                                                          Comment


                                                          • Auton vikaantuminen on useamman päivän ottanut päähän, mutta bussin sijaan löysin tänään pitkästä aikaa pyöräilyn ilot. Viimetalvena ajelin -24 C pakkasessa, nyt nollakeli vaati jo totuttelua.

                                                            Juha: Pidän autoa nyt jokapäivä CTEK:ssä (5.0 Polar) kiinni niin ei tarvitse jännätä akun kanssa. En taida hakea uutta vielä kun pitää vaihteisto maksaa.

                                                            Comment


                                                              Akku piiputtaa. Ei näköjään ois kannattanu jättää stereoita päälle siks aikaa ku puunas autoa.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X