Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Kaveri joka ei pidä aikataulusta kiinni kun jokin asia sovitaan nii perkele aina samallaista säätämistä.... ...Tana, ...Kele!!

    Comment


    • Alkuperäinen kirjoittaja J-M Koopikka Näytä viesti
      Jahas, menee vaasan moottoritie sit boikottiin... onneksi on olemassa vaihtoehtoreittejä: http://www.pohjalainen.fi/uutiset/ma...etta-1.1487861

      Muutenkin tuo stanan remontti tehty vasemmalla kädellä huitaisten, niin vielä tuokin
      Heh varmaan käyttöauton sponsoroima (Audi merkkiliike), kun sehän on siinä moottoritien vieressä xD

      Onneks oma jakoremmi on just vaihdettu ;)

      Oih ja voih ku pitäs ainaki toinen vene peitellä ja talvirenkaat vaihtaa nyt viikonlopun aikana :P

      Comment


      • Soneran kuitu rupes tökkimään ja pahasti. 40-70% packet lossia ja ping huitelee taivaissa.

        Comment


        • Prkl kyllä nyt on RS2:sia tyrkyllä suomessa useita ja halpojakin ja yks jopa ihan lähellä!!!
          Ei vaan ollu vajaa vuosisitte yhtään ja voin sanoa, että suomessa myynnissä olevien hinnalla ei saa kuin romuja ulkomailta... Verottaja pitää kyllä siitä huolen >:(

          Comment


          • Oon ostanu vahingossa jotaki helkkarin sokeroituja popkorneja. Kyllä nyt harmittaa

            Comment


              Oot sen verran happaman näköinen mies, että tekee ihan hyvää :P

              Comment


              • Taas tuntuu, kun märällä kiihdyttelee et takana ei tapahdu mitään. Just viime talvena uusittiin pumppu ja ohjainyksikkö, viriboksi viel. PERKELE! Mikä v*tun neliveto sutii pelkillä eturenkailla? Tarvin jotain rauhottavia, ettei tarvi räjäyttää taas galakseja ton auton takia. Taas just ennen talvea. vi........

                E: Mulle "HALDEX" on kirosana.

                EE: Lisään viel samaan hengenvetoon:
                Ensin valittaa molemmat parkkivalot, sit valittaa toisen ajovalon, sit valittaa lasinpesunesteen vajauksesta. Nyt viel bensavalostakin piippaa.. Tänään toivoin, ku kuulin noi piippaukset, et toi vaan räjähtäis ilmaan. *piip, piip, piip, piip, KABUUUUUUUM RTÄÖTÄTÄKDKDPOEN*

                Antakaa modet anteeks. :(

                Comment


                • auto kusee jäähdytysnesteet alleen ja pyyhkijöiden vivustosta menny kierteet siitä tapista mihin moottori tulee kiinni..... Noitte pyyhkijöiden kanssa ei oo kyl mikää menny nappii.

                  Lisätään nyt vielä samaan että avasin parvekkeen oven about 20 minuutiks kun menin talliin. Tulin takasin ni huomasin et kämpässä on about 50 isoa kärpästä.... Let the massacre begin
                  Viimeksi muokannut ziree; 27.10.2013, 18:31.

                  Comment


                  • Alkuperäinen kirjoittaja Juha| Näytä viesti
                    Taas tuntuu, kun märällä kiihdyttelee et takana ei tapahdu mitään. Just viime talvena uusittiin pumppu ja ohjainyksikkö, viriboksi viel. PERKELE! Mikä v*tun neliveto sutii pelkillä eturenkailla? Tarvin jotain rauhottavia, ettei tarvi räjäyttää taas galakseja ton auton takia. Taas just ennen talvea. vi........

                    E: Mulle "HALDEX" on kirosana.

                    EE: Lisään viel samaan hengenvetoon:
                    Ensin valittaa molemmat parkkivalot, sit valittaa toisen ajovalon, sit valittaa lasinpesunesteen vajauksesta. Nyt viel bensavalostakin piippaa.. Tänään toivoin, ku kuulin noi piippaukset, et toi vaan räjähtäis ilmaan. *piip, piip, piip, piip, KABUUUUUUUM RTÄÖTÄTÄKDKDPOEN*

                    Antakaa modet anteeks. :(
                    Mielummin haldex kun täyspäivänen etuveto. Viimeks eilen taas menetin totaalisesti hermot tohon portteriin.
                    Sillä pääse yhtään minnekkään kun vielä paljon kuormaa takana ja peräkärryt perässä.

                    Comment


                    • Kyllä kyllä, on se haldex kyl oikeesti riittävä ja mahtava, jos se vaan talvisinkin auttais ..:(

                      Comment


                        Yskä. Tai oikeastaan se, että kun yskii, niin tuntuu kuin joku työntäisi puukkoa vasemmasta rintakehästä läpi...

                        Comment


                        • Kestodarra.

                          Comment


                          • Virkeennäköisenähän tuota vippailit Tukkukartanolla T-paita päällä roskia viemään, kun bongasin;)). Noh maanantai se oli mullakin, eipä silti.

                            Comment


                            • Rengastyöt 80e, kun rengaskone maksaa 790e. Rengassarjojen hinta tuntuu nousevan 20% vuodessa. Nyt ostaa uudet, niin ensi vuonna voi myydä käytettynä kalliimmalla pois.
                              Hyvin yleistä kokoa katselin Tori.fi:stä. Käytetyt kumit on kalliimpia kuin uutena. Taisin maksaa omistani 340e uutena, niin 480e oli nyt samanlaiset peltivanteille asennettuna ja vuoden - pari ajettuina. Uutena ne saa tänä vuonna 460 eurolla. Ei ymmärrä.

                              Comment


                                Itsekkin olen naureskellut tuota kun porukka luulee että kesän jos toisen nähneet renkaat on saman hintaiset kuin uudet jos ne on kiedottu peltivanteiden päälle. Tai jos ne on aluvanteiden päällä niin sitten se on ehdottomattomasti hieman kalliimpi kuin uusi sarja rengasliikkeessä. (sopivasti kärjistäen)

                                Comment


                                  Ja 3mm pinnalla olevilla talvirenkailla voi ajjaa komeasti kesän tai kaksi kun terävä myyjä on nyppinyt niistä nastat. Ja hintalappu on kolminumeroinen.

                                  Comment


                                  • Juu, nyppiksiäkin tuli vastaan. Niitä sai alle uusien hinnalla. :)
                                    Rengastöiden hinnasta vielä sen verran haluan lisätä, että en pelkästään kritisoinut rengasliikkeen hinnoittelua. Vaan hintaa kokonaisuutena, mistä se muodostuukaan kaikkinensa. Ihan järjetön hinta sellaisesta työstä. Parturi vääntää pulareita ojennukseen 20 min hintaan 18e. Rengasliikkeessä nopeampi työ 80e. Kumpaa hommaa tekisitte mielummin? Tekisittekö sitä vieläkin, jos hinnat laitettaisiin toistepäin?

                                    Comment


                                    • Rengasliike on siitä ikävässä asemassa että siellä tili on tehtävä 4kk aikana per vuosi, kiinteät kulut valitettavasti juoksee 12kk ajan. Kaikista muuttuvistakaan ei eroon kokonaan pääse vaikka haluisikin. Se on toki rengasliikkeiden omaa hölmöyttä jos eivät tee 8kk aikana juuri muita hommia, vaan yrittävät sinnitellä sen yhden kortin varassa vaikka siellä ei ole perinteisenä offseason aikana edes yhdelle miehelle töitä.

                                      Kannattaa Jussi alkaa yrittäjäksi, kun näyttäisi olevan ilmaista rahaa tarjolla ja väkeä jonoksi asti kun rupeat laittamaan rengasta alle vaikkapa 70e hintaan jos muut laittaa 80€ hinnalla. Vaikka en alaa hirveän hyvin tunne, niin suosittelen kuitenkin uhraamaan rengaskoneeseen vähän enemmän kuin 800€. Vaihtoehtoisesti kannattaa vaihdella siellä yrityksessä vain omia orkkiskokoisia renkaita. Jos rohkeaksi heittäytyy niin ehkä sillä 800€ koneella suoriutuu melkein kunnialla jos valkkaa jonosta asiakkaaksi vain vanhoja ja vähän kolhiintuneita peltivanteellisia autoja, joiden rengasprofiili on 55 tai sitä enemmän.

                                      Comment


                                      • Mua just rupesi rehellisesti sanottuna vituttamaan noi taliaivot päivävaloinensa!!!! Eikö noi simpassit nyt tajua että sateella ja pimeällä vois tietysti laittaa ne loputkin valot päälle! Pelkät tuikut keulalla ja muuten takalisto pimeenä. Eikä ne tajuu mitään vinkkejäkään.
                                        Pitäs kieltää lailla tuollaiset systeemit. Mahtava keksintö! Noita pitäs alkaa sakottamaan tuosta jos ei muuten tajua. Nim. Tänään nähny jo kolme.

                                        Comment


                                          Rengasliikkeen hinnoittelu perustuu samaan kuin mikä tahansa autohuolto. Vai kuka muka oikeasti maksaa merkkarihintoja öljynvaihdosta? Eikä kun... Asiakkaita riittää koska kaikilla ei ole taitoa tai edes halua tehdä sitäkin hommaa itse vaikka siinä elinikänsä aikana säästäisikin monen rengassarjan hinnan. Sitäpaitsi, silloin kun asiakkaita on oikeasti kuten rengasliikkeissä sesonkiaikana on, niin kaikille riittää töitä melkein hinnalla millä hyvänsä.

                                          Minä vaihdan renkaani nykyään itse mutta hiukset käyn leikkauttamassa parturilla. Molemmissa operaatioissa on ihan yhtä huono hinta-laatusuhde. Parturin perkelekään ei anna mitään työtakuuta, parin kuukauden välein saa olla teettämässä saman homman uudestaan. Renkaita muljataan sentään vaan kaksi kertaa vuodessa. Yhtä paljon niistä vuositasolla kertyisi silti rahanmenoa.

                                          Comment


                                            Pääsee helpommalla kun ajaa tukan ihan ite pois, niin ei tarvi ravata siellä parturin luona :)

                                            Ja mitä tulee tuohon rengas hommaan, niin vois taas kertaalleen huokasta.... Jokainen saa ihan ite hommata tilat, nosturit rengaskoneET, kompurat sun muut ja ihan ite määritellä hintansa. Vaikka sitten 5€ per auto, sama se mitä kaikkea joutuu pyörittelemään.

                                            Comment


                                              Golfin tilanne. Talvi tulee ja vieläkään ei ole lumien lähdettyä saanu sitä käytiin. Vika on sentään tiedossa, mutta korjaamo ei tee mitään sen asian eteen.

                                              Kävin myös toisesta korjaamosta kyselemässä, että jos tuolle ei ala tapahtumaan mitään, niin olisiko heillä aikaa. Kuulemma vasta joulukuussa olisi kun on niin vittumainen homma tuo johtosarjan vaihtaminen...

                                              Paskamainen hommahan se on, mutta jos se luvataan hoitaa niin miks sen kanssa pitää vitkutella. Prkl, kun ei tiedä täältä valkeakoskelta enää yhtäkään hyvää huoltopaikkaa.

                                              Comment


                                              • aiemmin samasta tossa kirjottelin. Audissa positiivisenä asiana taitaa aina palaa takavalot noiden prkl:n päiväajovalojenkin kanssa.

                                                Comment


                                                • Alkuperäinen kirjoittaja Roni Näytä viesti
                                                  Rengasliike on siitä ikävässä asemassa että siellä tili on tehtävä 4kk aikana per vuosi, kiinteät kulut valitettavasti juoksee 12kk ajan.--

                                                  --Kannattaa Jussi alkaa yrittäjäksi, kun näyttäisi olevan ilmaista rahaa tarjolla ja väkeä jonoksi asti kun rupeat laittamaan rengasta alle vaikkapa 70e hintaan jos muut laittaa 80€ hinnalla.--
                                                  Niin kuin jo aiemmin lisäsin, niin en pelkästään rengasliikkeitä järjettömästä hinnoittelusta syytä. Olkoon syyt missä vaan, niin lopputuloksena on kuitenkin tuo järjetön hinta työlle. Ja kyllä sen ymmärrän, että mistä hinta muodostuu. Siltikin hinta on järjetön ja mielestäni tuollainen hinnoittelu on turmiollista kokonaisuuttakin ajatellen. - Tällaisen hinnoittelun takiahan me olemme karille menossa hyvää vauhtia. Tai ollaankin jo.
                                                  Siitä olen samaa mieltä, että ei tunnu fiksulta pitää tiloja joutokäynnillä 8kk vuodessa. Niin kauan kun löytyy ylihinnalla maksajia, niin ei tarvitse tervehtymistä tapahtua.
                                                  Kunnon lama puhdistaisi.

                                                  Tuo 80e oli pelkät rengastyöt. Alle laitto nostaa hintaa 100e paikkeille.

                                                  EDIT: No hoh hoh http://www.tori.fi/uusimaa/Nastarenk....htm?ca=18&w=1
                                                  Uudet seiskat on vanteille laitettuna 420e. :D
                                                  Viimeksi muokannut audiq; 29.10.2013, 00:11. Perustelu: Lisätty linkki ja hohotukset

                                                  Comment


                                                  • Sony ei saa tuohon Vaioon ajureita kuntoon. Netistä lueskelin, niin ongelmaa on ollut jo pidempään, eikä ratkaisua ole tiedossa. Wlan-yhteys putoilee "rajoitettu yhteys"-tilaan vähän väliä. Tänään soittelin taas Sonyn tukeen ja lupasivat lähettää wlan-tikun, jolla saa yhteyden toimimaan, kunnes ratkaisu tulee.

                                                    Olemme ostaneet toimivan läppärin, enkä halua, että sitä noin tekohengitellään, mutta toistaiseksi ei valmistaja tule muuten vastaan. Täytynee varmaan laittaa kunnon kirjallinen reklamaatio menemään?

                                                    Comment


                                                      Webaston kake meni sitte takin mukana pesukoneeseen. Vissiin aikamoises oikosulus ollu ku melki uusien patterien jännite tippunu kuuteen volttiin 12:ta. Ihme kyllä signaali menee vielä autoon ku laitto käytetyt patterit mutta lämmityksen/tuuletuksen vaihto ei toimi (ledi ei vaihda väriä ja jäi tietysti tuuletukselle) eikä lämmitysaikaa pysty vaihtaan, pysyy 40 minuutis. Vittu.

                                                      e: ja samantien ku olin lähettäny tuon niin rupes pelaamaan ku otin patterit pois ja panin takas. Tiä ny sitte kauanko kestää..
                                                      Viimeksi muokannut horch; 28.10.2013, 22:31.

                                                      Comment


                                                        Ei sitten siirrytäkkään hyvinkäälle. Lotan päästä on alkanut tihkuamaan nestettä. Toisaalta parempi näin, mutta mutta.

                                                        Ja joku ääliö avas laakkosen pihassa portterin oven kutosen lokariin. Annoin välittömän palautteen. Noi ruudut o helvetin kapeat. Arvasin kuin käy, niin jäin polttamaan toisen tupakin tohon sateeseen. Onneksi oli hento oven osuma, mutta silti, jos ei mahduta autosta ulos nii mennään vaikka laihdutus kuurille. Onneks ei ollu ässä tuossa ruudussa, toki en olis edes noihin ruutuihi jättäny sitä.

                                                        Comment


                                                          Viime viikolla kompastuin ja kaaduin tuon kesällä murtuneen käden päälle. Nyt ranteessa on uusi hiusmurtuma ja todennäköisesti vanha murtumakohta on painunut kasaan.
                                                          Päivän kruunaa se että ortopedia odottaessa käskettiin olemaan syömättä ja juomatta. Prkl.

                                                          Comment


                                                            Olisko päiväkännit auttaneet?

                                                            Comment


                                                              Olis.
                                                              Eipä sitä nyt taas leikatakaan kun sairaanhoitaja osasi sivuuttaa lääkärin lausunnon varsin sukkelasti. En edes tavannut ortopedia.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X