Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Jossakin vanhassa Suomifilmissä vastaavassa tilanteessa lisättiin ruokaan sopivaa ruuansulatusta nopeuttavaa ainetta (risiiniöljy?), jotta saatiin syyllinen selville. En tosin kehoita tähän, mutta tuli vaan mieleen vanha muisto.

    Comment


      Audin vasemmanpuoleinen takavilkku menee jostain syystä välillä vähän huonosti= kaikki vilkut siltä puolelta himmenee. Noh, päätin sitten vähän koputella takavilkkua, että jos palautuisi normaaliksi, tietenkin tuosta koputtelusta sitten se vilkun "lasi" päätti haljeta, prkl.

      Comment


      • Alkoholin myyntirajoitukset. Ennen töihintuloa yritin ruokaostosten seassa neljää olutta ostaa vikonlopun iloksi. Eihän niitä voinut myydä kun kello oli 10 vaille yhdeksän. Käytämpä sitten puoltuntia työaikaa oluenostoon.
        Lähdettävä tallinnasta hakemaan reilumpi lasti.
        Kyllä tympii moinen holhoaminen.

        Comment


          Joo. Arvaa vituttaako se raksatyöläistä joka haluaisi aamun 12 minuutin kahvitunnillaan ehtiä hakemaan kaupasta jonkun sämpylän ja kassajonossa edessä random spurgu koittaa ostaa kahta kaljaa. Kassa piippaa ja tyttö sanoo että "voidaanhan me tässä odottaa kun ei tää kone anna vielä myydä eikä tässä oo enää kuin pari minuuttia."

          Ei mulla olisi nälkä ollutkaan. Sinne jäi sämpylät liukuhihnalle.

          Comment


          • Alkuperäinen kirjoittaja kvande Näytä viesti
            Pieni on murhe, mutta ottaa päähän silti: Joku/jotkut nyysii työpaikan jääkaapista ketsuppini.
            Pulloon on kirjoitettu joka sivulle ja korkkiin nimi, mutta siitä huolimatta "minä nyt vähän lainaan tästä"-asenteella on pikkuhiljaa hävinnyt 82% pullon sisällöstä. - Kysyisivät edes luvan, niin ei tarvitsisi varastaa. Prkl.
            Laitat sinne jotain ylläriä joukkoon, esim. jotain äärimmäisen tulista chilikastiketta tjsp. Hetken päästä tuskin enää lainaavat.

            Comment


            • Alkuperäinen kirjoittaja Samijkl Näytä viesti
              Alkoholin myyntirajoitukset.--
              Sitten olisikin alkanut kesken työpäivän suuta napsaa ja mennyt työpaikka alta. Viikonloppuna samoilla kaljoilla kännipäissään muijaa pataan, kämppä tuleen ja lopuksi Audi romuksi lepikkoon. Taisi sinut varjelus nyt pelastaa.

              Itsekään kun ei muista tuollaisia rajoituksia ja kun ehkä kerran vuoteen tulee olutpullo ostettua, niin lähinnä huvittanut, että jos kello on ollut sekunttia yli yhdeksän illalla, niin ei ole saanut yhtä saunakaljaa ostettua.
              Viimeksi muokannut audiq; 20.9.2013, 15:09. Perustelu: Lisätty lainaus

              Comment


              • Ei se nyt rajoitus pelastanut tuolta kohtalolta. Meni vaan puolentuntia työaikaa hukkaan. Ja nyt ne oluset huutelee eväskassissa. Hmm... jos sitä yhden tuossa tauolla...
                Mut mitä sai rajoitukset aikaan? Jussille jäi nälkä ja pahamieli, minä sain aamulla verenpaineen nousua, palkan oluen ostamisesta, idean hakea virosta verovapaata olutta ja spurgukin sai oluensa.

                Comment


                  Tuon ilta/yö rajoituksen vielä jotenkin ymmärtää kun koettaa soveltaa suppeaa naisen logiikkaa, mutta tuota aamu rajotusta ei meinaa ymmärtää. Helvetinkö haittaa siitä on jos joku ostaa olusen aamu seittemältä. Itse olen joskus yrittänyt ostaa oluita ennen töihin menoa jos on ollut tiedossa pitkä päivä ja ei enää kauppaan töiden jälkeen ehdi nimittäis.

                  Comment


                  • Muutaman tunnin tv-tason kasauksen jälkeen vit**ti jo ihan liikaa ja vielä päätin laittaa huomista bensiinipumpun asennusta varten pumpun asennuskehtoon paikalleen valmiiksi. Ei olis kannattanu. Meni siinäkin 1.5 tuntii ja vit*ttaa vaan enempi. Jos sitä nukkus ja huomenna yrittäs taas jären kanssa... Joskus vaan ei pysty ja kykene.

                    Comment


                      Voimia Teemulle ja porukoille.

                      Comment


                      • Migreennggh

                        Comment


                        • Trafi. Sen verran voisin avata lähtötilannetta, että on tässä omaakin tyhymyyttä mukana kun tähän lähdin, vaikka hälytyskellot vähän soikin... Elikkäs tuli pelastettua 5000- mallin lötkö ilkeältä Keinäseltä. Jutun huono puoli oli se että henkilöltä jolta auton hain ei ollut laittanut autoa omiin nimiinsä (oli ostanut auton joskus vuonna 2012). Syyksi hän sanoi että aikaisemmalla omistajalla oli veroja rästissä. Papereiden voimassolo on tehty perinteisesti jättämällä ilmoitusosassa oleva myyntipäivä tyhjäksi.

                          Noh tänään soitto trafille verosummaa kyselemään, jossa summa oli yli 200€. Tuo summa erääntynyt vuonna 2012. Kaiken lisäksi autoa ei ole poistettu liikenteestä vaan verot juoksee vieläkin vaikka leima kylmänä? No minä sitten kyselin, että eikös verot ole nykyään henkilökohtaiset eli ei tulisi minulle maksettaviksi. Vastaus: Kyllä näin on, mutta ajoneuvo on käyttökiellossa niin kauan, kunnes jompikumpi maksaa erääntyneen veron.
                          Minä: Eli käytännössä se on vieläkin ajoneuvokohtainen?
                          Trafi: Ei sitä sinun tarvitse maksaa, mutta ajoneuvo on käyttökiellossa...
                          Minä: Eli jää sen maksettavaksi kuka autolla ajaa käytännössä. Voisin väittää siis että edelleen ajoneuvokohtainen.
                          Trafi: Ei kyllä se on henkilökohtainen.
                          Minä: No meneekö verot perintään?
                          Trafi: Kyllä me laitamme laskut ulosottoon, jos laskuja ei makseta.
                          Minä: No miksi laskua, joka on kohta vuoden vanha ei ole laitettu ulosottoon?
                          Trafi: blah blah blah (en siis saanut selvää vastausta, ei tainnut hänkään tietää syytä)
                          Minä: No voinko minä maksaa vanhat verot, jonka jälkeen voin itse laittaa laskun perintään?
                          Trafi: En tiedä, sillä meille riittää että joku maksaa verot, sen jälkeen asia on meidän osalta käsitelty.

                          Puhelu päättyi tähän ja v*tu*us rupesi olemaan koholla. (ei kuitenkaan henkilölle jonka kanssa asioin.) Kaivoin sitten omistajan tiedot kenen nimissä auto oli. Papereissa kuulunut maanrakennusyhtiölle. Googlella löytyi numero, mutta yllätys yllätys "valitsemanne numero ei ole käytössä" Prkl.

                          Mitähän mieltä Ey-tuomioistuin on tästä Suomen "henkilökohtaisesta" autoverosta.

                          Comment


                          • Nyt noita ylempiä juttuja lukeneena: Voimia Teemulle. Itsekin noita sun aikaisempia juttuja lukenut, ja en voinut silloinkaan käsittää miten voi yhtä perhettä koetella noin paljon. Pahalta tuntuu...

                            Comment


                              Perskeles. Olis mahdolilsuus lähteä ottaa kuppia hyvän kaverin kanssa, mutta eihän täältä persiistä saa kyytiä toiseen persiiseen. Eli Rajamäki-Pornainen :D
                              ARGH! Lompakko huutaa emptyä, eli ei voi mittarillakaan mennä. Perse sentään.

                              Comment


                              • Tiettyjen ihmisten käyttäytyminen, ottaa pannuun ihan v...sti!

                                Comment


                                • Höh, lauantaina hajosi ilmeisesti ok-talon iv-koneen ohjausyksikkö ja sunnuntaina kärvähti kotiteatterin viritinvahvistin PS3:sta pelatessa.

                                  Comment


                                  • Kaikki vehkeet hajoo ja töissä saa jatkuvasti olla varpaillaan lomautuspelon alla.. Kohta joutuu autonkin vaihtaan bussikorttiin että riittää rahat -.-

                                    Comment


                                    • Mistä se johtuu, että kun pyydetään kylään, niin että vieraat saapuisivat kuuden-seitsemän aikoihin, niin saavutaan kasin jälkeen? Rouva leipoi tuoretta lämmintä syötävää, niin että olisi ollut valmiina kahvipöytä kun vieraat saapuvat, ja leivonnaisetkin uunilämpimiä. No, porukka saapuu kahdeksan jälkeen ja toteaa, että käytiin autogrillin kautta syömässä burgerateriat, kun jäi päivällinen väliin. Joo, eihän me suotta leivottu ja laitettu pöytää valmiiksi. Kehtasi vielä eräskin vieras todeta, että vähän ovat päässeet jäähtymään nämä piirakat. No eivät olleet viileitä seitsemän aikaan. Ensi kerralla keitämme laihat kahvit, ja keksiä saa, jos kaapissa on.

                                      Olisi pitänyt veroneuvoja antaa taas matkakulukorvauksiin yms. selvityspyyntöihin liittyen. Totesin, että en anna henkilöille, joilla ei ole aikomusta maksaa teetettyjen hommien palkkoja verojen yms. kanssa. Varsinkaan henkilölle, jonka oma palkka maksetaan verorahoista. Pitäisi ihmisille laittaa täysi-ikäisyyden/ajokortin/naimaluvan/pankkikortin/joku muu sopiva ehdoksi yhteiskuntatiedon peruskurssi, jossa opeteltaisiin perusasiat kuten miksi maksamme veroja ja mistä rahoista julkisen puolen palkat ja sosiaalituet maksetaan. Varmaan olen tainnut avautua samasta jo aikaisemmin, mutta joillekin ei vaan tunnu menevän päähän se, että me jotkut maksamme niidenkin verot, jotka jättävät ne maksamatta.
                                      PS. Jos joku verovirkailija haluaa tutkia asiaa, niin ole hyvä vaan. =)

                                      Comment


                                      • Mistä se johtuu, että kun pyydetään kylään, niin että vieraat saapuisivat kuuden-seitsemän aikoihin, niin saavutaan kasin jälkeen? Rouva leipoi tuoretta lämmintä syötävää, niin että olisi ollut valmiina kahvipöytä kun vieraat saapuvat, ja leivonnaisetkin uunilämpimiä. No, porukka saapuu kahdeksan jälkeen
                                        Jne..., just sama ottaa päähän on sovittu aika ja itse duunat hikihatussa purtavat ja vimosen päälle. Tullaan sitten kun tullaan ja rehkiminen tuntuu siinävaiheessa turhanpäiväiseltä.

                                        No onneks tuo saunaseura toimii kellonvarmasti ja myös tilanteen niinsattuessa "kylmänviileästi", mukaanlukien kiuas;).

                                        Comment


                                          No mulle ihmiset sanoneet usein kun eivät tule sovittuun aika ettei heitä voisi vähempää kiinnostaa jos olet järjestänyt aikaa tai tarjoilua eli ei heidän ongelma.

                                          Eli tuntuu nykyisin olevan normaalia tulla myöhässä tai ei ollenkaan. Voisi edes ilmoittaa ettei pääse.
                                          Viimeksi muokannut Nuijari; 23.9.2013, 19:34.

                                          Comment


                                            Ketä te oikein teille kutsutte käymään jos jengi tulee milloin tulee? Meille jos ei tulla silloin kun on sovittu tai aika ilmoitettu, niin ei tarvitse kyllä tullakkaan.

                                            Comment


                                              Onkos se nyt sitten niin tärkeää mitä viisarit näyttävät, jos seurassa kuitenkin viihtyy? Jos ei viihdy, niin miksi kutsua ylipäänsä? Itse en niin välitä millä kellon iskeämällä kukakin tulee. Jos kahvit jäähtyy, niin laitetaan uutta. Pääasia että tulee ja hauskaa on, oli kello mitä tahansa. Tarjoilujen tarkoituksellinen moittiminen tai kokonaan tulematta jättäminen ilman yhteydenottoa puolestaan on vain puhtaasti loukkaavaa.

                                              Yksin istuen ehtii vahtia kelloa ja kalenteria ja se vasta on helvetin rasittavaa :)

                                              Comment


                                                Audi ei mennyt katsastuksesta läpi, koska tuli 4 huomautusta. Olisi sen verran voinut antaa periksi, että yhen olisi jättänyt merkitsemättä niin ei tarvitsisi käydä viimestään kuukauden päästä näyttämässä.

                                                Huomautukset: Takalaakeri ääntää, huurteen poisto puutteellinen (lämppärin kenno ei kytketty), konepellin lukosta puuttui yksi mutteri (konepelti ei kuitenkaan repsota ja pysyy hyvin kiinni, minkä takia en itsekään sitä ollut huomannut) ja viimeisenä matkalla tippui taustapeili lasista joten siitä huomautus, että ei kiinni.

                                                Muutenkin heilutteli puolet katsastuksesta etupäätä. Tuntui, että oikein etsimällä etsi väljyyksiä tukivarsista niitä kuitenkaan löytämättä.

                                                Mikähän liima tohon parhaiten kävis? Siis taustapeiliin, joku halvempi kuin motonetin n.10e maksava sitä varten tehty liima.

                                                Comment


                                                  Ei kannata mitä tahansa liimaa laittaa, ettei lasi halkea. Ehkä tuo kymppi siitä kannattaa ennemmin kärsiä?

                                                  Comment


                                                    Miten se liima voi sen lasin halkaista? Jos siinä oikeasti on tuollainen vaara niin kyllä sitten sen kympin siihen voi sijoittaa.

                                                    Comment


                                                    • kysy jostain lasiliikkeestää tuota liimaa, niin kymppi tuntuu varmasti halvalta.

                                                      Comment


                                                      • Eniten kait tuossa kahvittelussa otti se päähän, että kun oli pöytä koreana, lämpimät leipomukset ajoitettu sovitun aikataulun mukaan, porukka käy grillin kautta ja tulee reilusti myöhässä ilmoittamatta. Ja joku vielä kommentoi, että on päässyt jäähtymään. Jos olisi pakasteesta kaivettu pullaa mikrossa lämmitykseen ja voileipää tehtäväksi, niin eipä se silloin niin tarkkaa olisi ollut.

                                                        Yleensä tuntuu pätevän se, että mitä vähemmän ollaan sukulaisia, sitä paremmin noudatetaan kutsun aikataulua.

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja 54mmy Näytä viesti
                                                          Miten se liima voi sen lasin halkaista? Jos siinä oikeasti on tuollainen vaara niin kyllä sitten sen kympin siihen voi sijoittaa.
                                                          Usko pois vaan, se oma liima on jotain elastista joka antaa lasin ja peilin heilua eri tahtiin. Tavan pikaliima on niin kovaa että peilin paino ja tärinä halkaisevat lasin.

                                                          Comment


                                                          • Kolmosen suutin pimeänä, hukkasin vkloppuna Samsung galaxy s3:sen ja kotonakin menee asiat päin pyllyä!

                                                            Comment


                                                            • Taustapeilin liimaukseen käy hyvin soundal fixall ultra. maksaa alle 10e ja tuubilla liimaa vaikka sata peiliä. Voihan sillä toki liimata jotain muutakin :)

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X