Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Tässä kun on lähipiiristä muutama kuollut syöpään, pari on parantunut siitä ja nyt yksi on menossa leikkaukseen niin voi oikein hyvin kuvitella mitä Max:in mielessä liikkuu.
    Voimia ja paljon hyviä hetkiä koko perheelle.

    Comment


    • Alkuperäinen kirjoittaja audiq Näytä viesti
      Tässä lähiaikoina olen miettinyt, että miksi takuuasioiden hoitaminen on suomessa turhan usein ihan saatanan hankalaa. Luin eilen peräkkäin suomalaisen yrityksen sähköpostin liittyen takuuasioihin ja sitten ulkomaisen. Ulkomailla oltiin todella pahoillaan ja he vakuuttavat tekevänsä kaikkensa, että asia hoituu. - Suomessa, Gigantissa, joku mulkku naama norsunvitulla valittaa siitä, että takuuaika on muutamalla kuukaudella ylitetty ja ollaan ehkä itse rikottu masiina. Tuntuu hassulta, että takuuasioita ajatellen kannattaa tavara ostaa jostain hevonkuusesta, eikä viereisestä kaupasta.

      Silloin harvoin kun on asiallisesti hoidettu takuujutut suomalaisessa liikkeessä, niin kyllä sinne menee mielellään uudelleenkin ostoksille. Eli se hyvän palvelun tarjoaminen tuo loppupeleissä heidän kassaan lisää rahaa.
      Toki poikkeuksia on Suomessakin (mm. rengasasioissa sain hyvää takuupalvelua). Tuohon ulkomaiseen palveluun viitaten Saksasta sain hyvää palvelua. Ostettiin recaron lastenrattaita ja tarviketta. Vaunuista hajosi parin kuukauden jälkeen jotenkin valot ja reklamoin Saksaan myyjäliikkeeseen sähköpostilla. Seuraavana päivänä tuli pahoittelut ja Recaron tehtaalta oli tuumattu, että lähettävät uudet vaunut, kun korjaus ilmeisesti vähän vaikea ja vanhat saa pitää varaosina. Ei tarvinnu kuin avata ovi rahtifirman kuriirille..

      Comment


      • Jani Peltopuro loukkaantui MM-kilpailujen harjoituksissa.

        http://www.paralympia.fi/uutisarkist...163d7c8fa60a7d

        Comment


        • Kiitos kaikille, tunti kerrallaan jatketaan eteenpäin.

          Comment


            Miten voi olla yhden valaisimen löytäminen niin hemmetin vaikeaa. Valaisin on tullut markkinoille 2011 ja nyt sitä ei sitten löydy mistään keltään. Ja olisi vielä niinku typerästi, kuin yhdestä kappaleesta kiinni. Onhan se ymmärrettävä ettei samaa valaisinta valmisteta kuin puolisen vuotta ja sit sitä ei saa mistään, eikä ole mitään korvaaviakaan tuotteita. Sit jotkut kaupat on sanonut että "in stock", vaik se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. :| Vähän nakertaa nyt kyl

            Comment


            • Joku lapanen kolhinut tänään vaalean vihreellä autolla diudiun takapuskuria :/. Ei tietenkää lappua, mitä suotta!

              Comment


              • http://www.iltalehti.fi/autot/2013082917426725_au.shtml

                Suomen teillä liikkuu tällä hetkellä 188 354 autoa, jotka ovat Autoalan keskusliiton toimitusjohtaja Pekka Rissa passittaisi romuttamolle. Näiden autojen päästömäärät ovat luvattoman korkeat.

                Vanha auto päästä ilmaan jopa 200 grammaa hiilidioksidia kilometrin matkalla, mikä puolet enemmän kuin uusi auto. Pahimpia saastuttajia ovat ennen vuotta 1990 rekisteröidyt autot, joissa ei ole katalysaattoria. Trafin mukaan näitä on käytössä 188 354 kappaletta (tilanne 30.6.2013).
                Hitto että ottaa päähän tuollainen paskanjauhanta. Vai saastuttaa jopa puolet enemmän, hoh hoh! Ensinnäkin vanhan auton hiilidioksidipäästöt on suhteessa uusia pienemmät, koska katalysaattori lisää hiilidioksidipäästöjä ja eiköhän ne autot janoisempaan suuntaan ole muutenkin koko ajan menneet. Lisäksi noihin uusiin vehkeisiin vaihdetaan niin paljon osia, että se on vähän niin kuin kahteen kertaan valmistettu. Ennen vaihdettiin jakohihna 100tkm välein, nykyään uusi mylly ja laatikko.

                Samaran kuva vielä laitettu juttuun. Varmaankin viimeisiä oikeasti ympäristöystävällisiä autoja joita on valmistettu.

                Comment


                  Vanha auto päästä ilmaan jopa 200 grammaa hiilidioksidia kilometrin matkalla
                  Mulla ja Jusalla on sitten varmaan tooosi vanhat autot...

                  Comment


                    256g/km ilmotetut päästölukemat >:D siinä vähän ekohipeille.

                    Eihän se hiilidioksidi mikään myrkky ole, säästäisivät niitä sametsiä ni häviäis sekin vähä hiilidioksidi
                    Eikä näillä veroilla kyllä autokanta uudistu niin millään.

                    Comment


                      Tuo "jopa 200g" vähän naurattaa :)
                      Ja kuten naamakirjan puolella jo kommentoinkin:

                      Tämä autoilu, kun on osalle vain harrastus.
                      Se ei tietenkään ole iliman pilluu(ta), jos lennetään pari kertaa vuodessa Epsanjaan lätkimään kolopalloa. Sehän on luontoystävällistä tepastella kauniilla viheriöllä, jota kastellaan jollain sadalla kuutiolla vettä vuorokaudessa

                      Comment


                      • Ei vanhoilla ässillä tartte noita päästöjä miettiä, ei ne vuodessa paljoa saastuta. Remontin alla kuitenkin suurimman osan ajasta ja sillä välin ajetaan pienikulutuksellisella pikkuautolla, jotta riittää rahat ässän ylläpitoon.

                        Eikä tätä maailmaa suomalaisen autokannan uusimisella pelasteta, se vaan on tosiasia. Ja näillä pakoilla ei saada aikaiseksi mitään muuta kuin elintason laskua ja rahansiirtoa valtion kassaan, vai osaako joku kertoa yhdenkin ympäristöperusteisen lain, joka pudottaisi kansalaisen maksurasitusta ja pitäisi elintason vähintään ennallaan?

                        Comment


                          Niin kauan kun riittää tyhmiä ja hyväuskoisia ihmisiä niin erinäiset lobbarit ja keltaisen lehdistön "asiantuntijat" saa ajaa sitä propagandaansa. Toisaalta, jos sillä uuden auton hankkimisella vain pienempien päästöjen vuoksi saa omantuntonsa joku pestyä niin mikä minä olen heitä tuomitsemaan (Tuomas Milonoffin äänellä lausuttuna).

                          Comment


                          • Alkuperäinen kirjoittaja maspe Näytä viesti
                            -Eikä tätä maailmaa suomalaisen autokannan uusimisella pelasteta, se vaan on tosiasia.--
                            Hyvin harvassa tapauksessa kuluttamalla pelastetaan maailma. Joku vanha Polo painaa alle 700kg. Nykypäivänä sillä on painoa tonni enemmän. Siru perseessä istutaan uuden Polon penkillä kaikenmaailman vimpuloiden ympäröimänä. Elektroniikkaa on sen vanhan Polon painon verran kyydissä. - Silläkö se maailma pelastuu? En usko.

                            Comment


                            • Jalkapöydässä rasitusmurtuma, eli n. 4 viikon juoksutauko tiedossa. Pitää siis keskittyä salitreeniin.
                              Viimeksi muokannut turbokiisseli; 30.8.2013, 14:48. Perustelu: hoono soomi

                              Comment


                                Ja hieno ajatus Rissalla sekin, että jos päästöt on yli 200 niin auto vaan romuttamolle. Jos siis oikein pilkuntarkkaan rivien välistä lukee. Huh!

                                Comment


                                • Kaikki

                                  Comment


                                  • Niin kauan kun riittää tyhmiä ja hyväuskoisia ihmisiä niin erinäiset lobbarit ja keltaisen lehdistön "asiantuntijat" saa ajaa sitä propagandaansa. Toisaalta, jos sillä uuden auton hankkimisella vain pienempien päästöjen vuoksi saa omantuntonsa joku pestyä niin mikä minä olen heitä tuomitsemaan (Tuomas Milonoffin äänellä lausuttuna).
                                    Veit muuten jalat suustani;). Eli siis täysin samaa mieltä.
                                    (harvinaista muuten, että minä olen samaa mieltä jonkun kanssa, ainakin näin viikonloppuisin. No ei tosi)

                                    Ps. tuon äänen muuttaisin Arvi Lindiksi;).

                                    Comment


                                      Alkuperäinen kirjoittaja turbokiisseli Näytä viesti
                                      ...eli n. 4 viikon juoksutauko tiedossa.
                                      Vastaava voi helposti aiheutua riittävän kokoisten lenkkareiden saatavuuden puutteesta. Vähittäiskaupan tarjonta on tässä mielessä yhtä tyhjän kanssa - alelaarissa vaan kääpiökokoja, kun muut on menneet kaupaksi tai ei ole edes sisään ostettu.

                                      Comment


                                        Kirkasta ei kotiolois tuu pahemmin otettua mut voi saatana ku sitä olis ny!

                                        Comment


                                          Vaikea pulma - luopuako nimellisestä parkkipaikasta? Jäisi jäljelle pari kymppiä kuukausittain eikä autossa olisi jatkuvasti lintujen ulosteita. Jos nyt keksisi toiseenkin vaakakuppiin jotain...

                                          Comment


                                            Nettiauto ja nettiauton apinat käyttäjät. Myy nyt sitten jotain vajaan tonnin autoa ja laita ilmoitukseen että vaihto ei kiinnosta, eikä ainakaan päikseen. Eiköhän senkin joku käsitä päissään niin että on järkevä tarjota vaihdossa 26 vuotta vanhaa rikkinäistä mersua ja pyytää vielä tonni väliä.

                                            Comment


                                            • Autokuume. B8 Nelkku turbo quattro Avantti maistuis. Mutta ei pysty.

                                              Comment


                                                Nelonen vuotaa dieseliä. Melkeen kaks viikkoa edellisestä remontista. Historian pisin aika mun omistuksessa ilman ongelmia.

                                                Comment


                                                • Nettiauto ja nettiauton apinat käyttäjät. Myy nyt sitten jotain vajaan tonnin autoa ja laita ilmoitukseen että vaihto ei kiinnosta, eikä ainakaan päikseen. Eiköhän senkin joku käsitä päissään niin että on järkevä tarjota vaihdossa 26 vuotta vanhaa rikkinäistä mersua ja pyytää vielä tonni väliä.
                                                  Show must go on;))).

                                                  Comment


                                                    Kolmonen väärässä päässä.
                                                    Viimeksi muokannut Nuijari; 7.2.2016, 19:02.

                                                    Comment


                                                    • Sisäänajettuhan tuo vasta...

                                                      Comment


                                                      • sekopäitä on kaikki sinkkunaiset

                                                        Comment


                                                          Tosta ku ottaa sanan sinkku pois ni ollaan totuuden äärellä.

                                                          Comment


                                                            Alkuperäinen kirjoittaja HiTec Näytä viesti
                                                            sekopäitä on kaikki sinkkunaiset
                                                            Mitäs poikaparalle käynyt?

                                                            Comment


                                                              Se on Anssi ihan normaalia naisten käyttäytymistä, oot vaan liian kauan ollu pois pelikentintä :D

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X