Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Työnantajan vittuilu. Parin viikon kostosaikku varmistettu.
    Et voi olla tosissas, vittuile mielummin takaisin, no jokainen tavallaan;).

    Comment


    • Yt:t loppu töissä ja syyskuun lopussa vasta tietää ketkä lentää pihalle. No eletään sit epätietosuudessa jonkun aikaa.

      Comment


      • Täällä pari viikkoa oltu käytännössä "kaupungin hommissa". Mut yt:t ei kuitenkaan oo alkamassa, jospa sitä pääsis taas uusien hommien kimppuun kohta, kaikki ripehommatkin tehty ja lähinnä työmaalla makailua nyt.:s kai se välillä näinkin on mukava rentoilla, mut kyllä tekevä kaipaa töitä, päivätkin menee niin hitaasti.:s

        Comment


        • Vaihdoin autoon ventiilinvarren kumit. 2 kiilaa hävisi. Uudet kiilat paikalleen, kone nippuun ja jaon tarkistus. Jakohihna oli alhaalta koko ajan paikallaan ja veto pällä mustekalalla. Jako oli jostain syystä kuitenkin sen verran pielessä, että keskimmäiset (20v 1.8t) venttiilit vääntyivät inan verran kun autoa työntelemällä yritin etsiä vauhtipyörästä yläkuolokohtaa. Tsup tsup kuului imusarjasta. No, omaa tyhmyyttä ja siperia opettaa.

          Hattu pois ja uudet venttiilit. Nostimista näin mitkä ei nousseet yhtä ylös kuin muut. Kansi paikalleen, kone nippuun ja käymään. Jäähdytysnesteet lattialle. Noniin, kiireessä en tarkistanut kannentiivisteen mallia vaan luotin siihen, että se on oikea kun eräs varaosatoimittaja tuohon AWT-moottoriin tuota tiivistesarjaa tarjosi. Huomenna uusi tiiviste ja ehkä välipäivä moottorin ropaamisesta. Jos ropaisin talvella kerrostalon parkkipaikalla, niin voisi pikkuhiljaa alkaa ahdistamaan.

          Montako kertaa samoja kannepultteja voi käyttää? Mulla on oikea VAG RIBE työkalu, joten kanta kyllä kestää.

          Comment


            Taitaa tuossakin moottorissa olla kertakäyttösiä pultteja kun venytetään jo niin paljon, pultin kanta kestää kiristää mut voi napsuu pultit poikki.

            Comment


            • Et voi olla tosissas, vittuile mielummin takaisin, no jokainen tavallaan;).
              Kyseessä oli viikon palkan vähentäminen pois firman omien jälkeenpäin ilmoitettujen "sääntöjen" perusteella. Tuohon ei paljoa suulliset kettuilut auta(tuli jo huudettua naama punaisena), nyt sitten ns. otetaan omat takaisin vapaana.

              Comment


              • No nyt ymmärän;).

                Comment


                  Muistathan hattis, että kirjoittelet omalla nimelläsi. Ehkä ei ole hyvä idea tarjota vastapuolelle aseita käteen...

                  Comment


                    Komppaan ei-enää-ikinä-fjordia. Lisäksi nykyisessä sähköisessä maailmassa potentiaalinen tuleva työnantaja saattaa rekrytointitilanteessa käyttää googlea. Niin ei tietenkään tehdä, koska se ei ole sopivaa eikä liity arvioon sopivuudesta/pätevyydestä haettuihin työtehtäviin.

                    Comment


                      Alkuperäinen kirjoittaja marre Näytä viesti
                      Lisäksi nykyisessä sähköisessä maailmassa potentiaalinen tuleva työnantaja saattaa rekrytointitilanteessa käyttää googlea. Niin ei tietenkään tehdä, koska se ei ole sopivaa eikä liity arvioon sopivuudesta/pätevyydestä haettuihin työtehtäviin.
                      Taitaapa jopa lipsahtaa viivan laittomalle puolelle... Veikkaanpa silti, että on enemmän sääntö kuin poikkeus.

                      Comment


                        Ja nimet ei näy, jos ei ole foorumin jäsen. Että suora googlaus ei toimi, jos ei ole nimimerkissä omaa nimeä

                        Comment


                        • Aika monella vaan on sama käyttäjätunnus useammalla foorumilla, joten jossakin vaiheessa googleen voi lipsahtaa nimi ja käyttäjätunnus yhdistettynä. No, jokaisella tulee joskus kommentoitua jotakin, jonka voisi poistaa näkyvistä pysyvästi, mutta täytyy luottaa siihen, että tarpeeksi kun on dataa, niin kukaan ei sitä niin tosissaan jaksa analysoida ja etsiä muutamaa "hassua" kommenttia.

                          Comment


                            Alkuperäinen kirjoittaja horch Näytä viesti
                            Kai sinne ny kumminki vähä muutaki ois pitäny vaihtaa ku pelkkä hihna? :)
                            No tuohon vanhanliiton koneeseen voi tietysti halutessaan sen hihnankiristäjän vaihtaa. Nuo kasiventtiili vinokoneet kun ei ole vielä nykyajan kertakäyttöosilla kasattuja. Nuo kiristimetkin tuntuu olevan lähes ikuisia noissa. Yksi venttiili oli suora ja neljä venttiilinohjuria oli vielä halki. Kyseistä moottoria on tehty vain yhtenä vuonna ja siinä on muistaakseni 9mm pidemmät venttiilit kuin muissa 8v koneissa. Koneistamon toiselta tavarantoimittajalta olisi saanut venttiileitä kuukauden päästä ja toiselta olisi saanut nopeammin jos olisi tilannut 200 kappaletta. Ei ollut niin monelle tarvetta.
                            Iloisiin asioihin kuuluu sitten että 200 metrin päästä hallilta löytyi tutulta autokorjaamo/virityspajayrittäjältä kokonainen samanlainen moottori edullisesti, alle puoleen hintaan pelkkien osien hinnasta mitä tuohon kanteen olisi pitänyt uusia. Itseasiassa koneita löytyy samalta hepulta kaksi kappaletta. Ja palautusoikeudella jos ei kannesta ole otettavaa.

                            Comment


                            • Tuli päälliköltä soitto noin klo. 13:30, että mun työt loppuu 30.11.2013. Kehtas kyrpä vielä toivottaa hyvää viikonloppua.

                              Comment


                              • 10.7 tilasin Soliston, ensin arvioitiin välikaapelin toimitusajaksi 1-2 viikkoa, kesti melkein 5 viikkoa, ja totta hemmetissä se kaapeli oli ihan muuta kuin piti. Luulin että varastossa oleva oikea kaapeli tulisi parissa päivässä, mutta ketut, ei näy ei kuulu. Ei tuo toimitusajan venyminen sinänsä haittaa, ihan ymmärrettävääkin, mutta kaikki informaatio tilauksen etenemisestä pitää itse kysellä.

                                Olisi varmaan taas kannattanut tilata suoraan Saksasta.

                                Comment


                                • Autonostajaehdokas olisi halunnut tulla katsomaan Audia ja emäntä on sillä mökillä.. Noh toivotaan ettei mene kaveri puihin vl. aikana.

                                  Comment


                                  • Alkuperäinen kirjoittaja Stuga Näytä viesti
                                    Tuli päälliköltä soitto noin klo. 13:30, että mun työt loppuu 30.11.2013. Kehtas kyrpä vielä toivottaa hyvää viikonloppua.
                                    Olisko sen sit pitäny toivottaa huonoa viikonloppua? Tuskin se päällikkö tuosta sen hilpeämpi oli kuin sinäkään.

                                    Comment


                                    • Ei. Mutta hän on varmaan tiennyt asian jo pidempään ja perjantaisin meillä loppuu työt klo. 13:30.
                                      Ajoitus ei olisi voinu olla huonompi. Ja kun kerran tänäänkin näin kyseisen herran ihan kasvotusten niin...

                                      Comment


                                      • Ja helposti kohdistuu viestintuojaan katkeruus. Nimim. Minunkin työt tehdään, tai ainakin yritetään, 30.09 lähtien Intiassa... En pystynyt itsekään olemaan v#¤¤?=&matta tiedoksiantotilaisuudessa. Ei kyllä ollut oma esimies, joka asian ilmoitti, sillä hänellä sama kohtalo, niin kuin meidän koko tiimillä ja koko osastostakin n. 85 %:lla..

                                        Eli juu ottaa täällä tuokin päähän, jos ei jollekin auennut.. ;D

                                        Comment


                                          Tervetuloa joukkoon Kuikelo :(

                                          Comment


                                          • Onse hyvä että teille sentään ilmoitetaan että työt loppuu niinkuin mulle mää meen aamulla työmaalle ja sielä sanotaan ettei sulle ole töitä.

                                            Kiitokset selektalle ja sit kun sieltä kyselet työtodistuksia niin et saa vastausta viikkoon ja sitkun saat vastauksen niin lähetään vaikka pyysin sähköpostiin niin en saanut silti.
                                            Nyt kela hylkää kaikki hakemukset kun en pysty toimittaan määräaikaan mennessä tarvittavia liitteitä ja kyn pyydät lisä aikaa kelasta niin sanotaan vaan voi voi.

                                            Comment


                                              Voimia teille, joilta lähtenee työpaikka alta!

                                              Ja KuiKelo...now I get it!

                                              Comment


                                              • Näitä edellisiä lukiessa alkaa omat palkkataistelut työnantajan kanssa tuntua aika arkiselta. Mutta kyllä se tekevä ihminen töitä saa taas loppujenlopuksi, toivotan tosiaan omastakin puolesta jaksamista ja voimia teille.

                                                Muistathan hattis, että kirjoittelet omalla nimelläsi. Ehkä ei ole hyvä idea tarjota vastapuolelle aseita käteen...
                                                Nettipuolella on vaan se seikka, että kuka tahansa voi esiintyä kenenä tahansa, jos henkilöllisyyttä ei voi todentaa luotettavasti. Mä saatan olla oikeasti nimeltäni Aki Audisti, joka on ryöstänyt satunnanvaraisen nimen käyttöönsä :)

                                                Comment


                                                  Tämän pitäis olla molemmilla puolilla iloisissa sekä täällä .
                                                  Maanantai aamuna herätessäni huomasin oikean käden keskisormessa kutiavan pienen näpyn . No maanantai töissä kaukolämpökaivannoilla ja illalla kotona huomaan sormen hieman turvonneen . Ajattelin mennä tiistai aamuna näyttämään työterveyteen sormea , enkä noteerannut asiaa kummemmin . Yöllä herään helv...nmoiseen kuumehorkkaan ja vessaan antamaan ylen . Kuumetta 39,8c . Mamma soittaa OYKS:in päivystykseen ja lähdettiin kohti oulua , matkasta ei hirveitä muistikuvia . Perillä kaksi tuntia odottelua kuumeessa ja horkassa . Lääkäri ottaa vastaa ja kyselee monta kertaa mikä on pistänyt , johon joka kerran joudun vastaamaan en tiedä en ole huomannut . Jälleen pari tuntia odottelua ja sormen turvotus levinnyt rystysiin ja etusormeen . Sekä pari punaista viivaa laajenee kohti kyynärpäätä . Lääkäri tulee sanaa että sinut kotiutetaan hyväkuntoisina , kuumetta 39,1 c tärisen horkassa en tahdo pysyä paareilla joilla olen maannut melkein koko ajan aamu kuudesta asti . Näytän kättä uudelleen ja tuumaan en ole omasta mielestäni hyvä kuntoinen . Lääkäri katsoo kättä ja tuumaa oho . Otanpa sinut uudelleen sisälle kun kerkesin kirjata ulos , ja siitähän se homma sitten lähti . Kulkee hoitajaa ottamassa jos jonkilaista verinäytettä , mätänäytettä ja jne . Lyödään tippaan ja antibioottisuoneen . Kahdelta siirretään ambulansilla kotikylän tk:hon ja sillä hoito jatkui eiliseen saakka . Tosin vieläkin kotoa käsin käyn ottamassa kolme kertaa päivässä suoneen suoraan antibioottia ja kaksi kertaa päivässä tabletti antibioottia kotona ja vatsan suojalääkkeet .Mutta kun ei vieläkään tiedetä mikä minulla oikein on .
                                                  Käsi oli pahimmilla turvoksissa kyynärvarteenasti ja sormet ei sopineet toistensa lomaan . Käsi oli ihan kuuma ja punainen .
                                                  Onneksi nyt jo sormet taipuu ja väri on suunnilleen oma . Saikku jatkuu kaksi viikkoa ja antibiootit suun kautta kuukauden .
                                                  Tulihan tarina mutta typistetysti tämä viikko .

                                                  Comment


                                                    Maallikosta vaikuttaisi ruusulta. Jaksamista.

                                                    Comment


                                                      Itsellä oli jänisruttoa sairastaessa samanlaisia oireita ja kokeiden valmistumiseen menee muutamia päiviä, parasta oli että antibiootti auttoi.

                                                      Comment


                                                        Ei se vaan nelosen perä tipu. Kait se on tänään otettava etuiskarit irti ja laitettava alkuperäset jousilautaset alle. Ei ole keulimisongelmia kun ajokoirana nenämaassa kuljetaan.

                                                        Comment


                                                          Autokuumeen lisäksi iski armoton mopokuume. KTM:llä olisi näköjään ihan mielenkiintoinen malli... Pitikö sitä päätä hakata pankin seinään vai mikä auttaa, ei taida enää tästä millään lompakon otsaan hieronnalla selvitä.

                                                          Comment


                                                            Audin tärinät johtuu renkaista.

                                                            Comment


                                                            • Ai piti ihan molempiin ketjuihin laittaa...
                                                              No onhan se iloinen asia, ettei ole momentinmuunnin poikimissa :D

                                                              Mua ahdistaa hieman epätietoisuus siitä, mistä veneeseen oli päässyt vähän vettä.
                                                              Pari hyvää arvausta on ja kumpikin on onneksi helppoja fiksata, mutta ei saanut varmuutta.
                                                              Ja ei sitä paljon ollut, ihan rätillä sai kuivattua sen muutaman desin. Eipä tartteisi vaan olla sitäkään, koska ei sitä aiemminkaan ole sisään tullut.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X