Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Kaikki pitää oppia kantapään kautta. Halvalla ei saa hyvää. Myllytys kesti sitten kaksi pesukertaa, nyt ollaan taas lähtöpisteessä.

    Comment


    • Alkuperäinen kirjoittaja Metsässä Näytä viesti
      Pieniä ketutuksen aiheita, nyt on koneelle päässyt joku perkeleen mainosbotti. Osa teksteistä näkyy "linkitettyinä" ja sen päälle kun menee niin tulee mainos banneri.
      Onko selaimena FF? Sinne on asentunut lisäosiin joku Oneclick-niminen syteemi joka tekee hyperlinkkejä sinne tänne tekstin joukkoon. Asetuksista pitää kaivaa lisäosat ja poistaa listoilta kaikki epäilyttävät.
      Yläpalkista työkalut->lisäosat->Tsekkaa laajennukset & liitännäiset kummatkin.

      Comment


        Tajusin just huoltokirjaa plärätessä, että jakopäähommiin pitäis rueta 4 tkm päästä.
        86 tkm nyt rullattu.

        Comment


        • Käypä katsomassa myös ohjauspaneelista (Lisää/poista sovellus, Ohjelmat ja toiminnot) onko koneellesi viime päivinä asennettu jokin epäilyttävä sovellus.
          Mulla nimittäin oli n. vuosi sitten vastaava vastaavia linkkejä ja poistin turhat ohjelmat koneelta ja linkit hävisivät saman tien.

          Comment


          • Sitä on jo niin kurkkua myöten täynnä tuota työpaikkaa. Mikään ei toimi, mitään työkaluja ei saa ja mitä saakin, ovat sitten romistavaraa. Parasta on kun päälliköitäkään ei näytä kiinnostavan hoitaa töitään kunnolla ja koko ajan luovat tyhjästä kiirettä. Asiakas soittelee vaan kuulumisia ja yhtäkkiä työllä on kamala kiire. Sitten se auto seisoo pihalla kuukauden. Taas oli esimerkiksi luvattu auto valmiiksi ennenkuin se oli edes tullut maalaamostakaan. V*tuttaa tuo paikka ja aivan luokattoman paljon. Kuulisi vaan jo jotain uutisia toisesta työstä.
            Viimeksi muokannut LauriJT; 16.8.2013, 18:35.

            Comment


              Hetken jos toisen kaivoi niin löytyihän se, käytössä Chrome ja sellainen lisä osa kuin sayvensohaore oli ilmestynyt koneelle.

              Kuuluisi iloiset asiaan mutta kun kerran täällä oli vinkkejä tullut niin julistetaan ilo täällä :)

              Comment


              • Käypä katsomassa myös ohjauspaneelista (Lisää/poista sovellus, Ohjelmat ja toiminnot) onko koneellesi viime päivinä asennettu jokin epäilyttävä sovellus.
                Eipä tästä hyvin pitkä aika ole kun itse hypin seinille, tällä osiolla samasta syystä.
                Sieltähän ne lierot lähti;)).

                Comment


                  Alkuperäinen kirjoittaja Metsässä Näytä viesti
                  Pieniä ketutuksen aiheita, nyt on koneelle päässyt joku perkeleen mainosbotti. Osa teksteistä näkyy "linkitettyinä" ja sen päälle kun menee niin tulee mainos banneri.
                  Nyssä olet rikkonu sen hartaudella ostetun, odotetun ja rakkaudella kasatun koneen.
                  Pitäskö meitin alkaa jo tilaamaan päivitysosia, kun toimituksessa menee kuitenkin se puoli vuotta?

                  Comment


                    Alkuperäinen kirjoittaja HH92 Näytä viesti
                    Jos näin on niin ei vieläkään oma moga koska vaadin nimenomaan apurungon keskittämistä, en nelipyöräsuuntausta mutta tiskin takana se myytiin mulle sellaisena : D siihen paperiin kirjoitettiin vielä selostukseen että apurunko 4mm toiseltapuolelta ulompana kaaresta.

                    Pitääpi mennä tänään vw:lle sanomaan asiasta. Harmillista kun siellä missä autoa pitäisi takuiden takia huoltaa, ei löydy ilmeisesti kovinmontaa osaavaa tekijää.
                    Eipä muuten enää nykyisin saa takuuta poistaa autosta jos käyttää muualla kuin merkkihuollossa (ellen nyt täysin pieleen muista). Muistaakseni siitä oli taloussanomissa juttua joku muutama vuosi sitten.

                    Comment


                    • Eipä muuten enää nykyisin saa takuuta poistaa autosta jos käyttää muualla kuin merkkihuollossa (ellen nyt täysin pieleen muista). Muistaakseni siitä oli taloussanomissa juttua joku muutama vuosi sitten
                      Voi olla että olet oikeassa mutta vaihtoauto takuu tuossa on enään pari kk joten ei sitä kauaa tarvitse kärsiä enää eikä ole viitsiny riskiä ottaa. :)

                      Comment


                      • Kesäkausi alkaa loppumaan näemmä kaupoissa. Juuri alkaisi terassi valmistumaan ja pitäisi siihen saada hommattua jokin isompi ruokailuryhmä. Ikean perhana myy eioota ja ne putiikit, mistä joitain malleja löytyy, maksaa enemmän kuin itse terassi. Ei nyt ihan heti viitsi maksaa parista tuolista ja pöydästä enempää kuin autosta, mitä lie ainetta nuokin on, kun hinnat tuollaisia.. Onneks löytyy edelleen vanhat muovijakkarat, jospa niiden päällä sitten ottais parit oluet niin taas hieman olotila tyyntyy.

                        Comment


                          Pari viikkoa vanha htc one putos maahan. Näyttö halki, tuntuis kuitenkin toimivan...Montahan sataa tuosta saa taas köyhtyä?

                          Comment


                          • varaudu vähintään puolet puhelimen hinnasta maksamaan :) saattaa olla että kannattaa ostaa suoraan uusikin. Iphonen näyttö kaverilla 360€ ja ei ole edes kallein!

                            Comment


                            • Ootko Ville tuolta kahtonu, ainakin prosentit olis näin loppukesällä kohillaan.http://www.vekenkaluste.fi/kesakalusteet/poytaryhmat

                              Omaa silmää ja kukkaroa miellytti tuo kristiina ryhmä.

                              Comment


                                Itse, kun ostelin kalusteryhmää terassille, niin tarjousten perässä "juoksin" itsekin ja löysin sitten tuolit toisesta paikkaa ja niihin täysin sopivan pöydän taas toisesta paikkaa. Säästöä tuli 200 euroa. Tähän aikaan vuodesta kyllä pitäis valikoimaa olla vielä jonkin verran.

                                Comment


                                  Mä tein itse ja säästin terassi kalusteet kuormalavoista. Pöytä ja kulmasohva selkänojalla. Piti siihen sohvaan vielä saada ledi valot illaksi. :)

                                  Runko tuli mun käsistä ja vaimo sitten hoisi ton sisustuksen, patjat ja tyynyt yms.

                                  Comment


                                    Kuvia Samin kalusteista?

                                    Comment


                                    • Vähän kiikunkaakun että ottaako niin kovin päähän mutta laitetaan kuitenkin;

                                      Ensimmäistä kertaa sitten kesän -94 sain matkapuhelimen rikottua, Särkänniemen Trombin keskipakoisvoima oli liikaa takataskuun unehtuneelle luurille. Reilusta kymmenestä metristä vauhdilla asfalttiin oli Nokia E7:lle liikaa. Näytön saranoinnistakin meni tukijalka poikki. Sisäisenä vauriona lopetti massamuisti sekä gps toimintansa. Muttei edes sammunut tärskäyksessä. Kuuppaan ottaa moinen oma huolimattomuus mutta kotimaisen tuotteen fyysinen kestävyys leikkaa terävintä närästystä.
                                      Viimeksi muokannut karppa; 17.8.2013, 19:11. Perustelu: huvipuiston laitenimen oikaisu.

                                      Comment


                                        No, jotain mutta ei tästä oikeen tota rakennetta nää. Pitäs riisua noi pehmusteet pois joku kerta ja ottaa lisää kuvia. :)
                                        Attached Files

                                        Comment


                                          Suosittuja nuo kuormalavat nykyään sisustuksessa.

                                          Comment


                                            Helpottaa muuttamista kun voi lastata pöydän täyteen romua ja nostaa trukkipiikeillä muuttoautoon.

                                            Comment


                                              Noita kuormalavoja kun tuppaa tulemaan työn puolesta enemmän kun tarpeeksi. Materiaalia ainakin olis rakentaa vaikka talo noista. :)

                                              Comment


                                              • Jaha, tulipas sitten eBaystä väärä huohotinventtiili kutoseen.
                                                Piti olla 077103245B, mutta paketista löytyikin 077103245C, jossa näkyvänä erona integroitu muoviputki liittimen asemasta. Eikun vääntämään myyjän kanssa, just tätä taas tarvitsinkin.

                                                Ei kenelläkään sattuisi olemaan faktaa sattuisiko tuo olemaan muuten sama tuota muoviputkea lukuunottamatta? Sen pystyisi nimittäin helposti muokkaamaan sopivaksi katkaisemalla putken sopivasta kohdasta...

                                                Comment


                                                  Näyttäis päällepäin olevan modattavissa mutta olen ollut siinä uskossa että eri tilavuuksisten tai muuten erilaisten moottorikonstruktioiden venttiilit eivät olisi suoraan vaihtokelpoisia. Onhan sillä jousella oltava joku tietty jännitys ja iso kasi kehittää eri määrän imua kuin V6 tai minkä koneen tuo sitten ikinä onkaan.

                                                  Jos sulla on sama vika kuin minullakin eli se kumikalvo revennyt pannukakun sisältä rikki niin sen voisi varmaan vaihtaa uudesta, jos vanhan jousi ei ole kuoleentunut tai kotelo muuten rikki.

                                                  Comment


                                                  • Vähän samaa olen minäkin pähkäillyt, eli eri aukeamisvoimat voivat olla hyvinkin eri pannuissa.

                                                    Ainakin viimeksi mulla oli se kalvo vielä ehjä, mutta jumittunut koko paketti. Nyt ääntää kerran kaksi viikossa, eli lieneekö jumittamassa taas.
                                                    Huvittavaa: maksoi $65 rahteineen Suomeen.
                                                    Jos palautan, palautusrahti on $50 ja siihen vielä sitten maksetut tullit 11€ päälle, niin...$65 on taas kasassa. Katsotaan mitä tuo myyjä meinaa, kuva sekä tuotenumero olivat eBayssä päin persettä.
                                                    En mä sitä palauta, jos lopputulos on se, että maksoin $65 näyttääkseni venttiilile maailmaa.

                                                    Comment


                                                    • 8kk vanha HTC One X tipahti sorapihalle näyttö alaspäin. Näyttöhän siinä meni säröille ja lasi on ilmeisesti halkeamien kohdalta painunut sen verran että painaa näyttöä hieman. Eli kun näytön laittaa valkoseksi, niin halkeamien kohdalla näkyy kellertävät jäljet.

                                                      Lieköhän tässä sitten hyvä syy ostaa se HTC One...

                                                      Comment


                                                        Ihmiset, jotka purkavat pahaa oloaan mätkimällä tuntemattomia ihmisiä nyrkillä päähän baari-illan päätteeksi. Ilman pienintäkään provokaatiota.

                                                        Comment


                                                          Pitääkö tämä ymmärtää niin että olit päässyt paikallislehteen?

                                                          Comment


                                                          • Kesäloma lusittu. Huomenna levänneenä iltavuoroon..

                                                            Comment


                                                              Tuntomerkit täsmää, tosin viimeinen lause ei pidä paikkaansa. En tiedä oliko siinä sitten joku toinenkin uhri, kaveri sai myös nyrkkiä takaraivoon samaiselta sankarilta. Tekijä uppoaa aika hyvin siihen laittomia substansseja käyttävän bodarin stereotypiaan.

                                                              Iso peukku kyseisen paikan järjestysmiehille. Hoitivat tilanteen asiallisesti, ja selvittivät poliisille, että siinä todellakin oltiin täysin syyttömänä osapuolena mukana. Itseasiassa en edes nähnyt koko hyökkääjää, yhtäkkiä vaan valot pimeni, ja seuraava muistikuva on siitä, kun vastapuoli istuu jo transporterin kyydissä. Taattua Lahti-meininkiä.

                                                              Naama säilyi onneksi jokseenkin ehjänä, pari kevyttä vekkiä ja peilistä tuijottaa ujo TaoTao. No, toisaalta jos tähän ikään on selvinnyt ilman mustia silmiä, niin johan se oli aikakin :D

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X