Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Nyt meni kyllä vaikeeks;), mutta mietiskellään.

    e: joo alunperin käsitin väärin, luulin että ei siis mustaa tunnista. Voispa olla sitten jotta monivärin joudut hankkimaan jos kerran niinkin vanha, mutta kylläkai sitä nyt herrasmieheltä vaikka partavettä löytyy;), niin silläkin voit kontaktipinnat puhdistaa siitä vanhasta värikasetista, nimittäin aika herkkiä ovat noille kontakteille, tahtovat hieman hapettua etc.

    Oikein kuule aikoinaan pitivät luennon tuosta aiheesta ennevanhaan noilla FinnGraf messuilla.
    Häröjä oli juuri kontaktipinnoissa ihan noissa 6-väri tulostimissa, kun aikansa huilasivat.
    Viimeksi muokannut kapaz; 30.1.2013, 17:55.

    Comment


      Nyt kun vaihtelee vesi- ja lumikelin välillä, on suurta viisauttaa varmistaa pyyhinviiksen olevan 0-asennossa, kun auton jättää parkkiin. Meinaan aavistuksen kyrpii, kun starttaat ovesta kurkottaen auton lämpiämään harjauksen ajaksi ja pyyhkimet työntää tuulilasin lumet ovipaneeliin täyttäen lasin katkaisimet ja taskut sekä loput sisälle penkille.

      Comment


        Voispa olla sitten jotta monivärin joudut hankkimaan jos kerran niinkin vanha, mutta kylläkai sitä nyt herrasmieheltä vaikka partavettä löytyy;)
        Maksaa vaan suhteessa niin paljon nuo kasetit, ja sitten jos sekään ei auta... Varsinkin kun tuota väritulostus ominaisuutta en edes kaipaa/käytä. Ja ei kyllä löydy partavettä, eli en taida olla herrasmies sitten ;D.

        Comment


          Vähitellen alkaa ottaa päähän jalkamiehenä oleminen.
          Attached Files

          Comment


          • Re: Nyt ottaa päähän!!!

            Edelliseen nillitykseeni liittyen, juuri äsken hyvä esimerkki:
            15m leveä parkkis, pitää aurata metsän reunaan, vedin baanaa autoista sinnepäin ja reunassa joku jannu keltatakkinen kiinteistö alan takki päällä koiraa kusettamassa, millään ei halunnut väistää ja suu kävi "väistä Vittu saatana!" ja kohta kun hänen asunnon edestä aurasin väylää auki niin ovelta vielä huusi "homo!".

            Näin pohojammaalaisena ja työtä tehdessä joutu aika pitkään puremaan hammasta etten käyny repimään marakattia päästä ja hakannut auran kulmaan.

            Comment


              Autotrokarit: tytär tarttee töiden vuoksi auton ja lupasin katsoa jotain sopivaa halpaa kotteroa. Nettiautosta sitten löytyi hyvän oloinen tapaus- soittelin siitää liikkeeseen ja viime viikolla katsastettu, täydellinen huoltokirja ja kahdet hyvät renkaat. Paikan päällä myyjä vielä kehui renkaita. Takarenkaat oli 12 vuotta vanhat hakkapeliitta 2:set, etuset HKPL 4 jossa DOT-koodi pelkkiä kirjaimia (?) - ihan saatanan liukasta noilla ajella. Jakopää tuossa oli vaihdettu ( jopa kahdesti) mutta viimeksi vuonna 2006, vaihtoväli 120 tkm tai 5 vuotta.Kilsoja oli tullut hihnan vaihdon jälkeen 70 000. Eipä enään tuntunut auto edulliselta kun huomioi että jakopää pitäisi uusia samantien ja uudet renkaat samaten. Ja se mikä tuossa ottaa pannuun että puhelimessa saadut tiedot ( ja itseasiassa vielä paikanpäällä) eivät pitäneet paikkaansa- kiva sitten lähteä kauemmas katsomaan autoa( tämä oli tuossa 30 kmm päässä eli ei siinä mielessä iso juttu). Ymmärrän myös ettei halvassa kotterossa voi olla kaikki kunnossa mutta jotain rehellisyyttä/realismia voisi odottaa ammattilaiselta noihin ilmoituksiin

              Comment


                DOTin kysymysmerkit muistaakseni jotain testi- tai esisarjan renkaita. Hyvin lähellä valmista tuotetta mutta alkupään HKPL 4 nyt joka tapauksessa on aika vanha nakki.

                Comment


                  Katsoin googlella noita dot- merkintöjä, katsoin ilmeisesti renkaan väärää puolta, oli siis joku FVLT tms koodi , jossa ekat kirjaimet (DOT normin mukaan) valmistava tehdas ja 2 seuraavaa kirjainta valmistajan sisäisiä koodeja.
                  Vanhat korput kuitenkin kysessä, selkeästi liukkaammat kuin 2 senttiä leveemmät 2 vuotta vanhat HKPL 4 vaimon auton alla (vajaavetoinen laiska leijona)
                  - ja jopa liukkaammat kuin 40 tkm ajetut kitkat Tdiq:n alla

                  Comment


                    Tuli S6:n verotuspäätös viikossa Lappeenrannan tullista. Karvan alta 2000€ jäi maksettavaa 216tkm mittarin mukaan ajetusta laitteesta. Hinnoittelu perusteena käytetty jotain 'itun nettiauton ylihinnoiteltuja laitteita, tai varsinkin tuota 8000€ maksavaa liikkeessä olevaa autoa.

                    Kukaan hyvä tekemään noita valituksia?

                    Comment


                    • Just ku pääsin kehumasta kuinka hyvin sitikka pelittää.. Suppari kiinni -> mittaristo sekasi ja stereot pimeeks. Huoh.. -.-

                      Comment


                        Pöytäkoneen format c:! Äh....

                        Comment


                        • Alkuperäinen kirjoittaja Härski Näytä viesti
                          --Hinnoittelu perusteena käytetty jotain 'itun nettiauton ylihinnoiteltuja laitteita, tai varsinkin tuota 8000€ maksavaa liikkeessä olevaa autoa.
                          No kun ruttaat sen, niin vakuutustarkastaja varmaankin tarjoaa kottikärryllistä pätäkkää, kun hyvin todennäköisesti samojen ylihinnoiteltujen autojen mukaan korvaussumman arvioi. Niinhän sen voisi olettaa menevän. :)

                          Comment


                          • Pöytäkoneen format c:! Äh....
                            Lisää tarinaa.

                            Comment


                              Mikä vakuutusyhtiö toimii niin?Voisin ihan varmuuden varalta vaihtaa vakuutukset sellaiseen yhtiöön,kun ainakaan oma nykyinen ei aivan sellaisia korvauksia ole tarjonnut.

                              Comment


                              • Alkuperäinen kirjoittaja jesi Näytä viesti
                                Edelliseen nillitykseeni liittyen, juuri äsken hyvä esimerkki:
                                15m leveä parkkis, pitää aurata metsän reunaan, vedin baanaa autoista sinnepäin ja reunassa joku jannu keltatakkinen kiinteistö alan takki päällä koiraa kusettamassa, millään ei halunnut väistää ja suu kävi "väistä Vittu saatana!" ja kohta kun hänen asunnon edestä aurasin väylää auki niin ovelta vielä huusi "homo!".

                                Näin pohojammaalaisena ja työtä tehdessä joutu aika pitkään puremaan hammasta etten käyny repimään marakattia päästä ja hakannut auran kulmaan.
                                Kyllähän mulkkuja näkyy useinkin meikäläisenkin hommissa(c-kuljetusta PK-seudulla), turha noista on sen kummempaa ressiä ottaa. Tehdään vaan pieni käytännön ongelma ratkaistavaksi oikeudetonta vitutusta aiheuttaneelle henkilölle;) Onneksi harvoin enää tarvitsee turvautua tuohon, yleensä rakentava juttutuokio, miksi ollaan tässä ja miten jatketaan auttaa. Ainahan tietysti sekään ei pahemmin asiaa paranna.
                                Viimeksi muokannut wilbert; 31.1.2013, 19:03.

                                Comment


                                • W8. Viimeisen tarjouspäivän kunniaksi ajattelin ostaa ensimmäisen itse maksamani wintoosan. Kokeilin puolisen vuotta W8:n testiversiota ja ihan OK toimi, joten pikaisen XP-reissun jälkeen uskaltauduin ostamaan muutaman kympin tarjouksesta W8:n.
                                  Eihän sitä meinaa saada asennettua mitenkään. Ensiksi herjasi, että levytilaa vähän, sitten kun poistin masennuksen ajaksi pari ohjelmaa, niin se vei koko tilan ja ko. ohjelmat eivät enää mahdu takaisin. Upgrade-versiolla ei saa mitenkään tyhjästä asennettua käyttistä, vaan XP/Vista/7 täytyy olla alla, jonka päälle lätkäistään uusi versio. Kohta alkaa fiilis olla sitä luokkaa, että lähtee valitus Mikkisoftalle ja vaatimus rahojen palauttamisesta, aamusta asti säätänyt yhden käyttiksen asennuksen kimpussa.

                                  Comment


                                    Kyllä se pitäisi onnistua W8:in puhdas asennus pienellä kikkailulla. KLIK tai KLIK

                                    Comment


                                      Kai sitä pitää vain tottua ajatukseen, että omalta kohdalta lätkän peluut tältä kaudelta ohi. Ollut poikki jo marraskuun alusta lähtien polvivamman takia ja viime viikolla yritin pelata, kun ei mitään kipuja tuntunut ja salilla kyykkykin onnistui kivuttomasti. Tunnin pelaamisen jälkeen vihlaisu polvessa ja magneetin kautta tuomio, että tähystykseen ja 3kk joutuu todennäköisesti jäiltä olemaan poissa. Polvilumpio muljunut pois paikoiltaan ja sipassut mennessään sisäsivusidettä, jos nyt yhtään ortoa oikein ymmärsin. Plaaah, että vituttaa! No, pitää toivoa, että siitä vielä toimiva tulee.

                                      Comment


                                        V8 rupesi pätkimään ja sammuilemaan. Kaksi päivää saikannu nyt, kun tuli loskakelit, viskin paikka.

                                        Comment


                                          Krister, näin Abunadhin voimalla (ja edellisiin viesteihin viitaten) sanonkin, että sun pitäää vaihtaa koneisto W8:iin. Kimmokin kun sanoo, että sen asennus ei tarvi kuin pientä kikkailua? :-p

                                          Comment


                                          • Sunnuntaiyönä tulee superbowl ja nelonenPro näyttää sen livenä ilmaiseksi. Se nyt ei varsinaisesti, mutta maanantaina on töitä ja pitäs olla vieläpä virkeenä siellä. Joutuu suunnittelemaan koko viikonlopun ihan sunnuntaiyötä silmällä pitäen niin, että on iltapäivästä väsynyt, ottaa iltaunet ja herää yöllä katsomaan. Saa nähdä mitä tästä tulee, nythän se valmistautuminen on jo alotettava.

                                            Comment


                                              Äh, joutuu valvomaan. Ja maanantaina aamulla pitäisi olla raksalla pirteänä esittelemässä kun sinne tulee joku katsomaan meidän ratkaisuja. Valmistautuminen pitää täälläkin laittaa käyntiin ja lauantaina kannattaisi varmaan mennä aikaisemmin nukkumaan.

                                              Comment


                                                Pikkusen vituttaa firman touhu, ensin vuoden vaihteessa kehutaan kun kaikki on hyvin ja tulosta tehdään, sitten kun päästään vuoden vaihteesta yli ilmoitetaan että 12% duunareista saa lähtee ja yt "neuvottelut" alkaa välittömästi.

                                                Comment


                                                  Alkuperäinen kirjoittaja Ipsi Näytä viesti
                                                  Krister, näin Abunadhin voimalla (ja edellisiin viesteihin viitaten) sanonkin, että sun pitäää vaihtaa koneisto W8:iin. Kimmokin kun sanoo, että sen asennus ei tarvi kuin pientä kikkailua? :-p
                                                  Ai, siitäkö se johtuikin :D Ois pitäny kattoa aikaisemmin, nyt on jo tulpat, jakajankannet ja pyrijät hommattu (200€).
                                                  Toivottavasti tulee kuntoon, et pääsee Tahkolle...

                                                  Comment


                                                    Milloinkohan sitä oikein pitäis levätä? Eilen illalla ei ollut mitään ihmeellistä, sänkyyn ennen puoltayötä mutta niin vaan pyörin siinä hereillä ja yhden jälkeen kyllästyin siihen ja tulin tänne koneelle notkumaan tunniksi. Nyt olis saanut nukkua ysiin asti ennen herätyskellon soittoa mutta hereillä ja pystyssä ollut jo seitsemästä asti.

                                                    Kai sitä joskus väsyttää, onneksi on pirtti tyhjä iltapäivällä naisväestä niin saa rauhassa ottaa vaikka sohvalla maltilliset kuuden tunnin päiväunet.

                                                    Comment


                                                      Mikäs sen vittumaisempaa kuin se että haluat nukkua mutta menee sängyssä pyörimiseksi homma. Ajatukset harhailevat kukkaruukusta auton rankaiden pultteihin jne. ja tilanteen kruunaa se että aamulla heräät liian aikaisin..

                                                      Comment


                                                        Nyt ottaa päähän -->Meillä ei taas pikkuväki (5v ja 7v) osaa arvostaa viikonloppuja, puoli seittemältä piti taas nousta ylös. Tais sitten arvostavat, ja ottavat siitä mahdollisimman paljon irti.
                                                        Iloiset asiat -->Mukava päivä muuten tiedossa. SM jääratakisan rata-alueen kairaamista päivällä ja illalla veljen kanssa autolla suunnistamaan. En ymmärrä miksi tuota AS:ää harrastetaan joillain Subaru Justyilla tms, kun tuolla A8:llakin on nuo reitit läpi päästy=)
                                                        Edit: Joudun perumaan sanani=)
                                                        Viimeksi muokannut msippala; 3.2.2013, 07:53.

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                                          Kai sitä joskus väsyttää, onneksi on pirtti tyhjä iltapäivällä naisväestä niin saa rauhassa ottaa vaikka sohvalla maltilliset kuuden tunnin päiväunet.
                                                          Mutta jos otat kuuden tunnin päiväunet et takuullakaan saa unta kun vasta taas joskus kahden jälkeen ja kierre on valmis...

                                                          Comment


                                                            No huomenna on sentään vapaapäivä ja jos kahdelta yöllä ei saa unta niin voi vaikka lähteä kapakkaan ottamaan pienen yömyssyn.

                                                            Comment


                                                            • NelonenPro pätkii ja pitäis kattoa änäriä suorana. Sunnuntaiyöks pitäs saada viimeistään kuntoon, SuperBowlia en katso pätkivältä kanavalta.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X