Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Oikeestaan voisi siirtyä takaisin 9-17, 9-13 tiukkoihin aukioloaikoihin, niin olisi aikaa rassata noita s...n A:lla alkavia ajoneuvoja.
    Ja mistähän sitten siihen ropaamisen jälkeiseen viimeiseen v...ukseen hakis ne saunakaljat, joo;)

    Comment


      Se on just sitä kuluisaa lausetta:
      Ennakoi, tiedät kyllä miksi :D!

      Comment


      • Ennakoivasta esim. varastoimisesta saattaa tulla yllättäviä mielihaluja ja jää ne ropaamiset sitten tekemättä;).

        Comment


          Ennakointi vois olla pop mutta kun on niin uusavuton että ilman pyhäpäivisin auki olevaa kebagrilliä olisin kuollut nälkään jo ajat sitten.

          Comment


          • Mikko, tuttu tunne. Meillä tuo lähikauppa on mainoksensa mukaan tuossa yllättävän lähellä (20m) ja aina se yllättää näinä pyhinä kiinniolemisellaan kun normaalisti on auki joka päivä 7-23. Viimeksi myös tänään. Aikaisemmin olin sunnuntai- ja yöaukioloja vastaan perustellen asiaa sillä, että kyllä ihmisen täytyy osata ajoittaa ostoksensa arkeen. Mutta kun pari vuotta sitten muutettiin ihan tähän kaupan viereen niin yllättävästi se kyllä helpottaa elämistä ja olemista kun pääsee sunnuntainakin ja vaikka myöhempään kauppaan hakemaan jotain unohtunutta esim. leivontatarviketta.

            Comment


              Kaupat sais olla minun puolesta halutessaan vaikka ympäri vuorokauden auki. Väittävät että kasvaneiden palkkakulujen myötä hinnat nousisivat ja sitten ne ennakoivat ostajat kärsisivät siinä meidän uusavuttomien kustannuksella. Paskanmarjat sanon minä, jos nyt säädettäisiin että kaupat olisivat vain arkena 8-16 auki niin laskisiko se muka jonkun artikkelin hintaa siellä kaupassa? Jos taas joku murehtii sen kaupantädin elämää kun joutuu olemaan yötäpäivää ja sunnuntaisinkin töissä niin olen jäänyt siihen uskoon että erinäiset pyhävuorot ovat varsin haluttuja kaupan alalla, niistä kun saa kuitenkin kunnon korvauksen.

              Comment


                Ja jos aukiolo oli ihan vapaata, niin eikös aika äkkiä kauppias löydä ne itelleen sopivat ajat? Jos kannattaa olla auki 24-06, niin miksi se pitäisi estää? Kyllä kysynnän ja tarjonnan laki ne ajat sopiviksi hakee.

                Comment


                • Kyllä nuo iltayöt (21-24) on monessa kaupassa ihan vaan asiakaspalvelun takia auki, ei niillä kauppa tee enää bisnestä, jos paikalla on myyjä, vartija ja ehkä yksi asiakas kerrallaan hakemassa maitopurkkia, tupakka-askia tai muuta alle kympin ostosta. Sunnuntaisin porukka ajelee isoihin marketteihin shoppailemaan, mutta pikkukauppojen pitää silloinkin olla auki lähiseudun asiakkaiden pieniä ostoksia varten. Jos taas kaupan väki on töissä, niin täytyy lastenhoito yms. olla järjestettynä... Sunnuntai monessa kaupassa mennään niin minimimiehityksellä, että asiakaspalvelua on turha odotella.

                  Comment


                    Itse aikanaan isossa marketissa osastonhoitajana olleena tuli todettua että tappelu niistä sunnuntaivuoroista melkein oli niillä kassalikoilla. Ei paljon lastenhoidot tai viikonlopun rilluttelu ollut esteenä jos päivästä jäi yli 200€ kaupan kassalle palkkaa.

                    Tuota minä en ikinä tule ymmärtämään että niinkin kilpaillulla sektorilla kuin päivittäistavarakaupassa muka voidaan pitää löysiä tunteja ja ihmisiä töissä jos kauppa ei käy. Asiahan selviäisi sillä että annettaisiin kaupan alalle vapaat kädet itse valita eikä lainsäädöllä kuristettaisi aukioloaikoja. Kyllä kapitalismi hoitaa loput.

                    Comment


                      Itsellä oli tänään tuo viereinen citymarket auki kyllä :O Skotlannissa viikon ollessani, oli lähikauppa 24/7 auki :D ASDA tais olla nimi

                      Ja päähän ottaa se, että niskat on niin kipeet/jumissa että päätä jos haluaa kääntää, niin liike lähtee lantiosta.
                      Viimeksi muokannut TomVi; 6.1.2013, 18:40.

                      Comment


                      • Pidä Tomvi kylmäpussia vähän aikaa niskassa ennen nukkumaankäyntiä. Saattaa hieman laukaista lihasjännitystä ja lieventää tulehdusta.

                        Isot kaupat saa olla jatkossakin auki säännöstellysti. Pitää niille pienemmillekin kaupoille jättää jotain saumaa kilpailussa. Itse käyn harvoin megamarketeissa, ruoka ei ole vielä niin kallista että minua ihan heti saisi kävelemään kilometriä jonkun maitopurkin takia.

                        Comment


                        • Isän A4 B5 1.8 20v Audi meni sitten lunastukseen. Postiauto peruutti nokkaan tästä konepelti,etulokari ja etupuskuri paskaksi. Korjaus olisi maksanut yli 3000e niin menee kuulemma lunastukseen. =/

                          Comment


                            Nyt alkaa riittämään keburäpylöiden einekset vähäksi aikaa. Viime perjantaina kebun seasta kilahti ruuvi lautaselle ja tänään kävin Aziz the combat figterin kioskilla vetämässä kahvin ja pullan niin nyt istutaan Mehiläisen jonossa oksennusta ja paskaa pidätellen.

                            Comment


                            • Alkuperäinen kirjoittaja Juhaska
                              Jos ei maksa, niin ei saa uusittua viisumia Suomeen...
                              Ei se kait parkkimaksuissa noin mene. Mutta aika hyvällä prosentilla maksaavat iigorit, kun luuleevat samaa;

                              Alkuperäinen kirjoittaja esaimaa.fi
                              —?Venäläiset luulevat, että parkkisakko tulee eteen raja-asemalla, joten valtaosa maksaa sen ennen maasta poistumistaan. Emme totisesti ole menneet oikomaan heidän käsitystään, sanoo toimistonhoitaja Hannele Kaipiainen.

                              Venäläiset voivat jättää parkkisakon maksamatta.

                              Comment


                                Nyt alkaa riittämään keburäpylöiden einekset vähäksi aikaa. Viime perjantaina kebun seasta kilahti ruuvi lautaselle ja tänään kävin Aziz the combat figterin kioskilla vetämässä kahvin ja pullan niin nyt istutaan Mehiläisen jonossa oksennusta ja paskaa pidätellen.
                                Sen siitä saa kun menee Aziziä liikaa sponssaamaan :)

                                Comment


                                  Tuntuu olevan noroa ym. mukavaa nyt reippaasti liikenteessä, eli on hyvin todennäköistä ettei tauti siitä pullasta tullut. Voinut tulla vaikka siitä kahvista.

                                  Comment


                                  • Loma ohi, koulu kutsuu. Ja mikä parasta, ekat tunnit RUOTSIA.. En ymmärrä, miks toisen asteen opinnoissakin pitää olla ruotsi tms. pakollisena?

                                    Comment


                                      Ja mikä parasta, ekat tunnit RUOTSIA..
                                      Meillä ainakin ruotsia on vain 3op:ta. Ja jos niistä ei pääsi läpi niin Ruotsi heitetään valinnaiseksi, jota ei tarvitse suorittaa.

                                      Comment


                                        Hervoton 2.7 bitukkakuume päällä (C5) ja näillä kilsoilla ei mitään järkeä.. Eikä muutenkaan.

                                        Comment


                                          Alkuperäinen kirjoittaja Novatron Näytä viesti
                                          Hervoton 2.7 bitukkakuume päällä (C5) ja näillä kilsoilla ei mitään järkeä.. Eikä muutenkaan.
                                          Harvoin sitä autoa järkisyin ostellaan. Nimimerkillä 35 tkm/vuodessa ja bitukka alla :)

                                          Comment


                                            Syyskuussa ostetut coiloverit ei oikein miellytä. Laatu ja säädettävyys on fine mutta tilatessa tuli valittua väärällä kantavuudella olevat vieterit. Oli kaksi vaihtoehtoa ja niistäkin sain valittua liian kovat jouset. En ihan tiedä mihin malliin (RS6?) olisivat sopivat mutta akselimassojen perusteella piti valita ja jotenkin defaulttina sen kummemmin selvittämättä oletin että tuo tonnikeiju tarvisi ne paksummat.

                                            No niinhän siinä kävi että pienempi akselimassa olisi ollut se oikea ratkaisu ja takapää on niin pirun kova tyhjällä autolla että tuntuu kuin ajaisi kokonaan ilman jousia. Kysyin nyt myyjältä että toimittavatko pelkkiä irtojousia. Eihän siinä vaihtotyössä juuri tuntia kauempaa mene.

                                            Comment


                                            • Alkuperäinen kirjoittaja RistoEe Näytä viesti
                                              Harvoin sitä autoa järkisyin ostellaan. Nimimerkillä 35 tkm/vuodessa ja bitukka alla :)
                                              +1. Diesel vaihtui ässään, kilometrejä tulee vuodessa n. 40 tkm. Järkeä? :)

                                              Comment


                                                Niin mitä niillä säästyneillä rahoilla sitten muka tekisi? Törsäisi johonkin mukamas kivaan tai maksaisi lainaa pois. Nyt voi ajaa arki- ja pyhäajot hymy korvissa.

                                                Comment


                                                  Niin mitä niillä säästyneillä rahoilla sitten muka tekisi? Törsäisi johonkin mukamas kivaan tai maksaisi lainaa pois. Nyt voi ajaa arki- ja pyhäajot hymy korvissa.
                                                  Kuuluisi mun osuus iloisiin asioihin, nimittäin pientä hymyä tuotti tuo perustelu :)

                                                  Comment


                                                    Hesarin muutos-muutoksen-vuoksi tabloidikoko. Saisiko vielä keksiaukeaman tytöt ja julkkisten kännykkäkuva-juorupalstan? Optimistisesti koitan ajatella tämän tottumiskysymyksenä...

                                                    Tuli jotenkin mieleen Kuukausiliitteen jugend- yms. antiikkitalojen purkuhistoriaa käsittelevä juttusarja. Moderni ajassaan mukana pysyvä kansainvälinen bisnesmies tarvitsee räystäättömiä betoniparakkeja. Ne on kato nykyaikaa... Kaikki perinteet ja vanha viestii pysähtyneisyydestä!!

                                                    Comment


                                                      Puhelut tuntemattomasta numerosta ja kun vastaa niin toisesta päästä ei kuulu mitään. Oli muuten viimeinen kerta kun vastaan jos ei numeroa näy.

                                                      Comment


                                                      • Onko Noizella Samsung?

                                                        Comment


                                                          On kyllä, GT-E2370. Meinaatko että soittelisi itse itselleen? (Hetken ehdin googlailla asiaa..)

                                                          Comment


                                                          • Joulun alla sai tuon kutosen taas ajoon pitkästä aikaa.
                                                            Riemua riitti taas reilun viikon verran, kunnes apukuskin ovesta päätti porsia mikrokytkin "auki" asentoon.
                                                            No, ei sitten käytetä hälyä eikä sisävaloja ennen fiksaamista.
                                                            Tilasin sitten ihan aidot kiinalaiset xenon-polttimotkin kokeeksi ja tarkoitus oli kiillottaa umpion lasit ja vaihtaa 6000K polttimot. No, paketti auki ja tarkastamaan, niin toisesta oli sen maadoitusjohtimen eriste rikki.
                                                            Kiillottelin sitten vain umpiot, joista toiseen totesin tiivistyvän kosteutta. Pitänee tutkia mistä pääsee, varovaisesti arvaten veikkaisin pitkien polttimon olevan väärin päin, koska valokuviokin on vähän hassu.
                                                            Umpioista sentään tuli hyvä.

                                                            No sitten viime rempan jälkeen on kuulunut pariin otteeseen vinkeä ulina, kun on laittanut vaihteen päälle, joka on sitten vaimentunut miltei heti.
                                                            Askihan on täysrempattu Recrolla noin 3000km sitten ja muutama kirosana tuli jo suusta, kunnes räntäsateessa huomasin, että ulina kuuluu ilmeisesti sittenkin kaasuläpän vierellä olevasta alipainehelvetistä ja sieltäpä sitten löytyikin ainakin yksi riekaleina oleva letku, joka katoaa jonnekin huitintuuttiin kuskin puolella. Toivottavasti tuolla selviäisi.

                                                            Nyt on sentään pikkumurheet, ainakin toivottavasti, kyseessä. Silti usko on koetuksella ja taas tänään olisi tehnyt mieli katsoa miten korkealle tuo hyppää josko alle latoo muutaman kilon dynamiittiä...

                                                            Comment


                                                            • Ostamani tummentuva taustapeili ei käynytkään A4:n kiinnikkeeseen... Ostakaa hyvä peili pois! Täytyy siis alkaa metsästämään uutta.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X