Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    OT-paluu vielä kerran... Maalla valitetaan kun joka paikkaan on pitkä matka ja kallis kulkea. Syrjäseudulla taasen asuminen on yleisesti ottaen huomattavasti halvempaa kuin kaupungissa. Jos ette usko niin katsokaapa asuntojen neliöhintoja. Uskoisin että loppujen lopuksi ollaan aika lailla samalla viivalla.
    Hölmöhän se on joka tuollaisesta valittaa. Muuttais kaupunkiin jos etäisyydet häiritsee. Meillä tuo valinta on ollut ihan tietoinen, juurikin kun noita neliöhintoja katselee ja toisaalta taas taajama-asuminen ei sovellu meikäläisen vartalolle muutenkaan. Mitä olen lukenut/kuullut juttuja noista työ- yms matkoista niin vaikuttaa siltä että merkittävästi pidempiä ne ei ajallisesti ole meillä vrt. pks-asukkaisiin. Itse tietysti joudun viimeiset 2km ajamaan soratietä. :)

    Comment


      Olishan se tv-maksu helpompi hyväksyä jos se olisi esim. 100€ vuosi ja loput mainosrahoitteiseksi tai maksukortin taakse. Tokihan se verkon ylläpito ja kehitys maksaa mutta onhan siellä aivan täyttä paskaa se 90% ohjelmista. Se mikä on paskaa, vaihtelee sitten subjektiivisesti, mutta suhdeluku pysynee samana.

      Ihmiset kun tarpeeksi purnasivat tv-luvasta, niin hätäpäissään kehitettiin mediamaksu jota sitten perustellaan sillä että on yle-areenat sun muut...

      Comment


      • Raekuuro yllätti kaikki kulkupelit.Klommoja about 150 kpl / kulkuväline ja pari tuulilasia rikki.Lisäksi talosta 10ikkunaa kaputt.

        Comment


          Alkuperäinen kirjoittaja timos Näytä viesti
          Raekuuro yllätti kaikki kulkupelit.Klommoja about 150 kpl / kulkuväline ja pari tuulilasia rikki.Lisäksi talosta 10ikkunaa kaputt.
          Siellä teilläpäin taisi olla kaiken kovin rytinä. Entisen työkaverin mersu oli kaiketi mennyt lunariin, pihavaloja ja muuta irtaimistoa rikkunut...

          Comment


          • Pienempää hävikkiä esim: sinkitty aaltopeltikate liiteristä,lähes kaikki muoviset pyykkipojat narulla rikki,muoviämpärit ja vatit taivasalla rikki,muovinen uistinrasia särki jne.trampoliini lensi ainakin 70 metriä ja löytyi järvestä jalat ylöspäin.Lisäksi n. 40 puuta nurin.

            Comment


            • Kotiuduin tänään ja sain vuoden lykkäyksen intistä.. Muija jätti 3 yhteisen vuoden jälkeen.. siinäpä ne tiivistettynä yhteen päivään.

              Comment


              • P....le nyt v.....taa,joku teini ? kävi viime yönä pöllimässä minun nitron.
                mopo skootteri alkuperäinen päällepäin,rakas peli ja tykki.

                Comment


                • Ei kai se mikään yllätys ole jos koko päiväksi jättää, ainakaan Tampereella jossa tunnetusti Suomen tehokkain pysäköinninvalvonta.
                  Tietoisestihan siihen auton olen aina jättänyt, ei siinä mitään, mutta sinänsä hieman yllätti kun kyseessä oli sivukuja Nokialla, jossa "pirkot" käyvät todella harvoin. Tosin olipa siinä tänäänkin pari autoa saanut yllärit, ehkäpä pirkot ovat nyt bonganneet tämän suht hyvän rysän..

                  Btw. en tiedä tuosta tehokkuudesta Tre:llä, viiden vuoden aikana yhdet sakot saanut, vaikka mahdollisuuksia olisi n. lukematon määrä ollutkin :D

                  Comment


                    Saatana sakkolappu tärähti käteen... Oli kuulemma hilkulla ettei kortti lähteny... 90 km/h tie ja hieman oli lipsahtanu yli, 114 km/h mittasivat. vittu kyllä kai tuosta kortista pääsee vähän liian helposti eroon! Paljonpa huomaa eroa onko 90 vai 120... Laittaisivat rajoitukset auton mukaan, perkele!
                    Ei menny selitys läpi että jos tuossa saa ajaa vaikka fiestalla 90 km/h niin kyllä riesalla pitäis saada ajaa se 200 km/h, silloin vastais ehkä samaa... noh, alle 300? pikavoitto kuitenkin...

                    Comment


                    • Alkuperäinen kirjoittaja Jondetski Näytä viesti
                      Sakko kun oli huimat 30 egeä, puoli-ilmaista, sanoisin! Kuitenkin koko päivän pysäköinti kyseessä.
                      Neljä tuntia Korkeasaaressa perheilemässä. Auton pysäköinti satamassa mittarilla 26?.

                      Comment


                      • Alkuperäinen kirjoittaja Jondetski
                        kyseessä oli sivukuja Nokialla, jossa "pirkot" käyvät todella harvoin
                        Olisiko tällä harjoittelulla ollut tekemistä asian kanssa.. :) Jatkossa taas saa olla rauhassa.

                        Onneksi täällä maalla ei ole noita ongelmia, voi pysäköidä vapaasti ruutuihin, ilman aikarajoja :) Puhumattakaan täällä omassa pihassa, ei hetkeäkään ole kaduttanut kaupungista maalle muutto, vaikka työmatkaa hieman onkin :)

                        Comment


                          Ei se Ville siellä teilläpäinkään turvallista ole. Joskus Isabellan edessä ollut parkkiruudussa kun vanha paapa tämäytti perään. En tiedä oliko lähdössä ruudusta vai tulossa ruutuun mutta niin vaan napsahti pää niskatukeen.

                          Comment


                          • Nojoo, jos vanhuksia ja juoppoja ei lasketa, on aika rauhallista :)

                            Comment


                              Tampereen aktiivisessa pysäköinninvalvonnassa on oikeasti se hyvä puoli, ettei euroakaan pysäköintivirhemaksuista kilahda yksityisten kassaan, vaan ne valuvat kuntalaisten eduksi. Tuottaa sitten miljoonia vuosittain, ja kaikki on pois veroäyrin korotuspaineista. Samoin energialaitos on edelleen kaupungin liikelaitos. Harmittaako, espoolaiset? :)

                              Myöskään ihan niin öykkäripysäköintiä kuin pk-seudulla pahimmillaan ei täällä näe, pöllöimmätkin X5-, ML- ja Q7-kuskit on pantu kunnallisesti ojennukseen. CD-pölöilyä ei täällä provinssissa onneksi ole, jos kohta epäilen, auttaisiko edes diplomaattinen koskemattomuus tamperelaisen pysäköinninvalvonnan edessä... "Turpa kii tai mää paan sulle penaltin."

                              Comment


                                Samoin Savonlinnassakin, vaikka pieni kaupunki onkin, sakot saa todella helposti väärin pysäköinnistä.

                                Comment


                                • Kehä III:sen tietyömaan hämeenlinnantien "shikaanissa" tuli ihan perään joku VW Touran työntämään ja ajattelin olla kohtelias ja mennä reippaasti alta pois, jäi jälkeen ja sama juttu Tuupakan suoran toisessa päässä, vielä uusiutui Kalliosolan kiertotiellä. Sitten kun käännyin Tuusulantielle niin rampissa ihan sama, konttiin kiinni työntämään, vetäsin itseni alta pois reippaasti ja vähän ennen Korson liittymää tuli rinnalle valot villkkuen. Poliisi...
                                  Kysyivät että "mikäs sulla on?" Enpä viittynyt kommentoida...
                                  Ens kerran ajan itse sitten ensi vuonna.
                                  Saako poliisi provosoida ihan mielensä mukaan?
                                  Seurasivat vihdintieltä asti minua, yhteensä 18km matkan.
                                  Aivan oma moka, ketään en voi syyttää ylinopeudesta, mutta ei hirveen reilua 50km/h rajoitusten kohdalla lähteä provosoimaan, kun tie on kummiskin 80/100 rajoituksilla normaalisti...

                                  Comment


                                    perseessä roikkuminen tuntuu olevan poliisikunnan tapa, ajoivat sitten tunnuksettomalla tai tunnuksellisella...

                                    Comment


                                      Kai sä vastasit että liikenteessä pitää jättää turvaväli...vaikka takana tulevaan. :)

                                      Comment


                                        Valitusta menemään tosta toiminnasta. Yleensä jos niillä on asiaa niin kertovat sen kyllä 5km matkalla...

                                        Comment


                                          Kehä III:sen tietyömaan hämeenlinnantien "shikaanissa" tuli ihan perään joku VW Touran työntämään ja ajattelin olla kohtelias ja mennä reippaasti alta pois, jäi jälkeen ja sama juttu Tuupakan suoran toisessa päässä, vielä uusiutui Kalliosolan kiertotiellä. Sitten kun käännyin Tuusulantielle niin rampissa ihan sama, konttiin kiinni työntämään, vetäsin itseni alta pois reippaasti ja vähän ennen Korson liittymää tuli rinnalle valot villkkuen. Poliisi...
                                          Kysyivät että "mikäs sulla on?" Enpä viittynyt kommentoida...
                                          Pokkana olisit heittänyt että joku helvetin mulkku roikkuu kiinni puskurissa vaikka miten yritti vältellä ko. tilannetta..
                                          Ymmärrän TODELLA hyvin että vituttaa.

                                          Comment


                                          • Maanantaina kuulustelu aiheesta ja en oikein tiedä pitäskö olla oikein nöyrä aluksi ja kuunnella mitä seuraamuksia hölmöilystä tulee ja sitten lopuksi, kun tietää tuomion ruveta kritisoimaan poliisia, veikkaan että ammattiveljet pitää yhtä. Liekö joku viikottainen kossupullo veto, että ketä urpo tällä viikolla lähtee viivalle?
                                            Vaiko heti aluksi suurin piirtein uhkailla lakimiehellä ja heidän toimintansa tutkimisella?

                                            Comment


                                            • Alkuperäinen kirjoittaja sami Näytä viesti
                                              Ei kai se mikään yllätys ole jos koko päiväksi jättää, ainakaan Tampereella jossa tunnetusti Suomen tehokkain pysäköinninvalvonta. Olin kerran viemässä laitteita Koskikadun Cumuluksen konferenssitilaan ja paku oli purkua varten siististi puoliksi jalkakäytävällä takaovet auki eikä estänyt kenenkään kulkua. Muutaman minuutin olin ollut sisällä kun pysäköinninvalvoja jo kirjoittamassa lappua vaikka näki lastauksen olevan käynnissä. Kysyin "meinaatko ihan oikeesti laittaa lappua ikkunaan", sanoi ettei nähnyt liikettä pariin minuuttiin mutta repi lapun sanavaihdon jälkeen. Vähän jäin ihmettelemään onko noin ahnetta Tampereella mutta onhan se toiminta muuttunut provisiopohjaiseksi. Olihan jossain kuulemma laitettu lappu ambulanssiinkin.
                                              Tampereellahan tämäkin... :)

                                              http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/187406.shtml

                                              Comment


                                                Alkuperäinen kirjoittaja aakkonen Näytä viesti
                                                Maanantaina kuulustelu aiheesta ja en oikein tiedä pitäskö olla oikein nöyrä aluksi ja kuunnella mitä seuraamuksia hölmöilystä tulee ja sitten lopuksi, kun tietää tuomion ruveta kritisoimaan poliisia, veikkaan että ammattiveljet pitää yhtä. Liekö joku viikottainen kossupullo veto, että ketä urpo tällä viikolla lähtee viivalle?
                                                Vaiko heti aluksi suurin piirtein uhkailla lakimiehellä ja heidän toimintansa tutkimisella?
                                                Mahtoivatkohan tallentaa tuota videolle? :) Pitäisi kyllä omassakin autossa olla kamerat eteen ja taaksepäin aina päällä...

                                                Samalla tavalla kävi itselle kauan sitten jo, olisko ollut -92, milloinka tuota tampereentien alkua rempattiinkaan Turussa. Moottoripyörällä ajelin vastavalmistunutta moottoritien alkua sunnuntaiyönä kotiinpäin kun perseeseen liimautui auto pitkät päällä. Totuutta ei nähnyt pimeässä peileistä eikä katsomalla pitkien vuoksi, ajattelin että kyseessä joku teinix ja kiihdytin vauhtia -> 90km/h mittarissa niin johan alkoi vilkkua sinistä takana. Kyseisellä kohdalla näet 50km/h rajoitus vielä, seuraavana aamuna kyltit vaihdettiinkin sataseen. Muistaakseni puolitoista tonnia maksettavaa (noin kymmenen markkaa / metri siihen mistä satasen rajoitus alkoi silloin) ja kuukauden päivät kortti hyllyllä.

                                                Ei vituta, paitsi muistellessa. Nyt vanhempana ja ehkä ihan vähän viisaampana saattaisin jotain vastaan sanoakin, silloin junnuna hyvä kun nimeni sain sanottua.

                                                Seuraavana kesänä ajoi muuten poliisi kotimatkallaan kääntyvän traktorin kylkeen: silloin vanhempiani uhkailtiin sanallisesti tutkineen poliisin puolelta, itse en alaikäisenä ollut paikalla kuin kerran kuultavana. Vanhemmat eivät kuitenkaan vihjailuista huolimatta suostuneet/hyväksyneet sitä mitä ensin esitettiin ja lopuksi jollain verukkeella jäi meikäläisen syyksi 1/3 tuosta kolarista, varmaan se että kehtasin olla liikenteessä klo 16 iltapäivällä häiritsemässä kotimatkaa.

                                                Monta vuotta myöhemmin, ehkä -99, siviilimondeolla yritettiin myös tuota persiissäroikkumistemppua tosin sillä kertaa oli keskipäivä ja ajoivat niin lähellä että näin auton taustapeilistä t-paidan hihamerkin. Tappituntumalla ajoivat perässä pari kilometriä siihen asti että tulin maininneeksi asiasta ääneen ja rivi innostuneita ekaluokkalaisten päitä kurkki sen jälkeen taaksepäin takapenkiltä :D Vasta sitten alkoi turvaväliä löytyä.

                                                Eipä silti, ihmisiä nekin on ja suurimmaksi osaksi ihan hyviä kokemuksia itsellä.

                                                Comment


                                                • Taisi olla radiossa joku konstaapeli ja vastasi kysymykseen poliisien oikeudesta rikkoa liikennesääntöjä (ts. turvaväli tässä tapauksessa täällä) ilman vilkkuja, että saavat tehdä kun tilanne vaatii (helppohan se, kun itse rikettä valvoo). Joten tuskinpa tuossa auttaa valittaa asiasta, kun vastauksen tietää..

                                                  Comment


                                                  • pieni jarrun polkaisu yleensä auttaa noihin pers kärpäsiin.
                                                    joillain vaan on tarve näyttää että mullehan et pärjää ;P

                                                    Comment


                                                    • Sepä olisikin hienoa, äkkijarruttaa siviiliauto takakonttiin. Peräänajajan syy....

                                                      Comment


                                                        Monesti miettinyt kun joku peesaa kilometritolkulla metrin päässä puskurissa että mikseivät sitten mene ohi? Monena aamuna työmatkalla näkee juuri näitä jotka tulevat aivan iholle mutta sitten eivät kuitenkaan suoralla mene yhtään kovempaa.

                                                        Perhana kun on olevinaan mukamas niin kiire itellä ettei malta vittuilla takaisin. Eräs tuttu mies kertoili että hän toimii joka kerta samalla tavalla. Jos joku roikkuu perässä niin hidastaa pikkuhiljaa vaikka pysähdyksiin asti. Kyllä ne roikkujat jossain vaiheessa sit lähtee ohi.

                                                        Ei oikein viitsisi jarrullekaan hypätä kun sillä saa varmasti kolarin aikaiseksi.

                                                        Comment


                                                          Siitä muuten saa myös sakot, jos tekee "turhia" jarrutuksia.
                                                          Eli ei välttämättä kannata.

                                                          Mulla on tapana ajaa just tai karvan alle nopeusrajotuksen, jos joku tulee luukkuun roikkuun. Poliisitkin kyllästyy siihen aika nopeesti ja jättää rauhaan. Ne ajaa normaalisti yli rajotusten myös. Jos ne himmailee niin ne kyttää vastaantulevaa liikennettä lähinnä.

                                                          Comment


                                                          • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                                            Eräs tuttu mies kertoili että hän toimii joka kerta samalla tavalla. Jos joku roikkuu perässä niin hidastaa pikkuhiljaa vaikka pysähdyksiin asti. Kyllä ne roikkujat jossain vaiheessa sit lähtee ohi.
                                                            Tämä toimii yleensä paremmin kuin hyvin siinä vaiheessa, kun tavanomainen pissapojan toimintakunnon tarkastus useampan otteeseen ei tuota toivottua tulosta turvavälin suuruuteen takana.

                                                            Comment


                                                            • Tuota lasinpesukikkaa tulee itsekin käytettyä toisinaan, ihan toimivaksi havaittu.

                                                              Yhtenä päivänä naureskelin työmatkalla, kun tavoitin leveäkaistatiellä maijan. Tietenkin veijarit ajelivat ihan keskiviivan tuntumassa, eivätkä todellakaan hidastaneet lyhyen 80 km/h rajoituksen kohdalla nopeuttaan.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X