Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Kuran alta paljastui kiva ylläri. Joku antanut pusun takalokasuojaan. Eikä tietenkään mitään hajua tekijästä. Kyllä niin sapettaa jengi jolla ei ole mitään kunnioitusta toisten omaisuutta kohtaan.

    Comment


      Jos joskus sais tollasen koiranmyrkyttäjän kiinni… valtio tuskin takaa juuri minkäänlaista rangaistusta tälle aivokääpiölle, mutta veikkaan että kun henkilön kuvat ja tiedot leviää koirafoorumeille..

      Comment


      • Meillä söi edesmennyt Dopperi myrkkyä muutamaan otteeseen, mutta eivät saanet hengiltä eli kuoli vanhana.
        Ei millään pahalla, mutta mitä sitten, jos koirafoorumi saa selville? Hyvin harvasta Suomalaisesta ihmisestä on minkään uhkauksen tekijäksi, vaikka kuinka uhoaa. Kyllä on nähty monessa muussakin asiassa.

        Comment


          Eihän juuri yhdenkin naisen tarvinnut, kuin sanoa julkisesti ihmettelevänsä miksi on luokiteltu erikseen tyttöjen ja poikien lelut. Tappouhkauksia ja yöllisiä viestejä, että tiedän missä asut ja käyt töissä. Jos muumimukin takia aletaan uhkailemaan facebookissa niin uskoisin koiranmyrkyttäjäuimarantojenansoittajille olevan ihan mukavia hetkiä tiedossa. En usko että kukaan listimään menis, enkä sitä kenellekkään toivo. Mutta jos nyt kerran viikkoon jäädytettyä koirankusta tippuis postiluukusta jne.
          On ainakin omasta mielestä inhottavaa joka lenkki kerralla ajatella kokoajan että jos tuo nyt jotain nappaa. Ei se ole koirallekkaan mukavaa jos ei saa kulkea kuin kuono pystyssä. Samantapaisen fiiliksen toivoisin sille joka noita myrkkyjä kylvää.

          Se karvakasa nyt yleensä on ihmisille perheen jäsen. Jos ne kaupungissa häiritsee muuta muualle. Tai siedä. Ihmiset sietää kamalempiakin asioita kun koiranpaska nurmikolla.

          Comment


          • Omasta kokemusta silloinen alakerran mummo suojeli kissojaan vihaisilta koirilta. Eipä riittänyt mulla aggressiota pistää turpaan +70v entistä Lottaa. Kovin oli pahoillaan, kun minun mukava koira oli pistänyt ne palat suuhunsa. En myös tehnyt mitään ilmoitusta. Edelleen taas rakki löytyy omasta taloudesta, joten ymmärrän asian, jos on perheen jäsen.

            Comment


            • Viime viikon quatroiluista meni yksi vanne ja taisi alkaa taas ahdin viheltämään sen seurauksena(pieni hyppy kanttarille tuli samalla).
              Niin sitä kävi vanhanaikaisesti taas, vanne ei haittaa, mutta mikä lie ahtimelle aiheuttanut kipeää. Öljy huohotuksen kautta?

              Comment


                Ihmiset sietää kamalempiakin asioita kun koiranpaska nurmikolla.
                Sietää tai ei siedä. Minä pidän koirista mutta se mitä en siedä, on välinpitämättömät koiranomistajat. Ne välinpitämättömät koiranomistajat, jotka antavat lemmikkinsä paskoa minun pihalle eivätkä kerää jätöstä pois, vaan jättävät sen minun tehtäväksi.

                Comment


                  Hyvin sanottu. Samalla perusteella voisi sanoa että pakoputkiviritettyjä (ei äänenvaimenninta) mopoja pitää sietää, tai muuttaa pois kaupungista. Tai jotain muuta. Kuka sietää mitäkin, mutta onko se tarpeellista?

                  Minä en siedä sitä että naapurissa haukkuu koirat joskus tuntikausia. Vai pitäisikö vaan muuttaa maalle?

                  Comment


                  • <-N80 herjaa ja bypass ulisee kuin kassiton kili. Aamuiset ajelut eivät olleet mukavia. Onneksi kaveri Laakkoselta sai osat tälle päivälle, niin pääsee huomenna aamusta laittelemaan ne kiinni. 15 minsaa aikataulutettu tohon. Aivan varmaan haraa vastaan :)

                    Edit: meinasi mopoauto aamulla mennä ohitte Uudella Porvoontiellä :D
                    Viimeksi muokannut mausi; 23.12.2015, 09:03. Perustelu: Mopoauto

                    Comment


                      Minäkin rohkenen olla sitä mieltä että jos on pakko antaa koirien paskoa nurmikoille ja jalkakäytäville niin voi itse muuttaa maalle jossa ei naapurit siitä häiriinny. Ei se ole muiden tehtävä sopeutua koiranomistajan asennevammaan. Siitä huolimatta en hyväksy ollenkaan mitään myrkkymakkaroita, ne kun ei erittele uhriaan, huonolla tuurilla joku pikkulapsen rakas lemmikki tilttaa ja silti se tanskandogi paskoo portinpieleen ensi viikolla aivan samaan tahtiin.
                      Viimeksi muokannut hopsis; 23.12.2015, 09:08.

                      Comment


                      • Emännän opelista puolapaketti sökö. Lisätään opelin peräkonttiin vakiovarusteeksi puolapaketti. Onneksi oli jo hyllyssä uusi...
                        Viimeksi muokannut To87; 23.12.2015, 11:39.

                        Comment


                        • Meiltä varastettiin tossa pari tuntia sitte pihalta joulukuusi valoineen päivineen... kaikenmaailman idiootteja tänne mahtuu.

                          Voiko tosta tehä rikosilmotuksen ku tullaan toisen pihalle? Ei sillä kuusella niin väliä

                          Comment


                            Minä en vain ymmärrä niitä ihmisiä jotka varastaa haudoilta kukat ja pihoilta joulukuuset. Voiko siitä oikeasti varkaalle tulla hyvä joulumieli kun onnistuu pilaamaan jonkun toisen joulun.

                            Comment


                            • Ihan samaa olen miettinyt kun esim. tuossa Lahdessa on jotain harvinaisia kasveja/kukkia istutettu jonnekin puistoon, ja sitten jotkut urpot käy kaivamassa ne omiin(?) puutarhoihin kasvamaan. Miten joku voi saada siitä kiksit, että saa jonkun kaupungin istuttaman rehun omaan pihaan kasvamaan?

                              Oma aiheen ketutus osuu tuohon kinkun paistoon. Mikä ihme siinä on, että vaikka kuinka koittaa ajoissa laittaa köntin uuniin, niin aina saa yötä myöten odotella että lämpötila on sopiva. Nytkin tässä odotellaan vielä viimeistä kymmentä astetta... Prkle!

                              Comment


                              • Täältä olis Timolle voinu antaa sen 10c, heräsin viideltä laittaan kinkun leivinuuniin. No nyt hetki sitten heräsin äkkiä kattomaan uunia, kinkku mittari huiteli jo 88c asteessa. Tais tulla 3kg nöyhtöpossua.

                                Comment


                                  Se on jo 20c sitten yhteensä. Paistomittari piippari klo 05.27. Olis kai sitä voinut hiukan pidempään jouluaattoaamuna nukkua kun ei lumettomana jouluna pääse reellä kirkkoonkaan.

                                  Comment


                                  • Joulu ylipäätänsä. Meikäläinen painuu nukkumaan nyt. Jos joskus ensi vuoden puolella heräilisi...

                                    Comment


                                    • Tää joulu haittaa muuttoa. Tässä kun alat roudaamaan eiköhän joku mielensä pahoita. Ai miksi muutto jouluna? Siksi että sen voi peruuttaa kokonaan. Syödään pakastepitsaa ja juodaan kaljaa koko viikonloppu.

                                      Comment


                                      • Tuossa omassa kinkunpaistokeississä saan katsoa kyllä ihan reilusti peiliin. Olin meinaan laittanut uuniin n. 110c, vaikka olis voinu olla ennemminkin 120-130 astetta. Kinkulla kuitenkin painoa vaan semmonen 4,5kg. No hitto, siinä 4 pintaan sit pääs viimein petiin.
                                        Olis voinu tuolla luppoajalla saada jotain hyödyllistäkin tehtyä, jos olis vaikka menny talliin... ;)

                                        Comment


                                          Mulla oli kinkku (4,4kg) ensin tunnin 120 asteessa, sitten jotain 10h 80 asteessa ja lopuksi vähän aikaa 120 asteessa. Loput muutamat asteet (76-->80) mentiin sadan asteen lämpötilassa. Aamulla heräsin joskus puoli kasin aikaan uunin piippailuun.

                                          Comment


                                          • Minä voisin luopua näistä n. 6 sentistä lunta, joku muu ilahtuis varmaan enempi. Tympeätä nousta siivoilemaan kulkureittejä lapiopelissä kun on raskasta nuoskaa.

                                            Kai se on lähettävä autolla kurvailemaan hautausmaan suuntaan ja ottamaan edes se ilo irti lumesta ja liukkaudesta.

                                            Comment


                                              No niin, puolaviasta päästiin niin nyt matka katkesi sitten öljymäärän varoitusvaloon. Empiirinen tutkimus osoitti varoitusvalon syttymisen aiheelliseksi. Seuraavaksi varmaan sitten se nokkien välinen ketju katkeaa...

                                              Comment


                                              • Puolavika prkl, ja tottakai hajosi tässä joulunpyhinä reissussa, eikä varapuolaa ole kontissa (joojoo, tottakai se pitäisi olla...), joten takaisin himaan on turha kuvitella omalla autolla lähtevänsä... Mistäänhän ei uutta saa ennen maanantaita ja sillon pitäisi olla töissä. Eilen hajosi joten ehdin pukiltakin toivoa uutta puolaa, mutta eihän se pirulainen sitä tuonut... :D Alkaa usko mennä koko joulupukkiin...
                                                Eikä luonnollisestikaan pihassa joutilaana seisovassa pikkuveljen 1.8T A6:ssa voi olla samanlainen puola, vaan liitin on eri.
                                                Jos jollain sattua olemaan Mikkeli-Jyväskylä akselilla 165kw TT:n puola niin voisin käydä ostamassa pois. Sellanen Hitachin tekele.

                                                Comment


                                                • No kyllä nyt puolat kiusaa ihmisiä. [emoji2]

                                                  Comment


                                                  • Alkuperäinen kirjoittaja ^^BeBe Näytä viesti
                                                    Se karvakasa nyt yleensä on ihmisille perheen jäsen. Jos ne kaupungissa häiritsee muuta muualle. Tai siedä. Ihmiset sietää kamalempiakin asioita kun koiranpaska nurmikolla.
                                                    Mulla on kerran mennyt työpäivä pilalle kun en sattunut kävelytielä juuri sillä sekunnilla tarkistamaan katseella mihin kenkäni laitan. Oli todella mukavaa lähteä kotiin pesemään paskaa kengästä. Olisi pitänyt varmaan sietää sitä hajua loppupäivä.

                                                    Comment


                                                    • Iltapäivälehdillähän on tapana muistutella autolijoita kaikenmaailman rengaspaineiden tarkistamisesta, pissapojan täyttämisestä ym. höpöhöpöstä ennen sesonkiruuhkiin lähtemistä, mutta miksi ne ei voi muistuttaa Audisteja varapuolien hankkimisesta ja mukaan ottamisesta... :D

                                                      Comment


                                                      • No mulla puolavika oli gm tuotteessa. [emoji2]

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja Wloona Näytä viesti
                                                          Mulla on kerran mennyt työpäivä pilalle kun en sattunut kävelytielä juuri sillä sekunnilla tarkistamaan katseella mihin kenkäni laitan. Oli todella mukavaa lähteä kotiin pesemään paskaa kengästä. Olisi pitänyt varmaan sietää sitä hajua loppupäivä.
                                                          +1

                                                          Pirkkalan lentokentällä viime kesänä astuin jonkun turren jätökseen huolimattomuuttani. Piti riisua kenkä pois ja laittaa muovipussiin ja ajella sukkasillaan kotiin. Onneksi oli menossa kotiin päin enkä matkoille.

                                                          Comment


                                                            Esimerkiksi auton kangasmattoon edellämainittu uloste leviää kengänpohjasta oikein noileesti.

                                                            Comment


                                                              Muistan kyllä kyseisen episodin, kyllähän siitä sai hyvät naurut :D

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X