Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Testasitko että paloiko polttimot vai sanoiko auto järjestelmänsä irti?

    Comment


    • Ei kai sen parempi kuulu ollakaan, kun ei se sitä yritäkään olla? Silti 100:n pärjää vertailussa tämän päivän A6:iin ja minit ja muut sitten oman kokoluokkansa edustajiin. Mini painoi muinoin reilu 600kg ja tänä päivänä yli 1300kg. Jos oikeasti haluttaisiin mennä pienellä ja olla vihreitä, niin mini painaisi edelleen korkeintaan 600kg. Samoin A6 olisi hoikempi kuin 100.

      Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja Hallikainen Näytä viesti
        Ei helkkari, ensin tilasin ebayst 2xpäiväajovaloja. No ne toimi illan.
        Sain uudet tilalle ja kävi taas silleen että toimi illan.
        Nyt laitoin viestiä jo että haluan rahani takaisin, saa nähdä tuleeko rahat takasin vai kolmas pari polttimoita :D
        Joo, ei ne toimi kuin päiväsaikaan...

        Comment


          Kyllä, ja minikin olisi edelleen yhtä hengenvaarallinen kolaritilanteessa kuin edeltäjänsäkin. Ja varmasti A6.sta saadaan hoikempi kuin 100:sta, mutta luulenpa ettei sitä olisi kenelläkään tavallisella palkannauttijalla varaa ostaa. Luulenpa, että nyky A6:n matkustajilla on oleellisesti pienempi loukkaantumisriski kuin 100:n matkustajilla samanlaisessa kolaritilanteessa.

          Comment


          • Varmaanki olisi jo aika avautua täälläkin, jälkiasennettu eberi lopetti kokonaan toimintansa. Ei muuten muttakun se on jo 3 kerta tän talven aikana ja aikasemmilla kerroilla pistetty kuntoon. tullu tutuks kaveri laakkoselta. Ja on muuten asennettu profiilin autoon n.4kk sitten lahden laakkosella. Jos jotain positiivista on nii takuuseen menee ja pääsee uudemmilla audeilla ajelemaan :)

            Comment


            • Jani; Joo siis toimii noi tavalliset 21W normaalisti.

              Mikko: Joo siis tarkoitan että eilen hallissa oli jonkinaikaa päällä testatessa että kosahtaako. Sitten tänään PÄIVÄLLÄ tuli ilmoitus että kumpikin pimeenä. Ensin meni vasen ja heti perään oikea?

              Comment


                Reilun kolmen vuode suhde tuli eilen päätökseen, omasta päätöksestä ja pian on sitten matka Pohjanmaalle takas. Täytyy sanoa ettei kovinkaa helppoa oo nyt..
                Alussahan monesti on ihan kaikki asiat "perseellään". Se tunne useimmalle tulee, kun suhde loppuu. Oli päätös oma tai kumppanin. Mutta, kyllä se vaan on tosiasia, että mieluummin yksin kuin huonossa suhteessa. Ja usko tai älä, hyvät fiilikset ja se mahdollisesti ihana ja oikea nainen vielä putoaa eteesi. Jaksamista ja uskoa vaan hyvään. Siitä se elämä taas aukenee ja antaa parastaan.

                Comment


                  Huomenna nyt olis tavaroiden pakkaus ja lähtö kunhan lääkäristä pääsee pois. Olisin jo aiemmin lähtenyt mutta en viittinyt lääkäriä perua, ja kun ei täällä mitään ilmiriitaa ole käynnissä niin on pystynyt saman katon alla oleen. Kiitosta mukavista sanoista, eiköhän tämä tästä.

                  Comment


                  • Alkuperäinen kirjoittaja Drunkenmunky Näytä viesti
                    Jos siellä on Vallox pöhisemässä, niin ääni talvipeltiä käyttävälle Belimon askelmoottorille.
                    Pisteet kotiin arvauksesta. Pönttö tosin on ilto, mutta se talvipellin ajomoottorihan se siellä yrittää jauhaa itseään lopullisesti hengiltä. Vapautusnapista pelti alas ja vähän kun etsi sopivaa asentoa, niin löytyi kohta missä naputus on hiljaisin. Nyt se siellä vetelee viimeisiään mutta saipa ilmanvaihdon toimimaan hiljaa. Nyt vaan odotellaan että korjaaja tuo osia ja laittaa paikalleen.
                    Viimeksi muokannut LauriJT; 18.2.2015, 20:36.

                    Comment


                    • Särin puhelimen näytön. Eipä sinänsä muuten harmita kun oli yli vuoden vanha ja akkukin vähän jo huono. Mutta uuden hankinta potuttaa. Se on taas se vuosi ja akku alkaa olemaan huono. Eipä tähänkään tarvihe akkua ite vaihella...

                      Comment


                      • Alkuperäinen kirjoittaja horch Näytä viesti
                        Huomenna nyt olis tavaroiden pakkaus ja lähtö kunhan lääkäristä pääsee pois. Olisin jo aiemmin lähtenyt mutta en viittinyt lääkäriä perua, ja kun ei täällä mitään ilmiriitaa ole käynnissä niin on pystynyt saman katon alla oleen. Kiitosta mukavista sanoista, eiköhän tämä tästä.

                        Kyllä se siitä! Itse lopetin muutama vuosi sitten 17v suhteen, vajaa vuosi 10v hääpäivästä. Ei kokematta tajua miten rikki ihminen voi olla.
                        Ihmetys oli suuri, kun pelkäsin todella ensimmäistä kertaa kun tuun tyhjään kotiin, mutta... Helpotuin! Ei tarvinnut enää pelätä (v***umaisia lisätietoja) eikä tarvinnut riidellä. Uskomaton rauha.
                        Nykyään uusissa naimisissa kolmatta vuotta, ja 9kk pikkumiehen "Audi -body" on jo jäänyt pieneksi :)
                        Elämä on muuttunut, ja itsekin olen alkanut elää.
                        Voimia sulle, tarvit sitä nyt. Mutta kuten sanottu; Kyllä se siitä :)

                        Comment


                        • Naapurin kissa, edelleen! Mitähän sitä keksisi, vai onko seuraava resepti auton puolipeite, spray-liimaa, kori olutta ja vasara?

                          Comment


                          • Illanvietto ikkunaväijyssä ilmakiväärin kanssa?

                            Comment


                              Suosittelen aluksi pehmeämpiä keinoja :) Minulla oli joskus vastaavassa tilanteessa (paritalo, yhden auto katos) liiketunnistimesta ja sireenistä viritelty säikyttelykötöstys konepellin päällä. Kerran kuulin sireenin ulvahduksen sisälle ja ikkunasta näin kun kissi juoksi vitun kovaa toiseen suuntaan. Tuo riitti.

                              Comment


                                Luulen että esim. 150dB rääkäisy saa kissan poistumaan paikalta äänen nopeudella. Tässä voisi toimia myös kollektiivinen painostus. Muut naapurit tuskin ovat riemuissaan yöunien katkeamisesta, mutta sen voi aina pistää kissan omistajan syyksi. Auto kun ei selvästikään tykkää että sen päällä tepastelee kissa.

                                Comment


                                • Liiketunnistinta ajattelin kokeilla, mutta se pitäisi asentaa niin, että naapuri pääsee autolleen hälyttimen huutamatta. Täytyy tutkia asiaa. Kertaalleen olen jo katin omistajan kanssa jutellut, ja hän osti silloin karkoitteet, mutta niistä tuntuu olevan hyvin vähän, jos lainkaan, hyötyä.

                                  Comment


                                    Noiden tunnistimien havaintokeilaa saa aika hyvin kavennettua. Yleensä jopa mukana tulee sopivat tarrat.

                                    Comment


                                    • Jos omistaja on tiedossa ja kissa jatkuvasti liikkuu oman pihansa ulkopuolella eikä puhe auta kissan karkailuun, niin yhteys eläinsuojeluvalvojaan. Kissaa saa pitää ihan saman verran vapaana kuin koiraakin, jatkuvasti muualla kuin omassa pihassa yksin liikkuva kissa on omistajaltaan heitteillejättö ja eläinrääkkäystä.

                                      Eläinsuojeluyhdistyksiltä saa yleensä loukkuja ilmaiseksi lainaksi millä tollaiset kissat saa kiinni, hirveä vaiva ja harvemmin ne kissan omistajat mitään moisesta ees oppii tai sanktioita saa toistuvastavakaan toiminnasta...

                                      Comment


                                      • Eilen lumessa näkyi kissan jäljet, nyt koko autokatos haisee kissan kuselta prkl... Täytyy koittaa viritellä tuo ääniansa, luultavasti sama paskoi porraspään matolle kesällä.

                                        Comment


                                          Kuullut Savon suunnalta että naapurin kissa mitä parhain jokiravunsyötti.

                                          Comment


                                            Naapuri-kerrostalon pihassa kaameaa huutoa, sadattelua, autojen hakkaamista ja itkemistä sekä parkumista aamuyöllä 04:20. Joutui sulkemaan ikkunan ennen kuin pystyi jatkamaan nukkumista, näin työssäkäyvänä ihmisenä. Ei larussa yleensä näin.

                                            Äsken oli taksi juusto hehkeänä naapuritalon pihassa odottamassa pokaa. Taidan laittaa ikkunan kiinni jo nukkumaan mentäessä.

                                            Comment


                                            • Harvemmin oikeasti ottaa päähän, mutta tänään hieman syletti/sylettää. Hain joku aika sitten yhtä pestiä. Tavallaan ns. unelmaduuni kait miule, olisi vaatinut muuttamista, mutta toisaalta parempaan suuntaan. Kaikki tutut olisi ollut lähempänä, kaupunki olisi ollut halvempi yms. mutta tänään sitten parin kierroksen jälkeen viimein tuli se ei kiitos viesti puoli viideltä. Onhan tämä vähän turhasta nillittämistä, kun kaikilla ole mitään työtä, mutta oli aika kaikkensa antanut olo ja korpesi, kun oli ittelleen valehdellut saavansa ko. homman. Prkl. Joutuu kaivamaan motivaation ehkä jostain perkeleen montun pohjalta taas nykyiseen hommaan...

                                              Comment


                                              • Tuohon ajoneuvovero asiaan vielä. Että kyllä kannattaisin tota vero polttoaineessa Jos vero olisi jollain tapaa järkevä. Tai miksi ei voisi maksaa ennakkona summaa x veroa ja tarkistaa vuosikatsastuksen yhteydessä ajetut kilometrit ja saada veronpalautuksia/mätkyjä ajomäärästä. Tuo äskeinen oli tollanen villi heitto :D suututtaa vaa ku auto ollu käyttämättömänä ainaki 10 päivää ja se maksaa 1.55€/päivä. Sama kai mikä auto siinä pihalla seisoo jos se ei ole edes käynnissä:D

                                                Comment


                                                • Tai miksi ei voisi maksaa ennakkona summaa x veroa ja tarkistaa vuosikatsastuksen yhteydessä ajetut kilometrit ja saada veronpalautuksia/mätkyjä ajomäärästä.
                                                  Onnittelut, teillä taitaa olla kehossanne pesunkestävän virkamiehen sydän!
                                                  Lisää tutkimus- tarkastus- ja valvontaviranomaisia :))))

                                                  Comment


                                                  • Alkuperäinen kirjoittaja hattis Näytä viesti
                                                    Illanvietto ikkunaväijyssä ilmakiväärin kanssa?
                                                    Kannattaa kuitenkin ampua niin, että piippu ei näy naapuristoon. Ääni kyllä kuuluu, mutta todisteita ei näy ;)

                                                    Comment


                                                      Oliko nää vinkit siihen ku naapurin lapset vetää kurasilla käsillä auton kylkeä?

                                                      Comment


                                                      • Kun noita vinkejä ja ratkaisuja löytyy tuohon kissa ongelmaan niin onko kaupassa saatavilla valmiita paketteja mitä joillakin on käytössä tuohon liiketunnistin/möly toosaan? Ehkä tässä kohtaa joku korkea ääni, jos ei halua koko naapurustoa herättää tuohon.

                                                        Ihan oikeasti tuollaista ei viitsi laittaa huutaan yöllä. :)
                                                        http://www.nettiliike.com/product/21...enilla-tarjous

                                                        Vähän väliä omankin auton päällä steppaa kissa ja epäilen, että olisi edellisen auton konepellin naarmuutanut joka menikin maalaukseen. Täytyykin käydä katsomassa edellisen yön kävelyt auton päällä onko jäänyt mitään...

                                                        Comment


                                                          Tää kitkat vs nastat keskustelu ei vanhene koskaan. Koiranomistajia vituttaa kun kissat teputtaa jälkiä auton konepellille ja kostoksi jättävät tanskandogin paskat keräämättä jalkakäytävältä :)

                                                          Comment


                                                          • Njoo... Jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin itseä ei vituta vaikka steppaisi kuinka, mutta ne naarmut mitä saattaa niistä pikkuisista kynsistä tulla. Tuskin ulkkokissan kynsiä kovin usein leikataa. Ja se, että omasta pussista aina, jos joutuu maalaushommiin noitten takia. Meidänkin kulmilla on useampi kisu niin otappa siitä sitten selvää kuka on kenenkin.

                                                            Terveisin: Koirien sekä kissojen omistaja. :) Mutta joo, kyllähän nämä tietyt aiheet aina tasaisen tapavasti nousee esiin.

                                                            Comment


                                                              Ei niistä kynsistä naarmuja tule, lakkapinta on vähän kovempaa ainetta kuin kissan kynsi. Siitä tassuista olevasta hiekasta ja muusta paskasta ne naarmut tulee.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X