Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Nuo perkeleen etuvetoiset sitihintti"maasturit". Mikä idea noissa on? Yhtä hyödyllisiä kuin tikku perseessä ja sama asia kuin puolella vehkeellä naiminen.

    Nimim. viime yönä firman Qashqailla kiinni 10cm lumessa, tasamaalla. Hinuri piti tilata kun ei lapioimalla irronnut.

    Comment


      Jeepin konepelti... Tuli takaraivoon kun tutkiskelin konehuonetta.

      Comment


      • Alkuperäinen kirjoittaja tim71 Näytä viesti
        Kyllä ne kauppakeskusten alle suljettuja parkkitiloja sunnittelevat ihmiset ovat fiksuja. Kun niissä on sisällä muka lämmintä, niin nolla-kurakelillä on siellä sen verran kosteutta ilmassa, että sisään ajettaessa huurtuu kaikki ulkopinnat. Hyvä niin - sivupeilit voi olla lämmitetty ja etu- sekä takalasit saa pyyhkimillä puhtaiksi, mutta sivulaseistakaan ei näe enää mitään. Hyvä, jos autossa on sähköikkunat joka saa näkyvyyden palauttamiseksi heti auki - muuten tarvittaisiin pyyhkijät sivuikkunoihin.

        Niin ja toki voi ketuttaa sekin, jos ulosajoramppi on sopivan jyrkkä ja siinä joutuu melkein joka kerta pysähtymään, koska pian sen jälkeen on liikennevalot ja jonoa on sinne rampille asti - kyllä on Jätkäsaaressa osattu. Nähtäväksi jää vaan, jos se ramppi joutuisi joskus jäätymään...
        Mä erehdyin menemään samaiseen halliin hieman ennen joulua...

        Comment


        • Kolmosen kytkin päätti luovuttaa. Kestihän se vissiin 400tkm, nyt naputtaa painelaakeri niin perhanasti ja ei pykälät mene enää kunnolla pesään.

          Comment


          • Sisäasiainministerin kolarissa mietityttää se, että jos 60 kmh rajoitusalueella (rajoituksen mukaan) ajaa toisen auton takakulmaan, niin onko tämä sairaalassa makuuttaminen varmuuden maksimointia vai oliko poliisiministerillä unohtunut kiinnittää turvavyö?

            Comment


            • Oisko ministeri kuitenkin lääkintähenkilökunnan päätöksellä lasaretissa syystä tai toisesta?

              Comment


                Kansalaisten etu. Olkoon saikulla vaan ihan niin pitkään kuin mahdollista.

                Comment


                • Näytti mesen keula siltä, että oisko tyynyt pamahtaneet myös.

                  Edit. Off-topic: Hopsis, jos pääsen ke tuleen Pirkkalan ABC:lle nyk. kulkineella voisin kysäistä sulta vähän neuvoa.

                  Comment


                    Minä veikkaan, että hoitohenkilökunta ei ole ottanut potilaan henkilöllisyyttä huomioon; todenneet vaan, että "puhuu niin sekavia, että ilmeinen aivotärähdys".

                    Aiheeseen palatakseni, talohuolto. Muutama vuosi sitten vaihtui uusi firma, ja huolto pelasi alkuun aivan viimeisen päälle. Ripeää, tehokasta ja ajallaan. Ajan kanssa on homma alkanut selvästi lipsua, ja alkaa olla vähän hutiloimisen merkkejä. Myönnetään toki, että lumitöissä on nyt hiukan enemmän haastetta kuin viime talvena.

                    Comment


                      Kyllähän minä sinne saavun.

                      Comment


                      • taskin viestistä tulikin mieleen, että oman taloyhtiön parkkipaikalla ei ole lumia aurattu viime viikonlopun (ja sen jälkeisten) lumipyryjen jälkeen kertaakaan. Alkaa muuten olla aika jännässä kunnossa, varsinkin kun koko alue on yhtä ylämäkeä, saa olla taas iloinen nelivedosta että pystyy ylipäätänsä liikkumaan mihinkään suuntaan. Eilen töihin lähtiessäni joku taas suditteli siellä jumissa ja lähitiellä tuli hinausauto vastaan. Onneksi ei itseä henkilökohtaisesti tarvitse ottaa päähän muuten kuin housunlahkeiden kastumisen osalta, mutta hieman tuntuu olevan vinossa jotain noiden lumitöiden kanssa.

                        Comment


                        • Tuohon lumitöiden tekemättömyyteen liityen.

                          Toki itseäkin ärsyttää, kun tiet ja parkkipaikat on jäätävässä kunnossa. Auraajien puolustukseski täytyy kyllä sanoa, että tämänhetkisellä lumentulolla alkaa monien huoltoyhtiöiden kalusto käymään vähän heppoiseksi. Varsinkin kun pihoissa ei juurikaan ole tyhjiä tiloja mihin lunta voisi lykätä.

                          Itseäni otaa päähän tällä hetkellä jatkuva valitus tuosta lumesta. Kyllä tuonne vielä sekaan mahtuu ja jopa etuvetoisella pääsee vielä kohtuudella liikkumaan. Luonnon asettamat reunaehdot täytyy vain hyväksyä. Kyllä tuolla aika moni aurakuski parhaansa yrittää, mutta se ei vain tällä hetkellä riitä jokapaikan puhdistamiseen. Kuinka suuri osa valittajista on itse tarttunut lapion varteen kiinni osallistuakseen talkoihin?

                          Comment


                          • ^^ electeriä lainaten..

                            Tosiaan, samaa mieltä tuon lumen valituksen kanssa. Eihän tuo ole kivaa että sitä tulee mutta sen kanssa on tosiaan elettävä. Jos ei maistu niin sitten muuttaa lämpöön.
                            Itseäkin ketuttaa tosin etten ostanu sitä Q:ta tuon etuvetosen sijasta v gvb, mutta tässä on vähemmän hajoavia osia :)
                            Kohtahan on jo kevät ja lumet sulaa ja kesärenkaat saa alle, sitten jotkut valittelee että on liian kuuma..
                            Tiedä sitten koska on hyvä..

                            Comment


                            • Itselleni kyllä lumi kelpaa, oma ihmettelyni lähinnä suuntautui siihen, että koko alueen pääväyliäkään ei ole putsattu melkoisen paksusta sohjolumikerroksesta suhteellisen sankkojen lumipyryjen jälkeen. Omasta puolestani en todellakaan varsinaisia aurakuskeja syyllistä, hehän putsaavat tietä aina kun ovat töissä, siellä mistä on käsketty niin tehdä (ja bonuksena omasta parkkiruudustanikin, mikäli se on sattunut olemaan tyhjänä). Kritiikki kohdistuu töitä ohjaavaan/tilaavaan tahoon. Ainakin täällä pihoja putsaavat vuokrapalvelun kuskit, jotka oletettavasti tulevat silloin, kun tilataan. Jos tilataan.

                              Comment


                                Luulisi tässä maassa nyt konekuskeja olevan sen verran ettei vehkeitä tarvi seisottaa kuin tankkauksen ajan. Mitä minä olen ymmärtänyt niin aika pitkiä päiviä ne kuskit painaa eli sieltä päästä on huono lisää vaatia mutta eikö tällaisissa tilanteissa olisi paikallaan palkata muutama lisäukko kun sitä lunta vaan tulee kerralla niin paljon. Niinhän ne sähköyhtiötkin haalii asentajia ulkomailta asti siinä vaiheessa kun puoli Kainuuta on taas pimeänä monta päivää.

                                Comment


                                • Täällä taloyhtiön kuskit tuplaavat palkaansa sillain että, eka vedetään sinneppäin ja tullaan sitten seuraavanapäivänä auraan loput. (konekuskit saavat parempaa palkkaa.)..=)))

                                  Comment


                                  • Ei ne lumityöt kaupungissa ole mitään hupihommaa, siinä kun 8 tuntia pörräilee autoja ja ihmisiä väistelleen, niin voi olla iltasella jo olo melko kuitti. Ja joskus sääennusteet lupailevat lisää lunta lähipäiville, ei silloin ole järkeä alkaa paikkoja kovin tarkkaan putsailemaan. Toki jos hinnoittelu on kertakorvauksella , niin hieman se varmaan korpeaa se puolitekoinen lopputulos.

                                    Comment


                                    • Jos on kiire täyttää tilaajan aikamääreet niin se tosiaan täytyy aluksi vai tönästä läpi, että ihmiset pääsee kulkemaan ja tulla myöhemmin tarkkomaan. Muuten kierroksen loppupäässä jää myöhäksi ja siellä ei sitten pääse liikkumaan edes väylällä kunnolla. Ja kun kuukauden tunnit on lähempänä kolmatta kun kahtasataa, niin ei siinä tarkotuksella kehtaa itelleen lisätöitä hankkia.

                                      Comment


                                      • Mielenkiintoista olisi tietää paljonko noille urakoitsijayrityksille olisi tulossa tuntituuraajia mahdollisten ruuhkahuippujen tasoittamiseen? Aivan pystymetsästä ei voi jotakin satunnaista opiskelijaa tai työtöntä napata hommiin, kun isot koneet ahtaissa paikoissa ovat riskialtis yhdistelmä ilman kokemusta ja taitoa. Osaaville kavereille taas taitaa hommia olla ennestään jo tarpeeksi.

                                        Satunnaiset hommat ovat sellaisia, että niihin on vaikea löytää tekijää, kun vuoroja on muutamana päivänä lumisateen jälkeen ja seuraavasta keikasta ei ole tietoa. Jos taas duunareita otetaan varmuuden vuoksi hommiin ja tuleekin helppo talvi, niin sitten taas osa porukasta on ilman työtä ja kaikkia harmittaa.

                                        Palvelutaso jos halutaan kuntoon, täytyy olla valmis maksamaan siitä eikä hyväksyä halvinta tarjousta, jos laatutaso epäilyttää.

                                        Comment


                                          Joo lumen kanssa on vaan elettävä, ei siinä mitään. Tuo huollon "hiipuminen" oli minulla se pointti; viime talvena ei tosiaan lunta juurikaan ollut, mutta pari edellistä oli kai suht normaaleita ja silloin homma toimi merkittävästi paremmin. Ehkä sitä vain tottui liiankin hyvään...

                                          Nythän tämä on se viheliäisin sääilmiö, kun lunta tulee vähän lisää joka päivä.

                                          Comment


                                          • Käytiin 3,5v pojan kanssa tänään paikallisessa terveyskeskuksessa koska hänellä on jalkapöydät turvonnut niin paljon ettei pysty kunnolla kävelemään niillä. Näppylöitä myös jaloissa ja käsissä.

                                            Kun olin kertonut vaivat lääkärille ja hän oli niitä jalkoja katsonut. Hän aloitti diagnoosin lauseella:

                                            "Jaa-a. Oliskohan tämä nyt enterorokko?" Sitten hän kaivoi kuvan tietokoneelta jossa oli näppyläiset jalat ja kysyi: "Katso, eikö nämä näytäkkin samalta?".

                                            Kerroin hänelle että poikani on sairastanut enterorokon kertaalleen. Kysyin voiko se tulla uudestaan? Lääkäri vastasi että: "Niin... voikohan se tulla uudestaan?"

                                            Sen jälkeen kerroin hänelle että pojallani ei ole ollut korkeaa kuumetta eikä näppylöitä ole tullut suun alueelle ollenkaan. Lisäksi tietääkseni turvonneet jalat eivät kuulu enterorokon oireisiin. Lääkäri ei ottanut enään kantaa jalkoihin ja ilmoitti että tauti on enterorokko ja se menee itsestään ohi. Kirjoitti sairaslomatodistuksen ja toivotti hyvät paranemiset.

                                            Johan oli taas lääkärissä käynti. Aina sama juttu noissa arvauskeskuksissa. Täytyy siis taas kerran lähteä käymään yksityisellä.

                                            Isommaksi ärsytyksen aiheeksi jäi se että miksi lääkäri kysyi minulta että oliskohan tälläinen tauti kyseessä... Itse en ole lääkäri niin miten ihmeessä voisin sen tietää.

                                            Comment


                                              Meillä makaa varaston pihalla kolme konetta plus kaivinkone ja kuorma-auto, niin hyviä soppareita oli tarjolla että kannattaa paremmin näin. :)

                                              esim. Kone työmaalle passiin ja sitten oot valmiudessa himassa että jos sattuis sataa vaikka lunta ja saat 800e kuussa käteen. Siihen päälle olis sitten saanu vissiin tehdyistä tunneista jotain...

                                              Nim. Viime talvena aurasin kahdesti.

                                              Comment


                                              • Nyt nuo aiemmin mainitut loskamuhjut alkavat jäätyä, kun pakkasta puskee. Kohta saakin sitten pelätä pohjamuovien puolesta.

                                                Tänään ottaa päähän vaihteeksi ihmisten pysäköintikäyttäytyminen. Kiva ylläri kaupasta poistuessa huomata, että joku helvetin hybridinipponi on ajanut tasantarkkaan peilinmitan päähän oman auton kuskinpuoleisesta kyljestä. Miten kukaan voi olla niin urpo, ettei tajua yhtään katsoa että minne paskansa työntää parkkiin...? Siinä sitten könyttiin taas apparin oven kautta sisään.

                                                Comment


                                                • Alkuperäinen kirjoittaja tim71 Näytä viesti
                                                  Kyllä ne kauppakeskusten alle suljettuja parkkitiloja sunnittelevat ihmiset ovat fiksuja. Kun niissä on sisällä muka lämmintä, niin nolla-kurakelillä on siellä sen verran kosteutta ilmassa, että sisään ajettaessa huurtuu kaikki ulkopinnat. Hyvä niin - sivupeilit voi olla lämmitetty ja etu- sekä takalasit saa pyyhkimillä puhtaiksi, mutta sivulaseistakaan ei näe enää mitään. Hyvä, jos autossa on sähköikkunat joka saa näkyvyyden palauttamiseksi heti auki - muuten tarvittaisiin pyyhkijät sivuikkunoihin.

                                                  Niin ja toki voi ketuttaa sekin, jos ulosajoramppi on sopivan jyrkkä ja siinä joutuu melkein joka kerta pysähtymään, koska pian sen jälkeen on liikennevalot ja jonoa on sinne rampille asti - kyllä on Jätkäsaaressa osattu. Nähtäväksi jää vaan, jos se ramppi joutuisi joskus jäätymään...
                                                  Jos kyse on Verkkokaupan hallista, niin siellä on myös ulkoparkki jonne ainakin minä jätän. Ei tule ahtaus- tai kosteusongelmia.

                                                  Comment


                                                    Ainakin Prisman halleissa tuntuu olevan tuo kosteus ongelma täällä päin. Aina vetäsee huuruun.

                                                    Comment


                                                      Alkuperäinen kirjoittaja taski Näytä viesti
                                                      Minä veikkaan, että hoitohenkilökunta ei ole ottanut potilaan henkilöllisyyttä huomioon; todenneet vaan, että "puhuu niin sekavia, että ilmeinen aivotärähdys".
                                                      Parhaat naurut tâstâ :)!

                                                      Comment


                                                      • Ilmeisesti hieman jakautuu nuo auraukset Espoossa. Tässä Leppävaarassa on pääväylillä lunta saman verran kuin normaalina juhannuksena, mutta silti kuuntelin eilen illalla kun samaa Kehä I:n ramppia vedetään 6 kertaa aura maassa. Oletan että ajoivat samalla myös 6 kerrosta suolaa ettei tänään varmasti jäädy kun vetää pakkaselle.

                                                        Comment


                                                        • Äläpä oso mittään. Tuon lisäksi minua häiritsee se ajatus, että vahva ammattiliitto on näille säätäjille kiristänyt ison palkkapussin ja koulutuskin on hankittu veronmaksajien rahoilla. Ei se yksityispuolikaan tietty mikään patenttiratkaisu ole, mutta tuollaisissa "perusvaivoissa" saa yleensä jokseenkin kelvollista hoitoa kohtuuajassa.
                                                          No touhu on vain hullummaksi menossa kun vakuutusyhtiöt ovat kohta ostaneet kaikki Suomen yksityiset lääkäriasemat. Sitten on homma ns. hallussa.

                                                          Comment


                                                          • Oletan että ajoivat samalla myös 6 kerrosta suolaa ettei tänään varmasti jäädy kun vetää pakkaselle.
                                                            Eilen muuten jäätyi aika hyvin illalla, ainakin koko turuntie leppävaarasta kiloon päin. Hieman yllätti kun kutosvaihteella kuudestakympistä alkoi espit välkkymään, oletin että olisivat tuonnekin vetäneet suolaa aika huolella taas vaihteeksi. Varmaan kävivät parit paniikkisuolat heittämässä myöhemmin :)

                                                            Comment


                                                            • Käytiin 3,5v pojan kanssa tänään paikallisessa terveyskeskuksessa koska hänellä on jalkapöydät turvonnut niin paljon ettei pysty kunnolla kävelemään niillä. Näppylöitä myös jaloissa ja käsissä.

                                                              Kun olin kertonut vaivat lääkärille ja hän oli niitä jalkoja katsonut. Hän aloitti diagnoosin lauseella:

                                                              "Jaa-a. Oliskohan tämä nyt enterorokko?" Sitten hän kaivoi kuvan tietokoneelta jossa oli näppyläiset jalat ja kysyi: "Katso, eikö nämä näytäkkin samalta?".

                                                              Kerroin hänelle että poikani on sairastanut enterorokon kertaalleen. Kysyin voiko se tulla uudestaan? Lääkäri vastasi että: "Niin... voikohan se tulla uudestaan?"

                                                              Sen jälkeen kerroin hänelle että pojallani ei ole ollut korkeaa kuumetta eikä näppylöitä ole tullut suun alueelle ollenkaan. Lisäksi tietääkseni turvonneet jalat eivät kuulu enterorokon oireisiin. Lääkäri ei ottanut enään kantaa jalkoihin ja ilmoitti että tauti on enterorokko ja se menee itsestään ohi. Kirjoitti sairaslomatodistuksen ja toivotti hyvät paranemiset.

                                                              Johan oli taas lääkärissä käynti. Aina sama juttu noissa arvauskeskuksissa. Täytyy siis taas kerran lähteä käymään yksityisellä.

                                                              Isommaksi ärsytyksen aiheeksi jäi se että miksi lääkäri kysyi minulta että oliskohan tälläinen tauti kyseessä... Itse en ole lääkäri niin miten ihmeessä voisin sen tietää.
                                                              Googlepotilaat passivoi...

                                                              Hankin sairauskuluvakuutuksen käytyäni muutaman kerran julkisella.
                                                              Helvetinmoisen koulutusputken läpikäynyt lääkäri ei osaa tikata kunnolla, päivystävälle lääkärille odotat virka-aikana 4 tuntia, tk:n edessä olevalla parkkipaikalla on työntekijöiden autot (tk:ssa asioivat sairaat jättävät autonsa viereisen kappelin parkkiin reilun 100m päähän), leikkaussalit ovat resistenttien bakteerien pesiä eikä yksityiseltäkään puolelta saa antibioottia kummempaa hoitoa märkiviin leikkaushaavoihin, kun kesälomat painaa päälle ja kaikki on lomalla samaan aikaan...

                                                              Hauskaa on myös leikkaukseen meno jossa nukutus (ajokielto 24h), leikkauspäivänä oltava sairaalassa 08:00, julkiset ei kulje noin aikaisin joten olet oikeutettu kelan taksikyytiin (14 euroa omavastuu oli matka mikä tahansa), odottelet sairaalassa prosessin aloitusta 5 tuntia ja sinä aikana olisit ajellut julkisilla kahdesti edestakaisin... Koska päiväkirurgia ja paluu kotiin samana päivänä, iltapäivällä nukutustokkurassa haavoineen julkisilla kotiin...
                                                              Viimeksi muokannut Juniku; 4.2.2015, 23:15.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X