Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Taas jokasyksynen vitutuksen kohde, tyhmät ja laiskat ihmiset. Ajovalojen säädöt hukassa kesän polttimonvaihtojen jälkeen, jälkiasennus ksenonit ja se sama säätämättömyys, ja sitten vielä nämä aisan päälle kasatut polttopuukuormat! Täältä ainakin annetaan samalla mitalla takaisin, pistän pitkät päälle jo kaukaa että tietävät miten paljon se ottaa päähän kun ei näe tiestä kuin sen oman reunaviivan.

    Comment


    • Sain apteekista magnesium putelin, pikkuinen pumppupullo. Piti heti rankan treenin jälkeen testata miten aine vaikuttaa, ja maistuihan se pahalta... mainitsin jopa vaimolle asiasta. Kunnes tänä aamuna luin käyttöohjeet vähän tarkemmin.... käytä suihketta ULKOISESTI..... no, eipä tuo kieli ainakaan pahaa tykännyt...

      Comment


        Ei noi ulkoisestikaan kovin mukavia ole kun jäävät tahmaiseksi iholle, mutta suun kautta voi tosiaan tulla efektiä!

        Comment


          Mikä idea tuolla spraylla on? Miksi sitä kannattaisi käyttää magnesium-tablettien sijaan?

          Comment


          • Alkuperäinen kirjoittaja Ksalmi Näytä viesti
            Taas jokasyksynen vitutuksen kohde, tyhmät ja laiskat ihmiset. Ajovalojen säädöt hukassa kesän polttimonvaihtojen jälkeen, jälkiasennus ksenonit ja se sama säätämättömyys, ja sitten vielä nämä aisan päälle kasatut polttopuukuormat! Täältä ainakin annetaan samalla mitalla takaisin, pistän pitkät päälle jo kaukaa että tietävät miten paljon se ottaa päähän kun ei näe tiestä kuin sen oman reunaviivan.
            http://www.jussinmaki.net/verkkokaup...-p-23007-3786/
            Tosta Pari kipaletta keulalle niin kyllä vastaan tulija alkaa miettiin miks se väläytti pitkiä.

            Tuli noita töissä testailtua ja voin sanoa että on TEHOKKAAT ostaisin ittelle jos tuli enempi ajeltua yöllä ja teillä jossa ei ole katuvaloja ja raha pussi antais periks.

            Comment


              Muistaakseni spray imeytyy varsin hyvin mitä monet suun kautta otettavat eivät tee ja saahan sen kohdistettua aika tarkkaan esim. pohkeisiin jos ne sattuu eniten kramppaamaan. Viimeksi kesällä tuota laitoin ja silloin helle öinä oli aika ahdistavan niljakas muutenkin nihkeellä iholla. Vois koittaa uudestaan nyt kun on viileet yöt.

              Comment


              • Alkuperäinen kirjoittaja E.G.E Näytä viesti
                http://www.jussinmaki.net/verkkokaup...-p-23007-3786/
                Tosta Pari kipaletta keulalle niin kyllä vastaan tulija alkaa miettiin miks se väläytti pitkiä.

                Tuli noita töissä testailtua ja voin sanoa että on TEHOKKAAT ostaisin ittelle jos tuli enempi ajeltua yöllä ja teillä jossa ei ole katuvaloja ja raha pussi antais periks.
                Allekirjoittaneella on kakkos- kiesissä kyseiset valot ja hintaa oli, mutta ovat kyllä joka euron arvoiset, kun tosiaan joudutaaan ajelemaan syrjäisillä ja valottomilla teillä, joilla saattaa myös isompaa eläintäkin tulla tielle...
                Mielellään näkee elukat kaukaa, niin ehtii hyvin reagoida.

                Ja itse aiheeseen, niin vähän kismittää valinnan vaikeus, kun pitäisi keväällä uutta autoa alkaa metsästämään, niin ei osaa päättää, että minkä sitä hankkisi.

                Comment


                  Ei saisi arvostella ihmisiä mutta ottaa aivoon hielle haisevat tarjoilijat. Loppuu ruokahalut.

                  Comment


                  • Jotkut ammatit on kyllä vähän semmosia, mutta tuskin he tarkoituksella haisevat. :)

                    Ps. Ei vieläkään lomasta tietoakaan, tietääpähän jottei itse jousta jatkossa ollenkaan lomien suhteen, niinkuin nyt tein.

                    Comment


                      Vaihdoin asiakkaan puhelimeen näyttöpakettia. Vanha lähti millin palasina irti ja kun aloin laittamaan uutta paikalle niin onnistuin jotenkin tumpuloimaan ja pudottamaan sen näpeistä lattialle paskaksi. Muutenkin jo kaikilla kyrpä ottassa kun neljä viikkoa joutui odottamaan tuota varaosaa. Joku jeesuksen aikainen HTC jota ei ole enää vuosiin valmistettu eikä sitä myöten enää osiakaan ihan joka oksalla.

                      Comment


                        Alkuperäinen kirjoittaja SS4
                        Kärvensin prossun ja emon.
                        Että pitääkin "vanhan" vielä sortua kikkailuun..
                        Ilmeisesti vahingossa eksynyt nuo "-merkit tekstin joukkoon :P

                        Comment


                        • Töissä oli hengenlähtö lähellä... V*ittu että osaa ihminen pelästyä... Elämä silmissä yms...
                          Tekniikka on ihmeellistä kun se toimii (ja kun se EI toimi)...

                          Comment


                            Kiertäjäkalvosin. Pari kuukautta sitten nostin vajaan sadan kilon täryttimen varastosta autotalliin sokkelin yli ja olkapää ei siitä tykännyt. Syyskuun alussa kävin terveyskeskuksessa kun nukkumaan auttavan asennon löytyminen ei ollut onnistuakseen. Nyt pitää varmaan tehdä vahinkoilmoitus ja koettaa päästä jatkotutkimuksiin.

                            Comment


                              Otan osaa. Jos se on revennyt, on ehkä leikkaus tarpeen. Been there, done that. P.S. Ei ollut kivaa.

                              Comment


                              • Täältäkin löytyy, revennyttä olkapäätä. Pääsi lopulta vielä jäätymään niin liikkeetkin loppu melkein kokonaan kädestä. Toukokuussa operoitiin narkoosimanipulaatiolla (nukutus, lekuri repii käteen takas liikelaajuutta).

                                Vuoden proggis on ainaskin mun tapauksessa ennen ku on normaalikunnossa. Kovaa duunia saa kyllä tehdä että liikelaajuudet saa entiselleen....

                                Comment


                                • Itsekin kuudetta viikkoa sairaslomalla kyseisen vaivan takia. Ensiksi tulehtu oikea ja kohta myötätunnosta vasen antautui.

                                  Comment


                                    Heh, mulla meni kaksi vuotta vasemman käden kanssa ja oikea alkaa olla kunnossa vuoden jälkeen. Edelleen kyllä huomaa ettei 100 rossaa ole liikeradat ja selkä/hartia jumissa usein. Mitään reikiä en itteeni ottanut vaan annoin ajan hoitaa mikä oli tuskasen hidasta. Sairiksella en ollut eikä sitä vuosia vois ollakkaan.

                                    Comment


                                    • Sama juttu olkapään kanssa muinoin. Kaaduin jäisellä tiellä ja olkapäähän siitä otti itseensä. Tenin todella typerästi, kun en käynyt kuvauttamassa kuin vasta joskus puolen vuoden päästä, kun ei parantunut ollenkaan. No eihän sille siinä vaiheessa enään mitään pystynyt tekemään ja parantuminen otti reilusti yli vuoden.

                                      Tiedä sitten oltaisiinko muutenkaan mitään tehty, jos olisin mennyt heti, mutta saamarin pitkään tuo olkapää kestää toipua.

                                      Comment


                                        Kalvosulkeiset. Joku vois sanoa tätä koulutukseks.

                                        Comment


                                          Tuon myynnissä olevan passatin kuskin oven lukko. Se hajos tietenkin just sinä päivänä kun hain sen itelleni myyntiä varten. Täytyy hakea laakkoselta lukonkorjaus sarja ja koittaa jos se sillä tokenis (ei mitään tietoa sisältääkö tarpeellista osaa, mutta koitetaan), ei vaan yhtään kiinnostaisi myynnissä olevaa autoa korjata, mutta vaikee se on myydä lukolla josta ei saa ovia auki vaan pitää mennä apukuskin puolelta avaamaan.

                                          Comment


                                          • Periaatteessa voisi kiinnostaa se Passatti, mutta toisaalta ottaa päähän sen ikäisten Volkkareiden paikoitellen ala-arvoinen laatu. Kaverilla oli saman ikäinen Golf ja siitä sinkoili lukkopesät milloin minnekin, jne.

                                            Comment


                                              Onhan siitä jo yllättävän paljon ollu kiinnostuneita, varmaan se tekee kun niin vähän ajettu. Laakkoselta pitää ensi viikolla hakea 10e maksava korjaussetti tuota lukkoa varten ja koittaa auttaako se. Lukothan ton ikäsissä vaggilaisissa varsinkin vw:ssä on heikkoja, varsinkin jos huonosti öljytty samaa ongelmaa meinaan tuossa omassa mk3 golfissakin.

                                              Tuossakin on harmi kun kori keränny vähän ruostetta kun tekniikka kuitenkin huippukunnossa.

                                              Comment


                                              • Ihmisten typeryys. Eilen liikennevaloissa vieressä vanha mese, jossa n.10v poika naisen sylissä etupenkillä ja mielestäni ilman remmejä. Teki mieli käydä huutamassa kuskilla. Mielestäni takapenkki oli vielä tyhjä, eli ei mitään huonoa tekosyytä edes moiseen..

                                                Comment


                                                • Minä ensin asenne! Tänään sivutieltä liityin 100km/h nopeusrajoitteiseen tiehen jossa oli jonoa. Kiihdytyskaistalla olllessani vieressä oleva passatti ajeli n. 80km/h (ei ihme että oli jono perässä). No ajattelin että ei kun kaasua vähän niin pääsen kiihdyttämään ko. auton edelle. No jo perkele tuli kuskilla kiire kiihdyttämään myös. Siinä sitä ajettiin rinnakkain 120km/h asti kunnes tuon passattin voima alkoi hiipumaan senverta että rupesi jäämään. Kiihdytyskaistan lopussa minulla olikin sitten jo 180km/h vauhtia. Seuraava toimenpide olikin sitten hypätä jarrulle koska edessä häämötti kamera. Nopeuden tasattuani sallittuun 100 km/h jatkoin matkaa ja passatti rupesi jo häviämään taustapeilistä horisonttiin.

                                                  Minkä perkl... takia sitä pitää olla jonon ensimmäinen vaikka väkisin, vaikkei aja edes sallittua nopeutta. Tämän jos saisi suomalaisesta liinkenteestä pois kitkettyä niin taas yksi verenpainetta nostattava asia olisi vähemmän.

                                                  Comment


                                                  • Aamen! Näitä Lahessa riittää..

                                                    Comment


                                                    • Kaapelimodeemi sanoi 6v jälkeen sopimuksen irti.

                                                      Comment


                                                      • Kesti kuitenkin niinkin pitkään. Taloudessa yks melkopakollinen kaapelimodeemi inhokki. Tuolla adsl sydeemillä mennään ...

                                                        Comment


                                                          Wintoosa vittuilee, ohjauspaneelin ohjelmien poisto ei tunnista alkuunkaan kaikkia ohjelmia mitä koneella on.
                                                          Google laulamaan ja kiroamaan että mikä v*ttu...

                                                          Comment


                                                            Tilaappa saksasta uusi tietokone.

                                                            Comment


                                                              Laitetaanko samointein sullekkin...

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X