Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Alkuperäinen kirjoittaja HiTec Näytä viesti
    Miten hopsis tuo Onnibus? Perjantaina pääsee 10€ Tampereelta Helsinkiin
    Huittinen-Helsinki väli näyttäis olevan perjantaina 12€ per nuppi. Siinä on jo hinta kohdallaan, aikataulukin on aika lailla siedettävä eli on samoihin aikoihin perillä kuin junakin olisi. Siihen vielä kermaa kakun päälle sen verran että bussi pysähtyy Ruoholahden metroasemalla josta on hotellille korttelin verran matkaa.

    Huittisiin pääsee täältä jonkun jousella varmasti samalla rahalla kuin junaliput Tampereelle olisivat. Eiköhän me jätetä rautahevonen rauhaan ja tullaan kumijalalla.

    Comment


      Mene rakentamaan korotettu risteys eli töyssy westendiin, voi perkele sitä valituksen määrää. Joka toinen ukko heiluuu kännyköitten kanssa ja ottaa kuvia kun ei pääse ferrareilla ja possuilla enää kulkemaan. Ihan kun minä siellä sitä töyssyä haluaisin olla tekemässä. ¤%/&¤%/&¤%"

      Kaupunki tilaa töyssyn niin se tulee nyt siihen. Siinä ei paljon narinat enään auta kun on kaikki tavarat ja koneet on siinä.

      Comment


        Tee siitä autoystävällinen ;)

        Comment


        • Pitääpi tulla näyttämään miten niistä töyssyistä ajetaan sillä traktorin korkuisella ferrarilla tai porchella...

          Comment


            Eipä noihin paljon voi itse vaikuttaa millanen siitä tulee. Toi oma urssikaan ei ole se maailman korkein. ;)

            Toisaalta sitten mummot ja vaarit tulee kiittelemään että saadaan nopeudet alas.

            Comment


              Alkuperäinen kirjoittaja Nuijari Näytä viesti
              Ei pääse eroon fin rekkareisista audeista edes Latvian keskiosassa.
              Kyllä muutama löytyi jopa Liettuassakin...

              Comment


              • Epärehelliset ihmiset, varsinkin auton myynti puuhissa.

                Comment


                • jonottelin tänään 7kuukauden ikäsen poikani kanssa OYS:issa 4tuntia, että päästiin lääkärin vastaanotolle. pojalla ei ollut. kuin 40.5kuumetta ja mikään ei pysynyt sisällä. vaan sitä mukaa, ku jotain söi/joi lensi tavara molemmista päistä. kiristeli hermoja!!

                  Comment


                  • Tuliko tää tössy mihin päin Westendiä? Osaa sit jatkossa tarpeen tullen väistellä sitä paikkaa :D Nyt siellä oli onneksi Westendintien ja Hiiralantien risteyksen hidastetöyssy aika inhimilliseksi, ollut aijemmin paljon korkeampi. Jottei ihan OT:ksi mene, niin sain vikavalon Audiin.

                    Comment


                      Taidan siirtyä käyttämään joukkoliikennettä. Ei nää romut näköjään kestä nipussa. Aamulla tuon vanhemman Audin koko kesän kikkaillut kytkin antautui lopullisesti. Oireet ja ajoittainen toimimisen ja toimimattomuuden välillä vaeltelu on ollut jotain niin myyttistä ettei oikein kukaan ole keksinyt järkeviä syitä oireisiin. Enkä jaksa edes tässä alkaa niitä vatvomaan.
                      No illalla sitten ajattelin vaihtaa pyörään jäähytysnesteet jotka lienee olleet koneessa siitä asti kun ne Japaniassa vuonna 1998 laitettiin. En ainakaan minä niitä ole kertaakaan vaihtanut. Ja tuskin kukaan ensimmäisten 14000 kilometrinkään aikana. No niin kuin loogisesti voi ajatella niin jäähdytysnesteen vaihtaminenhan johti tapahtumaketjuun joka eteni seuraavasti: Uusien nesteiden sukellettua moottorin sisuksiin laitoin koneen lämpenemään. Jonkun aikaa koneen käytyä moottori sammui. Mittaristo pimeänä, starttaus, kone käy mutta mittaristo mykkä. Ei kun sulakkeita tutkimaan. Sulke nimeltä "signal" palanut. Tuossa on ne minisulakkeet. Ostin joskus tehokkaana sulake lajitelman ja mielestäni normaaleja lattasulakkeita mutta olivatkin näitä miniversioita. No nythän niitä ei löytynyt mistään. Ei kun ABC:lle ostamaan. Laitoin uuden, paloi heti kun virrrat laittoi päälle. Laitoin uuden, kesti laittaa käyntiin, kävi hetken aikaa, jonka jälkeen sammui ja koneen vasemmalta puolelta johtosarjasta alkoi nousta savua. Siinä vaiheessa alkoi olla hermot niin kireällä että otin akun kaapelin irti ja lähdin kotiin.
                      Tasaisen vauhdin taulukolla ainoa liikuntakykyinen auto hajoaa klo 11 jonka jälkeen olen valmis varaamaan huoneen Niuvanniemestä.

                      Comment


                        Tuliko tää tössy mihin päin Westendiä?
                        Vehkasaarentie/westendintie.

                        Comment


                        • Haurahdus saabismin suuntaan lähipäivinä ohitse.

                          Päähän tässä ottaa se, että jostain pitäisi tyhjällä lompakolla keksiä kulkine tilalle, tosin ihan montaa euroa ei tarvii, että kulkisi luotettavammin ja kauemmas kuin tuo..

                          Comment


                          • Tuossahan juuri nettiauto-threadin puolella ilmaantui äskettäin Ghidolle pomminvarma menopeli saabin tilalle ;)
                            http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...ostcount=15249

                            Comment


                            • Hah, totta! Tuo ois hieno. Ja kestäis melko varmasti ajaa hamaan maailmanloppuun saakka erätulille ja kalavesillekin..

                              Comment


                                Toimintavarmuus ja ajonautinto samassa paketissa.

                                Comment


                                  Ehkä vähän omakin moka kun en ottanut asiasta selvää mutta ei tullut ihan ekana mieleen että vaikuttaisi asiaan näinkin paljon, kävin järjestyksenvalvoja kurssin ja hain sitten jv korttia.

                                  No nyt tuli kirje että harkitsevat hakemuksen hylkäämistä koska olen saanut 2010 piikillä parit sakot, 2011 kaksi rikesakkoa ja viime vuona törkeä liikenteenvaarantaminen ässällä.

                                  Vähäsen meinaa vituttaa koska jv kurssi maksettu, lupahakemus maksettu plus viellä autolla ajot siihen päälle.

                                  31.8 mennessä pitäisi lähettää selvitys asiasta.


                                  Kaikenlisäks joudun ajamaan opelilla enkä audilla.. Paljon tehty virheitä...

                                  Comment


                                    Hylkäävät valitettavasti. Törkeä liikenteenvaarantaminen on rekisterimerkintä ja säilyy siellä 5 vuotta. Sen jälkeen poistuu itsekseen.

                                    Comment


                                      Pakettien viivästymisistä kolme vahingonkorvaushakemusta näpytelty. Ei taida jaksaa tänään enempää...

                                      Déjà vu:

                                      Kiitos, vahingonkorvaushakemuksesi on vastaanotettu.

                                      Hakemukset käsitellään keskimäärin kahden viikon kuluessa.

                                      Comment


                                        Kirjaimellisesti otti töissä tänään päähän, kuten toveri Heinokin asian muotoili Facebookin puolella. Muuten kyllä koko tilanne lähinnä huvitti :D

                                        Tietokoneen näytön virta- ja dvi-piuhaa kumarruin toimistopöydällä laittamaan paikoileen, kun kopsahti pää johonkin. Nostin pään ylös ja matkassa lähti sellainen "kuittipiikki", joihin baareissa näkee kassalla kuitit laitettavan. Oli vielä oikein hyvin kiinni, olin jo kaveria pyytämässä nykäisemään, mutta sain sen sitten itse irti :D Aamusta työterveyteen ottamaan jäykkäkouristus tehostetta, edellisestä kun on jo yli 10v aikaa.

                                        Kuvassa kyseinen piikki tapahtuneen jälkee paikassa, josta se lähti matkaan. Hieman vääntyneenä tosin :P
                                        Attached Files

                                        Comment


                                          Jos on Itella perseestä niin osaa ne näköjään matkahuollossakin. Lähetin kierroksen talvipyöriä Vammalasta Ouluun. Aamulla 10.14 oli otettu vastaan, 10.33 lähteneet liikkeelle ja seuraava merkintä on Turusta klo 17.30.

                                          Turusta?! Maantietoa tuntemattomille, suunta on ollut koko lailla 180 astetta päin vittua. Toivottavasti seuraava seurantamerkintä ei ole sataman ulkomaille lähtevien pakettien osastolla.

                                          Comment


                                          • Eilen teki emännän työpaikan pihassa joku lommon Seatin oveen, onneksi siis tekijä selvillä ja hoituu homma mutta piti just sille puolelle tehdä missä ei ole kolhun kolhua :D Onneks ei ollut Audi kuitenkaa kysees :p

                                            Comment


                                              Muoviosat jäähdytysjärjestelmässä - ei muuta kun rahastusta ja autoilijan v*tutuksen maksimointia. Halvat valmistaa ja kevyitä, mutta jos jotain sattuu, niin ei muuta kun vaihtoon - ja hajoaa ne yleensä kertalaakista.

                                              Ymmärrän vielä kaiken maailman pikkuosat, kun ne saa yleensä helpommin vaihdettua eikä maksa puolen auton hintaa, mutta jäähdyttimien tapauksessa ymmärrys loppuu kesken. Kerran on jäänyt tien varteen, kun jäähdyttimen päästä irtosi letku yläpään liitoksen haljettua eikä sen jälkeen enää yksinkertaisesti pysty kiristämään jäähdyttimen letkujen klemmareita "miehen ottein". Nytkin jättää sen liitoksen vaikka falskaamaan sen sijaan, että koko letkun pää jäisi käteen tai ajo loppuisi höyrypilveen keskellä baanaa. Paisuntasäiliöiden liitoksissa on vastaavan välttämiseksi muovin sisällä metalliputki - tosin muovin ominaisuudetkin on siellä toisenlaiset - mutta jäähdyttimessä se on todellakin "kerrasta poikki" peliä...

                                              P.S. Pistää miettimään, pitäisikö mennä kauppaan ja hakea uudemmista autoista tutut jousimalliset klemmarit unohtaakseen se ruuvarilla leikkiminen?
                                              Viimeksi muokannut tim71; 12.8.2014, 21:48.

                                              Comment


                                              • tim71, sama asia ottaa päähän täälläkin.
                                                Muovinen ilmausnippa (tiedätte varmaan se siellä tulipellin puolella, koneen yläpuolella) katkesi omia aikojaan juuri edellisenä iltana kun piti pohjoiseen lähteä. Vastahan sen vaihdoin kaksi vuotta sitten. Vedin siihen puuruuvin reippailla kierteillä ja lähdin reissuun.

                                                Comment


                                                  Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                                  Jos on Itella perseestä niin osaa ne näköjään matkahuollossakin. Lähetin kierroksen talvipyöriä Vammalasta Ouluun. Aamulla 10.14 oli otettu vastaan, 10.33 lähteneet liikkeelle ja seuraava merkintä on Turusta klo 17.30.

                                                  Turusta?! Maantietoa tuntemattomille, suunta on ollut koko lailla 180 astetta päin vittua. Toivottavasti seuraava seurantamerkintä ei ole sataman ulkomaille lähtevien pakettien osastolla.
                                                  Onko Vammalasta suora bussiyhteys Ouluun? Tuskinpa. Bussit eivät nyt ajele samalla lailla kuin taksit, jotka menevät lyhintä tai nopeinta reittiä perille. Ehkä tuo on kuitenkin nopein yhteys Vammala-Turku-Oulu, jos Vammalasta on enemmän bussiyhteyksiä Turkuun.

                                                  Comment


                                                    Kyllähän täältä suoraan Pohjanmaantietä lähtee monta vuoroa ylöspäin joka ainoa päivä. Sinänsä ihan se ja sama vaikka olisi Imatralla käyneet kunhan perille löytävät ja nämä ovat tosiaan tätä kirjoittaessa jo Oulussa. Pelottaa vaan aina se, että ne paketit jotka ovat mahdollisesti jostain syystä lajiteltu väärin ja kiertäneet pari ylimääräistä lenkkiä, tulevat yleensä perille kaiken paskimmassa kunnossa.

                                                    Comment


                                                      Ei tullut isona yllätyksenä, että telomani polvi ei parane napeilla. Tuntuu että menee koko ajan enemmän lukkoon.

                                                      Comment


                                                      • Pitäs saada oma kämppä myytyä kun uusi jo katottuna. Ekassa näytössä yks pariskunta kävi vaan. huoh

                                                        Comment


                                                          ...tai selkään, itse asiassa. Vasomotorinen(?) nuha ja alaselän kipu ei ole miellyttävä yhdistelmä; jokainen selkää oireillut tietänee, miltä aivastelu tuntuu tilanteessa.

                                                          Comment


                                                          • Jusaberg: Pojasta polvi olisi parantunut!

                                                            Onnea tytön johdosta koko perheelle!

                                                            Comment


                                                              Rouvan 4F alkoi ilmoittaa vaihteiston häiriötoiminnasta, ihan kun ei olisi muuta tekemistä. No alkuun uudet öljyt, katsotaan helpottaako vai aletaanko valmistelemaan pakettia Recrolle...

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X