Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Maf kunnossa?

    Comment


      Ja muistutukseksi, että tämä topic ei ole teknisiä kysymyksiä varten.

      Comment


        Ei ollut kysymys, vaan yksinpuhelua. Vai koskiko muistutus lainkaan tuota minun viestiä..?

        Täällä saa vapaasti testailla tekstin muotoilua, uuden ketjun tekemistä tai vaikka päällä seisontaa. Kaikki turhanpäiväinen tsätti myös kuuluu tänne.
        Viimeksi muokannut taski; 25.6.2014, 12:25. Perustelu: Keskustelualueen kuvaus

        Comment


        • Toi kuvaus taitaa päteä noin niin kuin yleisellä tasolla tähän testit & muut tsätit -osioon, mutta onhan sen alta löytyvät aiheet (niinkuin tämä ottaa päähän -topikki) taas hieman kohdistettu muuhun kuin vika-arvailuihin.
          Ja en usko, että tuo oli Terhon kommenttiin viitattu.

          Itteä ottaa päähän (kirjaimellisesti) pieni niskajumi, mikä antaa semmoisen ihan ohuen, mutta kuitenkin sopivan ärsyttävän pääkivun. Kyllähän tuossa päänsärkytabujakin olisi, mutta jotenkin ei viitsis kuitenkaan näin pieneen ottaa...

          Comment


            jotenkin ei viitsis kuitenkaan näin pieneen ottaa...
            Ota vaan, sitä varten ne on. Tensiokipu tapaa olla itseään ruokkiva kierre, joka ei helpotu, ennen kuin lihakset saa edes hetkeksi rennoiksi.

            Comment


            • Alkuperäinen kirjoittaja audiq
              Kuulostaa siltä, että pikkujutusta on tekemällä tehty tosi vaikea ja vastenmielinen. Jos ei ole nurmikkoihmisiä, niin eikö sen pihan voi vaikka asfaltoida?
              No ei ole asfalttipiha ainakaan mun haavepiha. :) Asfaltin määrääkin kyllä jo lisättiin ja sit laitettiin tuo valmisnurmi. Yllätti vaan prkleen kovaa tuon kasvaminen, vaik olen mä isomman ajan elämästäni asunut omakoti/rivitalossa, että nurmikonleikkuu on tuttua puuhaa jo ihan pennusta asti. Sillon vaan riitti kerta viikossa, nyt pitäs ajaa kolmesti jos haluis pitää siistinä. Ja ennen oli kunnon kone, nyt vain käsipeli(ja tämä vain siksi, kun ei ole talveks koneelle säilytyspaikkaa). Siksi tämä on ongelma, ei mun keksimä juttu. Ei tarvitse olla "nurmikkoihminen", jos tykkää nurtsipihasta ja on valmis ajamaan sen kerran viikossa. 3xviikossa on täysin eri juttu. Se vie ihan liikaa aikaa, pitäs elämässä nyt muutakin olla ku työt ja nurmikon leikkuu.

              Comment


              • Eiköhän se valmisnurmessa oleva lannoite pikkuhiljaa siitä häviä ja köyhdy. Jos haluat nopeuttaa tuota, niin haravoi jäteheinä pois välillä, näin saat ravinteet pois kierrosta.

                Comment


                  Kyllä tuo autokuume syö ihmistä. Uus ois jo kattottunna, ku jollekki vaan kelpais tuo vanha. (vaikkakin iällisesti vanhempi auto tulossa)

                  Comment


                  • Alkuperäinen kirjoittaja Peke78 Näytä viesti
                    --Ja ennen oli kunnon kone, nyt vain käsipeli(ja tämä vain siksi, kun ei ole talveks koneelle säilytyspaikkaa).--
                    Nyt on jo kasvu hidastunut paljon, että ei toivottavasti tarvitse koko kesää ajella kolmesti viikossa. :) Hanki jostain 50:llä käytetty bensaleikkuri, jonka voi vaikka talveksi kaivaa maahan, jos ei muuta säilytyspaikkaa keksi. Tai dyykkaat jostain rikkinäisen, johon vaihtaa kalvosarjan (osat 6,90e). En yhtään ihmettele, että menee hermo, jos sellaisen takkurullan kanssa leikkii useamman kerran viikossa.

                    Comment


                    • Joo, tuota toivonkin et kasvu hidastus. Ja Ugemi, joka kerta haravoitu ku leikattu. Ai miksi, no siksi kun ei kerkee leikkaa tarpeeks usein ja nurmi pirun pitkää ja sit piha ois yhtä nurmisilppua. Kai se on pakko jostain joku moottorilla käyvä leikkuri hommattava. Tai sit robotti, se mahtus pieneen tilaan. :D
                      Minkähänlaisia nuo nykyään on? Tai työnnettävät sähkövempeleet?

                      Comment


                      • Mulla eilen sammu ajettava leikkuri eikä enää startannut. Jos olisi tasaisempi piha niin laittaisin robotin. Pitää kuulemma olla hyvin tasainen pinta niille, siis ei kuoppia mihin ne jää mahastaan kiinni.

                        Comment


                        • Tämän takia jäi itselläkin robottileikkurin hankinta haaveeksi. Lisäksi parhaimmatkin taitavat toimia vain tyydyttävästi ja kuitenkin maksaa hunajaa.

                          Jos naapurilla sattuu olemaan moinen laite, niin käy yöllä siirtään niitä turvarajoja sen verran että leikkaa vahingossa sinunkin pihasi. Tai sitten joku naapuruston innokas teinipoika tekemään likainen työ parin viikon välein pientä korvausta vastaan.

                          Comment


                          • Alkuperäinen kirjoittaja pulla Näytä viesti
                            Romuroadin alusta on aivan eri verrattuna 4F alustaan. Noh, kaikki hajoaa ajallaan, mutta vähissä on viat ollut näissä alustoissa. Nyt kun on pari mökkireissua ajanut 4F;llä jossa ilmat, ei paluuta ole enää rautajousiin.
                            Ja kun ajelet pitkää siivua, niin se ACC krunaa koko homman.
                            Pyh. Yhtään ilmajousta ei oo tarttenu omaan vaihtaa parin vuoden aikana, joskus aiemmin on vaihdettu 1kpl ja 3 muuta on alkuperäisiä. Ei ole kompuraankaan koskettu. Sitä ennen oli toinen samanmoinen 1,5v eikä siinäkään ainuttakaan ilmajousituksen vikaa omistusaikana, tais olla siinäkin 1kpl Arnottin ilmajousia vaihdettu ja muut alkuperäisiä. Romuroadia sentään saa jopa oikealla moottorilla (2.7bit), 4F ei saa ahdetulla bensakoneella.

                            Comment


                            • Romuroadia sentään saa jopa oikealla moottorilla (2.7bit), 4F ei saa ahdetulla bensakoneella.
                              Kuis toi 3.0TFSI?

                              Comment


                              • Yritäppä tehdä töitä tässä Helsingin Kruununhaassa. Naapuritalossa asuu joku politikko joka ei halua herätä aamuisin klo 7:00 jolloin meillä alkaa työt, vaan hän haluaa herätä 8:00. Mitenkähän tuo aikataulu muuttuu kun eduskunta jää lomalle. Kyllä minä nyt mieleni pahotin.

                                Comment


                                • Alkuperäinen kirjoittaja HiTec Näytä viesti
                                  Mulla eilen sammu ajettava leikkuri eikä enää startannut.--
                                  Audin kone leikkurissa? :) Tuollainen on jo takkurullaakin paskamaisempi työnnettävä. Voin vaihtaa päikseen soivaan tuunattuun työnnettävään. - Vähän isompaa muovipyörää laitettu alle ja säädettävä alusta vaihdettu.

                                  Peke, kaikkein helpoin ja yksinkertaisin on se perinteinen bensaleikkuri. Vaikka onhan niitä vaikka mitä leijailevaa sähkökonetta sun muuta olemassa, jos haluaa lähteä kikkailemaan. Hinta on vaan kertaa monta tavan bensamalliin verrattuna, mutta onko erikoisempi laite käytännössä yhtään sen parempi.
                                  Viimeksi muokannut audiq; 26.6.2014, 14:34.

                                  Comment


                                  • Tuonne aikasempaan valitukseeni leikkurin toimimattomuudesta, tankin imuputki oli puonnu ja ei saa löpöä.

                                    Käsikin on edelleen särki, maanantaina vasta kuvauksiin, viikon silloin kerenny olla kipeä. Kunhan ei vaan ole murtunu ja sitten uudestaan joutuvat murtamaan.

                                    Comment


                                    • Huoh itella ja dhl:än yhteistyö.. Mistää ei saa tietoo paketista missä on tulossa passatin uusi kunnostettu laatikko puolan ja saksan rajalta lähti keskiviikkona yli viikko sitten.. Kaiken paras juttu on se että sen laatikon pitäs olla kiinni viikon päästä kun lähdetään mökille ja jos itella kusee tämän niin kiukuttaa enemmän. :)

                                      Comment


                                        Eikös itelloonit ole vaihteeksi lakossa, noinniinku pakettiliikenteen osalta ?

                                        Comment


                                        • Onhan ne. Itella ei saa hommattua postia perille ajoissa edes normipäivänä. Kerran meni 4 päivää saada paketti. Lähti postinumerosta 00520 itselleni numeroon 00350. Saksasastakin olisi tullut nopeammin kuin muutaman kilometrin päästä.

                                          Comment


                                          • Se on jännä kun Saksasta, Puolasta, Virosta tms. tilaat jotain niin se on Suomessa päivään tai pariin ja muutama päivä menee, että se on perillä...

                                            Comment


                                            • Nyt on Stiga pihassa, kylläpä nurmikonleikkaaminen oli helppoa ja nopeaa. Vielä vaan kun keksii tolle paikan talveks...

                                              Comment


                                              • Sehän kävi äkkiä. :) Ostitko uuden vai käytetyn? Työnnettävä vai joku leikkuupuimuri?

                                                Comment


                                                  Elämäni ensimmäiset ylinopeus-sakot...mutta ei voi mitään, syyllinenhän löytyy peilistä!

                                                  Comment


                                                    Rahatilanne. Opiskelija kun ei saa rahaa paljoa mitään kun on koulussa ja kun alkaa kesälomaa nii mistään ei saa töitä. Mukava katsella kun muut rakentelee ja fiksailee autojansa kun itsellä hyvä jos riittää rahat ruokaan saati bensaan. Olis varmaan pitäny mennä amikseen eikä lukio -> AMK niin olisi ollut jo töissä hyvän aikaa...

                                                    Comment


                                                    • audiq, hain tämän http://www.stiga.fi/products/stiga_f...ticlip-50.html
                                                      Meni hermo :D
                                                      Ei ku nurmi oli taas jo niin pitkää ettei leikkuri tehnyt sille mitään. En sit viittiny trimmerillä rueta leikkaa yli 200m2...

                                                      Comment


                                                        Alkuperäinen kirjoittaja 54mmy Näytä viesti
                                                        Rahatilanne. Opiskelija kun ei saa rahaa paljoa mitään kun on koulussa ja kun alkaa kesälomaa nii mistään ei saa töitä. Mukava katsella kun muut rakentelee ja fiksailee autojansa kun itsellä hyvä jos riittää rahat ruokaan saati bensaan. Olis varmaan pitäny mennä amikseen eikä lukio -> AMK niin olisi ollut jo töissä hyvän aikaa...
                                                        Minä en jaksa uskoa etteikö töitä löydy, jos sitä tosissaan haluaa. Tietysti jos palkka-/työnkuvatoivomus on sellainen joka ei jousta, niin tilanne voi ollakin sangen huono.

                                                        Comment


                                                          Niinhän sitä vois luulla, mutta kun ei vaan saa. Palkka toivomus on +1500e/kk joka ei mielestäni ole todellakaan sellainen johon luulisi asioiden stoppaavan? Työnkuvaksikin kun käy mikä vain melkeinpä. On kyselty varastotyöt, kaupat, oman alan hommat jne.

                                                          Comment


                                                          • Kyllä ite kesätöihin laskisin tota palkkatasoa, itellä ollu se asenne että kunhan on töitä enkä oo itelleni palkkatavotteita laittanut. Se ~1000€/kk palkkaa on varsin mukava opintotukien jälkeen :) Tänä kesänä onneksi itse sain erittäin mieluisan työn, josta maksetaan enemmän kuin olisin edes osannut toivoa!

                                                            Comment


                                                            • Itse olen aina löytänyt töitä, milloinkaan en ole ilman jäänyt. Mutta ymmärrän täysin Samia, lama-aikana töiden löytäminen voi olla hankalaa ja kesätyöt on muutenkin kortilla tänävuonna. Ja se lukio. Itsestä tuntui, että se ei auttanut mitään, mutta autoihin se. Hyvä en ollut, mutta opiskelupaikkoja on silti viisi odottamassa, joten älä vaan vaihda amikseen.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X