Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Kuinnii?

    http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI...-kaupan-purku/

    Tähän asti kun oon Motonetissä etukäteen sopinu että ottaa kaikki vaihtoehdot ja palauttaa väärät on rahat saanut takaisin. Lyöneet koneelle merkinnän asiasta.

    Comment


      Jos tuolle linjalle mennään, niin ei heillä ole painavaa perustelua siihen että palauttaisivat rahat takaisin, ellei sitten ole erikseen sovittu että väärät osat palautetaan ja rahat saadaan takaisin.

      Motonetillä oli joskus tiskillä kuluttajakallen ohjeet jossa yksi selitteisesti kerrottiin että kaupan teko on kahden osapuolen välinen sopimus jota ei voi yksi puolisesti purkaa.
      Linkkiä aiheeseen
      Tuohon vedotaan siinä kohtaan jos Möttönen tuo osan takaisin "muuten vain" (ja etenkin jos asiakas rupee selittämään että kuluttajana hänellä on oikeus ostella ja palautella miten haluaa)

      Se sitten on tarina erikseen millaista asiakaspalvelua se on...

      KAS olinkin liian hidas.....

      Comment


      • Yleensä, jos on myyty väärä osa koitetaan se korvata eka toki uudella oikealla osalla. Mikäli tämä ei ole mahdollista niin rahanpalautus on perusteltua kuten tuolla laitoittekin jo. Harvoin kukaan lähtee palauttamaan osaa mikä on oikea, koska yleensä sitä tarvitsee.

        Comment


        • Hieman ottaa päähän se, että auto ei ole edes vielä matala, mutta kuitenkin raapii edestä kääntyessä välillä ja nyt kaupan pihaan mennessä ylättäen kosahti aika kivasti korokkeeseen, jos sitä nyt korokkeeksi voi sanoa.

          Pitää katsoa tuota, jos nuo etulokareiden sisätaitokset taittelis läjään ja nyt ainakin hommaan teräksiset pohjapanssarit.

          Comment


          • Sekun, ekaa kertaa semmone tunnne, että toimisko tää auto nyt normaalisti? Kaikki kun sai jumpattua paikalleen,koitin startata niin ei se lähekkään käyntiin... Aaargh! Oishan se kiva jos joskus ees joku asia menis putkeen...

            Comment


            • Kesärenkaat ei mahtuneetkaan pyörimään Saabissa alla. Voi kerpele sentään miten voi pientä ihmistä ottaa päähän..ja taas saa avata lompakkoa, mutta ehkäpä nuo ylimääräiset saa myytyä, ehkä.

              Comment


                Mihin voi valittaa jos kolmatta päivää soi korvamatona Leipuri Hiivan kertosäe? Ei taida Anja Eerikäinenkään enää tulla apuun.

                Comment


                • Mites se nyt menikään, pääsikö korvamadosta eroon, kun laulaa sen laulun ihan ääneen itse?? :D
                  En ole kokeillut, mutta vaimo jotain tuon tyylistä tiesi kertoa... Ei muuta kun googlen kautta sanat ja veivaamaan ;)

                  Comment


                  • hopsis, ota kitara käteen ja ala soittamaan sitä. Vartin päästä kuitenkin huomaat veteleväsi Paranoidia.

                    Comment


                      Ei ihan lähde mutta Smoke on the waterin alkusoinnut vois irrota. Eikö sitä juuri kuulu mennä soitinkauppaan näppäilemään myyjän iloksi?

                      Comment


                        Nyt kun vihdoin on kaikki osat kytkinremppaan niin eiköhän lykkää flunssan päälle. Ja ens viikolla pitäisi perkele jo palata Lohjalle..

                        Comment


                        • Peruutimpa sitten pohja"panssarin" palasiksi.

                          Comment


                            Yritä siinä sitten saada rengaspaineet kohilleen, kun kolme eri huoltamoiden mittaria näyttää 2.5, 2.8 ja 3.2. Keskimmäinen olisi hyvä kompromissi, mutta skaala on aika laaja silti.

                            Comment


                              Noinhan ne menee, huoltamomittareista oli joskus joku testikin, melkoisia heittoja. Itseä harmittaa, kun omissa mittareissa on 0.2 heittoa, eikä oikein tiedä kumpi on oikein (käyttötapa varsinkin toisessa vaikuttaa paljon lukemaan, eikä tule samoja lukemia peräkkäisillä mittauksilla).

                              Comment


                                Jos haluaa hifistellä niin ~20-30€ saa hydrayliikka ym. liikkeistä nestevaimennetun kalibroidun mittarin ja letkun. Siihen vain venttiililiitin kiinni niin saa tarkan. Tai vaihtaa pistooliin vastaavan mittarin.

                                Comment


                                • Tai laittaa hanskalokeroon digitaalisen rengaspainemittarin: http://www.motonet.fi/fi/tuote/45132...ttari-0-83-bar

                                  Comment


                                    Tuollaisista digivehkeistä juurikin huonoja kokemuksia, eli toistettaessa eivät anna samaa lukemaa, ja ovat tarkkoja miten sitä käyttää...

                                    Comment


                                      Pysäköijät. Talon edessä autojen välit 3, 4 ja 5 m. Kiva viedä paku naapurikadulle noiden idioottien takia.

                                      Comment


                                        Lahdessako oot käymässä? Siellä kun tuollainen tuntuu olevan enempi tapa kuin sattuma.

                                        Comment


                                          Ihan Helsingissä viel ollaan.

                                          Comment


                                            Nyt en tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa. Liittyy asiointiin erään varaosaputkan kanssa. Kävin eräs kaunis päivä ostamassa kyseisestä liikkeestä moottorin ilmansuodattimen, raitisilmasuodattimen ja sivupeilien lasit. Peilit tilauskamaa, muut hyllystä.

                                            Ensin mainittu suodatin sattui olemaan ihan oikea, vaikka paketissa lukikin Opel ja kuitissa Passat, mutta muut ei menneet ihan putkeen. Raittari ei ollut aktiivihiili (en tiennyt, että tuohon edes tehdään hiilettömiä). Vaihtoon, tilauskamaa sekin. Peilit saapuivat, toinen olikin kirkas, kun molempien piti olla sävytettyjä. Vaihtoon. Raitisilmasuodatin saapuu, ei muuta kuin asentamaan. Suodatin väärän kokoinen, C4 koriseen tarkoitettu. Vaihtoon. Uusi suodatin ja vaihdettu peili saapuu, taas asentamaan. No nyt menee suodatin paikoilleen, ei muuta kuin peilinlaseja vaihtamaan. Vanhat revitty irti, uusia tilalle. No eihän ne perkele sovi, väärän muotoiset. Joopa. Paketteja tarkemmin tutkittuani nämäkin on C4-koppaan. Niitä palauttelemaan maanantaina... On 7. kerta, kun käyn kyseisessä liikkeessä saman asian puitteissa.

                                            "Rekisterinumeron perusteella osaamme valita autoosi oikeat osat" kuulostaa ihan vakuuttavalta, mutta se edellyttää myös sitä, että myyjä osaa lukea niitä varaosakatalogeja oikein.

                                            Osittain syytän itseäni, kun ei tullut oltua tarkempi ja katsottua katalogeja yhdessä myyjän kanssa. Selitin kyllä aika perusteellisesti mikä kirjain VIN-numerossa tarkoittaa mallivuotta jne., kun asia ei tuntunut olevan ihan selvä. Sitä vaan kuvittelee, että jos liikkeen nimessä on sana "expert", niin siellä voisi joku jotain osatakin, mutta ei. Ainoa mistä voin plussan antaa, on ystävällinen palvelu.

                                            Comment


                                            • Audi luultavasti lunastukseen perkele. Toivottavasti korvaus on asiallinen. Olen ollut niin tyytyväinen tuohon quattroon. Vaikea löytää noin hyvin pidettyä samassa hintaluokassa.

                                              Comment


                                              • Eilen pitkästä aikaa perheen kanssa liikenteessä niin, että vaimo ratissa. Enää en ihmettele, miksi vaimon passatin kulutus on pyörinyt järjestään kympin paremmalla puolella, kun ajellaan pitempikin pätkä 80km/h nelosvaihteella... syy siis ei taidakaan olla vanhoissa lambdoissa, mitä olen uumoillut.
                                                Mietinnässä on ollut vaimon/perheen autoksi joku hivenen tuoreempi ja pienempikulutuksisempi. Pitäsköhän vaatimuksiin laittaa tippilootakin... :/

                                                Comment


                                                • Sukulaiset. Oli yhteisesti sovittu tarkka aika milloin mennään anoppilaan kaffittelemaan ja lounasamaan äitienpäiväkestit. Nyt sitten käly ilmoitti anopille että ruokailuaikaa on myöhäistettävä parilla tunnilla kun heidän päivänsäteen päiväunet osuu lounasajalle.

                                                  Voi voi, ettei nyt vaan lapsosen päivärytmi mene pilalle.

                                                  Eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun tuon perheen lasten päiväunien tai muun menon takia koko lähisuvun aikataulua pitää muuttaa viime metreillä. Tästä on tullut enemmän tapa kuin poikkeus ja välillä tuntuu että nämä muutokset tehdään vain muita kiusatakseen. Viime aikoina ollaankin suoraan kieltäydytty menemästä, jos alun perin heidän aikataulun mukaan sovitut ajat eivät sitten pidäkään enää sovittuna päivänä.

                                                  Comment


                                                    Hmmm... Ole onnellinen ettei sulla ole latino-sukulaisia! Täällä (Kolumbiassa) nimittäin palaa hermot käytännössä joka ikinen päivä kun joudun katsomaan tuota päätöntä säätöä ja sähellystä. Se on monesti kaksi tuntia että porukka pääse liikkeelle. Tai sitten jos luvataan että joku tulee kymmenen minuutin päästä, niin se on helposti puoli tuntia-tunti. Ja ketään muuta tuo ei näytä haittaavan, ja aina löytyy joku "hyvä" syy jonka takia söhläys on ihan ok.

                                                    Viimeksi piti käydä keskustassa tunnin reissu, no se oli viiden tunnin juttu. Tänään kun on äitienpäivä, kaikki säätää vielä enemmän. Kauhulla odotan mitä tästä tulee. Voisi mennä vaan altaalle ottamaan aurinkoa ja antaa muiden soheltaa :)

                                                    Comment


                                                    • Niin tekisin minäkin :D

                                                      Comment


                                                        Toteutan sitä juuri nyt :) Muut ovat ties missä.

                                                        Comment


                                                          Vaihteeks loistavaa toimintaa Itellalta. Tehny töitä himassa koko päivän ja pakettiseurannan mukaan "lähetystä yritetty luovuttaa, mutta vastaanottajaa ei tavoitettu."

                                                          Eipä oo ovikello soinu, saatika puhelin.

                                                          Comment




                                                            Itsekin taistelen tällä hetkellä Itellaa vastaan kaverin puolesta.

                                                            Comment


                                                            • That's it, riitti. Uuden työn metsästys saa alkaa, tässä menee mielenterveys. Vit..aa vaan ennen kesälomia aloittaa tämä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X