Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Ikkuna liikkuu ongelmitta kun sen kytkee irti sähkömoottorista. Tuossahan (Pugissa siis) ei ole ovenkarmia jolloin keskuslukitus liikuttaa ikkunaa sentin verran ylös-alas ovea avatessa- tämä toimii. Sähkömoottorille tulee sähköä (ja maadoituskin kunnossa) Kytkimelle tulee sähköä, kytkin irti kokeillessa niin yhteys kahteen pinniin toimii ja vastukset on pienet, pelkääjän puolen ikkuna toimii sekä kuskin että pelkääjän ovesta. Moottorin liitiimessä oli pientä hapettumaa- pitää nämä putsata ja mitata katkaisimen ja moottorin väliset piuhat. Löysin onneksi netistä liittimien pinneistä tietoa. Toinen tyyppikohdehan on tietenkin oven johtosarjan murtuminen saranan vierestä- minusta vaan nämä oireet sopivat huonosti siihen- koska virrat ja maat tulee katkaisijalle ja moottori toimii, mutta ei vaan edes yritä nostaa lasia. Ei varmaan sinänsä mikään iso juttu, pihalla pakkasessa turatessa flunssassa asiat vaan tuntuu vaikeammalta kuin mitä ne on...

    Comment


      Tuon perusteella kuulostais äkkiseltään että "käsky" jää matkalle, jos kerta kaikki on todettu toimiviksi erikseen. Itse lähtisin tutkimaan johodt yksitellen. Eihän tuo toki mitään herkkua ole ulkona näillä ilmoilla, varsinkaan flunssassa.

      Comment


      • Cq kusee nesteitä alleen - v*ttu kun juur sain sen läjään, ni heti uus üllatüs... Paa-pa-pa-paa-pa-paa-paa-pa-paaliin päätyy kohta, perkele!

        Comment


          3G verkko on nopeampi kuin Elisa viihde. Tervetuloa tänne perähikiälle aka 23 kilometrin päässä Helsingin keskustasta.
          Tämä on sitä edistystä....

          Comment


            Toveri Leppäsen muutama päivä aiemmin linkkaama Turo's Hevi Geen biisi soi korvamatona edelleen...

            Comment


            • Jhs. Aikanaan syksyllä tuli pusu persiiseen. Tämän jälkeen tuohon tuoreempaan vaihtui puskuri, kontinluukku, sekä vähän vissiin oikoivat kuskin kaarta, koska sen maalasivat ja oli jotain jälkiä oikomisesta. En sitten hölmönä kiiruhtanut aikanaan asiaa, vaan vasta tammikuussa tuntui olevan sopiva aika viedä auto taas hellään hoitoon. Luulin heidän sen lakkaavaan uusiksi vähintään, koska pinnassa oli muutamia roskia, lakaton kohta, sekä hiontajälki näkyi pokkauksen yli selkeästi. Olivatkin nähtävästi vain hioneet ja myllyttäneet ja nyt sanovat pokkana, että se oli tämän näköinen tullessaan, ei me sille mitään olla tehty, vaikka kaaresta paistaa prkl pohjamaali läpi. Itse en ole onneksi koko kohtaan koskenut millään tavalla. Kaverin kanssa nuo naarmut nyt osaisi myllyttää poiskin(lue:Kaveri osaisi ja minä voisin olla hanslankarina), mutta kun pohjamaali paistaa läpi, niin sillepä ei niin helposti tehdäkään mitään...
              Vituttaa oikein kunnolla moinen luistelu. Toistaiseksi pysynyt asialinjalla keskustelu, mutta on pieniä vaikeuksia pitää pinnaa moisessa. Totesin nyt, että kaikki keskustelu tullaan käymään sähköpostitse, jotta jää sentään jäljet mitä sovitaan ja miten.

              Comment


                Olipa kiva homma nähdä että tuo yks suosittu topikki on pantu lukkoon..

                Comment


                • Ottaa päähän! Ottaa niin paljo päähän että harmittaa ihan vietävästi!! Muunmuassa kaasujousi konepellistä löystynyt niin tuli konepelti rytinällä takaraivoon. Eikä tuo auto mitään mukavaa yllätystä järjestänyt kotimatkalla.

                  Comment


                  • Itsellä tuli tuossa alkusyksystä Corradon takaluukku takaraivoon. Jotain ronasin sieltä kontista pää siinä kontin reunan kohdilla, kun siitä saa***an laitoksesta katkesi toisen kaasujousen kiinnike kontin reunasta. Ja se luukku ei muuten pysy yhtään ylhäällä vain toisella kaasujousella, vaan tulee aika vauhdikkaasti alas. Alkuun en tajunnut mikä iski ja seuraava ajatus oli, että joku kolkkasi pesäpallomailalla takaraivoon. Hetken mölyämisen ja kiroamisen jälkeen tajusi mitä tapahtu. Oli muuten kuuppa vähän aikaa kipeä...
                    Viimeksi muokannut okkim; 28.1.2014, 23:01. Perustelu: Poistettu tarpeeton lainaus.

                    Comment


                      Alkuperäinen kirjoittaja horch
                      Olipa kiva homma nähdä että tuo yks suosittu topikki on pantu lukkoon
                      Niinpä. Mikä ihme siinä on, että toistuvista huomautuksista huolimatta sinne vaan koko ajan lykättiin niitä autoaiheisia kysymyksiä? >:-(

                      Comment


                      • Pitäis olla toinen topicci pikasille tyhmille autokysymyksille. :D

                        Comment


                          Tuo vanha topic auki taas ja pikaisille autoaiheisille kysymyksille oma topicinsa niin ei ylläpitoakaan harmita enää niin paljoa ;)

                          Comment


                            Tuo Samin idea on hyvä ku mun mielestä on turhaa aukoa uutta topikkia vain jonku "olemattoman" kysymyksen takia.

                            Comment


                            • Mut kuinka paljon se sit rajottaa muuta foorumikeskustelua, jos kaikki ongelmat kysytään siellä?:S

                              Comment


                                Ehkä niihin pienimpiin ongelmiin voi käyttää jatkossa googlea ja foorumin hakua (joka sekin toimii parhaiten Googlen kautta) ja vasta sen jälkeen aloittaa uuden autoaiheisen ketjun oikealle osastolle.

                                Comment


                                  Ja seuraavaksi ne samat tekniikkakysymykset käsitellään seitsemän kertaa vuodessa siinä yhdessä threadissa?
                                  Hups. Tero ehti väliin...

                                  Comment


                                  • Noita ei autoaiheisia kysymyksiä oli kyllä kiva pähkiä "ääneen". Oma mielipiteeni on se, että ketjun lukkoon lyömisellä menetettiin enemmän kuin saavutettiin.
                                    Muitakin mieleen jääneitä moderointeja tässä ollut viime aikoina. Onkohan ne seurausta jonkinlaisesta kaamosvitutuksesta. Sormi ei osoittele puolta, koska ilmiö voi olla laajempikin heijastuma.

                                    Comment


                                    • Pienet ne on aiheet. Otin viskin, mikä oli pahuksen hyvän makuinen. Ikävä kyllä aamusta soi kello 0630, joten ei enää viitsi toista noin reilua casket strengthia ottaa. Toisaalta tässä on hyvä ja rento olo, eikä ole aikoihin yksi paukku noin hyvältä maistunut, joten ehkä pitäisi toiseen ketjuun pistää asia ;)

                                      Comment


                                      • Ehkä niihin pienimpiin ongelmiin voi käyttää jatkossa googlea ja foorumin hakua (joka sekin toimii parhaiten Googlen kautta) ja vasta sen jälkeen aloittaa uuden autoaiheisen ketjun oikealle osastolle.
                                        Eikö ne ongelmat vastauksineen löydy sieltä tyhmien kysymysten ketjusta haulla aivan yhtä hyvin, kuin omista ketjuistaankin? Monella voi olla melko korkea kynnys tehdä omaa viestiketjuaan hyvinkin pienestä (tyhmänä pitämästään) kysymyksestä, jolle ei ole onnistunut arpomaan sitä osuvaa hakusanaa. Tässä tapauksessa koko kysymys jää kysymättä ja ongelma ratkaisematta (täällä). Valmiiseen potentiaalisesti "tyhmille" kysymyksille tarkoitettuun ketjuun taas on helpompi kirjoittaa muiden sekaan. Jos joitakin ei kiinnosta vastailla, ei ole mikään pakko hermostua ja kirjoittaa. Edes koko ketjua ei ole pakko lukea, jos sisältö ottaa päähän.

                                        Itseä ei ylläoleva asia ota päähän, mutta koska foorumi pitkälti perustuu mielipiteiden vaihtamiseen, tässä vain omani. Ei herneitä.

                                        Päähän ottaa tosin AutoCAD, missä aivopieruissa tämäkin käyttöliittymä on suunniteltu? Verrattuna vaikka 3ds Maxiin tai Mayaan tämä on jotain ihan käsittämätöntä...
                                        Viimeksi muokannut hattis; 29.1.2014, 05:54.

                                        Comment


                                          Eikös se AutoCAD ole ihan Ameerikasta asti, se selittää paljon...

                                          Comment


                                            Ainahan tää ottaa päähän kun on flunssa, mutta ottaa silti päähän. Fyysisesti ja henkisesti. ttu.

                                            Comment


                                              Kertonee jotain tän hetkisestä työviihtyvyydestä, kun ei haittais yhtään, jos tulis flunssa ja sais olla saikulla.

                                              Comment


                                                Meni hyvät autokaupat sivu suun. Olis 70 eurolla saanut Escortin, olis varmasti ollut helmi.

                                                Comment


                                                  Koulun loppuunsaattaminen kaikessa kokonaisuudessaan ottaa päähän, kun koulun tuki on mitä on. Selkeää ja varmaa opinnäytetyötä valmistuvalle logistiikkainssille hakusessa, voi tarjota heti.

                                                  Comment


                                                  • Jää Tahko välistä oli sitten keliä tai ei. Audin kytkin päätti alkaa luistaa eli se on taas menetettyjen ajojen lisäksi se perinteinen touhutonni selällään!

                                                    Comment


                                                    • Kumi puhki ja vanne halki :( Myykää mulle 1 S4 B6 avus, perse.

                                                      Comment


                                                        Pitäis saada joku työpaikka kesäksi ja koulukin loppuu jo ensi kuussa. Ei tunnu oikein paikkoja olevan ja oman alan hommia/harjoittelua ei vielä saa kun koulu käyty vasta vähän päältä vuosi...

                                                        Saa tarjota kesätyöpaikkaa jos jollain on tarjota ;DD

                                                        Comment


                                                          Sami, tuttu tunne ollut viimeisen kolme kevättä..Kesätyöt tuntuu olevan ilman suhteita todella tiukassa, varsinkin kun tarkoitus on etsiä omaan koulutukseensa sopivaa työtä, jolla harjotteluja saa kuitattua. Vinkkinä, etsi suosiolla kaikki mahdolliset koulutustasi vastaavaa työtä tarjoavat yritykset ja lähetä vaikka kaikkiin se hakemus, vaikka niitä yrityksiä olisi oikeasti useita kymmeniä. Myös toki mollit, studentworkit ym. kannattaa vaikka ajankuluna selata läpi ja koittaa onneaan.

                                                          Eikä kannata lannistua jossei talvella sitä vielä saa, nimimerkillä kesätyöpaikan aina vasta toukokuussa saanut.

                                                          Itsellänikin on mielenkiintoinen tilanne sillä pitäisi valmistua kesän alussa, mutta suurilta osin itsestäni johtumatta kaikki on vielä niin kesken niinkuin yllä kirjoitin. Tässä ei nyt tiedä mitä töitä sitä on kesällekin hakemassa, niitä "paperit vaativia" vai niitä "opiskelijoiden hommia"..

                                                          Comment


                                                          • Nää nykyiset ja kokoajan kiristyvät turva vaatimukset työmailla. Voe pyhä sylvi sentää. Yleensä kun rakennustyömaalle itse menen, on siellä jo pinnat valmiina ja maalit pinnassa yms. Siitähuolimatta pitää olla niin huomioväriä, turvajalkinetta, suojalasia, kypärää.. Viimeisimpänä keksintönä kypärässä vielä leukahihna. Kaitpa kohta vielä keksitään viiltosuojaliivit ja hammassuojatkin, ihan vaan jos sattuis jotain. Tee siinä sitten töitä.

                                                            Comment


                                                              Kuullut että kattopikimiehet saaneet varoituksen kun eivät käyttäneet pelkkiä muovisia viiltosuojahanskoja vaan kyynärpäähän ulottuvia paksuja nahkahanskoja. Että siinä sitä turvallisuutta.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X