Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Ottakeehan poijat rennosti vaan, pitäkee pikku loma ja oon satavarma, että senjälkeen asiat luistaa ihan eritavalla;).
    Asioilla kun on vaan tapana aina järjestyä, siis ihan totta;)).

    Vaimo aina mulle kertoo, kun pinna ei riitä joskus...

    Comment


    • Kyllä ne lomat tuli lusittua tuossa puolenvuoden työttömyyden aikana. :) Tämä kuuluisi ehkä osittain tonne iloisten asioiden puolelle, mutta nyt kun pääsi takasin työelämään kiinni, niin ei ehdi enää hipistellä tuota taloa ja pihaa sellaseen malliin, että miellyttäisi kaikinpuolin.

      Comment


        Tämä perkeleen yksikätisyys ja rouvakin jätti minut edesvastuuttomasti viikoksi yksin kotiin.
        Moneen arkiseen toimen suorittamiseen saa varata 2-10 kertaisen ajan normaaliin verrattuna. Sitä ei äkkiseltään ymmärräkään kuinka helvetin vaikeaa on avata maitotölkki tai kissanruokapurkki yhdellä etutassulla. Lisäksi alkaa päivä päivältä enemmän tuntumaan siltä, että samassa rytäkässä murtui kylkiluu tai pari. Aamuisin sängystä nousemiseen joutuu keräämään henkisesti voimia sellaiset 10 min ja sitten alkaa taistelemaan helvetillistä kipua vastaan. Jos jotain mielikuvia tarvii, niin se on suunnilleen saman näköistä, kuin kala kuivalla maalla.
        Nyt kun tässä on viikon päivät tutustuttu kolmen raajan taktiikkaan, niin pitää nostaa hattua niille, joilla tämä tilanne on syystä tai toisesta pysyvä.

        Comment


          Ite olen onnistunut tuskastumaan yksikätisyyteen jo noiden penikoiden kanssa. Tunsin aikoinaan yhden naisen joka on onnistunut kasvattamaan useammankin lapsen yhden käden kanssa, se oli jotain aivan ihmeellistä millaisia kikkoja asioiden hoitamiseen se oli kehittänyt. Siinä jää jo muutama insinöörikin kakkoseksi ;)

          Comment


            Kyllä sitä kaikkea keksii. Tuon kissanruokapurkin olen laittanut tiskikoneen luukun väliin ja polvella painan luukkua kiinni, että saan vedettyä kannen pois :D

            Comment


              Jusa, sakset on aika kova juttu jos maitotölkin haluut auki. Leikkaat vaan sen yläreunan pois puoliväliin asti. :) Eikö se ollut kuiteskin vasuri mikä meni rikki, vai ootko vasuri?

              Comment


                Maitotölkin avaaja tuli hetki sitten kotiin, joten sen suhteen ei ole ongelmaa :)

                Comment


                  Ilmeisesti auto on vielä kuukauden pajalla. Eipä tuo ole ollu vasta kun kolme kuukautta ja viikon omistuksessa, josta 3 kuukautta pajalla.

                  Comment


                  • Paineilmakompura leikkas kiinni. Kivasti lastua...
                    Taitaapa olla melko kiven alla pelkät lohkot, tais mennä uuen kompuran ostamiseen...

                    Comment


                    • Kyllähän lohkoja löytyy, jopa biltemasta. Tai sitte esim. Ikh.fi

                      Comment


                        Osta uus kompura ja yhdistä säiliöt vaikka kupariputkella. ;)

                        Comment


                        • TT:n lasipyyhiät on hidastuneet merkittävästi ja tänään pysähtyi... Vivusto auki ja rasvaa siinä illan ohjelma.

                          Comment


                          • Sonera. Ei taas nää tallenteita eikä vuokraamokaan pelaa.

                            Comment


                              Nyt on pakko sanoa että saatanallinen tylsyys! Ei oo jumalauta mua tehty kerrostaloon asumaan!

                              Comment


                              • Itsellä ei tuota ongelmaa parhaillaa, Töiden jälkeen kaiken näkösiä iltapuhteita on liikaakin. Audia pitäs katsastuskuntoon laittaa (katit ja valojen säätömoottori) ja lämppärinkennokin vielä. Sittew just parhaillaa moottorikelkka tallissa muttereina ja sitäkin pitäs tehä, niin sais sen toiseen talliin säilöön. Portterin toinen kääntölaakerikin on vaihtoa vailla ja sitten vielä kaverin luona yks pikkubussi pitäs hioa TAAS. Jostain pitäs repiä aikaa tähän kaikkeen.

                                Comment


                                  Sehän tän viä pahemmaks tekee jos ja kun jossain välis tulee autoon laitettavaa ni pitää odottaa että emännällä on vapaata että pääsee Kauhajoelle ruuvaamaan! Mielelläni kyllä tekisin mutta ku ei täälä jumalauta voi! Oma auto on emännän vanhuksien pihas eikä siäkää pysty mitään tekeen ku ei oo vehkeitä. En sitä oikein sulata että emäntä pimahtaa heti jos ehdotan että meen kotia pariks viikoks.

                                  Comment


                                    Kyl meille mahtuu heittopaikalle ruuvaamaan pientä korvausta vastaan.

                                    Comment


                                      Pitää muistaa tuo jos jotain hätää tulee että pitää saada heti laitettua. Sun numero vain hävis ku sähläsin joku aika sit Odinilla luurin päivitystä mutta laitan vaikka privaa jos tallin tarvetta tulee.

                                      Comment


                                      • keulii... :(

                                        Comment


                                          KuiKelon iloinen asia muuttui sittenkin.

                                          Comment


                                          • Kyllä! Toivotaan josko tuosta vielä asettuis..

                                            Comment


                                            • Low version vieterit pyöräytit alle? Jännä kun kolmessa muussa autossa joista yhden oon livenä nähny niin ei jääny keulimaan.. :S toivottavasti asettuu, alkaa muuten epäilyttää tuo jousien osto..

                                              Comment


                                              • Säädettävällä saa onneks kivasti passattua tuon keulimisen pois ;)

                                                Comment


                                                  Tulipahan tuossa huomattua, että muuton yhteydessä on roskikseen vahingossa mennyt 2kappaletta vedenpitäviä takkeja... Eihän niiden kappale hinta ollutkaan kuin yli 100e, PRKL.

                                                  Comment


                                                    Kettu, audi tuntuis huutavan uutta MAFia..
                                                    4362 879.2 792.9

                                                    Comment


                                                    • Parkkipaikkakolhinnat, ja tällä kertaa antavana osapuolena. Just kun silmä vältti, niin likka ehti aukaseen oven nirhaten viereisen auton takaoveen. Eikun lappua ikkunaan ja odottelemaan paljonko vakuutusmaksu (taas) nousee... :/

                                                      Comment


                                                      • Olet sentään rehellinen toisinkuin ittellä kävi tänää kun joku vetässy taas ovensa kylkeen eikä mitään ilmotusta jätetty, vituttaa tollaset idiootit!

                                                        Comment


                                                        • Pari viikkoa sitten venäläinen nainen kolautti Nissan Qashqain oven audin kuskin oveen Joensuun Prisman parkkiksella. Istuin itse kuskin paikalla ikkuna auki. Sopersi olevansa pahoillaan. Syynäsin sitten oven läpi enkä huomannut uutta kolhua. Hieman äkäpäissäni yritin ojentaa muiden omaisuuden kohtelusta.

                                                          Comment


                                                          • ajoin leveää ajokaistaa ja ohitin perävaunullista mersua omalla puolella. No eikös sieltä tullut ämmä vw touranilla suoraan vastapalloon eikä aijettakaan mennä omalle kaistalle vaikka tilaa oli ajaa sen vieteisen vieressä aivan varmasti. Noh eikun jarrut lukkoon ja äkkiä sen mersun taakse.

                                                            Toinen mikä pisti vituttaa oli ku oli 120 alue ja tulin ohituskaistaa vakkarilla nii eikös se ohitettava matkailuauto vaihtanu. Ihan suoraan eteen ja körrötteli satasta siinä edessä, oli pakko nääs ohittaa toinen moinen ja vauhtia sillä toisella tais olla 99,9 km/h kun seuraavat 3 km ajettiin takana -.-

                                                            Comment


                                                            • HH92: Meillä vaan on liian pienet autot. Pitäisi olla joku T72-tstpsv jotta saisi rauhassa ja turvallisesti ajella noita leveäkaistateitä, kun olisi pelotetta vastapuolellekin. Ikävä tuossa tilanteessa on omista oikeuksistaan kovin tiukasti kiinni pitää, kun seuraukset ovat aina ikäviä, jos rysähtää.

                                                              Nyt päähän ottaa ihmisten tyhmyys kirpputorilla; jos niitä vaatteita katsotaan tai kokeillaan, niin onko vaikea laittaa ne takaisin hengariin? Joku idiootti käynyt läpi puolet vaatteista ja suurin osa oli sikin sokin pöydällä ja pöydän alla. Liekö samat ihmiset niitä, jotka kuljettavat ruokakaupassa lihaa, maitoa ja/tai jäätelöä vain piilottaakseen sen keksihyllyyn kun muistavat laihdutuskuurinsa?

                                                              Myös joku ääliö volvokuski osoitti sangen suurta viisautta; piti päästä ensimmäisenä risteyksen läpi, vaikka hänellä oli väistämisvelvollisuuksia tarkastellen viimeinen ajo-oikeus, muut väistivät, jotta ei kolahtanut. Seuraavaksi sitten vastaantulijan kaistaa pitkin ohittaen reilulla ylinopeudella jonon ohitse vain kääntyäkseen jonon edestä heti oikealle liikkeen pihaan. Kello 12.50 ei mikään liike mene kiinni keskellä viikkoa.

                                                              Niin joo, joko jarruletku tai -putki vuotaa, pitää aamulla tutkia tarkemmin. Ja huomenna ei tietysti saa mistään uutta osaa tilalle.

                                                              Olisi sitä joku muukin asia vielä mielessä, mutta parempi jättää sanomatta, niin ei pahoita kukaan mieltä. Joskus tympäisee huolella, kun erehtyy sanomaan jotakin ääneen, niin sitten on puolelta lähipiiriltä tulossa takaisinpäin erilaatuista narinaa. Jos taas ei sano, niin ketuttaa itseä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X