Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Suorita tällä kertaa ei auta , koska myös se vaatii Javan päivityksen . Itsellä on ko. pankissa kolme tiliä plus hoidan taloyhtiön tiliä .
    Ask:in saa pois toolbarista helposti Chromella ja varmaan muillakin , mutta nyt sitä ei saa tietokoneelta , se on uusi ongelma . Tuo päivitys tuli juuri tänään.

    Comment


    • Toi Dansken java-huttu on kyllä vähän ärsyttävää. En tiedä johtuiko tuosta vai mistä, mutta viimeksi laskuja maksellessa en saanut chromella edes laskuja hyväksyttyä. Se hyväksymisikkuna kyllä aukes, mutta koodi ei vain mennyt läpi. Explorerilla toimi heti...

      Comment


      • Emännällä tekee danske sillain et ei tule numeroita kirjottaessa kunnes sit kirjautuu ulos ja takas sisälle niin johan toimii ihan normaalisti kunnes jossain vaiheessa se alkaa taas temppuilla.

        Comment


        • Tuntuu olevan iso paikka tuo Turku. Viikko sitten Saksasta tilattu mopon slipari saapui keskiviikkona Turkuun, mutta siihen se matka on taas tyssännyt. Eli Saksa-Tanska-Turku ottaa ma-ke, Turku-Jyväskylä sitten vissiin enemmän.

          Comment


          • Edelleenkö nuo Sampo/Danske pankin ongelmat vaan jatkuvat ? Vaikka en yleensä hermostu vähästä, niin muutaman vuoden takainen sampopankin verkkopankkiperseily nosti verenpainetta siihenmalliin, että lopetin tiekunnan tilin samposta. Oikein nautin siinävaiheessa kun menin konttoriin lopettamaan tiliä.

            Comment


              Pankkiasiat pystyy hoitaa mobiilipankilla mutta odotappas kun pitää tunnistautua jonnekin tai ostaa jotain verkkomaksupalvelun kautta.

              Comment


              • Uudet jarrupalat tuli ostettua big redseihin ja yllättäen yks mäntä jumittaa kun paloissa on sen verran paksuutta, että pitää saada männät ihan pohjaan. Satulan sai just ja just ahdistettua paikalleen mutta hankaa levyyn niin paljon ettei pysty ajaa. Ei muuta kuin satula taas irti, atomeiksi, putsausta ja kasaan.

                Mistään ei tietenkään tähän hätään löydy uusia pölynsuojia tai tiivisteitä. Mäntiäkin on turha haaveilla irti ilman paineilmaa.. fffuuuu

                Comment


                  Meillä siirryttiin Nordeaan v.2008 kun nuo Dansken ongelmat alkoivat. Silloin homma kävi kivuttomasti kun lainamarginaalit oli pohjalukemissa. Ei ole ollut ikävä takaisin, pari kertaa tullut otettua Finnairin Visakortti tuon jälkeen ja on päässyt käyttelemään sitä ihanaa verkkopankkia.

                  Comment


                    Alkuperäinen kirjoittaja Pitkänen Näytä viesti
                    Mäntiäkin on turha haaveilla irti ilman paineilmaa.. fffuuuu
                    Umpijumisen urssin takamännän pullautin jarrupolkimella pumpaten pihalle kun viimeksi piti jarrut entrata. Paineilmalla ei ollut mitään toivoa, roiski vaan jarrunestettä joka paikkaan.

                    Comment


                    • Siinä ei varmaan jarrunestettä juurikaan roiski kun pullahtaa männät ulos :)

                      Comment


                        Ei ne sieltä mihinkään ammu. Pölysuojan varaan jäi keikkumaan.

                        Comment


                          Alkuperäinen kirjoittaja pipo_esa Näytä viesti
                          Pankkiasiat pystyy hoitaa mobiilipankilla mutta odotappas kun pitää tunnistautua jonnekin tai ostaa jotain verkkomaksupalvelun kautta.
                          Niinpä. Kun netistä on tilaamassa vaikkapa lentoja, niin sen kyllä haluaa onnistuvan kerralla. Voi nimittäin pahimmillaan käydä niin, että jos maksutapahtuma epäonnistuu ja joudut ruljanssin aloittamaan alusta, et enää löydä samoja lentoja - tai ainakaan samalla hinnalla... BTDT.

                          Harmi sinänsä, ennen tämän kevään Java-ongelmaa olen ollut ihan tyytyväinen. Niistä 2008 ongelmista en olisi edes tiennyt, ellen olisi asiasta lukenut/kuullut.

                          Comment


                            Käsittääkseni Danskepankissakin ollaan asteittain luopumassa Javasta vihdoinkin. Saas nähä kuin uudet ratkasut sitten toimivat.

                            Comment


                              Pahoittelut taas liikennevalituksesta, näähän on periaatteessa jokaiselle jokapäiväisiä mutta:

                              Miksi pitää vasemmalle käännyttäessä ottaa oikean kautta vauhtia ja päin vastoin?
                              Eikö se Nissani ( ei liity tapaukseen) käänny ilman koukkausta vai kuvitellaanko sitä olevansa radalla ajamassa ( jolloin toi ei vieläkään käy järkeen, mutta onhan se vähän niinku formuloissa).

                              Kai joku kohta kolahtaa vanhuksen kylkeen ja sitte vi*uttaa kaikkia.

                              Comment


                              • Taitaa kohta poistua koko Tanskanpankki Suomesta:

                                http://www.mtv3.fi/uutiset/talous.sh...staan-suomessa

                                Comment


                                  Tuo nettipankki on kyllä kauhea. Itsekkin kuullut javasta luopumisesta, saisi vain tapahtua niinkuin heti. Marginaalit ovat sen verran tapissa ettei voi lompsia vaihtamaan, menisin kyllä heti. Chromella tosiaan ei pystynyt hyväksymään edes maksua niinkuin aikaisempikin sanoi. Piti sitten explorer sen takia avata ja aloittaa alusta rumba. Android sovellus tosiaan hyvä, paitsi että se oli hyvä silloin kun se tuli. Nyt muut pyyhkäisseet jo siinäkin ohi.

                                  Comment


                                  • Yhdistystoiminnan päätöksenteon hitaus. Asioita jahkaillaan ja ihmetellään ja 200 000€ projektissa nihkeillään muutaman satasen työsuoritusta. Pitäisi alkaa vanhaa rakennusta purkamaan, nyt kun ollaan siinä vaiheessa, että päätös on tehty, niin ollaankin kuukausi purkuilmoituksen lähettämisessä myöhässä..

                                    Comment


                                      Danskesta lähtisin itsekkin heti, vaan kun on halapa laina siellä.. Päivittäiset hommat hoidankin kyllä nordealla. Piti silloin aikoinaan (08-09) siirtää kaikki sampoon vaan jäivät kun eivät onnistuneet edes oikeita kortteja toimittamaan..

                                      Comment


                                      • 19.5.2013 tilasin Audii säädettävän alustasarjan, 5-7vrk oli toimitusaika ni täl viikol niiden olis pitäny tulla. Eile kysyin et onko alustasarja jo tulossa ni siel sanottii et ne on lähettäny mulle s-postii 50€ varauslaskun. En kyl ollu tollast s-postii nähny vaikka joka päivä oon käyny kattomas. Kyl toi s-posti oli mulle tullu mut se oli menny suoraa roskapostiin ni en ollu huomannu kattoo sieltä :) Noo ei toi liikkeen vika oo : D Jos ens viikol sais laittaa alustasarjan kiinni.

                                        Comment


                                        • Onnistuin sitte pudottamaan about 2kk vanhan SG note2 tänään maahan. Eka kerta ylipäätään kun onnistun moisesti säheltämään puhelimen kanssa ja tottakai näyttö ja freimi paskaks, vaihto about 240€. Onneks tilasin suojahärpäkkeen viime lauantaina ebaystä, se melkeen kerkes perille... Pääsen työkoneelle ja huomaan ettei pomo oo korjannu mun tunteja useamman pyynnön jälkeen --> 12h lauantai palkattomana ens palkassa...


                                          Ulkona aika täydellinen sää veneilyyn. Mä istun töissä tän yön >.<
                                          Attached Files

                                          Comment


                                          • Ei kai asuntolaina vaadi sitä että kaikki rahat täytyy kulkea sen pankin kautta?

                                            Toki ne antaa paremman hinnan lainalle, jos siirtää käyttötilit sinne lainan sopimuksen yhteydessä, mutta en muista ainakaan omissa lainaehdoissa kohtaa, jossa olisi vaatimusta asialle. Saahan sen lainanhoitosumman siirrettyä toisestakin pankista lainapankkiin, josta se automaattisesti menee ajallaan. Jos DB tuntuu tökkivän, niin siirtää päivittäisasioinnin paremmin toimivaan pankkiin ja siirtää (automaattisesti) palkkapäivänä lainasummat DB:n tilille.

                                            Pihalla ottaa päähän nämä olosuhteet. Ei ulkona työskentely ole valkoisen miehen hommaa, varjossakin lähes 30c. Ruohoa leikatessa tuli kiusaksi mäkäräiset. Hyttysten kanssa vielä pärjää, mutta nuo mäkäräiset tunkee joka paikkaan ja puree kiukkuisesti.

                                            Comment


                                              Pitihän se arvata että vaikka kovasti luvattiin auto takasin maalista tänään, niin ei. Maanantaille menee kuulemma. Ajellaan sitten tojotalla prkl...

                                              Comment


                                              • Uusi valoviiksi [ x ] auttoi ongelmaan [ ], löytyi kilometri kärventynyttä johtoa lisää akselilla ilmastointilaite-soitin-lisämittaristo - ja pari ihme relettä joilla ilmeisesti ryöstetään ohjausvirtaa <jostain> ja ne menee <jonnekin>... Helevetinkettupendele...

                                                Comment


                                                  Yo-bileet naapuris seinän takana rivaris. Kuuluuhan tuo asiaan mutta ehkä tuo äiskä olisi voinut ilmoittaa että juuri tänään 30kpl teinejä bilettää seinän takana. Olisi voinut mennä vaikka mökille yöks tai jotain. Päivystys viikko vielä kivasti alko samaan aikaan niin ei oikein nyt nappaa tommonen meininki.

                                                  Comment


                                                    Ei tullut mieleen mennä koputtamaan oveen ja pyytää heitä olemaan hiljempaa? Siinä käy pian silleesti, että ei naapuri ensi kerrallakaan ilmoita pileistä mitään kun viimeksikään ei ketään häirinnyt.

                                                    Comment


                                                    • Re: Nyt ottaa päähän!!!

                                                      Alkuperäinen kirjoittaja ziree Näytä viesti
                                                      Onnistuin sitte pudottamaan about 2kk vanhan SG note2 tänään maahan. Eka kerta ylipäätään kun onnistun moisesti säheltämään puhelimen kanssa ja tottakai näyttö ja freimi paskaks, vaihto about 240€. Onneks tilasin suojahärpäkkeen viime lauantaina ebaystä, se melkeen kerkes perille... Pääsen työkoneelle ja huomaan ettei pomo oo korjannu mun tunteja useamman pyynnön jälkeen --> 12h lauantai palkattomana ens palkassa...


                                                      Ulkona aika täydellinen sää veneilyyn. Mä istun töissä tän yön >.<
                                                      Mulla on kanssa note2 ala reunasta iso halkeema kun tippu tv tasolta. Prkl

                                                      Comment


                                                        Taikasana: Samsungin näytönvaihtokampanja. Ton kun laittaa googleen niin vitutus vähenee edes hiukan.

                                                        Comment


                                                          Ketun kesä, tai lähinnä sen tuomat hyttyset.

                                                          Comment


                                                            Re: Nyt ottaa päähän!!!

                                                            Alkuperäinen kirjoittaja Jusaberg Näytä viesti
                                                            Ei tullut mieleen mennä koputtamaan oveen ja pyytää heitä olemaan hiljempaa? Siinä käy pian silleesti, että ei naapuri ensi kerrallakaan ilmoita pileistä mitään kun viimeksikään ei ketään häirinnyt.
                                                            No eipä noin 20kpl ympäri päissään olevaa ~18v hiljaseks koputtamalla saa. Ja jos nyt kerran valmistuu niin antaa hillua. Voi sitä sanoo nyt et ens kerralla vois ilmottaa vain. Ei siitä nyt kuitenkaan niin monia vuosia ole kun itse vastaavia pidellyt kuitenkin.

                                                            Comment


                                                            • Yo-lippikset on jaettu vasta tänään aamupäivällä, joten tuskin ylioppilasjuhlia ovat eilen illalla viettäneet, jos eivät kovin krapulaisena halua hakea lippistä. Todennäköisemmin ammattiin valmistuneet juhlivat, he saivat todistuksensa jo eilen.

                                                              Onnittelut kaikille valmistuneille koulusta ja tutkinnosta riippumatta!

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X