Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Miksi ässään ei enää uutena saa onyx black värissä kyynärnojaa? Ja kuka ne on kaikki vieny, kun ei kellään ole noita purettuna?

    Comment


    • Re: Nyt ottaa päähän!!!

      Voi huoh, sylinteri morjes ja sanoo iloisesti spruits!




      Edit:

      sama vaikka ottais fiskarssin kolan, yhtä paljon vatuttaa lusikoida tavallisella auralla:
      https://www.dropbox.com/sc/au78f4nobboybor/DAT_ShYqkT
      Viimeksi muokannut jesi; 11.2.2013, 05:05.

      Comment


      • Tammikuun sähkölaskuun tulossa roima korotus. Aloin tuossa ihmettelemään miksi kodin sähkömittari on juossut niin iloisesti sitten vuoden vaihteen niin sähkötaulusta oli VILP:n ohjauksen ja kiertovesipumpun rele paukahtanut auki. Omaa laiskuutta että vasta nyt huomasin. Talo on käytännössä lämmennyt suoralla sähköllä toista kuukautta.

        Comment


        • Viisauden pahpaat ottaa päähän. Tänään legotohtori repi ylhäältä sen ainoon pois, mutta alas jätti molemmille puolille, kun on oikeesti niin huonosti, että on kirurkin hommia niiden irrottaminen. Hampaat siis kääntyny 90 astetta vinoon purupinta eteenpäin ja juuret tunkee leukaluun hermokanaviin.

          Comment


            Hampaat siis kääntyny 90 astetta vinoon purupinta eteenpäin ja juuret tunkee leukaluun hermokanaviin.
            Sama homma muttei onneks vielä vaivaa mitenkää. Sitä päivää odotelles.

            Comment


            • Katsastuksesta hylätty. Jarruletku murtunut ja vasen takajousi poikki. Saipahan ainakin hyvän syyn tilata alustasarja...

              Comment


              • Latailin vanhoja ralliviteonauhoja takas koneelle (jotka tuli aikanaan poistettua kovalevytilan puutteessa) ja tulin laittaneeksi firewirepiuhan kameraan kiinni kun kamerassa oli virrat päällä -> Tietokone ei enää tunnista kameraa, tais joku piiri kamerassa sanoa poks...

                Toiseen kameraan tuli sama vika jo kauan sitte, sillon en osannu yhdistää sitä tohon virrat päällä -jutskaan. Eli nyt mulla on kaks kameraa joilla voi kuvata, mut nauhan sisältöä ei saa siirrettyä mihkään. Taidanpa riipaista kovan...

                Comment


                  Alkuperäinen kirjoittaja tusa91 Näytä viesti
                  Hampaat siis kääntyny 90 astetta vinoon purupinta eteenpäin ja juuret tunkee leukaluun hermokanaviin.
                  Lisää heimo tovereita. Täällä vain 45 astetta ja ilman vaivoja. Hampi lääkäriin jos menee niin poishan ne repii nuo vaikkeivat mitään haittaakkaan..

                  Päähän ottaa tää ainainen lumisade kun alkaa mennä jäärata kaposeks mönkijällä auratessa. 5m on kaventunu paikka paikoin. Sunnuntaina viimeks aurattiin 20cm pois ja nyt on kuulemma taas 5cm odottamassa.

                  Comment


                  • Laitetaan nyt vielä kuvaa noista mun leegoista, että on helpompi havainnollistaa tuo ongelma.
                    Kuvassa ylhäällä äärimmäisenä vasemmalla oleva hammas poistettiin tänään ja alhaalla näkyy selvästi nuo hieman vinossa olevat hampaat.
                    Attached Files

                    Comment


                      Töistä ajelin kaupungin läpi ruokakauppaan ja mietin että kyllä on tuulilasi nähnyt 360tkm aikana paljon kaikkea päin lentävää mutta silti orkkislasi on ihan kelpo kunnossa. Kaupasta kun pääsin ja istuin autoon niin eikös kuskin edestä alhaalta muovien alta ollut lähtenyt lasi halkeamaan. En ole ikinä nähnyt että hajoaisi noin ilman mitään kolhua. Jos ei olisi maanantai niin kyllä riipaisisin..

                      Comment


                      • Kannattaa suosiolla revityttää nuo väärässä kulmassa olevat viisarit pois, muuten ottaa vielä enemmän päähän tulevaisuudessa. Tuossa kahden takimmaisen hampaan välissä on juuri sopiva kolo kerätä ruokaa ja vaikea putsata, joten reiän saaminen tuohon on helppoa. Ja sen verran ohutta tavaraa tuo hampaan tyvi, että juurihoitoon pääsy on todennäköistä, jos reiän saa aikaiseksi. Nimimerkillä yhden juurihoidon ko. syystä kärsinyt, reikä oli viisaudenhampaan, poskihampaan ja ikenen muodostamassa kolossa.

                        Comment


                          Kyllä on tää ihmepaikka kun ruvetaan OPTG-rtg kuvia laittamaan...
                          Ottaa kyllä nyt päähän!

                          Comment


                            Mitäs sie niistä tiijät?
                            Viimeksi muokannut okkim; 12.2.2013, 09:33. Perustelu: Poistettu tarpeeton lainaus.

                            Comment


                            • Alkuperäinen kirjoittaja tusa91 Näytä viesti
                              Laitetaan nyt vielä kuvaa noista mun leegoista, että on helpompi havainnollistaa tuo ongelma.
                              Kuvassa ylhäällä äärimmäisenä vasemmalla oleva hammas poistettiin tänään ja alhaalla näkyy selvästi nuo hieman vinossa olevat hampaat.
                              Näyttää muuten mun viisaudenhampailta mut mulla oli ylhäälläkin samassa asennossa. Nyt enää 1 jäljellä. Poski on turvonnut kolminkertaiseksi perjantaisen leikkauksen johdosta :D

                              Comment


                                Naiset.. Nyt se sai päähän aloittaa jonkin ihmedieetin ja koko ajan tuputtamassa kaikenmaailman soijarouheita ja muita jyrsijöiden ruokia. Eikö se ymmärrä, että minä oon vielä kasvuiässä?

                                Comment


                                  Aikuisella miehelläkin voi toisinaan olla hankala ymmärtää naisia, mutta 12-vuotias nuori mies on onnistunut tiivistämään vuosituhansia vaivanneen mysteerin.
                                  12-vuotias Cem otti aiheen käsiteltäväkseen kouluaineessaan, ja näyttäisi ehkäpä ensimmäisenä kaksilahkeisena vihdoin ymmärtäneen mistä naisissa on todella kyse. Alla pojan essee.

                                  "Kuinka ymmärtää naisia,
                                  kirjoittanut Cem.

                                  Tämä kirja kertoo siitä, kuinka naisia voi ymmärtää.

                                  Vastaus: Se on [COLOR="Red"]mahdotonta[/COLOR].

                                  Loppu."

                                  Lähde: Huffington Post

                                  Comment


                                    Hyvää maanantaita. Tiskari hajos, autotallin oven lukon vastakappale hajos. Ensimmäinen edellisistä aiheutti kolmen tunnin väsytystaistelun Mikko vs. Aeg. Jäi piha kolaamatta, auto pesemättä ja salilla käymättä eli kaikki ne mitä tänään piti tehdä. Nyt on tiskari korjattu ja tallin ovikin pysyy taas kiinni mutta silti ragettaa. Pitäiskö sitä napshauttaa että rauhottuu.

                                    Comment


                                    • Vaihatutin tuulilasin vähän vajaa 2kk sitten, koska siinä ollut halkeama ei oikein lämmennyt pakkasista. Noh, nyt tossa kotiin ajelessa joku Foorti-kuski päätti sitten tarjota mulle tuulilasiin nastan, ne kun kitkoistani puuttuu.

                                      Comment


                                        Naiset.. Nyt se sai päähän aloittaa jonkin ihmedieetin ja koko ajan tuputtamassa kaikenmaailman soijarouheita ja muita jyrsijöiden ruokia. Eikö se ymmärrä, että minä oon vielä kasvuiässä?
                                        Sano nyt vielä että tässä on se perus setti: Emännällä ei edes ole liika kiloja, korkeintaa asiaan kuuluuvaa naisellista pyöreyttä.

                                        Jos se vielä yrittää tarjota soija murkinaa niin aja seuraavana päivänä mäkkärin kautta kotio ja vie siellä joku bigbagon extra sörsselsöneillä naaman eteen :)

                                        Comment


                                        • Se on taas niin kiva kun tuommonen pomminvarma eko-TD ottaa ja räjähtää näpeille. Jaossa ei mitään vikaa mutta siltikkii yks hydr.paininkuppi palasina ja ventiilit männässä niin tiukassa jotta ei sormilla irti lähe. Ois vielä harvinaisen vähä ruttonen kori ventossa mutta ku ei oikeen jaksas ruveta ehtimmään siihen irtomoottoria, varsinnii ku maksaavat niin pirusti. Ja opiskelija budjetillahan auton ostaminen on aina ah niin mukavvaa

                                          Comment


                                          • Harvemmin noita vanhuksia kannattaa elvyttää ellei autolla ole poikkeuksellista tunnearvoa, tms. Koneen hinnalla saa jo kuitenkin milteipä toisen vastaavan auton.

                                            Comment


                                              Ja tänään hajos sitten työpaikalta mikro. Tai lämmittäähän se, oikeinkin hyvin. Kaksi ruisleipääkin paloi ihan mustaksi karrelle. En ihan ymmärrä mikä sieltä voi hajota niin että kärventää ruuan ja vielä noin pistemäiseltä alueelta. Leipäpalojen reunat pehmeät mutta keskeltä nousi savu... Samoja leipiä lämmitetty samoilla lautasilla lukemattomia kertoja ennenkin.
                                              Attached Files
                                              Viimeksi muokannut hopsis; 12.2.2013, 12:59. Perustelu: Koska pics or it didn't happen

                                              Comment


                                                Oliskohan sieltä tiltannu waveguide (mikä lie suomennos tuolle), joka suuntaa säteilyä?

                                                Comment


                                                  Alkuperäinen kirjoittaja quattro20v Näytä viesti
                                                  I Feel your pain Jere, Töölönlahdenkadulla on stadi pistänyt jalankulun poikki kun on kolme raksaa vierekkäin. Korvaava jalkis kulkee 15m päässä ja ei muuta kuljettua matkaa varmaan metriäkään, stara hoitaa tätä jalkista mielestäni ihan hyvin. Kuitenkin todella paljon näitä sankareita kulkee sitä "vanhaa" hyvää reittiä kaikkien lippusiimojen ja tötteröiden lapi umpi hankeen kiroilemaan kun ei hoideta edes jalkakäytäviä. Itse olen jopa kasannut tahallaan valleja että siitä ei käveltäisi mutta ei....

                                                  Sitten viikonloppuna katoaa kaikki lippusiimat ja tötteröt on heitetty pusikoihin. Ei hirveesti kiinnosta enään.
                                                  Satunnaisesti kaverin kattohuoltofirmalle teen lumenpudotuksia keskustassa, niin kyllä siinä taas huomaa miten hyvin lippusiima toimii. Perjantai tai Lauantai ilta, niin kaikki on teräsmiehiä. Kunnes katolta alkaa satamaan jäätä ja lunta.
                                                  Sen jälkeen vittuillaan kännissä ja uhataan oikeudella. Vaan eipä tarvitse noista välittää, itseppä menivät lippusiiman ali eivätkä kuunnelleet alamiestä, joka on aina keltainenliivi päällä ja kieltää menemästä siiman taakse.

                                                  Comment


                                                  • Pari edellistä postausta heijastaa, jotta ihmisillä on jostain syystä pinna turhan tiukalla, kun ei anneta edes toisten hoitaa hommiaan.

                                                    No sattuusitä meikällekin, ihan nauratti tänään, kun vein eräälle asikkaalle (yrityksensä toimipisteeseen) painatuskuvia.

                                                    Yrityksen edessä oli tyhjiä parkkiruutuja ja hurautin volkkarin siihen, niin eikö siinä vieressä pösöään puhdistamassa ollut ikäiseni, mutta näköjään hieman äreämpi mies tullut karjumaan, jotta se on varattu paikka.

                                                    Selitin kohteliaasti asiani ja sanoin viipyväni n.30 sekuntia.
                                                    Äijä alkoi huutamaan ja sanoi, että otetaan sitten valokuva autosta ja perästä kuuluu, nämä ovat kuulemma heille maksullisia paikkoja.

                                                    Siirsin sitten miehen mielenrauhanvuoksi autoni ns. pelastustielle 5m. päähän ja kävin toimittamassa asiani.

                                                    Tämä kyseinen herrasmies oli vielä patonkiaan puhdistamassa ja en voinut poislähtiessä moikata ja sanoa, että taitaa hieman pipo kiristää ja tottakai hymyilin.
                                                    Että tämmöstä;).

                                                    Comment


                                                      No pari kertaa olen kerännyt työkalut autoon ja sanonut asukkaalle joka huutaa huoltoautosta että jatketaan joskin kun saan autoni johonkin. Yleensä ovat tyytyväisiä kunnes mainitsen auton ikkunasta esim. Voi sitten tulla paskaa pitkin rappuja tai voi olla huono asustaa ilman vettä/lämpöä.

                                                      100 % varmuudella olen saanut jatkaa töitä mutta voi olla työaika piteni.

                                                      No nyt matkalla keikalta kotio meni työssä minuutti mutta saa vain 6 tunnin palkan.
                                                      Viimeksi muokannut Nuijari; 12.2.2013, 17:15. Perustelu: Lisäys

                                                      Comment


                                                      • Audissa TAAS vikaa! Wuhuu pääsee taas korjaan tota laitosta!

                                                        Comment


                                                        • Pudotuksessaki vaa pitäis olla marakatit vielä alhaallakin valvomassa ja piiskaamassa ihmisiä.

                                                          Comment


                                                            Avant tuli kuntoon, mutta mies meni rikki. Tammikuussa vaivannut henkitorven tulehdus teki comebackin. Scheisse!

                                                            Comment


                                                              Rakkaasta HTC Desire Z:sta laukesi power-nappi. Pitää kiikuttaa huoltoon huomenna, mutta aadi on vaimolla ja Polosta laukesi tietenkin laatikko joten silläkään ei pääse. Julkisilla sitten. En tiedä mikä näistä ottaa eniten päähän.

                                                              Tuo Z pitää laittaa hintaan melkein millä hyvänsä kuntoon. Toivottavasti siihen saa vielä osia.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X