Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Alkuperäinen kirjoittaja Mehtala Näytä viesti
    Lähivakuutus, ja erityisesti niiden laskutustapa.
    Ne ei osanneet sitä selkeää laskutusta sitten ollenkaan. Itse olen jo ihan hukassa, että mitä on maksettu ja mitä ei, vaikka kaikki laskut olen maksanut jotka on tullut. Välillä tuntuu että eivät itsekkään tiedä missä mennään, sillä viimeksi perjantaina tuli muistutus, että on lasku maksamatta väliltä x-y autostasi A. Tarkistin verkkopankista, ja totesin että olen maksanut oikealle tilille, oikean summan ja vieläpä reilusti ennen eräpäivää. Nyt tahtovat sitten minulta 5€ (summa ei iso, mutta pistää vituttamaan huolella tälläinen pelleily) laskutuslisää siitä, että ilmoittivat minulle ystävällisesti paperilla, että autostasi A on 0€ vakuutusmaksuja maksamatta.

    Miksi kaikkea ei voi laittaa ns. yhteen laskuun? Nyt siis maksan pakolliset vakuutusmaksut helsingin pääkonttorille, ja ns. vapaaehtoiset, eli kaskon tuolle paikalliselle konttorille. Ei hyvää päivää taas mitä toimintaa... Jos olisin tiennyt tämän, en olisi tuonne ikinä laittanut vakuutuksiani.
    Kirjallista reklamaatiota vaan perään, vaikka sähköpostilla. Firmojen laskutus on usein täysin automatisoitua eikä niitä laskuja yhdetkään ihmissilmät etukäteen tarkista. Joku käsittelijä kumoaa tuon laskun heti kun näkee mistä on kyse.

    Comment


      Toista päivää Vaasassa keikkahommissa, kahden päivän aikana päässyt tekemään hommia jopa n. 4h verran...
      Urakoitsijalla kestää, milloin ei toimi lämmitysmatot kaivu paikoilla ja mitä milloinkin...

      Ärsyttää istua autossa ja odottaa et pääsis tekee joskus jotakin. Viivästysten takia joutuu olemaan joulun välipäivätkin töissä, vaikka ne piti olla vapaana. Hyvää joulua...

      Comment


        Ääh, koitin päästä SCF-huollon nettisivuille, kirjoitin osoiteriville scf ja painoin enteriä. Selain meni johonkin *hyi* Seat Club Finlandin sivuille...

        Comment


          Pitikin mennä kattomaan S4 b5 videoita youtubesta, nyt iski sitten sellaisen kuume, eikä olisi kyllä varaa sellaiseen... Pitää koittaa pitää järki päässä ja ostaa vaan tuo A4 b5 1.8tq.

          Comment


            Aina voi ostaa S2:n :)

            Comment


              Sen verran hyvin on tottunu tuohon ilmastointiin, että se pitää löytyä tulevasta autosta. Tämän takia nettiautossa ei ainakaan ole kuin 1 sopiva S2:nen jolla onkin sitten hintaa enemmän kuin S4:lla. Enkä muutenkaan tiedä kuinka luotettavia pelejä ovat? Pitäisi saada nyt joku auto jota ei tarvitsisi ihan koko aikaa ropata, kun tuon golfin kanssa on joutunut aina jotain korjaamaan :).

              Comment


              • Alkuperäinen kirjoittaja 54mmy Näytä viesti
                Pitikin mennä kattomaan S4 b5 videoita youtubesta, nyt iski sitten sellaisen kuume, eikä olisi kyllä varaa sellaiseen... Pitää koittaa pitää järki päässä ja ostaa vaan tuo A4 b5 1.8tq.
                Osta osta. Nää on hienoja vehkeitä kun pistävät kampoihin vielä nykyajan tehoautoillekin. Tietysti joudut vaan pistää Yariksen verran rahaa kiinni upgrade-juttuihin mutta eipähän tarvii ostaa sitten sitä yarista erikseen kun nekin rahat on työnnetty ässän perseeseen :-)

                Comment


                  Tuolla takaraivossa vaan kummittelee aina S:n kohdalla ne suuret huoltokulut. 1.8t koneen olen todennut kestäväksi (ainakin paljon kestävämmäksi kun nykyinen veera...), mutta tuosta 2.7bit:stä en kyllä tiedä melkein mitään :).

                  Comment


                    Elä välitä. En tienny minäkää mitää enkä kyllä oikeastaan vieläkään mutta päivääkää en ole katunut ostosta =) Nyt ku pelimerkit antas periksi nii pääsis upgreidaa tota.
                    Viimeksi muokannut okkim; 18.12.2012, 18:21. Perustelu: Poistettu tarpeeton lainaus

                    Comment


                      Se vaan tosiaan, kun rahaa ei enää auton oston jälkeen ole paljoa, niin jos S:ään tuleekin jotain ni sitten ollaankin ihmeissään, kun taas 1.8t:ssä todennäköisesti päästään halvemmalla (vai olenko ihan hakoteillä?). Tuon veeran kanssa tosiaan ollu erittäin huonot kokemukset (koko aika saanu korjata ja rahaa palanu n.5000e vaikka suurimman osan tehnyt itse), niin nyt haluaisi mahdollisimman huoltovapaan auton. Siitä et sitten tiedä kumpi on huoltovapaampi 1.8t vs 2.7bit?

                      Comment


                        1.6 vapari.

                        Comment


                        • Mikon kommentille tykkäys.

                          Comment


                            Jätetään ne starttimoottorit kuitenkin sinne kauppoihin ;)

                            Comment


                            • Kyllä se 1.8t teoriassa on huoltovapaampi, kun ei o ku se yks vappupilli, mutta käytäntö taasen eroaa yksilöittäin ^^

                              Comment


                              • Palaa hermot ton audin kanssa. Ei meinaan liiku enää metriäkään mun parkkiruudusta, ellei joku osta sitä pois. Tai sit lähtee paaliin. 9km matkalla sammu 3 kertaa, ja sit piti säätää joka kerta about 20min et sai taas lähteen käyntiin. Pakko joku vähän luotettavampi menopeli hankkia ennen kun toi esikoinen syntyy.

                                Comment


                                  Mitä tuohon sanois. Autot on kaikki yksilöitä ja sulle on varmaankin sattunut kohdalle melko huono sellainen. Itsellä oli pari vuotta sitten ns. pommin varmalla 2.3 10vent koneella oleva lötkö ja se oli kyllä ainoastaan varma pommi. Siltikään en usko että kaikki ne olis yhtä paskoja. Tällä hetkellä tuo nykyisen auton AAH-moottori tuntuu melko lujalta koneelta mutta parin kuukauden päästä saattaa olla toinen ääni kellossa.

                                  Tojotat on melko perusvarmoja kikottimia jos tarkoituksena on päästä paikasta A paikkaan B. Tosin niiden kanssa saattaa joutua opettelee hitsaamisen jalon taidon. Mikään ihmisen tekemä kun ei kestä ikuisuutta huoltamatta.

                                  Jos konsernissa tahtoo pysyä ja luotettavaa autoa etsii niin kannattaa katsoa vapari koneella oleva moottori jossa olisi vikadiaknostiikkaa sen verran että osaisi hieman kertoa mikä vika voisi olla. Sähköleluja mahdollisimman vähän.

                                  Comment


                                  • Ton auton kanssa on kyllä käyny paska tuuri. Ja sanotaan et 90% hajoomisista on tapahtunu heti sen jälkeen ku anoppi on istunu takapenkille. Mitä tästä voidaan päätellä? Audi vaan ei tykkää anopista :)

                                    Comment


                                      No ei se sitten autoa vaihtamalla parane.

                                      Comment


                                      • Nyt se on kyllä ruvennu tekeen tota ilman anoppiakin.. :( Kai se sit johtuu siitä kun muutettiin liian lähelle sitä.. :D

                                        Comment


                                        • Mun exä kesti ~40tkm ongelmitta, ja sen jälkeen ei muuta löytynytkään kuin ongelmia - tosin pommina sen ostinkin, ja reippaasti yli arvion (10tkm) kesti ;) Notta yksilöllisyydelle pisteet tästäkin kulmasta :>

                                          Comment


                                          • Mä ajoin tolla viikon ja sit alko ongelmat :)

                                            Comment


                                            • No sauma se on paskakin :D

                                              Comment


                                              • Jep :D

                                                Comment


                                                  Postinkantaja vois vähän skarpata. Nyt on vasta tiistai ja tällä viikolla tullut meidän laatikkoon jo kolme jollekin muulle kuuluvaa kirjettä/korttia. Eihän se iso vaiva ole viedä niitä väärin jaettuja postiin mutta mistä sen tietää paljonko meidän posteja menee yhtälailla vääriin paikkoihin ja heittääkö joku vaan roskiin.

                                                  Comment


                                                  • Jouluruuhkan johdosta todennäköisesti, mutta ei sekään hyväksyttävä selitys ole. Kannattanee avautua siitä Itellan aspaan vaikka nettisivujen kautta. Muutamaan kertaan jouduin laittamaan palautetta kevään ja kesän aikana, mutta syksyllä on homma toiminut jo paremmin. Enää ei tule kuin edellisen asukkaan postia, kun ei ole joka paikkaan tehnyt osoitemuutosta. Ei se haittaisi jos lehdet tulisivat, mutta kun vain lehtilasku tulee.

                                                    Sehän tuossa eniten mietityttääkin, että moniko kirje itsellä on mennyt väärään paikkaan, kun kerran omaankin laatikkoon tulee väärää postia.

                                                    Comment


                                                    • Käytin tänään bussia kahteen kertaan. Ekalla kerralla se oli 25min myöhässä. Tokalla kerralla kyllästyin odottamaan 20min kohdalla ja kävelin 25min kotiin. Sinä aikana ei mennyt ko. bussi ohitseni.
                                                      Käyttäkää bussia, ne sanoi.
                                                      Helsingin joukkoliikenne on toimiva, ne sanoi.

                                                      Comment


                                                        Jättäkää oma auto kotiin ja menkää julkisilla. Niinhän ne neuvoi juu.

                                                        Comment


                                                          Samoja kokemuksia kun oma q oli pajalla. Nyttemmin olen ymmärtänyt nuo ohjeet niin että kun neuvotaan jättämään auto kotiin tarkoittaa se meille päinvastaista, tänään pitää ehdottomasti varata aikaa työmatkalle :)

                                                          Comment


                                                            Alkuperäinen kirjoittaja niksu
                                                            Kaadoin lasillisen colaa läppärin päälle ja nyt se ei enää käynnisty.
                                                            BTDT. Meillä taisi olla portviiniä. Työkaluja käteen, kone auki ja ne näppiksen alla olevat kalvot sun muut puhdistaen, niin toimii ihan hyvin. Ja itse näppäimet voi irrotettuna vaikka vedessä huuhdella kunhan kuivattaa kunnolla.

                                                            Comment


                                                            • Wanha, mutta vieläkin niin osuva..


                                                              "En käytä julkisia liikennevälineitä


                                                              . Ai miksi en käytä julkisia liikennevälineitä vaan ajan mieluummin omalla
                                                              autolla? No tässäpä vastaus!
                                                              Auto kotiin ja bussilla töihin. Tänä aamuna minulle selvisi, että se olisi
                                                              helpommin sanottu kuin tehty. Bussin pysäyttäminen on oma taiteenlajinsa.
                                                              Näytänkö pysähtymismerkin liian aikaisin, vai liian myöhään. Miten
                                                              pysäytän juuri oikean bussin, kun ne ajavat yhtenä pitkänä letkana.
                                                              Pahimmassa tapauksessa oma bussi ryhmittyy vasemmalle kaistalle
                                                              muiden taakse, jolloin pitäisi ampua hätäraketteja saadakseen katsekontakti
                                                              kuskiin. Jos muita busseja ei ole häiritsemässä, niin kuskit katselevat
                                                              järjestäen vasemmalle ja saat seistä lapio suorana lippua heilutellen,
                                                              kunnes kuski viimetingassa väläyttää vilkkua ja koukkaa pysäkille.
                                                              Ovi ei koskaan osu kohdalle. Jos seisot paikallasi, kuski tulkitsee ettet ole
                                                              tulossa kyytiin, ja heittää kurat kengillesi. Jos liikut oikealle, niin kuski
                                                              painaa kovemmin jarrua, ja jos liikut vasemmalle, niin hän höllää sitä.
                                                              Tarkoitus lienee saada ovi vähintään kymmenen metrin päähän paikasta
                                                              jossa seisot.
                                                              Millaisen lipun pyydän kuskilta. Jos sanoo keskustaan, niin koko bussi
                                                              nauraa takapenkkiä myöden. Jos sanon kertamaksu, niin kuski vittuilee:
                                                              "lasten vai aikuisten", ja tietysti maksajan iästä riippumatta. Sitten on vielä
                                                              seutulippuja ja muita hässäköitä,mutta kuskilta ei apua heru, hän on
                                                              kiinnostuneempi vasemmasta sivupeilistä kuin sinusta. Maksu pitäisi
                                                              suorittaa tasarahalla.Kokeile maksaa satasen setelillä kertamaksu ja kuski
                                                              kaivaa sinulle ämpärillisen vaihtorahaa takaisin. Laitanko rahat tiskille, vai
                                                              lyönkö ne kuskille kouraan. Teit niin tai näin, kuski murahtaa ja vittuilee
                                                              minkä kerkiää. Kun laitoin kahdenkympin setelin tiskille, kuski kehtasi
                                                              murahtaa: Suorista se! Missä vitussa lukee, että rahat viikattuna kiitos,
                                                              "anteeksi herra kuljettaja, mutta nyt ei tullut mankelia mukaan". Ei ihme,
                                                              että joku leimaa lippunsa sijasta kuskia nyrkkiraudalla turpaan.
                                                              Pidä kiinni. Kuskeilla on kiihdytysajajan refleksit ja keilaajan pelisilmä.
                                                              Pitää saada monta näyttävää kaatoa. Bussin nytkähtäessä liikkeelle, alkaa
                                                              ihmisflipperi. Yrität epätoivoisesti poukkoilla kohti takaosaa, huomataksesi,
                                                              että vain käytävänpuoleisilla penkeillä istutaan, tai niillä matkustaa jonkun
                                                              ostoskassi. Kun ystävällisesti pyydät saada istahtaa "vapaalle" paikalle, niin
                                                              matkustaja nousee hitaasti kuin lehmä suosta, mittaillen sinua katseellaan,
                                                              ikään kuin arvioiden sinun hygieniatasosi luokitusta. Jos bussi on tyhjä, niin
                                                              sinusta tulee automaattisesti spurgumagneetti. Bussikuskeilla on pirullinen
                                                              tapa haalia kyytiin kaikki haisevimmat spurgut, mitä maa päällään kantaa,
                                                              ja he kaikki haluavat tulla laulamaan juuri sinulle. Ei auta mikään, spurgun
                                                              on pakko liimautua kainaloosi kuin kuumemittari. Jos olet hiljaa, olet paska
                                                              jätkä, jos avaat suusi hän oksentaa siihen. Pahimmassa tapauksessa kuski
                                                              heittää sinut ulos.
                                                              Linja-autossa on tunnelmaa, ja sen voi aistia esim. nenällään. Krimi-
                                                              turkkeihin puetut muumiot miehittävät bussin etuosan, ja he yrittävät
                                                              peitellä vuotavista kroonikkovaipoista leviävää eteeristä tuoksuaan,
                                                              kaatamalla pullollisen myskiä päällensä. Takapenkillä matkustavalle
                                                              astmaatikolle tämä on kuin sinappikaasua, ja hän joutuukin pumppaamaan
                                                              inhalaattoriaan kuin olisi täyttämässä jalkapalloa. Tunnelmaa ei paranna
                                                              sekään, että aamukahvin ärsyttämä suolisto saa matkustajat moukaroimaan
                                                              karmeita lettupieruja. Miksei sitä voinut paukutella bussia odotellessa, pitikö
                                                              ne parhaat pommit säästellä bussiin.
                                                              Älä koskaan istu takaovien läheisyydessä. Kun ovet aukeavat, joudut
                                                              auttamaan äitiä jonka rattaissa istuu 13-vuotias poika. Kiitoksen sanaa ei
                                                              heru, ja kun yrität takaisin paikallesi, niin hehkeä kassi- alma on taikonut
                                                              juustosämpyläsi sillivoileiväksi, istumalla hajareisin eväskassisi päälle. Jos
                                                              yrität lukea lehteä bussissa, niin hartioillesi kasvaa äkkiä kaksi päätä lisää.
                                                              Bussista poistuminen on sekin suuri seikkailu. Bussissa ei ole tapana paljoa
                                                              puhua, ja katsekontaktia tulee vältellä.
                                                              Kun joku ikkunapaikkalainen haluaa jäädä pois, hän pomppaa pystyyn kuin
                                                              jousi ja mitään sanomatta pyyhkii suupielesi takamuksellaan, ähkiessään
                                                              ylitsesi käytävälle. Toinen ihmistyyppi samassa tilanteessa, tyytyy vain
                                                              kyyhöttämään sikiöasennossa ja aina pysäkin kohdalla kuuluu syvä
                                                              huokaus. Kun sitten tilanne tulee omalle kohdallesi, niin painonappia ei näy
                                                              missään. Vieressäsi istuva norsu on nukahtanut fiikus sylissään ja ei tee
                                                              elettäkään siirtyäkseen. Pysäkki häämöttää jo edessä ja et ole päässyt edes
                                                              käytävälle. Dyykkaat läpi fiikuksen käytävälle huomataksesi, ettei se vitun
                                                              painonappi edes toimi. Sanot kuskille, että haluat seuraavalla pois, ja kuski
                                                              jarruttaa niin, että etupenkin vanhuksen lasisilmät poksahtavat lentoon kuin
                                                              samppanjapullon korkit. Bussi pysähtyy, mutta ovet eivät aukea. Kuskin
                                                              viimeiset saumat vittuilla: "Poistutaan takaovista". Tällä kertaa bussi
                                                              sentään pysähtyi. Yleensä se vain hiljentää ja olettaa mummeleiden
                                                              loikkivan ulos kahdenkympin vauhdissa. Ovathan ne voltteja heittelevät
                                                              eläkeläiset hilpeän näköisiä, mutta puuhun osuessaan ne voivat haitata
                                                              kuukkeleiden pesintää.
                                                              nim. "Julkisen liikenteen "ystävä..."

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X