Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Älä hirveesti raaputtele... muista että lämmittämällä se lähtee huomattavasti helpommin.

    Comment


    • Vai että tämmöstä meillä varkaudessa. Kyllähän nuo aika talipäitä tuntuu nuo penskat olevan mitä nyt katsoo tuota meininkiä aina,mutta siis ihan tommosta kynttilänheittelyä jne jne...

      Vastataan nyt ihan aiheeseenkin, eli kyllä ottaa päähän kun audi seisoo taas vaihteeks tallilla ajokunnottomana ja pitää laina autolla huristella (vaikka no tietysti ihan mukava tuo Volvo S60 ajella kun vielä tomaatti).

      Comment


      • Tuon viallisen komponentin löytäminen oli todella helppoa sen jälkeen kun sai ensin selville että vika löytyy ECUn sisältä. kuten ensimmäisessä kuvassa jonta tänne laitoin näkyy, oli tuo kyseisen komponentin kuoret menny halki, ja muutenkin ECUn boxia avattaessa huomasin kun tuo puuttuva puoliska tipahti sieltä sisältä käteen. Kytkentäkaavion mukaan p-a pumpun releeltä käämin toinen napa tulee ECUn pinniin nro10, pinni nro10 ja yksi tuon rikkinäisen komponentin jaloista oli yhteydessä toisiinsa kun yleismittarilla koitin. Tuossa hieman selitystä.

        Ja sitten aiheeseen. ON SUNNUNTAI! Paikallinen elektroniikkakorjaamo on kiinni. Huomenna pitäis töihin, eikä oo autoa. vtu...
        Viimeksi muokannut Mehtala; 15.11.2009, 22:24. Perustelu: Olen näköjään puhunut kaikenaikaa ECUsta kun olisi pitänyt puhua tuosta nakutustunnistimen ohjainlaitteesta....

        Comment


          Hatuttaa aika suunnattomasti se, että joutuu tupakansavun hajua sietämään omassa asunnossaan siksi, että joku ääliö polttaa sisällä kämpässään. Isännöitsijälle annettava palautetta asiasta.

          Comment


          • Ei ota päähän vaan ihmetyttää miten joku voi olla niin hölmö liikenteessä että ajaa itsepäisesti iha perseessä kiinni vaikka saa koko ajan päälleen sellaista suolapaskasuihkua että joutuu pyyhkiöitä pitämään täysillä.

            Comment


              Tuli taas todistettua, että auton kanssa ropatessa loppuvat joko työkalut tai tarvikkeet. Ei sitten löytynyt kätköistä rengasliittimiä, että olisi saanut virtaa ja maata mustalle purkille.

              Comment


                Jeps, vähän lämpöö ja hankausta ja aineta niin kyllä ne siitä lähti, mutta töitä teetti. Loppu silaus sitten kliinerillä ja vahaa kontin päälle. Takalasiin jäi vielä kalvo, mutta sekin kyllä lähtee kunhan pesee riittävän monta kertaa...
                Joo en tiiä onko muualla tämmöstä mutta ainakin Varkaudessa kaikki on mahdollista. Pitänee suunnitella tulevaisuuden varalla jokin källi noille penskoille tai laittaa riistakamera talon nurkalle.. =)

                http://kuvablogi.com/nayta/2355610/
                Viimeksi muokannut Nikke_; 15.11.2009, 20:44.

                Comment


                  Mielenkiintoista kaupantekoa... Laitoin tänne ja toiselle autofoorumille ostoilmoituksen kun luulin tuon Eberin vesipumpun olevan särki. Ei mennyt kauaakaan, kun jo tuli tekstiviesti että pumppu olisi ylimääräisenä ja hintaa saisi tarjota (mikä minua v*tuttaa melko suuresti, oikea myyjä tietää tuotteensa hinnan).

                  Yritin soittaa heti perään. Ei vastannut.

                  Lähetin tekstiviestin ja tarjosin jotain. Tuli vain viesti että hinta on ok. Kysyin missä pumppu on. Kuulemma Turussa. En vastannut mitään, mutta yritin hakea numerolle nimeä. Prepaid tai salainen numero. Pian tuli viesti että tehdäänkö kaupat.

                  Yritin soittaa. Ei vastannut.

                  Lähetin viestin että minulla on kaksi tapaa tehdä kaupat: kasvotusten tai puhelimessa, ei koskaan tekstiviestillä tai sähköpostilla henkilön kanssa ketä en tunne. Saa soittaa kun haluaa myydä pumppunsa.

                  Ei ole kuulunut mitään...

                  Comment


                    Tämä nyt vielä puuttui flunssan ja unettomuuden lisäksi. :S

                    Windowsin päivitysten mukana tuli sitten joku Windows Defender tms ohjelma, nimestään poiketen aivan jonkun muun puljun teleke. Ohjelman nimellä haettuna löyty, että tapaus on joku "rogue antispyware" virus joka näyttäytyy siis aivan antispyware tyylisenä ohjelmana.

                    Noh, nyt on kone kovin tukossa ja koko ajan ohjelma aukoo selainta ladatakseen sieltä jotain (firefoxissa vilkkuu "lataukset valmiina" kyltti vähän väliä). Ja tietenkin estänyt f-securen päivitykset ja toiminnankin osittain. Konetta yritin käynnistää uudelleen mutta se ei kovin hyvin tuntunu käyntiin lähtevän joten antaa paskan "jäähtyä".

                    Format C: alkais kuulostaa kivalta ajatukselta :S

                    Comment


                      Lisää aiheeseen liittyvää...

                      XP:n järjestelmälogiin ilmestyy säännöllisesti vähintään joka käynnistyksen jälkeen seuraava errori: "Virheellinen lohko laitteessa \Device\Harddisk1\D"

                      Ja kovo on vasta pakasta vedetty, kun vanha antautui. Eikä ole enää edes Seagate...

                      Perkele jos tämäkin leviää. CHDSK:n ajoin kaikilla parametreilla, mutta ei se mitään kait löytänyt. Tai tiedä sitten, kun sen voi ajaa vain käynnistyksen yhteydessä ja skannaustulokset vilahtivat ruudussa plub, ja XP taas käynnistyi.

                      Comment


                        Tarkistaako chkdsk oikeasti levyn fyysisiä ominaisuuksia vai pelkästään tiedostojärjestelmän eheyttä? Noilla kiintolevyvalmistajilla on perinteisesti ollu aika hyviä työkaluja levyn kunnon tarkistamiseen.

                        Comment


                          /r pitäisi "paikata vahingoittuneet sektorit ja palauttaa luettavat tiedot". Scandiskillähän ennen pyöriteltiin, mutta ei moista XP:ssä enää ole.

                          Täytyy tosiaan pyöräyttää valmistajan omalla toolilla läpi.

                          Comment


                            Noi voi ###tu! Se, jolla oli lauantaiyöllä paha mieli, oli ilmeisesti vielä enemmän pahoillaan viime yönä! Taas toimiston lattia helmeilee lasinsiruista. Viety näyttö pöydältä ja digikamera. Niin ja kaikki kahvipaketit ja kaurakeksit! Toivottavasti menee keksinmurut väärään kurkkuun!!!

                            Löynyt mulkku vielä kopiokoneen kosketusnäytön mennessään paskaksi.
                            Tuon tavaran viemisen vielä jotenkin tajuaa, jos menee tarpeeseen, mutta mitä kiksejä tuommoisen vanhan kopiokoneen murjomisesta saa?

                            Comment


                            • Tuon tavaran viemisen vielä jotenkin tajuaa, jos menee tarpeeseen, mutta mitä kiksejä tuommoisen vanhan kopiokoneen murjomisesta saa?
                              Varmaan ajatellu, että kiusa se on pienikin kiusa ja valitettavan usein ne vielä onnistuu siinä :(

                              Comment


                                Saatpahan vakuutuksesta tuoreemman, vaikka vähän se taitaa maksattaa sinullakin.

                                Comment


                                • Minua tässä ihmetyttää nyt se, että osasit paikantaa ECU:n sisältä tuon viallisen komponentin, muttet tiennyt että moisia on elektroniikkaputkat pullollaan :)
                                  Jos ei ole tulenpalava kiire, ebay.com:ista olen tilaillut harvinaisempiakin komponentteja. Toimitus on monesti "free shipping" ja kirje kulkee monesti samaa vauhtia toiselta puolen maapalloa kuin Suomen vastakkaiselta nurkalta. Alkaa olla Joensuun kokoisessakin kaupungissa tuo paikallinen komponenttitarjonta kohtalaisen niukkaa.

                                  Comment


                                    Mielenkiintoista kaupantekoa... Laitoin tänne ja toiselle autofoorumille ostoilmoituksen kun luulin tuon Eberin vesipumpun olevan särki.
                                    Täsmääkö nimi ton huijari liikkeellä thredin vikan jutun kanssa?

                                    Comment


                                    • Kartingtreeneissä kaverin kanssa tapahtunut kova kädenvääntö päättyi siihen että tämä niittasi minua neulansilmämutkassa täysvauhdista kylkeen liian yrittämisen takia. Nyt on vasen jalka vähän soirona.

                                      No, rapatessa roiskuu, onneksi ei käynyt pahemmin.

                                      Comment


                                        Täsmääkö nimi ton huijari liikkeellä thredin vikan jutun kanssa?
                                        Numero ainakin täsmää samaan mieheen (ffp:n forumilla ainakin oli numero esillä). Nimeä en mieheltä saanut tietää kun viesteissä sitä ei ollut ja puhelimella en kiinni saanut. Numeroakaan ei numerotiedustelusta tekstiviestillä löytänyt, salainen tai prepaid.

                                        Comment


                                          Dodih, nyt on sitten bootti tiedot menny koneesta kun ei enää edes vikasietotilassa saa päälle :S

                                          Knobbix lataukseen ja pelastaa C-asemalta kaikki tarpeellinen(kirjanmerkit yms.) ja sit sileäksi koko asema. Ja formatoinnin jälkeen saa tulla windows 7 koneeseen :)

                                          Comment


                                            MR: samalla tavalla se mullekin yritti kaupata olemattomia jarrusatuloita. Huijausyritys siis.

                                            Comment


                                            • ffp:llä tuo kyseinen huijari jopa uskalsi puhua. kertoi tulostaneensa kaikki keskustelut ja uhkailut hänestä ja on menossa poliisin puheille;)

                                              Comment


                                                Ha. Uusi T.... A...!

                                                Comment


                                                  Lukkoseppä tarjosi uuden lukon hintaan 250€ asennettuna. Eilen tuli lasku 449€ ja maksuaikaa peräti huomiseen asti. Viivästyskorko 13%.

                                                  edit: soittivat ja sanoivat että puhelimessa annettu tarjous ei ollut laskutuksen tiedossa ja lähettävät uuden laskun. Helpottaa!
                                                  Viimeksi muokannut haraldh; 19.11.2009, 13:10.

                                                  Comment


                                                    XP:n järjestelmälogiin ilmestyy säännöllisesti vähintään joka käynnistyksen jälkeen seuraava errori: "Virheellinen lohko laitteessa \Device\Harddisk1\D"
                                                    Ajoin valmistajan testausohjelman läpi eikä löytänyt mitään vikaa levyn pinnasta tai mistään muustakaan. XP ei vain osaa.

                                                    Comment


                                                      Nyt ketuttaa ihan kympillä lisää!
                                                      Velipojan luokse tulin hyvinkäälle ja kävin tankilla teboilin kylmäasemalla (vanha Jet). Kattelin siinä tankatessa et miks takarengas savuaa? No sehän oli aivan tyhjä, mitään tietoa ei ole et kaun kun en ajaessa huomannu yhtään mitään! Rengas entinen, kyljet menny ja nastat hävinny.

                                                      Täydellinen viikko! kotona porukoilla hirveä taistelu viikonloppuna, tietokone levis, flunssa ja nyt vielä tämä. Ihanaa!

                                                      Comment


                                                      • Förfuksake! Bändireeneihin mennessä päätti putki Marshall pyörähtää farkun kontissa niin, että pukkasi takalasin pihalle. Vahvari sentään säily ehjänä ja maidenin riffit taipu sitäkin suuremmalla agressiolla sessioissa.

                                                        Comment


                                                          !#&%/&&/#¤&%¤%&¤%" piste!

                                                          Comment


                                                          • Tietokone ropleemiin sen verran että kaikki F-securen käyttäjät saa syyttää koneensa hitautta ihan siitä F-securesta. Vaihtakaa virusturva nortoniin tai johonkin ilmais ohjelmaan kuten avira antivir:iin. Itsellä ollut avira 4 vuotta eikä ole ongelmia ilmentynyt.

                                                            Comment


                                                              Alkuperäinen kirjoittaja mikavirta Näytä viesti
                                                              Tietokone ropleemiin sen verran että kaikki F-securen käyttäjät saa syyttää koneensa hitautta ihan siitä F-securesta. Vaihtakaa virusturva nortoniin tai johonkin ilmais ohjelmaan kuten avira antivir:iin. Itsellä ollut avira 4 vuotta eikä ole ongelmia ilmentynyt.
                                                              (OT)F-secure ollut viimeiset 4 vuotta ilman mitään tartuntoja, untill now.(/OT)

                                                              Ei saanukkaan uusia renkaita tänään vaikka piti, nyt sitten auto seisoo koko viikonlopun. Ei tohdi paljon ajella kun on vararengas kokoa 225/50 ja talvikumit 205/55...

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X