Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Talvi ja lumentulo.

    Comment


    • Etupuskuri repsottaa hanttarin puolelta. Parkkipaikan suulla oli vain > 50 sentin lumivalli - ja ilmeisimmin siellä oli jotain niin kovaa seassa, että otti sitten osumaa kunnolla... Tulee kalliiksi tämä talvi prkl, kun ensin helmat ja nyt puskin. Noh tekosyy ostaa korisarja koupeen.

      Comment


      • Se ku joku ulkomaalainen ois ostamas mun autoo. Siltä tuli vastaus mun sähköpostiin englanniksi, google kääntäjäl sain sen suomennettuu mutta ei oikee nappaa korjata noita virheitä tosta :D

        Comment


          Jos se ulkomaalainen ei asu suomessa, niin turha edes kuvitella miksikään muuksi kuin huijaukseksi. Miks joku ostais auton suomesta ulkomaille.

          Comment


          • Sehän kannattee ulkomaalaisten ostaa suomesta autot. Täällähän niiden hinnat on halvimmat :)
            Taitaa olla niitä huijareita.

            Comment


            • Nii kuulotas kyl tosi hölmölle, mut pitää nyt katella kunha yks kaveri suomentaa ton :P

              Comment


                Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                Oliko mahdollisesti siinä koneen takana tulipellin edessä? Minulla vuotaa siitä kohdasta johon paisarilta laskee t-haaraan letku.
                http://db.tt/6nueCVzM

                Onneksi ei hankalammasta paikasta. Nippusiteellä voi korjata kaikenlaista väliaikaisesti :) Pääsee nyt ainakin töihin ja siinä työpaikan naapurissa on kolmekin autokorjaamoa, varmaan jostain löytyy hyllystäkin sopiva palikka tuohon.

                Comment


                • Niinkin arkinen asia kuin anoppi. Pientä kuittailua ja naiseuden ylistystä, sekä ongelmia uskoa puhuttua sanaa. Sais opetella prkl käytöstapoja kun on kylässä, kun kerta onnistuu minultakin heillä ollessaan(mielestäni). Onneks on tommonen 400km hajurako normipäivinä välissä.
                  Hieman helpotti kun suoritti räväkän pihasta lähdön aamulla, saavat lähtiessään edes kauhistella jälkiä :>

                  Comment


                    Loman jälkeinen eka maanantaina. Työmaakin taas kuin pommin jäljiltä, menee eka puolipäivä pelkästään tavaroiden etsimiseen ja keskeneräisten hommien selvittämiseen. Toivottavasti on edes kollegoilla ollut kaupallista tai joku muu pirun hyvä syy miksi mestat on ihan eri kunnossa kuin minun lomalle jäädessä. Särmäsin nimittäin paikat oikein tiptop kuntoon että on mukavampi seuraavan tulla töihin. Taisi olla viimeinen kerta kun viittin.

                    e: Lisää työaiheista avautumista.

                    Meiltä lähtee silloin tällöin vakuutusyhtiön laskuun korjattavia puhelimia huoltoon. Nyttenkin lähetin 8.2. kastellun Nokia X6 puhelimen huoltoon. Eihän ne niitä korjaa vaan lähettävät uuden tilalle. 16.2. olivat huollosta soittaneet asiakkaalle ja kysyneet että mitäs vanhalle puhelimelle tehdään. Asiakas oli pyytänyt lähettämään vanhan puhelimen takaisin. Olivat vissiin "unohtaneet" kertoa että näistä ylimääräisistä lähettelyistä tulee 33€ lasku ja arvatkaapa minne? Tietenkin meille jolla sopimukset huollon kanssa on. Nyt uusi puhelin on asiakkaalla ja minulla on tuo rikkinäinen romu ja 33€ lasku. Ei vaadi kovin suurta päättelykykyä arvata, maksaako asiakas tuosta rikkinäisestä sitä käsittelykulua meille.
                    Viimeksi muokannut hopsis; 20.2.2012, 10:06. Perustelu: lisää purnaamista

                    Comment


                    • Golfin katsastus pomppasi kun en muistanut ottaa alustasarjan TÜV-todistusta mukaan. No, pari kymmentä minuuttia ajelua ja 20EUR myöhemmin oli sekin kunnossa.

                      Comment


                      • Suljetusta takaluukusta sisään pyrkinyt Opel Astra..

                        Comment


                        • Etelän lumettomille teille levitettävä suolapaska.

                          Comment


                            Alkaa ottaa pattiin Helsingissä tapahtuva lumenauraus tai siis sen puute. Työpaikan ympäristössä lumi blokkaa melko tehokkaasti katujen varsilla olevat (ilmaiset)pysäköintipaikat ja sivukaduilla sellaiset spoorit, että pohjamuovit pirstaloituu melko tehokkaasti siellä ajellessa.

                            Pysäköintiongelmasta selviäisi tietysti rahalla, 25€/vrk niin saisi auton lumettomaan parkkitaloon, mutta mutta... melko arvokasta ja tuota ei saa edes verotuksessa vähennettyä. Julkiseen liikenteeseenkö tässä on taas turvauduttava? Onneksi VR-palvelee lähiliikenteessä, kuin junan vessa näillä lumisateilla.

                            Comment


                            • Alkuperäinen kirjoittaja Ilkka L
                              Alkaa ottaa pattiin Helsingissä tapahtuva lumenauraus tai siis sen puute.
                              Turussa samaa. Tämä pätkä Lonttistentietä on aurattu, tätä pätkää ei ole. Onhan siinä Helsinginkatu välissä... Kaupunki hoitaa molempia puolia. Tuossa on kiva ajaa reilut 150 metriä autotalliin kun A4:n pohja ottaa lumeen kiinni. Eikä se edes ole matala. Resiinaraitilla totesin, että quattrollakin voi jäädä kiinni, lähti onneks liikkeelle kun vaihto suuntaa.

                              Comment


                              • Kiitos Itella: Olette hävitteneet useamman helvetin tärkeen laskun tässä useemman kuukauden aikana. Tämän seurauksena meidän kännykät meni viikoksi kiinni ku ei laskua saapunut perille (hävisi matkalla), myös tärkeitä virastopapereita on menny mun äidin osoitteeseen missä en ole asunut sitten vuoden 2007 jälkeen ja nyt tänään sain muistutus kirjeen kotiin jonka mukaan audi on ollu ajokiellossa 16.1.2012 asti maksamattoman veron vuoksi. Tänää sitten maksettu.

                                Useampi reklamaatio on tehty. Hauskinta on että jokaisessa kirjeessä on ollut oikea osoite mutta itella itse kääntänyt niitä mihin sattuu. No nyt kuuluukin kysymys onko tämän vuoden ACF-Jäsenkortit ja mahdolliset tarrat jo lähetetty vai hävinneet postissa? Olen jo asiaa tiedustellut s-postilla mutta siihen kysymyseen ei vastattu. Voin kertoo että v*tuttaa....

                                Comment


                                • Tämän takia kannattaa laittaa autoverot sun muut tärkeät laskut suoraveloitukseen.

                                  Comment


                                  • Tai sitten ottaa käyttöön netposti ja e-lasku.

                                    Comment


                                    • Lentolipun hintoihin tuli yön yli 300e lisää. No osui silti vielä budjettiin, niin piti poistaa silti, vaikka veekäyrää koskettelikin vuorokauslisät x)

                                      Comment


                                        Se on kato se inflaatio joka jyllää :)

                                        Comment


                                          On muuten pieni ansan paikka tossa netpostissa, jos ei ole e-laskulla laittanut etukäteen. Monilla vaihtuu myös email osoite kun muuttaa ja minne menee trafin laskut. Suljettuun email osoitteeseen ja sitten tärähtää se paperi lasku jossa ilmoitetaan samalla auton olevan käyttökiellossa. Mistäkö tiedän? Tuli testattua. :)

                                          Comment


                                          • Mites sähköpostiosoite liittyy muuttamiseen?

                                            Comment


                                              Moni käyttänee kaupungin tarjoamaa tai työpaikan sähköpostia näissä jutuissa ja silloin muutto/työpaikan vaihto voi expiroida osoitteen.

                                              Itse käytän näissä jutuissa jotain web mail -osoitetta joka on ja pysyy (kunnes palveluntarjoaja katoaa kartalta...) samana vaikka asuin/työpaikka vaihtuisi.

                                              Comment


                                                Itsekkin käytin aikoinaan palveluntarjoajan maileja, mutta parin muuton jälkeen totesin, että nyt loppu. Sen jälkeen on ollut webmaili käytössä.

                                                Comment


                                                • Ei kyllä tulis mieleenkään sotkea työ- ja privaattisähköposteja keskenään... Noh, kukin tyylillään.

                                                  Comment


                                                    Sähköposteihin on hyvä ratkaisu: www.iki.fi - ei muutu spostiosoite!

                                                    Comment


                                                      Alkuperäinen kirjoittaja hopsis
                                                      Mitäs tänään. Kadussa reikä josta seurauksena mamman ässästä oikean puolen renkaat ja (mahdollisesti) vanteet paskana. Oikein nice, pari uusia renkaita kiitos.

                                                      Lähti tekniseen lautakuntaan korvaushakemus, kestää taas sata vuotta ennen kuin kukaan vastaa.
                                                      Kävin sitten aamulla ostamassa parin uusia nastarenkaita ja revisioin hiukan vahingonkorvausvaatimusta kaupungin tekniselle lautakunnalle. Eiliseen sähköpostiin ei tullut mitään vastausta joten tämänpäiväiseen laitoin jo lukukuittauksen.

                                                      2 kpl 225/45R17 Bridgestone Noranza yht. 396€ ja nelipyöräsuuntaus 120€. Kuinkahan monta autoa tuohon samaan monttuun on mahtanut ajaa sinä aamuna. Pari minuuttia siinä patsastelin kun otin kuopasta valokuvat ja sinä aikana toistakymmentä autoa jysäytti 40-50km/h vauhdilla samaan reikään. Kai se sitten on halvempaa korvata vanteita ja renkaita kuin huolehtia kadut kuntoon etukäteen.
                                                      Alkuperäinen kirjoittaja hopsis
                                                      Kävin sitten aamulla ostamassa parin uusia nastarenkaita ja revisioin hiukan vahingonkorvausvaatimusta kaupungin tekniselle lautakunnalle. Eiliseen sähköpostiin ei tullut mitään vastausta joten tämänpäiväiseen laitoin jo lukukuittauksen.

                                                      2 kpl 225/45R17 Bridgestone Noranza yht. 396€ ja nelipyöräsuuntaus 120€. Kuinkahan monta autoa tuohon samaan monttuun on mahtanut ajaa sinä aamuna. Pari minuuttia siinä patsastelin kun otin kuopasta valokuvat ja sinä aikana toistakymmentä autoa jysäytti 40-50km/h vauhdilla samaan reikään. Kai se sitten on halvempaa korvata vanteita ja renkaita kuin huolehtia kadut kuntoon etukäteen.
                                                      Tänään tuli korvauspäätös. Renkaista korvataan 325€, 4-pyöräsuuntauksesta otetaan kantaa jos sellaiseen on aihetta. Toisin sanoen, kun vien auton suuntaukseen ja lähetän taas laskun tuonne kahdeksi kuukaudeksi pyöriteltäväksi. Voi perkele mitä puuhaa, kai ton pallottelun ja hitaan byrokratian tarkoitus on masentaa ihmiset etteivät jaksa vaivautua muutaman satasen takia. En yhtään ihmettele jos jotkut vähäosaiset ei jaksa hakea kelasta tai sossusta apua jos tämä prosessi on edes yhtään sinne päin. Tuossahan pitäis nyt lähettää oikaisuvaatimus korvaussummasta ja sitten keväämmällä laittaa taas seuraava korvausvaatimus menemään suuntauksesta. Noh, on minulla aikaa sähköposteja naputtaa. Mitäs suuntaus maksaa? ~100-150€, jos sitäkin lappua taas kolme ihmistä käsittelee 2 kuukautta ja pyörittelee pöydillään (kuten tätä nykyistä) niin onhan se nyt varmuudella tullut maksamaan yhtä paljon jo asian käsittelynä. Minähän heidän palkkansa tietenkin maksan että sinänsä se ja sama jos vaikka välillä hoitavat minunkin asioitani.

                                                      Comment


                                                        On muuten pieni ansan paikka tossa netpostissa, jos ei ole e-laskulla laittanut etukäteen. Monilla vaihtuu myös email osoite kun muuttaa ja minne menee trafin laskut
                                                        Siis miten sähköpostiosoitteen vaihto vaikuttaa Netpostiin? Ehkä sen verran, että ei saa ilmoituksia uusista laskuista, jollei vaihda uutta toimivaa osotetta tietoihinsa.
                                                        Trafi lähettää mulla ainakin laskut suoraan Netpostiin ja se tuskin vaihtaa osoitetta ihan heti.

                                                        Comment


                                                          Kyllä täälläkin on Netpostin osoite pysyny samana, vaikka on jo toinen muutto takana sen jälkeen kun oon netpostin ottanu käyttöön.

                                                          Comment


                                                          • Minullakin on Netpostista saatu netposti.fi -osoite ollut alusta saakka sama. Siitä hyvä palvelu, että voi tarvittaessa kirjautua ihan spostiosoitteella ja salasanalla, ei tarvitse esim. noita rasittavia tupas-tunnuksia.

                                                            Comment


                                                            • äipän luona ovikello lakkas toimimasta hmm.. neljännen kerran jo?-.-
                                                              kestävää laatua ja sillee.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X