Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Minullakin ottaa kirjaimellisesti töissä päähän saakelin paineilma/sähköpuomit. Jonkun mielestä otsankorkeus on ollut hyväntuntuinen asennuskorkeus niille. Ei meinaa mennä päivääkään lyömättä otsaa niihin. Siellä kun autojen välissä roikkuvat, niin ei tarvii kuin kääntyä tai nousta ja poks! Onneksi niistä taitaa kohta päästä eroon.

    Comment


    • Eikait siinä joku oli varastanu minu roikan roikkapaikalta! Soitin taloyhtiölle niin sielä ei tietty mitään asiasta, eikä ne kyllä ollu ikinä kuullutkaan että, olis roikka viety. Roikka oli kaiken lisäksi lukollisessa pöntössä. Joo ja tiiän että siihen ei saa jättää sitä mutta ku oli aamulla lukko umpi jäässä niin en saanu sitä mukaan. Toivottavasti meni hyvään tarpeeseen.

      Comment


      • Alkuperäinen kirjoittaja Nuijari Näytä viesti
        Kirjaimellisesti tällä kertaa. Mökillä menin pöydän alle rassaa aurinkopaneelisysteemejä niin nyt päässä 5cm viilto. Voi kirveellä illalla saunassa
        Niin mitä meinasit sillä kirveellä illalla?

        Comment


        • Alkuperäinen kirjoittaja Pertti K Näytä viesti
          Niin mitä meinasit sillä kirveellä illalla?
          Ihan samaa mietin! :D

          Comment


          • Voi kirveellä saunassa voi kirvellä, normaalisti olut ja vihta

            Comment


              I-pad iski jälleen. Prkl:n automaattinen korjaus.

              No just käväisin saunassa ei pahemmin kirvellyt.

              Comment


                Jos huoltoyhtiö taloyhtiössä niin siellä se sinun piuhasi on. Kannattaa soitella sinne niin saa edes vähän halvemmalla takaisin kuin uuden... Tämä siis tieroksen viestiin.

                Comment


                • Enpä kyllä maksaisi huoltoyhtiölle penniäkään oman johtoni takaisin saamisesta, varsinkin jos kyse on em. Lukon jäätymisestä. Ennemmin saisivat ilmaiseksi tuoda sen takaisin, ja rivakasti. En kylläkään pidä johtoa tolpassa kiinni, jos sen toisessa päässä ei ole autoa.

                  Comment


                  • Tolpassa roikkuva johto voi pudota maahan ja esim. sulamisvesien kanssa aiheuttaa sähköiskun vaaran. Olen itsekin asunut reilu kymmenen vuotta sitten taloyhtiössä, jossa huoltomiehet kävivät keräämässä kaikki irtojohdot pois.

                    Comment


                      Tai naapurin lapsi käy grillaamassa itsensä jännitteisellä piuhalla.

                      Comment


                      • Tottakai. Ei siinä mitään, en itsekkään hirveämmin arvostaisi, jos naapurin jättämän johdon pää löytyy omien tai pihan muksujen suusta. Ei vaan huoltoreima sen kummemmin toisen omaisuuteen kajoa kun muutkaan tavalliset duunarit, mukaanlukien itseni.
                        Vielä kun johto viedään ilman minkäänlaisen ilmoituksen jättämistä, kyllä se vähän varkaudelta haiskahtaa. Ajanpuutehan siinä varmaan selityksenä sitten käy kun lappua ei jätetty, kauankohan huoltomiehellä on mennyt aikaa traktorista könyttyään ja tuon lukon sulatettuaan. Olisi sen lapun varmaan siinä ajassa kirjoittanut.

                        Ystävällinen huomautus ensin toimisi useimpiin kansalaisiin varmasti vähän paremmin. Jos tollo ei usko, niin sitten vie piuhan ja jättää asiasta ilmoituksen postilaatikkoon.
                        Viimeksi muokannut wilbert; 7.2.2012, 21:38.

                        Comment


                          Jos viittii koneesta nousta pihalle, avata tolpan lukon ja pölliä johdon niin eiköhän se olisi sama jos vaan naksauttaisi tolpasta sulakkeen auki ja laittais kannen taas kiinni. Ei saisi taaperot tälliä eikä tarvisi johdon omistajan vittuilua kuunnella.

                          Comment


                          • Taloyhtiölle soittettu kaks kertaa että onko huoltomies vienyt piuhan mutta ei kuulemma täälä ikinä viedä vaikka tolppaan sen jättääkin. Näkeehän sen siitäkin että, parkkipaikka on täynnä tolpasta roikkuvia defan piuhoja (joka tolpasta roikkuu ainakin kaksi pihuaa). Ja jos huoltomies olisi sen vieny niin miksi ei vienyt muidenkin piuhoja? Muutenki tämä taloyhtiö on ihan suoraan sanottuna perseestä koska, muutaman kerran on tullut tehtyä valitus naapureista kun kuuntelevat keskellä yötä musiikkia niin kovalla että, ikkunat helisee, mutta minkään näköistä ilmoitusta siitä ei ole naapureille menny koska tälläkin hetkellä ikkunat helisee.

                            Eikös se tuo parvekkeella tupakointikin kielletty ihan laissa? No tässä rapussa on kaksi parveketta ja ne on 1 ja 4 kerroksissa. Kaikki rapussa asuvat polttavat ja käyvät tupakilla oli kello mitä hyvänsä. Kaiken huippu on se että, se parvekkeen ovi pitää jättää auki niin että, kaikki savut tulee rappukäytävään ja postiluukusta sitten kämppään sisälle. (ihan kohta keittää yli tämä homma)

                            Comment


                            • No niin. Mistä näitä mänttejä riittää. Joku renkaalle kusija soitti ja kyseli audia (v8) Oli aika paha hetki siinä puhua ku pikkunen huus ruokaa nii syöttöhetki just alkamassa (se rääkynä kuulu kyllä varmasti taustalta). ystävällisesti sanoin et nyt en kerkee puhuu et soitatko tunnin päästä uudestaan. Nii eiköhän tää herra tuumaa "ai ei löydy aikaa tosi ostajalle, oisin tullu käteisellä hakee tänään. (niinhän ne aina). No eipä sitten oo vieläkään kulunu tästä tosi ostajasta vaikkakin 12h menny jo.... No näitähän riittää.Jos intokiinasta saa just siihen tiettyy hintaa ei tarkota et se on pakko tääl suomes kans myydä siihen hintaa.

                              Comment


                                Vaeha moonica se V8 tuohon mun mitsuun, mä voin ruveta värkkäämään siitä jotain järjetöntä ja sä saat.. No vaikka varmasti toimivan verkonpainon tuosta mitsusta ;)

                                Comment


                                • Jotenkin sitä aina toivoo,että edellinen asentaja olisi laittanut jarruletkun ja -putken liitokseen reilusti esim. kuparitahnaa niin että ne olisi mahdollista saada suht ehjänä auki.
                                  No eipä ollut,eli yksinkertaisesta letkun vaihdosta muodostui se perinteinen projekti.Siis putketkin uusiksi abs-mötikkään asti..Vaihtaapa samantien toisellekkin puolelle,alkaa se letku silläkin puolella kuitenkin kohta vuotamaan.

                                  Comment


                                  • Taas oli Vihdintiellä joku ääliö tojotallaan. Oli varannut vasemman kaistan "paalupaikan" valoista käännyttäessä Kehä I:ltä Vihdintielle keskustan suuntaan. Sitten Vihdintiellä vauhti ei missään vaiheessa noussut yli 50 km/h. Ohikaan ei päässyt, kun oikea kaista oli täynnä nopeammin meneviä autoja. Kaasu löytyi, kun Lassilan risteyksessä valot vaihtuivat punaiseksi. Hirveällä kiihdytyksellä punaisia päin ja yli.

                                    Toki oli helppo ajaa, kun autoin pitkillä. Ei toijotassa kuitenkaan ole kunnon valoja.

                                    Mistä v*tusta näitä piisaa? Ja mitä v*ttua niiden päässä liikkuu?

                                    Comment


                                    • Lumenpudottaja päätti sit että parvekkeeni kaipaa kaksimetrisen kinoksen - gee thanks dude - ei siinä vieressä olisikaan kuin 500neliömetriä pihan nurtsi-aluetta, tämä rivi parvekkeita ainoa koko talon pohjoispuolella ja itäpuolellakin on vaan yhdessä nurkassa partsit. Ei v*ttu sen vertaa viittitä katsoa minne ne työnnetään...

                                      Comment


                                        Vantaalla?
                                        Muualle Suomeen tiedoksi että muutama kilometri ennen mainittuja risteyksiä on Vantaan ja helsingin raja

                                        Comment


                                        • Tai naapurin lapsi käy grillaamassa itsensä jännitteisellä piuhalla.
                                          Jokainen on varmaan nähnyt joskus filminpätkän, jossa ammeessa kylpijän seuraksi nakataan jännitteinen hiustenkuivaaja tai leivänpaahdin. Hieman samanlaisesta tilanteesta on kyse, jos jännitteinen lämmittimen pistoke putoaa maassa olevaan lätäkköön. Vahinkoriski on pieni, mutta olemassa ja en todellakaan haluaisi olla tolpan haltijan asemassa, kun ns. pommi laukeaa.

                                          Comment


                                          • Mutta milläs irroitat piuhan ku lukko on umpi jäässä ja muutenki ihan väliä paska ja töihin on armoton kiire?


                                            Piuha saatu takasin! Joku oli käyny survomassa sen postiluukusta sisälle :)
                                            Viimeksi muokannut tieros; 8.2.2012, 14:48.

                                            Comment


                                              Emännys se taas ottaa hieman pattiin, mutta on se mukava huomata että näin vajaa 9 vuoden yhdessä olon jälkeenkin se osaa olla mustissa..

                                              Lyhyesti selitettynä ja pohjustettuna:
                                              Mulla on kännykässä s-posti äänenä pätkitty radio rockin erottisista tarinoista pätkä. [ame="http://www.youtube.com/watch?v=RrJRN7DvwsE"]Linkin takaa[/ame] lopussa kun on osuus "menisimmekö taas tax freen jälkeen hyttiin tyhjentämään..."

                                              Tuo on ollut muutaman päivän huutamassa kännykässä ja aamulla kun olin lähdössä duuniin, niin emännys mutisi jostain treffi tms "haku" systeemistä sähköpostissa. "Yllättäen" tuli hieman WTF fiilis ja pikaisesti kysyin että mitä se nyt taas sekoilee ja kyse oli nimenomaan tuosta s-posti äänestä... Oli hieman taas emännyksen takia pinna kireellä, mutta kyllä se tästä helpottaa.

                                              Tarvinee illalla pistää emännys kuuntelemaan kokonaisuudessa tuo pätkä ja kysästä että saakohan tuolla hyvin miehiä :)

                                              Comment


                                              • Edellistä liipaten..

                                                Itelläni soittoäänenä Iskä vs. pojan pätkä "Iskä hei.. Poikani, muistutat minua hetkistä jolloin olin vielä hetero". Aiheuttaa näin sairaalassa työskennellessä hieman huvittuneisuutta ja ajoitellen jopa pahennustakin x)

                                                Comment


                                                • Alkuperäinen kirjoittaja tieros Näytä viesti
                                                  Mutta milläs irroitat piuhan ku lukko on umpi jäässä ja muutenki ihan väliä paska ja töihin on armoton kiire?
                                                  No silloinhan se nyrhitään puukolla sen verta lyhkäiseksi että ei yllä maassa olevaan vesilätäkköön.

                                                  Comment


                                                  • Mää työni puolesta veän jokaikiseen johtoon joka on ilman autoa, niin lapun että soo soo ja panduitilla sen verran tiukkaan rusettiin ettei ilman katkaisimia aukea.
                                                    Toki siinä samalla sekoo vahingossa kello ja automaattinaulakin.

                                                    Jos vielä sattuu oleen luukku jätetty lukitsematta, em toimien lisäksi nakkaan rusetoidun johdon em henkilön parkkiruutuun.

                                                    Ja jossei ystävällinen lappunen tehoa, niin nappasen johdon kainaloon, jätän luukkuun lapun että hae johtos aspan tytöiltä.

                                                    Mullo auraqvaattorin ovitasku täys kaikkia kivoja lappusia mitä voi kylvää sinne sun tänne.
                                                    Niin ja sehän on hyvää hyötyliikuntaa kun loikkii tolppa-raktori-tolppa ja käetki saa voimistelua ku vetää nippusidettä johdon ympärille otsasuoni naukeena.

                                                    Kiukkusia paikalle tulevia asukkaita voi muistaa että te maksatte myös tästä palvelusta jota juuri suoritan :)



                                                    edit: niin ja lässyn lässyn että tolpan lukko jäässä, laita sinne lukkosulaa tai kysy jos huoltofirmas tulee rasvaan tolppas. (heehh)

                                                    Comment


                                                    • Sinähän se oot varsinainen mestari.

                                                      Comment


                                                      • Alkuperäinen kirjoittaja quattro Näytä viesti
                                                        Sinähän se oot varsinainen mestari.
                                                        Nii-ih, kaikkee sitä joutuu töikseen tekemään.

                                                        Suomalainen vaan tahtoo olla semmonen, ettei se hyvällä usko, sillon tarvii sanoo/tehdä pahasti.
                                                        Tere tulemasta meille, varsinkin mun alueelle asukkaaksi!

                                                        Oon sen verran laiska itekki tommosen johdon kanssa, että weeberi lämmittää auton ja mönkkärissä on kiinteä roikka.

                                                        Comment


                                                          Ja sitten vedetään herne nenään kun toinen muvukku kävi avautumassa asiasta minkä se ensin yritti hyvällä saada menemään jakeluun :D

                                                          Comment


                                                          • No eipäs ollu lukko sulaa siihen hätään matkassa! Ajattelin että laittelen sen illalla ku töistä pääsen mutta eipä tarvinnu! No kuiten roikka on saatu takasin, mutta ei tietoa että kuka sen takasin toi.

                                                            Comment


                                                            • Alkuperäinen kirjoittaja jesi Näytä viesti
                                                              Tere tulemasta meille, varsinkin mun alueelle asukkaaksi!
                                                              Et haluis muuttaa hollolaan? Sun kaltasia duunareita tarvis tänne nii sais joihinki asioihin vauhtii....

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X