Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Ehkä 85km/h oli vauhtia...sattui vaan hyvin osumaan. No uutta puskuria, ilmastoinnin kenno ja joku ohjaustehostimen putki on laitettu tilaukseen...

    Comment


    • Alkuperäinen kirjoittaja mh03 Näytä viesti
      Aamulla supikoira auton eteen, puskurin alapuolella olevan ritelikön kohdalle keskelle keulaa, ritelikön kaikki kiinnikkeet poikki, puskuri parista kohtaa halki sekä ilmastoinnin kenno mutkalle...
      Viime kesänä ajoin tiellä irrallaan maanneeseen rekan lokasuojaan, vauhtia about 85km/h, vakuutusyhtiölle lysti maksoi reilut 2500? :)

      Comment


      • Noita supikoiran raatoja on muuten joka kerta Helsinki-Tampere reitillä useampia. Viimeksi kävin perjantaina Tampereella ja matkan aikana taisi olla jo toista kymmentä auton alle jäänyttä tuolla välillä. Rekasta irronneita lokasuojia ja renkaan kappaleita on tullut menneen kesän aikana väisteltyä enemmänkin.

        Comment


        • Voiko ilta enää ihanammin alkaa... Tippi sanoi sopimuksen irti !"#%/&

          Comment


          • Mikä on kuorma-autokuskin vastuu niistä hajonneista renkaista ja niiden riekaleista motarilla? Ei sinne itte uskalla pyssätä keräilemään ainakaan. Mutta kuka maksaa jos sellaseen köröttelee 120km/h. Jos sattuis kohalle isompi möykky niin ainakin etuspoikka menis ihan sököksi + mitä sen takaata löytyy. Toisaalta joskus ollut niinkin isoja että tiä vaikka olis auto suistunut tieltä päälle ajettaessa. Ajattelin vaan että syssyn pimeillä märillä teillä ei välttämättä mustaa möykkyä huomaa edes ajoissa.

            Comment


              Itse aikoinaan ajoin Opelilla irronneeseen kuorma-auton renkaanpintaan. Alapellit solmussa, lokasuoja, pakosarjan ja putkiston välinen jousto-osa riekaleina. Ja myöhemmin myös pyöränkulmat tarkastivat korjauksessa. Kova tälli ja auto keveni hienosti satasen vauhdissa. En huomannu ollenkaan sitä kappaletta tiellä ja pimeydessä.

              Pysähdyin katsomaan vaurioita ja muistin, että joku rekkahan oli pysähdyksissä ollut hieman aiemmin ja käännyin takas selvittämään hommaa. Ei siinä muuta ollut kuin sitten yksi rekka pysähtyneenä ja mustaa juovaa oli jälkeensä jättänyt. Yksi renkaista tuusan nuuskana. Kerroin kuljettajalle asiani ja hän soitti pomolleen. Keskustelimme asiasta ja pomo sanoi, että tehdä vahinkoilmoitus. Otin lisäksi veturin rekkarin muistiin. Homma eteni sitten hienosti eteenpäin.

              Renkaanpinnan hommasin pois tieltä, jottei toinen tyri siihen autoinensa.

              Comment


              • Renkaanvaihdosta en ole ikinä tykännyt etenkään syksyllä. Nyt on molempiin vielä vaihtamatta kun toiseen tuli vasta uudet kumit ja niitä vääntäny vanteille työnteon ohella. Tänään saa ainakin heti aamusta laitettua toiseen alle ja huomenna viimeistään ehkä jo toiseen. Päähän homma ottaa lähinnä sen takia kun lunta tulee taivaan täydeltä joka toinen aamu joten talvirenkaat oikeestaan olisi jo pitänyt olla alla.

                Comment


                • Kytkin poljin lattiassa ja jarrunestekippo tyhjänä. JIPPII!!

                  Comment


                  • Kun ei tiedä puljua, mistä saisi ostettua replika RS4 17" ET45.

                    Comment


                    • auttaisiko toi?
                      http://cgi.ebay.de/17-Zoll-Felgen-Sa...d=p3286.c0.m14

                      Comment


                      • Korvan taakse. Suomesta ku sais ja audin keskilätkällä.

                        Comment


                        • Hammasta särkee niin kovasti että tuntuu niinku joku repis leukaa irti!!!!!!Taitaa tulla uneton yö....että nii ottaa päähän:)

                          Comment


                          • Ostin seinäjoelta huijarilta auton ja nyt se jätkä rupes talvirenkaita panttaamaan.
                            Sovimme kaupantekohetkellä,että haen tilanpuutteen takia sitten renkaat kun on tarvetta,
                            Oisko hyviä vinkkejä miten toimia.

                            Comment


                            • Teittekö kauppakirjaa? Jos siinä ei ole merkintää tästä menettelystä talvirenkaiden suhteen tai ylipäätään mainintaa kaksista renkaista, niin en usko, että tulet renkaita saamaan.. On varmaan jo myynyt etiäpäin, jos tuon asenteen on kerran ottanut.
                              Viimeksi muokannut KuiKelo; 10.10.2009, 06:22.

                              Comment


                              • Ei muuta ku pojat nahkaliiveissä perimään renkaita.

                                Comment


                                • Rupes ottamaan aivoon eläkepappa K-Raudan parkkipaikalla.Tultiin kaupasta autolle,jossa huomasin että en mahdu autoon kun ovi ei mahdu aukeamaan kun 20cm.Vieressä Kia Sorento.Pappa tuli heti perästä ja rupesi selittämään heti ennenkuin sanoin mitään."Annanko ohjeen.Kannattaa ajaa auto keskelle ruutua niin pääsee helpommin ulos autosta.Kierräppäs autosi toisellepuolelle katsomaan minkäverran siellä on tilaa." Auto oli ruudussa,keskilinjasta noin 10cm kuskinpuolelle.En ymmärrä miten se ukko on mahtunut itse ulos autosta koska oli peruttanut siihen ruutuun sen Sorennon ja se autohan on melkein koko ruudun kokoinen.Mummo murjotti autossa jo kun tulimme emännän kanssa autolle.sanoin "Annanko ohjeen että hankkisit itse pienemmän auton." Emäntä hermostui ukolle (raskaana oleva nainen voi olla äkäinen) "...oletkohan noussut väärällä jalalla aamulla kun pitää olla niin negatiivinen..." Teidän parastahan minä ajattelin" Teki mieli sanoa että meille olisi parasta jos olisit mullan alla. Perk.. Sama vaari vitsaili vielä aiemmin että kannattaisi ostaa auto missä on kääntyvät etupyörat että saa paremmin parkkeerattua.

                                  Comment


                                  • Meinasin kirjoittaa jo omista ajatuksista, muttei vituta enään. Janin tapaus oli kyllä sangen huvittava. :D

                                    Comment


                                    • Lainattua jatkoaika.com:sta

                                      Maahanmuuttajan tukitiedot julki!!!! KKO:n päätös:
                                      Seuraava juttu perustuu poimintaan Korkeimman oikeuden sivuilta: http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

                                      Kommentit on poimittu sivulta: http://pastebin.com/m3529332



                                      Discorahan tarvetta? Täältä vihdoinkin infoa.

                                      Sitä aina kuulee kyseltävän turvapaikkaturisteille syydettävistä tuista, kun kukaan ei käy töissä... Monesti kuulee kuinka kantasuomalainen yh-äippä kituuttaa yhden lapsensa kanssa ja selviää juuri ja juuri, mutta yhdeksän jäsenen somaliperhe elelee leveästi. Siitä toki voit jo vetää tarvittavat johtopäätökset, mutta kun niitä tukitietoja ei saa julkisena mistään.

                                      "Saakohan ne jostakin syystä enemmän tukia eri tahoilta kuin kantaväestö?"

                                      Katsotaanpas. Nyt kävi niin hauskasti, että eräs huijari on korkeimman oikeuden kautta käynyt tukihuijauksiaan selvittelemässä ja se sattuukin olemaan julkista tietoa.

                                      http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

                                      Tässäpä siis aineistoa, joka varmasti on faktaa, koska luvut ovat KKO:n päätöksestä. Kyseinen päätös löytyy edelläolevan linkin takaa.

                                      Tässä saatiin siis ensimmäistä kertaa tarkat tukitiedot, nekin tosin sosiaalitukien väärinkäyttöä koskevan oikeudenkäynnin yhteydessä. Korkein Oikeus antoi 24.2.2009 päätöksen, jossa väärillä tiedoilla tukia saanut maahanmuuttaja ei ollut tehnyt rikosta antaessaan vääriä tietoja viranomaisille. Sekä käräjäoikeus että hallinto-oikeus olivat tuominneet naisen törkeästä petoksesta. KKO vapautti naisen syytteistä.

                                      Faiza A haki oleskelulupaa itselleen ja yhdelle lapselleen Suomen Etiopian suurlähetystöön 28.4.1998 jättämällään hakemuksella perheenyhdistämisperusteella. Hakemus perustui siihen, että A oli solminut 6.4.1998 avioliiton Abdullahi B -nimisen miehen kanssa, jolla oli pysyvä oleskelulupa Suomessa, ja että lapsi oli heidän yhteinen.

                                      Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 - 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A haki toisen lapsensa Etiopiasta Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.

                                      Oleskeluluvan saatuaan A oli hakenut yhdessä B:n kanssa Kansaneläkelaitokselta ja Helsingin kaupungilta sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea, joita heille oli myös maksettu. Sittemmin A ja B olivat ilmoittaneet viranomaisille, etteivät he tosiasiassa olleet avioliitossa eikä B ollut A:n lasten oikea isä ja että A:n aviopuoliso ja lasten isä asui edelleen Etiopiassa.

                                      Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 - 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A haki toisen lapsensa Etiopiasta Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.

                                      A haki yhdessä B:n kanssa sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea seuraavasti:

                                      Kansaneläkelaitokselta

                                      · 1.4.2000 - 31.8.2002 lapsilisää yhteensä 7 488,75 euroa,

                                      · 3.4.2000 - 3.1.2002 lasten kotihoidon tukea yhteensä 8 708,10 euroa,

                                      · 20.2.2001 - 3.1.2002 äitiys- ja vanhempainrahaa yhteensä 2 654 euroa sekä

                                      Helsingin kaupungilta

                                      · 3.4.2000 - 31.1.2002 toimeentulotukea yhteensä 36 872,27 euroa.

                                      Etiopialainen maahanmuuttajanainen on saanut nettotuloja yhteensä 55.723 euroa. Kun rahan jakaa keskimäärin kuukausille, tulee siitä 2.570 euroa kuukaudessa. Huomioitakoon, että aluksi hänellä oli vain yksi lapsi. Vuoden tuloksi tulee 30.840 euroa netto.

                                      Tänä vuonna 2009 ansaitakseen kolmen lapsen äitinä tuon määrän, pitää palkan olla vuodessa 44.400 euroa eli 3.700 euroa kuukaudessa. Kun palkasta maksetaan vero ja työeläkemaksu, käteen jää Helsingissä sama summa.

                                      Vuoden 2002 verotilastojen mukaan ylimpään tilastoituun tuloluokkaan eli yli 200.000 markkaa (siis yli 33.600 euroa) kuuluvia veronmaksajia oli 10,6 %. Tapauksen nainen siis kuului Suomen suurituloisten joukkoon. Vuodesta 2000, jolloin hän muutti Suomeen, palkat ovat nousseet 30 % ja varmaan myös toimeentulotuki.

                                      KUN TÖRKEÄ PETOS EI OLE RIKOS

                                      Korkeimman oikeuden mukaan ”…asiassa ei ole esitetty selvitystä siitä, minkä suuruisina sanotut sosiaalietuudet A:lle olisi oikeiden perhetietojen perusteella myönnetty. Asiassa on siten jäänyt näyttämättä, että Kansaneläkelaitokselle ja Helsingin kaupungille olisi aiheutunut vahinkoa A:n ilmoittamien virheellisten tietojen seurauksena. Näyttämättä on jäänyt sekin, että A olisi virheellisiä perhetietoja ilmoittamalla pyrkinyt saamaan suurempia etuuksia kuin mihin hän olisi ollut oikeutettu tai että hänen on pitänyt käsittää aviopuolisonsa henkilöllisyyttä koskevalla oikealla tiedolla voivan olla merkitystä hakemiensa etuuksien määrän kannalta. Näin ollen A ei ole syyllistynyt niihin petoksiin, joista hänelle on vaadittu rangaistusta.”

                                      KKO olisi voinut vaatia Kelaa ja Helsinkiä laskemaan, kuinka paljon vahinkoa on aiheutunut vääristä tiedoista. Kun tätä laskentaa ei ole tehty, ei ole tapahtunut rikostakaan. Varsin kummallinen ratkaisu. Sehän tarkoittaa, että uhrien on ennakoitava Korkeimman oikeuden tekemät ratkaisut ja sen mukaan tehtävä korvausvaatimukset erilaisin vaihtoehdoin. Mutta tämä rangaistuksen arvottaminenhan on juuri oikeuden tehtävä. Jos Suomen laissa on tällainen porsaanreikä, se pitäisi tukkia heti, koska se antaa mahdollisuuden kaikenlaisille avustus- ja tukihuijareille, joita etenkin nyt kun valtio kaataa tukimiljardeja sinne tänne tulee esille kuin sieniä sateella.

                                      EIVÄT TUET TÄHÄN LOPU

                                      Ennen toimeentulotukipäätöstä Faizan toimeentulo turvattiin maahanmuuttajien kotouttamisesta ja turvapaikanhakijoiden vastaanotosta annetussa laissa tarkoitetuin tavoin, mitä määrää ei käsitelty oikeudessa.

                                      Asumistuki on eri tukimuoto, eikä sitä käsitelty korkeimmassa oikeudessa. Ennen toimeentulotuen myöntämistä rahantarvitsija ohjataan hakemaan kaikki muut mahdolliset lakisääteiset etuudet. Tällaisia ovat muun muassa työttömyysturva, eläke- ja sairausturva, asumistuki sekä opintotukijärjestelmä (opintoraha, -laina, asumislisä).

                                      3-lapsinen perhe saa kaupungilta asunnoksi 4 huonetta ja keittiön. Asunnon vuokra Itä-Helsingissä on 1100-1300 euroa. Tällaiseen asuntoon saa Kelalta asumistukea 695 euroa. (Laskuri osoitteessa http://asiakas.kela.fi/aylaskenta_ap...ntaApplication). Jos tuloja ei ole, vuokran omavastuun saa toimeentulotukena.

                                      Jotta itse itsensä elättävä väestörekisteriin kuuluva voisi maksaa 695 e vuokran ja saada käteen verojen, työeläkemaksun ja vuokran jälkeen vuodessa 30.840 euroa, hänen palkkansa tulee olla 60.000 euroa eli 5.000 euroa kuukaudessa.

                                      Sitäpaitsi miesystävä sai omat tukensa olivat ne sitten työvoimapoliittisia tai muita. Ne tulevat tähän päälle, eikä niitä alunperinkään haettu takaisin, koska hänellä oli laillinen oleskelulupa Suomessa.

                                      Työtön maahanmuuttaja saa työmarkkinatukea kotoutumistukena pääsääntöisesti 3 ensimmäisen Suomessa asumisvuoden ajan. Tuen maksuaika voidaan pidentää 5 vuoteen. Kotoutumistukena maksettava työmarkkinatuki määräytyy samoin perustein ja on saman suuruinen kuin tavallinen työmarkkinatuki. Työvoimapoliittisten toimenpiteiden ajalta kotoutumistuki maksetaan ilman tarveharkintaa. Työmarkkinatuki on 25,63 euroa päivässä, ja sitä maksetaan 5 päivältä viikossa. Vuodessa tätä tukea kertyy 6.663 euroa.



                                      MORAALIN RAPPEUTUMINEN

                                      Palkansaajien säännöllisen työajan keskiansio oli heinä-syyskuussa 2008 noin 2 800 euroa kuukaudessa, kertoo Tilastokeskus. Miehet ansaitsivat keskimäärin 3.110 ja naiset 2.520 euroa. Kuukausipalkkaisten keskiansio oli noin 2.920 euroa ja tuntipalkkaisten laskennallinen kuukausiansio 2.370 euroa. Työssä käyvä keskipalkkainen aviopari ei siis yhdessäkään ansaitse yhtä hyvin kuin kolmen lapsen maahanmuuttajaäiti yksin tukien avulla. Ero on suuri kun huomioidaan työstä aiheutuvat matka- ja päivähoitokustannukset.

                                      ****
                                      Että sellaista kivaa. Laittakaa tietoa eteenpäin edes potutuksen maksimoimiseksi. Nimimerkille Jpt kiitokset selvityksistä.
                                      ****

                                      Hyvä että maahanmuuttajilla on hyvä olla...eikö?
                                      Viimeksi muokannut pilkku1; 10.10.2009, 19:11.

                                      Comment


                                        Itseänikin v*tuttaa nuo tuet joita (sanalla sanoen) mutiaiset saavat suomeen tullessa.
                                        Ja tässä taas lisää aihetta siihen :/

                                        Comment


                                          Tietääpähän ainakin, mihin per******n kottaraispönttöjen ottamat "rikollisten" ajamat ylinopeusmaksut menevät. Pakolla se raha otetaan reilua ja rehellistä työtä tekeviltä kansalaisilta. Mitähän seuraavaksi?

                                          Comment


                                            Singaali / kohina -suhteen jatkuva heikentyminen AudiFinnsillä.

                                            Comment


                                              Olikos tuossa nyt jotain uutta? Ei tässä maassa kannata mitään tehdä tai ite maksaa kun sossusta saa kun vinkuu ja pelaa rasistikortin jos ei irto tarpeeksi.

                                              Comment


                                              • Audin kylki naarmutettu vissiin avaimella. Jo kolmas ilkivalta tätä autoa kohtaan 5kk sisään, alkaa pikkuhiljaa vi¤%¤aa!

                                                Comment


                                                  Alkuperäinen kirjoittaja Tero Pee
                                                  Singaali / kohina -suhteen jatkuva heikentyminen AudiFinnsillä.
                                                  Et yhtään haluaisi tarkentaa..?

                                                  Comment


                                                    En tiedä haluanko mutta voin. :) AudiFinnsillä alkaa olla Audeihin, liikenteeseen ja autoiluun liittymätöntä keskustelua aika paljon. Myös samoja aiheita käsitellään yhä useammassa topicissa rinnakkain ja keskustelut pirstaloituu. Kun hakukin on mitä on niin kohinaa alkaa olla niin paljon että ne "varsinaiset asiat" eli singaali jää monesti huomaamatta tai löytymättä.

                                                    Comment


                                                    • Ajelen aamukymmeneltä Kuopioon päin. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, tie on sula ja kuiva, lämpötila plussan puolella. Ajokeli on suorastaan ihanteellinen.
                                                      Outokummun kohdalla yhytän edellä ajavan kuorma-auton, jota jään 80-alueella peesaamaan. Risteyksen kohdalla auto hiljentää reilusti ja siirtyy keskiviivan päälle. En aavista vaaraa: kun kuorkin perästä alkaa piiskata suolalientä juuri pestyn autoni päälle, alkaa ottaa hiukkasen pattiin. Kun suola-auto vihdoin väistää sen verran, että pääsen ohi, tekisi mieli näyttää kuskille käsimerkkiä, mutta kaipa nuo sitten tekevät vain työtään.

                                                      Comment


                                                      • Huoh.. huomasin just että olis pitänyt ilmoittautua tonne Audi Finlandin tapahtumaan eri sähköpostiin kuin mistä se viestitettiin. Jäi näemmä ne karkelot väliin. Tosin olis sitä voinut PJ@AudiClub laittaa viestiä bumerangina että meni väärään osoitteeseen.

                                                        Comment


                                                        • Yllättäen joku ilmeisesti kaupan pihassa runtannu isomman naarmun takapuskuriin, mitenkä lie siihen kohtaan onnistunut edes.. ja tottakai normaaliin tapaan jättetty ilmoittamatta asiasta. Kumma vaikka kuinka yrittää aina kauaksi ja paikkaan jättää missä tilaa niin joku onnistuu. Melkein kohta halvemmaksi tulee hommata kameravalvonta autoon.. 100% varma ettei eilen renkaita vaihtaessa naarmua ollut.

                                                          Paljoa nappaa kyllä jatkossa ilmoittaa kennellekkään, jos itse sattuisi runnomaan jonkun autoa vahingossa.

                                                          Comment


                                                          • Sain auton maalauksesta n.3 viikkoa sitten ja kiillotuksessa kävi viime vkl. Tulin tänään kotiin, ajoin auton talliin ja raapasin etukulman betonipylvääseen.

                                                            Voin kertoa että nyt *ituttaa! *erkele!

                                                            Comment


                                                            • Kohonnut, jatkuva veren alapaine. Ottaa päähän, ajoittain jopa häiritsevästi, tuntee olevansa ihan pihalla.
                                                              No hommaa aloitetaan prosessoimaan pian, suunta lienee oikea jo.
                                                              Mutta tossa päivällä töissä tänään oli hetkittäin niin vaikiaa että ihan.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X