Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Juu on tosiaan mukavampi chillailla kotosalla kuin keskussairaalan osastolla. Ja sitte kun sydänlihastulehdus tulee niin sitä parannellaan useita viikkoja ! (jos ei käy niin köpsästi kuten edellä kerrottiin) Nykyään virusperäiset flunssat on perseestä kun eivät nosta kunnon kuumetta ja tauti ei sitämyöten mene muutamassa päivässä pois. Ja ota muutama disperiini päivässä, veri ohenee ja helpottaa sitäkautta pumpun elämää.

    Selkävaivoihin tuntuis olevan hyvää lääkettä liikkuminen maastossa jossa on korkeuseroja. Saatiin eilen lopetettua savotanteko rinteellä jossa parhaillaan on liki 40 asteen kallistuksia. Ei ole ollut selkävaivoja kun siellä muutaman tunnin päivässä on taiteillut sahan kanssa. Muutenkin reipas ulkoliikunta kiihdyttää aineenvaihduntaa ja tehostaa lihasten palautumista.

    Comment


    • Eipä tullu veronpalautuksia. "Alle 5e palautuksia ei makseta" 4,78e olis tullu ja olis vielä nordean tilikin ollu et oliskohan tuplan tullu. No hyvin oli kortti lasketettu...

      Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja Sound Näytä viesti
        Tympäsee kun nuo Nokian Hkpl 7 -kumit ovat todennäköisesti HakkaTurvan piirissä vielä, mutta eipä tullut auton mukana sitä kertovaa korttia mukaan. Ainoastaan kesärenkaista löytyy.
        Hakka-turva täytyy nykyään aktivoida netin kautta. Joku hemmetin Hakka Clubi. Ostin tänä syksynä uudet nokialaiset, mutta eipä toimi rekisteröinti tuonne clubiin että sais Turvan aktivoitua. Liekö jo aikarajakin ummessa vaikka vasta viikon ollu renkaat alla. :(

        Vanha lappusysteemi liikkeen leimalla ja auton rekkarilla paljon toimivampi kuin pussillinen uusia.

        Comment


        • Selkäongelmiin tuntuu aina auttavan liikunta, sikäli kun sitä vaan pystyy tekemään. Omat pikkusäryt hävisi, kun alko käymään suliksessa kerran/pari viikossa firman vuorolla. Kaikki liikunta, jossa venytellään ja käytetään selkää monipuolisesti, auttaa. Vaikka salilla saa käydä, kunhan mitoittaa painot ja liikkeet oikein, samoin venyttely ja hyvä lämmittely on hyväksi.

          Comment


            Ja sitten porsi työmaalla kahvinkeitin. Aamulla sain vielä pannullisen mutta nyt ei enää lähde porisemaan. Olisko rouvalla ollut jotenkin maaginen kosketus kun minä en ole reilussa 10 vuodessa saanut tuota rikki ja mamma kun latas niin johan poksahti :)

            Comment


              Taas yksi kurssi päivä takana. Nyt saa käyttää sitten rälläkkää työmailla jos vain käy paperi sodan joka työmaalla erikseen vielä läpi. :)

              Jos jotain hyvää hakee niin opin ainakin sen että seuraavan kerran kun menen baariin katsomaan jotain live bändiä niin tsekkaan varapoistumistiet läpi.
              Aika jäätävää materiaalia käytettiin koulutuksessa:

              [ame]http://www.youtube.com/watch?v=2DObOdAceGo[/ame]

              :(

              Comment


              • No nyt ymmärtää ainakin paremmin, miks noita turvamääräyksiä on olemassa.

                Noihin määräyksiin tulee joskus työpuolesta törmättyä ja eipä enää tartte miettiä minkävuoksi ne on tehty, vaikka joskus vaikuttavatkin joskus yliliioitetuilta.

                Comment


                • Aamulla se alkoi...
                  Aamulla ennen kukonlaulua piti lähteä hinaamaan tielle jättänyttä voyageriä jonka jakopää oli TAAS lojahtanut, surullisen kuuluisa vm-diesel, ahdisti kun vuosi sitten tein jakopään tuohon viimeksi, hinasin sen tallille ja annoin oman ajoauton lainaan että kaveri pääs töihin.
                  Yritin kakkos autollani chevyn nelivedolla sit lähteä takaisin Joensuuhun 30km, muttei etuperä kykeytynyt yrityksistä huolimatta päälle, sökähtänyt näköjään kesällä, enkä päässyt irti pihalta, lainasinpa sit isäni passattia..
                  ..matkalla takaisin Joensuuhun polliisit ajoivat vastaan ja antoivatpa sakot 80 rajoituksella 101 josta miinus 3 joten jäi onneks rikesakolle, sanoin poliisille että ollut aamulla hieman huonoa tuuria, johon poliisi että kyllä se tästä paranee..
                  ..pääsin lopulta takaisin Joensuuhun, otin audiin siirtokilvet ja ajoin takaisin tallille 30km, tarrat audiin ja katsastukseen takas Joensuuhun..
                  Katsastaja suhtautui hieman niuhosti audiin, ei löytänyt muuta vikaa kun hieman korkean hc arvon, oliko 130 kun 100 saa olla, sanoi että käy nopeasti tulpat ja ilmanputsari tallilla vaihtaa ja tuu sit takas niin eiköhän leima sit irtoa, no tein työtä käskettyä ajoin taas 30km pajalle, vaihdoin iridium tulpat+putsarin ja suunnaksi taas joensuu 30km..
                  ..matkalla ajelin hieman pienemmillä vaihteilla että katti puhdistus..
                  ..just enne konttoria huomasin että hävispä yks sylinteri pelistä pois, no eikun kaverin työpaikalle Motonetin naapuriin tutkimaan, viitos sylinteri hengetön joten tulppa siitä vaihtoon, huomasin startatessa että hieman outo starttaus ääni, kuin ei olisi yhdessä sylinterissä puristuksia kuten myös kävi vain neljällä..
                  ..siinäpä hetken tyhjäkäyntiä pyörittyään alkoi vika selviämään äänen muodossa, aivan kuin joku olisi lohkoon mojautellut pajavasaralla sillointällöin.
                  Oli jo ilta hämärä..
                  Tässä vaiheessa alkoi päivän vitutus annos olla täysi joten säälimättä ajelin taas tallille 30km auton parkkiin matkanopeutena max 50 etten nyt tahallani täystuhoa aiheuta, alkoi olla niin huonoa tuuria päivä täys etten uskaltanut traileria kysyä keltään ja chevy vetoautokin jo liikuntakyvytön, koska audi automaatti niin ei sen hinaaminenkaan olis onnistunut, puhumattakaan että olisin pimeään parkkiin siirokilvellisen auton yöksi jättänyt.
                  Auton jätin tallille sen enempiä tutkimatta, kun mäntärikko tms..kivaa euroreikää sieltä kuitenkin löytyy..
                  Ajelin taas Joensuuhun 30km kämpille, istuin sohvan kupeeseen korkkasin kylmän kaljan ja päivä oli pulkassa, emäntäkään ei motkottanut oluesta, tuntui kivalta!
                  Viimeksi muokannut VMika; 2.12.2011, 19:51.

                  Comment


                  • Taas yksi kurssi päivä takana. Nyt saa käyttää sitten rälläkkää työmailla...
                    Tulityö vai työturvallisuus vai joku muu?

                    Ottaa päähän quattron käsijarrun säätömutteri siinä kardaanin yläpuolella. Yhtynyt tankoon, ja kardaanin takalaipan pultit ei lähtenyt ainakaan ensimmäisellä yrityksellä irti. Noh, ajetaan ilman käsijarruvaijereita ens torstaihin ja uus yritys järeämmillä kaluilla...

                    Comment


                      työturvallisuus vai joku muu?
                      Tuo on aivan turha. Sillä ainakaan rälläköidä mitään.
                      Viimeksi muokannut porkkis; 3.2.2012, 08:37.

                      Comment


                        Tulityö vai työturvallisuus vai joku muu?
                        Tulityö ja tais olla kolmas kerta. ;)

                        Comment


                          Ihan "vähän" on noissa korteissa rahastuksen makua! Joka tehtaalla pitää käydä kuitenkin omat turvakoulutukset. Itse kun tuolla liikun läppärin kanssa, niin tuntuu vähän turhalta opetella monenko kilon sammutin pitää olla mukana? Tai monta miestä pitää olla kun työskennellään säiliössä. Liittyy kyllä noihin tulitöihin, mutta ei viellä ole tarvinnut niihin puuttua tuolla kalustolla.
                          Viimeksi muokannut porkkis; 3.2.2012, 08:37.

                          Comment


                          • Kuume pukkas ja vauhdilla. Nyt ku olo on ku istus saunassa vaatteet päällä ja joku hakkaa, särkee kroppaa aikas hyvin. Ei oo mitään sellasta särkylääkettä joka alentas kuumetta/helpottas oloa mitä saisin ottaa. Väsyttäs kyllä mutta ei taida tuo maha kaveri tykätä mun lämmön noususta nii pitää kyllä huolen et en nuku...

                            Comment


                              Alkuperäinen kirjoittaja Crash_ Näytä viesti
                              Kuume pukkas ja vauhdilla. Nyt ku olo on ku istus saunassa vaatteet päällä ja joku hakkaa, särkee kroppaa aikas hyvin. Ei oo mitään sellasta särkylääkettä joka alentas kuumetta/helpottas oloa mitä saisin ottaa. Väsyttäs kyllä mutta ei taida tuo maha kaveri tykätä mun lämmön noususta nii pitää kyllä huolen et en nuku...
                              Onkos jokin syy miksei esim. perus panadolia voisi ottaa?

                              Comment


                              • Ottasin jos oisin.Tosissaan ei oo mitään sellasta mitä sais ottaa :/

                                Comment


                                  Alkuperäinen kirjoittaja Crash_ Näytä viesti
                                  Ottasin jos oisin.Tosissaan ei oo mitään sellasta mitä sais ottaa :/
                                  Siis tarkoitatko nyt ettei ole mistä ottaa? Nyt tyhymäki ymmärsi :)

                                  Comment


                                  • Jep. Lääkekaapin sisältö: Kuumemittari,kalsium,rauta ja vitamiini tabletteja. Sit löytyy tramalia,norflexiä,sirldaludia... heikolta näyttää...Pitäs vissii huomen suuntaa apteekkii tekee täydennystä...

                                    Comment


                                    • Sillä ainakaan rälläköidä mitään
                                      Laaja käsite, meillä ainakin ope sano tt-kurssilla että kulmahiomakoneissa pitää olla suojat paikallaan... mitkä suojat ;)

                                      Ihan suosiolla olin jo laittanut suojat kulmahiomakoneisiin takas kun vanhempi tytär tuli mukaan laittamaan projektiaudia kuntoon. Lupasin antaa sen sille kun se saa kortin ensvuonna. Helpompi ajaa varmaan jos sormet kunnossa...

                                      Comment


                                        Pissapoika ongelmat.

                                        Comment


                                          Soitto autohuollosta -> kansi uusiksi, hinta-arvio n.4k€.
                                          No elämä on...

                                          Comment


                                          • Umpion säätömoottori VAG ym Hella, > made in India... Moottorin päällä taas lukee 'Made in Germany', ota tosta selvää sitten...

                                            Comment


                                              Kävi klassisesti kaiuttimien kanssa: viimeinen ruuvi ja rukari lipeää kalvoon :)

                                              Comment


                                                Tein muuten saman pari viikkoa sitten. Varmuuden vuoksi kuitenkin akkukoneella.

                                                Comment


                                                • Piuhaa pitkin tuleva netti pimeänä. Ja ilmeisesti lähin masto pimeänä, niin tökkii tikkukin. Tolpan ID-numeroksi kun vaihtuu tietty, niin sitten mykistyy, niin kauaksi aikaa kunnes vaihtaa toiseen tolppaan. Eikä Elisan päähän sanonut antamani ID-numero mitään. -Ihmekö tuo sitten, että pätkii, kerran orpo tolppa. :D

                                                  Comment


                                                    Varmuuden vuoksi kuitenkin akkukoneella.
                                                    Meinasin minäkin ensin akkukonetta, mutta päätin sitten ottaa varman päälle ja tehdä käsin, ettei noin käy :) Noh, ei ne kalliit kajarit ollut, mutta tietysti hieman se rasittaa rikkoa juuri paketista avatut. Pieni kieleke siitä repesi/taittui. Painoin sen sileäksi takaisin ja laitoin takapuolelle sikafleksiä kevyen sipaisun. Eiköhän se soi noinkin ihan niin hyvin kun nuo vain voivat :)

                                                    Comment


                                                      Alkuperäinen kirjoittaja Miku Näytä viesti
                                                      Umpion säätömoottori VAG ym Hella, > made in India... Moottorin päällä taas lukee 'Made in Germany', ota tosta selvää sitten...
                                                      Ai tällainen, niinkö? :)

                                                      Comment


                                                        Lähdin aamusta Tampereella joulupukin asioilla ja tarkoitus oli yöpyä Nokialla velipojan kämpillä. - No tietenkään kaikki ei mennyt niinkuin Strömsössä:
                                                        Päivällä huomasin unohtaneeni joululahjashampanjat Helsinkiin. - No, Alkosta uutta tilalle. Illalla sitten kämpille mennessä havaitsin myös avainten jääneen Lauttasaareen. - Ja ei kun yötä myöten takaisin Helsinkiin...
                                                        Myöhemmin täytyy siis tehdä ylimääräinen Tampereen reissu. Eihän Tampereessa toisaalta mitään vikaa ole ja nyt on sitten ylimääräistä Shampanjaakin litkittäväksi, mutta ylimääräinen ajankulu harmittaa...

                                                        Comment


                                                        • Yhdistyksen pikkujouluista keikalle. Vaikka oli sovittu tämä ainoaksi "vapaaksi" vuorokaudeksi vuodessa.
                                                          No ei siinä. Mutta peruutin sit asemalle palatessa auton työvalot solmuun talon lippaan. Ja tais se LT:n lisäjarruvalokin hieman upota syvemmälle peltiin. KELE.

                                                          Comment


                                                            Oli tarkoitus viettää päivä Tallinnassa emännän kanssa. Eväkään ei liikahtanut aamulla kun oli herätys... Noh, nyt on ainakin vitutusjuomat ostettu...

                                                            Comment


                                                            • Ai tällainen, niinkö? :)
                                                              No joo, mutta ei ollut sitä tarraa moottorissa, siinä luki pelkästään 'Made in Germany'.
                                                              Hellan laatikossa ainoastaan luki 'Made in India', ja sitten 'Hella Original Teil'...

                                                              Noh, jos nyt toimii niin... 62,- maksoi kuitenkin mätänetissä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X