Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Olet siis saanut coupen "myytyä"?
    Muroepisodi oli toisen tyttären aiheuttama, hän on onneksi jo omillaan toimeentuleva.

    No eipä ole tilanne vielä kotona notkuvan tytärpuolen suhteen muuttunut juurikaan joten hänen oma Coupe on vielä pihalla, tuohan tulisi siis kylkiäisenä eikä siinä mielessä ole varsinaisesti myynnissä. Tytärpuolella näyttää olevan rima sen verran korkealla miesten suhteen ettei ihan heti lähde täysihoidosta maailmalle, valoa on kuitenkin näkyvissä kun on viimeaikoina nuhjannut jonkun kollin nurkissa.

    Tälläkin palstalla on paljon porukkaa joilla jälkikasvu kypsymässä teini-ikään seuraavan kymmenen vuoden kuluessa ja onhan itselläkin vielä 9v pojan kohellukset edessä. Vaikka juttuja teinien pöhelöinnistä ja oivalluksista oli joskus nuorena isänä kuullut ja ihmetellyt, ei voinut vielä silloin käsittää mitä kaikkea ikäkausi tuo vanhemmille. Aika usein tulee voimaton tunne kun teinien maailma pyörii täysin viihteen, imagon ja oman ulkonäön ympärillä, tärkeät asiat eivät voi vähempää kiinnostaa ja se syö miestä ihan päivittäin. Aika usein tulee ihmeteltyä tämänkin threadin ongelmien syvyyttä verrattuna niihin oikeisiin ongelmiin, en suinkaan vähättele kun tavallaan helpottaa lukea ettei itse ole kuitenkaan ihan kaikkea vielä kokenut.

    Comment


      valoa on kuitenkin näkyvissä kun on viimeaikoina nuhjannut jonkun kollin nurkissa.
      Ei muuta kuin seuraavalla kerralla kun tytär poistuu illaksi/yöksi, niin vaihda ovien lukot :)

      Comment


      • Mulle voi tyttäriä tarjota, jos joutilaina ovat!

        Comment


        • Alkuperäinen kirjoittaja jesi Näytä viesti
          Mulle voi tyttäriä tarjota, jos joutilaina ovat!
          Jotenkin tuli semmoinen fiilis et "ei setä pahaa tee, setä vaan kokeilee" hehehe. Ei pahalla ;)

          Ja Nyt ketuttaa ku kauppa kerkes mennä kiinni ja kiva huomata et punajuuri salaatti on loppu. Olen nirso ja syön vain tietyn yhtiön salaattia ja sitä ei abcdefg:eeltä saa....

          Vielä 5 viikkoa jäljellä.....

          Comment


          • Vittu vituttaa niin paljon ettette usko, enkä voi avata enempää kuin, että mun muroihin kustiin. Niin jäätävä vitutus, etten uskonut tällaiselle tasollekin pääse. Vittu.

            Comment


              Johan ne murot nyt aiheuttaa murhetta yhdelle jos toisellekin. Pitäiskö siirtyä mysliin...?

              Comment


              • Tietenkin se matto puukko lipesi vasten jalkaa ja kaiken tuon kruunaa se että tuota viiltoa ennen n. 10 sek. mietin että kuis tässä taas käy :)
                Tuossa syksyllä veistelin naapurin puskuriin aukkoa puukolla vetokoukkua varten. tuli semmonen fiilis että kohta on kuitenkin puukko sormessa. No yllättäen sitten onnistuinkin tökkäämään sen kärki edellä reiteen ehkä sentin syvyydeltä. Ei kyllä edes vituttanut kun jotenkin arvasi sössivänsä.

                Sitten siihen ketutukseen: kuukauden vanha D1S pimeni laakista kesken matkan. No kyllä sillä yhdelläkin näki vielä, mutta silti.

                Comment


                  Alkuperäinen kirjoittaja hopsis
                  Johan ne murot nyt aiheuttaa murhetta yhdelle jos toisellekin. Pitäiskö siirtyä mysliin...?
                  Ja/tai jugurttiin..

                  Comment


                  • Kokeilkaa puuroa ennemmin...

                    Comment


                    • Ostin turbodiesel Passatin kakkosautoksi. Tänään meinasin että vaihdan siihen ilmanputsarin, mutta yllätys oli suuri kun ilmanputsarin kotelo olikin tyhjä! Vissiin ollu edelliselle omistajalle liian kallis investointi uusi suodatin, niin on poistettu kokonaan. Mahtaa olla turbon siivet hienossa kunnossa. Ikuinen autonpitokielto pitäisi määrätä tuollaisille viattomia autoja kaltoin kohteleville.

                      Comment


                      • Vielä 5 viikkoa jäljellä.....
                        Tuon ajan kyllä jaksat olla vaikka ilman punajuurisalaattia;))
                        Jaksamista.

                        Comment


                        • Otin eilen sen kuuluisan yhden liikaa. Tai kaks. Tai kolme. En muista koska viimeks on pitäny aamullakin vielä oksentaa...

                          Comment


                          • Voi perkeles, unohtunu jäsenmaksu maksaa, ja tänään vasta hokasin koko homman. Tietenki eräpäivä meni eilen...

                            Comment


                            • Hyvä kun hoksasit, sama juttu, mutta maksetaampa nyt heti;)
                              No niin homma bueno, saa taas suoltaa...
                              Viimeksi muokannut kapaz; 20.11.2011, 13:10. Perustelu: maksusuoritus

                              Comment


                                Pesin ja vahasin auton, vedin tiivisteisiin mörjää ettei jäädy ja muutenkin katoin auton talvikuntoon. Eipä siinä mitään päähän ottamista mutta etin vielä oikein hyvän ja valokuvauksellinen miljöön tuolta rannasta että saa muutaman hienon auringonlaskukuvan puhtaasta autosta vielä ennen lumia. Ja vitut. Kamera ei suostunut tarkentamaan mihinkään suuntaan, vituiksi meni nekin kuvat.

                                Comment


                                  Kamera ei suostunut tarkentamaan mihinkään suuntaan, vituiksi meni nekin kuvat.
                                  Manual focus tai jatkuva lipsahtanut päälle?

                                  Comment


                                  • Oli puhetta noista sormeen availusta, onnistuin tänään ilman teräasetta:
                                    https://plus.google.com/106709785449...ts/UBebLbNbasf

                                    Sitte meinasin notta lähden turren kanssa ajelulle, enhän mää muistanu että eeperin sulakerasian kans hävinny joskus viime talvena, sittemmin imeny suolaakuraavelliä sisäänsä ja sulakepesä aika morjens.
                                    Meinasin että josko mää nyt tän kerran pariin vuoteen jaksan skraapata lasit auki, että saa ämmä raapia lasejaan kans.

                                    Mutta koiraperkeleellä meinas perse jäätyä jakkaraan, niin käytiin ehjäämässä weeberi ja taas turrekin tarkenee.
                                    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=5oXqbjJKBrA[/ame]

                                    Comment


                                      En tiiä, kävin kotona siirtämässä kuvat koneelle ja buuttasin vehkeen. Alkoi toimimaan ja sain vieläpä ennen kaamosta uudet kuvatkin autosta otettua. Sitä ei meikäläisen työajoilla näe tota auringonvaloa puoleen vuoteen taas muuta kun telkkarista.

                                      Comment


                                      • Ei taasen oo mun päivä. Aamulla klo 06 alko pikku kaveri oireilla/ilmoitella et jospa mä tulisinki jo poies. Onneks meni ohi. Saas nähä onko enää sitä 5 viikkoa jälellä vai ei. No nyt pitäs lähtee käymää sit sukulaisissa ja ulkon on ihan helvatun kylymä nii toppa vaatteet esiin...No arvatkaa vaa mahtuuko ykskään vaate kappale kunnolla. Takki sentää mahtuu päälle mutta vetskaria tai nappeja on turha edes saada kiinni ja toppahousut ei mahu tulee mun leveen perseen ylitte. Kai sitä huomen joutuu käydä ostaa jonkun sortin toppatakin ja housut.....

                                        Comment


                                        • Mää en jaksais valittaa auringonvalosta, jos pääsisin samaan tilanteeseen tästä nykyisestä rallista. Nimimerkillä kuudetta vuotta putkeen ilta/yövuoroa tauotta.

                                          Emäntä sitten taas päivätöissä niin vastuu pikku täystuhosta & terroristista on minulla. Ei tarvii turhan pitkään sängyssäkään kääntyä työvuoron jälkeen, kun pitää jo nousta vartiotorniin pilli kaulassa ja vaipat repussa. Välillä on mammalla kyllä viikolla vapaapäivä tai pari, mutta sitten on taas koko weekend töissä. Kuten esim. nyt tehnee about 30h la aamun ja su illan välillä.

                                          Siinä ei turhan paljon tarvitse suunnitella omia tekemisiä viikonlopulle, jos on itse duunissa la aamuun asti ja sitten meneekin vapaat noiden ipanoiden kanssa ma aamuun asti. Alkaa pikkuhiljaa väsyttää jo tässä iässä kun neljäkymppiä lähestyy ja arki on tuollaista ollut jo vuosikausia. Pitäs vissiin hommata jotain muuta millä leipänsä hankkii ja jos mahdollista niin harkita ihan kunnallista päivähoitoa noille muksuille.

                                          Ja tämä ei siis ollut tarkoitettu mitenkään Hopsikselle, tuli vaan mieleen tuosta auringonvalosta. Jokaisellahan se on jossain mielessä "ruoho vihreämpää aidan toisella puolella" työasioissakin/työajoissakin. Tyytyväinen minä siihen olen, että hommia on yleensäkin tarjolla ja saanut olla samalla työnantajalla pitkään. Ja kyllä nuo muksutkin on elämän suola, ei niitä ilman osaisi enää edes olla. Mutta sille ei vaan itse mahda mitään, että ihmisen jaksaminen on jossainmäärin rajallista ja välillä tahtoo vähän piiputtaa.

                                          Comment


                                          • Vähän sama homma kun kaimalla, emäntä töissä 10-18 tai 11-19 ja itse teen pelkkää yövuoroa. Likka meillä onneks päivähoidossa sentään viisitoista päivää kuukaudessa. Teen 20.45-08 vuoroja, pääsen nukkumaan kotona n. 09 aikaan ja herättävä on viimestään klo 15 että ehtii tekemään ruoan ym. ennen likan hakemista päiväkodista. Välillä kanssa jaksamisen rajoilla mennään. Varsinkin nyt kun on aina pimeää kun heräilee.

                                            Comment


                                            • Joku saatanan vittupää on naarmuttanu takakontinluukun! PRKL!!

                                              Comment


                                              • Avitin kaverin uuden hipo(polku)pyörän kokoomisessa (on piilotettua vaijeria ja jarrua jne), etuhaarukan sisällä ollut etujarruvaijerin ohjauspilli jäi käteen ............ ei perskutarallaa .......... saa muuten varmaan tökkiä sitä vaijeria sinne peikalleen ja kauan ........... :-/

                                                Comment


                                                  Tuli viime perjantaina tohon 80:seen tehtyä uus pakoputkisto. Heppailin ekalta laipalta parista kohtaa kiinni putken, ja tiputin sitten sen alas, että hitsaan ympäriinsä kiinni. Laitoin putken takaisin kiinni ja auton käyntiin. Huomasinpa etten ollut muistanut ottaa maakaapelia akusta irti. No kaikki toimi kuitenkin ok.

                                                  Tänään sit ajattelin ajaa tallista ulos ja käydä vähän kokeilemassa että minkälaista meteliä se sivuputki sisälle antaa:)

                                                  Oli syönyt akun tyhjäksi, kun oli ollut maakaapeli kiinni. Tätä siis tehnyt ennen tätä hitsaushommaakin. Joku syö virtaa jostain, en ole jaksanut tutkia, ja siksi oon aina ottanutkin miinuksen irti.
                                                  No laitoin käyntiin, ja valot päälle. Valot palo hetken normaalisti, kunnes kirkastuivat, kuin ksenonit ja sammuvat heti sen jälkeen. Kokeilin pitkiä eikä myöskään mitään, tosin merkkivalo paloi mittaristossa tosi kirkkaasti. Tais säätäjä laturista siis kärähtää.. No sammutin auton eikä lähtenyt enää käyntiin. Vaihdoin toisen sytkävahvistimen, ja lähti käyntiin. Mittaristossa ei tosin virrat päällä palanut latauksen merkkivaloa eikä öljypaineen valoa. Mittarivalot oli pimenneet jo aikaisemmin.
                                                  Vaihdoin toisen säätäjän, mutta ei lataa akkua ollenkaan joten taitaa olla laturi entinen.. Onneks tota luntakin satoi sopivasti, niin ois päässyt vähän kokeilemaan, muttakun ei... No muistaapahan ensi kerralla paremmin sen miinus kaapelin ottaa irti... :D

                                                  Comment


                                                    Noi kaikki em viat voi yhtä hyvin johtua lopussa olevasta akusta tai jostain huonosta maasta.

                                                    Comment


                                                      Jos johtuu hitsauksesta nuo viat, niin ihmettelen suuresti.
                                                      Nimimerkillä pikku heppailuita miljoona+1 tehnyt ilman akun irroitusta, sekä ilman sähkö vaurioita.

                                                      Comment


                                                      • Vauriot riiippuu paljolti siitä et mitä, mistä ja millä hitsailee.

                                                        Comment


                                                        • Alkuperäinen kirjoittaja juudas Näytä viesti
                                                          Joku saatanan vittupää on naarmuttanu takakontinluukun! PRKL!!
                                                          Akku sitten kanssa ilmoitti olevansa vaihtokunnossa, tai siis ajotietokone ilmoitti. + ilmeisesti ohjaustehostimen pumppu hajos just.. Nyt siis potkii päähän!
                                                          Viimeksi muokannut juudas; 21.11.2011, 07:18.

                                                          Comment


                                                            Audi päätti sitte sammua aamulla työmatkalla ensimmäisissä valoissa ja eikä lähteny enään käyntiin. Noh taksi kulkee ja falck hinaa vaikka vähän meinaa miestä syödäki.
                                                            nyt sitte odotellaan mitä audi center airport löytää viaksi ja hinnaksi. olishan ne veronpalautukset ollu mukava käyttää johonki muuhunki.

                                                            Comment


                                                              Kyllä nyt Turre85:ää koetellaan.
                                                              Tsemppiä diudin kanssa :) !!

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X