Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Tänne youtube puskee tuttua tasasta puolipahimmoista kyytiä, eli 1-1.5MB/s.

    edit: surina.

    Comment


    • Alkuperäinen kirjoittaja jesi Näytä viesti
      Tänne youtube puskee tuttua tasasta puolipahimmoista kyytiä, eli 1-1.5MB/s.
      Kuten myös. Elisan verkossa ollaan. Sonera oli ennen ja silloin tuli huomattua tuo huonosti latautuva youtube, eli haisee Soneran "vialta".

      Comment


      • Nyt ottaa päähän se, kun unelmakämpän ennakkoon ilmoitettu vuokra oli puolet pienempi, kuin mitä todellinen vuokra sitten olikin :(
        Kuinka tämä nyt sitten oli mahdollista?

        Comment


          Ei ole Youtuben vika, eikä sinänsä Surinan vika, että sinätuubi pätkii. Vaatisi hiukan BGP ässiltä konffausta, että reititys menisi fiksumpaa reittiä, vaikka se reitti ei olekkaan lyhyin mitä normaalissa reittimainostuksessa näkyy.

          Comment


          • Alkuperäinen kirjoittaja niksu Näytä viesti
            Kuten myös. Elisan verkossa ollaan. Sonera oli ennen ja silloin tuli huomattua tuo huonosti latautuva youtube, eli haisee Soneran "vialta".
            Alkuperäinen kirjoittaja gedu Näytä viesti
            Ei ole Youtuben vika, eikä sinänsä Surinan vika, että sinätuubi pätkii. Vaatisi hiukan BGP ässiltä konffausta, että reititys menisi fiksumpaa reittiä, vaikka se reitti ei olekkaan lyhyin mitä normaalissa reittimainostuksessa näkyy.
            Okei, olen Soneran "mokkulan" takana mutta mitäs siihen sanotte että jos otan esimerkiksi viisi eri videota munputkesta latutumaan niin client softan statistiikka nousee joka kerralla saman, noin 60kb/sec, ylöspäin? Eli kun yksi video latautuu statsit näyttää noin ~60kb/sec ja kun viisi videota latautuu niin statsit näyttää about 300kb/sec?

            Yksi video latautuu vain ~60kb/sec mutta kaistaa riitää kuitenkin viiden eri videon lataamiseen samalla nopeudella?

            Comment


              Alkuperäinen kirjoittaja jannes Näytä viesti
              Kuinka tämä nyt sitten oli mahdollista?
              Tuttavalle oli kyseistä asuntoa silloin siivoamassa ollut vanhempi pariskunta sanonut että 300€/kk.
              Puhelinkeskustelussa omistajan kanssa selvisi, että olivat ilmeisesti hänen vanhempansa ja nauroi että oikea hinta on kyllä 650€/kk

              Kuulostikin aivan liian hyvältä ollakseen totta ja kas kummaa, niinhän se taas olikin :/

              Comment


                Alkuperäinen kirjoittaja Jondetski
                Alkuperäinen kirjoittaja Hervast Näytä viesti
                Joskus tuli puhetta erään Polvijärveläisen ex-maanviljelijän kanssa siitä miten hän pääsi aikoinaan pahimmasta eroahdistuksestaan yli. Hänen reseptinsä oli painaa urakkaa niin pitkään kunnes oli liian väsynyt tekemään muuta kuin käymään nukkumaan.
                Toimii, moneen muuhunkin huoleen ja murheeseen, kokeiltu on.
                Vastustan. Miksi ihmeessä rehkiä itsensä hengiltä? Varsinkaan naisen takia?! Ei minusta toimi kuin rahahuoliin. Itsehän aikani voivoteltuani hankin autoprojektin. Vähän sama kuin olisi tupan sytyttänyt pysäkillä, se bussi kun tulee aina saman tien. Kuten tavallisesti, siitäkin bussista oli jäätävä pois kesken leikin. Etenipähän projekti taas vähän, kunnes tuli seuraava häiriö. Kattellaan, koska tämä menee ohi.. =)

                Niin joo, se harmitus. Manasin tuossa tuon tietokoneen kanssa. Poveri ja emo vaihdettu uuteen, ei vaikutusta. Prossukin kokeiltu, ei vaikutusta. Vanhalla prossulla ja toimivalla muistikammalla ei lähde. Ei tarjoa kuvaa putkelle. On kokeiltu parilla eri monitorilla ja kaapeli koestettu toimivaksi. Ei auta, vaikka olisi kaikki mahdollinen irti emosta. Mitä vit..?

                Nyt se sitten lojuu paikallisella pajalla. Veikkaan että vaihtavat taas emon toiseen ja luulenpa, että prossukin menee uusiksi. Väittivät kyllä, ettei vanha prossu ole voinut rikkoa uutta emoa. Itse en keksi mitään muuta syytä, mutta odotellaanpa nyt..

                Comment


                  Perinteinen Audi: yhden vian kun saa korjattua niin seuraava odottaa jo oven takana... Päivällä vaihdoin xenonin korkeudensäätöanturin taakse, niin illalla ei sit toinen päivänvalo halunnutkaan herätä.
                  Positiivista sentään on vielä se että ''ehjiä'' päiviä on ollut enemmän kuin ''rikkinäisiä'' päiviä

                  Comment


                  • Ei ota päähän mutta vähän jänskättää:

                    http://www.kymensanomat.fi/Online/20...011311859275/4

                    Comment


                      Ei ota paljon päähän tämäkään mutta tähän ketjuun varmaan eniten kuuluu.

                      Suora kopipaste meitsin webbimailista:


                      Aihe: /59815
                      Liike: K-supermarket Torikeskus
                      Antamasi palaute 05.08.2011 21:20:
                      Terve! Pakko antaa heviosastolle hieman palautetta. Alkuviikosta ostettu kurkku oli valmiiksi aivan pehmeä ja puoliksi mätä, muovikääre päällä oli ehjä. Meni roskiin eikä asiaa sen isommin ajateltu. Tänään ostettu kokonainen ananas oli sitten samanlainen, koko hedelmän sai heittää roskiin. Ei ole isoja eikä kalliita juttuja mutta paistettu ananas jäi tältä illalta muksuilta saamatta ja harmi on isompi kuin se muutaman euron hinta.


                      Hyvä Mikko Salorinne


                      [07.08.2011 07:51:40: Ville Kiuru]
                      Hei Mikko! Kiitos palautteestasi! Olen hyvin pahoillani kohdallesi sattuneista huonoista tuotteista. Hedelmä- ja vihannesosasto on yksi tärkeimmistä osastoistamme ja sen laatuun on panostettu erityisesti. Kurkkujen kierto on erittäin nopeaa ja saatavuuskin on ollut rajoitettua. Kurkkuja ei meillä ehdi varastoitumaan, vaan kaikki mitä saamme menevät aina päivittäin heti myyntiin. Kyseessä on kuitenkin herkästi pilaantuva vihannes ja vaikka meiläkin niiden kuntoa tarkastetaan vähintään pari kertaa päivässä ei ihan joka kurkkua ehditä tarkastaa. Toinen tuote, joka oli piloilla oli ananas. Se on vaikea tuote laadullisesti tarkastettavaksi, koska sisuksen kunto selviää vasta leikattaessa ja päällisin puolin se voi vaikuttaa juuri sopivan syöntikypsältä. Monesti onkin juuri toisinpäin, kun ostat juuri myyntiin tulleen ananaksen, niin sen kysymistä joudutkin kotona odottelemaan useitakin päiviä ja esim. viikonlopun herkuttelut saattavat jäädä sen osalta väliin. Joka tapauksessa olen erittäin pahoillani tapahtuneesta ja korvaan toki kuitteja vastaan rahat takaisin tai uudet tuotteet. Lisäksi katsotaan jotain kivaa vaivannäöstä palkinnoksi esim pari pakettia Juhlamokkaa. Ota yhteys heviosaston hoitajaamme tai allekirjoittaneeseen hyvityksen saamiseksi.

                      Mukavaa loppukesää!

                      t. Ville Kiuru
                      kauppias


                      Joo unohdetaan koko juttu. Ei ole kuitteja tallessa. Pidä juhla mokkas, meillä juodaan pressaa.

                      Comment


                      • No hyvinhän tuo kauppias suhtautui asiaan, tuskin kuitteja siinä tarvitset ja herneet pois nenästä;)))

                        Comment


                          Noniin eli pintaremppaa tullut tässä jo muutama viikko väännettyä kaikki valveillaolotunnit työnteon lisäksi, tämä nyt ei vielä sinänsä ota päähän mutta rupiaa jo puuduttamaan.

                          Mutta varsinaiseen aiheeseen: Yhtä huonetta jo tuossa toista viikkoa väkerrettyäni aloin katselemaan jotta valmishan tämä. Mutta eukko sitten päättää jotta ikkunan puitteille tarvisi tehdä jotain, vaikkapa petsata puuta vähän eriin väriin. Tämähän olisi toki ollut hieman helpompi tehdä silloin alkuvaiheessa ettei tarvisi niin kaikkea varoa.

                          No, siinä sitten kuitenkin aloin listoja irrottelemaan ympäriltä jotta varomisen määrä vähenisi. Edellinen kaveri oli sitten läiskinyt listat märän lasikuitutapetin reunan päälle ja sehän pyrki sieltä sitten nousemaan mukana. Selevä homma, listat siis pysyy paikallaan. Eikun kauppaan ja lakkapetsiä törppö mukaan jossa meinattiin jotta riittää kolmelle neliölle. Kaippa tuo siis kahteen ikkunaan riittää.

                          Hieman harjoittelua ja eikun petsaamaan. Jälkihän on sitten suoraan annelista mutta parempi kuin alkuperäinen, ok. Puolessa välissä urakkaa loppuupi petsi sitten kesken. Lisäksi ennen maalausta testailin jotta meneekö maalarinteipistä läpi. Ei mennyt siellä. Vaan laittelin sitten kahta eri maalarinteippiä kun alkuperäinen loppui ja kappas, toisesta sitten meni läpi. Onneksi on vielä tuota seinämaalia.

                          Sitten seuraavana päivänä eikun petsiä hakemaan lisää. "Tämän värisävyn maahantuonti on lopetettu". Kiitos. Löyty kuitenkin soittelemalla jostain porista vielä muuan purkki, tilasin kaikki. Niitä odotellessa taidan avata olusen.

                          Comment


                          • Nyt ottaa päähän kyllä niin rajusti tuo lentomuurahaisten määrä meidän pihalla!! ei voi edes autoa laittaa saatikaan kävellä autotalliin kun niiden ököjen määrä mitä leijaillee ja tarttuu vaatteisiin ja hiuksiin ja korviin!! PRKL!!

                            Comment


                            • JaniVaa: sama juttu Inkoossa... ;)

                              Comment


                              • Atooppinen ihottuma näköjään uusiutuu... Tällä hetkellä tilanne vielä hyvällä mallilla kun ei ole vielä lihasnestettä tihkuvaa ihottumaa vaan pieniä nättejä kutiavia näppyjä kädet,niska,jalat ja vartalo täynnä.

                                Comment


                                • Cabriot katto vetäs ittensä aivan totaalisekasin. katto auki auto luulee että se on kiinni ja kun vetää katon kiinni niin luulee että on puolitiessään ja vilkuttelee mukavaa kirkasta valoa mittaristossa. autoon kun laittaa virrat niin lasit putoo puoleenväliin. Oikein mukavaa näin sateella taas...

                                  Comment


                                    Käytin auton nelipyöräsuuntauksessa. Hyvin meni muuten, mutta helmapellit ovat edessä mutkalla. Olisiko mahdollisesti tunkattu ylös hieman väärästä kohdasta?

                                    Comment


                                      Alkuperäinen kirjoittaja zorza05 Näytä viesti
                                      Käytin auton nelipyöräsuuntauksessa. Hyvin meni muuten, mutta helmapellit ovat edessä mutkalla. Olisiko mahdollisesti tunkattu ylös hieman väärästä kohdasta?
                                      Ei varmaan suuntauksetkaan ole ihan kohdillaan jos on tunkattu ylös suuntauksen ajaksi.

                                      Comment


                                        Nyt ottaa pikkuisen pattiin ja se on ihan oikein minulle.

                                        Päätin meinaan säästää työkalujen hankinnassa. Joku aika sitten huomasin, että olen onnistunut hävittämään auton työkalusetistä rullamitan.

                                        Eikun Tarjoustaloon uutta hankkimaan. Sieltä löytyi ihan ok laatuinen mitta 6€ hintaan, mutta vieressä oli työkalusetti joka sisälsi rullamitan, rautasahan ja mattoveitsen kokonaisedulliseen hintaan 3,99€. Otin tietty tuon halpissetin... vaikka minun pitäisi tuntea hinnan ja laadun välisen korrelaation.

                                        Kotona sitten innokkaana tutkimaan uutta settiä. Paketti oli ensinnäkin sellainen, että sen avaamiseen tarvitsi työkaluja. Sellainen muovipläjäys setin ympärillä, että voisi kuvitella moisen verhoilun sisältävän kruunujalokivia. Noh, paketti aukesi hetken ähellyksen jälkeen. Varmaan tarkoituksella tälläinen, ettei kukaan vaan saa sitä kaupassa auki ja pääse tekemään lähempää tuttavuutta sen siällön kanssa.

                                        Ensin otin käteen mattoveitsen ja hetken räpläämisen jälkeen nakkasin sen roskiin, kun se oli oikeasti käyttökelvottoman huono. Sen terän kuitenkin säästin, kun se oli melko terävä ja ehkä sille jotain käyttöä joskus löytyy.

                                        Rautasaha nyt oli ihan auttava kapine hätätilanteeseen, jossa pitää joulukuusen oksia katkaista, eikä järeämpää kalustoa ole tarjolla. Laitoin sen varastoon odottamaan tuota hätätilannetta.

                                        Sitten se mittanauha. Ihan paska tuokin. Se mitan kärjessä oleva metallinen 90 asteen kulmassa oleva osa, jonka kuuluu liikkua edestakaisin oman paksuutensa verran, oli niitattu täysin jumekseen. Roskis kutsui mittaakin.

                                        Lopputuleman halpispaketista jäi käteen luokaton rautasaha, jota en tarvitse (koska Stanley löytyy taloudesta) ja mattoveitsen terä. Eikä tässä vielä kaikki. Se kadonnut rullamittakin löytyi myöhemmin autosta. Noh, rahallinen tappio ei ollut suuren suuri ja ostoksen paras anti taisi olla muistutus minulle itselle, ettei tosiaankaan kannata sotkeetua halpistyökaluihin, ei enää koskaan.

                                        Comment


                                          Alkuperäinen kirjoittaja Jusaberg Näytä viesti
                                          Ei varmaan suuntauksetkaan ole ihan kohdillaan jos on tunkattu ylös suuntauksen ajaksi.
                                          Kyllä kuuluu joissain tapauksissa tehdä myös kevennetty/korotettu pyöriensuuntaus. VAG:lla on siihen oma 8cm(?) autoa ylöspäin nostava tunkki/työkalu. Tolla saa pyörien suuntauksen kohdalleen pyörien ulosjoustaessa. Ei nyt pysty tarkemmin tota muistamaan mutta elsasta löytyy lisää tosta. Olikos se että jos raidetangon päät irroitetaan niin tulisi tehdä tuo operaatio. Sitten tietty normaali suuntaus sen lisäks.

                                          Comment


                                            Ok. En herännyt turhaan tänäkään aamuna :)

                                            Comment


                                            • Harkitsin tänään vakavissani ostaa punaista kultaa kymmenisen litraa. En raaskinut ihan vielä. Pitää vielä sulatella hetki.

                                              Comment


                                              • Mikäpä tässä..

                                                http://i770.photobucket.com/albums/x...rtisanomis.jpg

                                                Comment


                                                  Mokkula.

                                                  Comment


                                                  • Alkuperäinen kirjoittaja kenax Näytä viesti
                                                    Tää oli vissiin joku virityspaja? ;-)

                                                    Ei taida lohduttaa nyt, mutta monille irtisanominen on ollut parasta mitä on tapahtunut. Uuden elämän alku, kenties?

                                                    Comment


                                                    • Jusaberg, myös joutuu usein tunkkaamaan auton ylös vanteenheiton kompensointia varten jos ei ole 3d suuntauslaite.

                                                      Comment


                                                      • Audin takajarrut. Pari kuukautta sitten homma pelitti, nyt liikaa heittoa takajarruissa. Palat ja levyt tuli jo jumpattua, mutta ei auta kun räpeltää lisää.

                                                        Comment


                                                          Otan osaa. Tiedän tilanteen, kun yksi työnantaja on lähtenyt alta konkurssin takia. Kenkää tuli välittömästi ilman irtisanomisaikaa ja sisällä olleet liksat palkkaturvan kautta puolen vuoden päästä.

                                                          Comment


                                                          • Turha ajan haaskaus. Halutaan ostaa tietyt osat jotka on myynnissä,varataan ja tullaan hakemaan nii haku tilanteessa aletaankin muuttelee et "en haluukkaa tätä, tätä ja tätä vaan pelkästään tämän. Ja jos jostain ei ole varma onko se oikea osa mitä ollaan ostamassa kuvia saa pyytää.Huomaa eron käykö kauppaa foorumilaisen kanssa vai nettivaraosan käyttäjän kanssa. Nyt olis sitten taas myynnissä s4 alusta sarja kokonaisuudessaan.

                                                            Comment


                                                              Lotjakkeen tuulilasinpyyhkijöitten vivusto viottunut jotenkin. Ei pyyhi ei. Muuten mitään väliä olisi, mutta kun pitäisi heittää reissua ja ulkona sataa kaatamalla. Uusia osia saadaan jo ensi viikolla... huoh!

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X