Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Tilasin tossa parit puslat Varaosat24:stä hintaan 33,58€/kpl, eipä mitään vähän kalliita mutta ovatpahan Lemförder -merkkiset. No tänään paketin tullessa huomasin, että kyseiset puslat ovat käytettyjä. Suora lainaus sivuilta:
    Myykö VAROSAT24.com myös käytettyjä autojen varaosia?
    Ei, myymme ainoastaan uusia autojen varaosia, tarvikkeita ja työkaluja.
    Viimeksi muokannut AnaX; 23.2.2011, 20:17.

    Comment


      Alkuperäinen kirjoittaja audiq Näytä viesti
      Jäähdytinnestettä pääsee usein öljyjen joukkoon, kun kansi nostetaan pois. Olisiko vesi lähtenyt haihtumaan ja on nyt sitten huohottimessa jäätyneenä.

      Minä olen välillä vaihtanut kahteenkin kertaan öljyt remontin jälkeen. Heti ja toisen kerran noin viikon päästä.
      Hyvinkin paljon mahdollista. Lisäksi kun auto on seisonut reilun 1,5kk lämpöisessä tallissa ja tuodaan sieltä suoraan tälläisiin keleihin niin kosteutta kertyy sinne sun tänne. Esim lukot jäätyivät kotimatkalla, jonka johdosta joutui opettelemaan kuinka rautalangalla ongitaan nupista ovi auki.

      Comment


      • sitikat ja niiden hydrauliikka alusta vai mikä lieneekään. Ens kerral tuo naapuri saa raahatan ton palaneelta ranskalaiselta haisevan kasansa muualle huoltoon. öljyt loppu koneesta ja oli totaalisen rutikuiva ihme ettei oo leiponu kiinni.
        "kone pitää outoo ääntä"
        "tota onko tuo öljy valo palanu kauankin?"
        "Onhanse jokusen viikon mä luulin et se on rikki ja jääny siks palaa koko aika"
        koska kone alkoi pitää outoa ääntä jätti sen pakkaseen seisoo 3 viikoksi jos se ääni lakkais ku tulee lämpösemmät kelit.

        Sulakoon siis yön tuolla lämpösessä ja öljyä se saikin ja ihme kyllä tuntuu toimivan ja äänikin muuttui...
        Miehet ei vaan tajua autoista mitään :P ;) hehe

        Comment


          Tuosta pisteet sitikalle! Kerrankin :D Tuntuu että jos Audissa syttyy jostain syystä öljynpainevalo nii muutaman sekunnin päästä iskee jo täystuho ;)

          Comment


          • Mikä #%XX# siinä on, että esim. sprinttihiidon viimeiset metrit näytetään suoraa edestä. On lähes yhtä typerää, kuin formuloitten startti, joka näytetään aina radan tasossa edestäpäin. Kuva ei kerro juuri mitään ja startissa on 70% koko kisan jännityksestä. Niin onhan sitten vielä mäkihyppy, jossa saatetaan jopa ratkaisuhyppyjä näyttää edestä. En millään ymmärrä... kuvataidetta varmaan.

            Comment


              Nokia N97 mini, joka on ollut mulla käytössä aika tarkkaan 14kk. Ihan s**tanan sekaisin koko ajan, ollut jo useamman viikon. Ei auta uudelleen käynnistys, ei auta akun poisto. Ehkä joka 10. kerran jälkeen se rupeaa toimimaan taas täydellisesti (tai niin täydellisesti kuin Nokia koskaan voi). Uudempaa ohjelmistoakaan se ei tarjoa OTA:na, nyt asennettuna 12.0.110.227.02.

              Comment


              • Vaihdoin mersun audiin, 6 päivää kerkesin ajella virne naamalla (300hp A3). Sitten jakopään hammaspyörä irtosi kampurasta, koska pultti oli kiristetty huonosti jakopääremontin yhteydessä, eikä ollu liimaakaan raaskittu laittaa yhtään.:( Jokainen venttiili morjesti mäntiä. :D Jos jollain on ehjä 1.8T AQA moottorin kansi, niin ottakaapa yhteyttä. :)

                mail: mixu_1988@hotmail.com
                puh. 0407713516

                Comment


                  Pesuhuone/saunaremontti menossa, henkilö joka talon rakentanut, kaikki tehty päin persettä. Ulkoseinä 2300mm matkalta 2cm vinossa ja se on paljon! Ei tuommoseen voi laattaa laittaa perkele. :) Oikasuhommiin joutui..

                  Comment


                  • Pikkuhiljaa saumalla hävität, kato timpurin milli on sentti:)

                    Comment


                    • Vai oliko se peräti tuuma? :)

                      Comment


                        Ei ei, nyt ei pojat tässä hommassa luisteta.. :) Miten sitä sitten nukutaan kun tietää että se on vino ja nurkista ei siisteimmät tule. :)

                        Comment


                          Jätin sormen parin raudan väliin. Oon ennenkin luullut lyöneen sormen kovasti, nyt tiedän.. Tuntuu että lähtis sormenpää irti, ja jomottaa niin maan p*rkeleesti..
                          Itsehän löin itseltäni 24.10 vasemman käden pikkurillin puolestavälin poikki, siis irtipoikki, ei koskenut lainkaan mutta vitutti. Eivät liittäneet ja nyt ollaan onnellisesti 9.5 sormisia. Oli muuten terävä fiskarssin vesuri, kun viiltosuoja hanskakin petti. Säikähdin että meni kaksi sormea, kun sormus vas. nimettömässä otti voimaa vastaan. Halkosavotan hintoja katsellaan nyt eri sormin.

                          Comment


                            Ei sattunut? Luulis sen edes vähän myöhemmin kirpaisevan?

                            Comment


                              Seuraavana päivänä alkoi kivut. Silloin ei jostain syystä kipuja ollut, verta jonkun verran tuli.

                              Comment


                                Lopetit sitten japanin mafia meiningit : )

                                Comment


                                  Pikkuhiljaa saumalla hävität, kato timpurin milli on sentti:)
                                  Lienee laatu parantunut aikojen saatossa. Silloin kun itse tein raksahommia, sanottiin timpurin millin olevan tuuma :)

                                  Ei sattunut? Luulis sen edes vähän myöhemmin kirpaisevan?
                                  On muten jännä juttu, kun tuollainen vahinko ei välttämättä tee heti kipeää.

                                  Itsekin omistan vain 9,75 sormea, kun onnistuin ammattikoulussa lipsauttamaan toisen käden sormet oikohöylän kutteriin. Lähti oikean käden keskisormesta tavaraa ekaa niveltä myöten ja parista muusta sormesta vaan pikkuisen sormenpäästä. Kipu alkoi tuntumaan vasta hetken päästä, kun sormia sidottiin. Ehkä tuollaisesta äksidentistä tulee melkoinen shokki, kun verta roiskuu paljon ja luulee menettäneensä sormia enempikin, kun ei siltä siivolta pysty kunnolla itse arvioimaan tilannetta. Mutta kaikissa ammateissa on varjopuolensa. Harvalla puusepällä on kaikki nakit tallessa. Tämä olikin eräs syy myöhemmin tapahtuneeseen ammatinvaihdokseen.
                                  Viimeksi muokannut Ilkka L; 24.2.2011, 21:58.

                                  Comment


                                    Tulipa tuosta jutusta mieleen kun meinasin menettää oman sormeni (nimettömän). Olin asentamassa ensimmäiseen autooni takaiskaria pihalla. Jousenpuristinta ei ollut, niin nostin sitten autoa tukivarresta ilmaan että iskari menisi koloonsa. Sisko oli auton sisällä katsomassa että menee oikeaan paikkaan.

                                    Jotenkin siinä sählätessä saksitunkki liikahti, ja käsi livahti tunkin ja tukivarren väliin. Tuli pienoinen paniikki kun eipä siinä voi mitään kun auton yhden nurkan paino on käden päällä. Onneksi sisko oli siinä mukana, niin hän kävi hakemassa isän sisältä auttamaan. Saatiin kevennettyä sitä nurkkaa lokarista nostamalla, ja sain käden pois. Sen jälkeen meinasi mennä taju :)

                                    Loppujen lopuksi kävi älytön tuuri kun sormi jäi siihen tunkissa olevan kierretangon päälle, ja ne sivuilla olevat levyt sormen molemmin puolin. Toinen niistä meni vähän käden läpi. Jos luu olisi jäänyt kantamaan suoraan sinne väliin, niin olisi voinut tehdä pahempaa jälkeä.

                                    Comment


                                      Koulukaveri ensimmäisinä työhomminaan paikallisella vaneritehtaalla oli johonkin sirkkeliin kanssa onnistunut tuuppaamaan kätensä ja kaksi sormea luuhun asti auki. Siinä sit kaksi vanhempaa työkaveria sitä viemään paikkauspisteelle ja oli kuulemma ehtinyt vain miettiä että pitäisköhän tässä istua alas... Sit taju pois ja suorin vartaloin kanveesiin.

                                      Oli kait herännyt melkein samantein ja lääkäriltä sit tikkausten lomassa kysynyt että miksi sitä taju lähtee kun ei ollut niin paljon verenhukkaa eikä se nyt niin paljon sattunutkaan. Vastaus oli juurikin jokin stressireaktio jonka takia verenpaine yksikertaisesti laskee niin paljon ja nopeasti. Ei muuten sattuneesta syystä esiinny naisväellä lainkaan tätä reaktiota.

                                      Comment


                                        Ei muuten sattuneesta syystä esiinny naisväellä lainkaan tätä reaktiota.
                                        Kyllä esiintyy, jos hyperventiloi. Riittää, kun näkee vaikka isomman palovamman reidessään. ;)

                                        Comment


                                          Alkuperäinen kirjoittaja okkim Näytä viesti
                                          Tulipa tuosta jutusta mieleen kun meinasin menettää oman sormeni (nimettömän). Olin asentamassa ensimmäiseen autooni takaiskaria pihalla. Jousenpuristinta ei ollut, niin nostin sitten autoa tukivarresta ilmaan että iskari menisi koloonsa. Sisko oli auton sisällä katsomassa että menee oikeaan paikkaan.
                                          Noissa jousihommissa saa kyllä olla muutenki aika varovainen. Jos vaikka sattuu puristin murtumaan ja ampumaan vaikka simmuun sen murtuneen osan. Ite just tossa -10C vaihtelin takajouset nii en kyllä viittiny kääntää jousta pitkittäis suuntaisesti päätä kohden.

                                          Comment


                                            Pikkuhiljaa saumalla hävität, kato timpurin milli on sentti:)
                                            Lienee laatu parantunut aikojen saatossa. Silloin kun itse tein raksahommia, sanottiin timpurin millin olevan tuuma :)

                                            Ei tuo timpurin millin heitto ole paha, kun muurarin milli oli se tiilen mitta :)

                                            Comment


                                              Pikkuhiljaa saumalla hävität, kato timpurin milli on sentti:)
                                              Lainaus:
                                              Lienee laatu parantunut aikojen saatossa. Silloin kun itse tein raksahommia, sanottiin timpurin millin olevan tuuma :)

                                              Ei tuo timpurin millin heitto ole paha, kun muurarin milli oli se tiilen mitta :)
                                              Onneksi on olemassa sähkärit jotka tekevät tasan eikä millilleen :P

                                              Comment


                                              • Jännä juttu toi stressireaktio, ite onnistuin joskus vuonna kivi ja miekka töissä nyrjäyttämään nilkkani(ei sen pahempaa). Työkaverit tuli ihmettelemään ku keräilin itseäni ylös et sattuks pahasti? "No ei täs mitään kummempia".

                                                Meni kymmenen sekuntia ja sit rupes huippaamaan ihan tarpeeks paljo. Kutakuinki viimesillä voimillani(en oo varmaan ollu ikinä lähempänä pyörtymistä) kapusin yläkerran kahvihuoneeseen juomaan muutaman lasin vettä, jonka jälkeen olo parani hiukan. Kipu tuli sit vasta seuraavana päivänä ja kunnolla ei tarvinnu kävellä viikkokausiin. Mut tosi äijähän ei lääkäriin mene :D

                                                Comment


                                                • Toi on jännä kyllä toi tajun menettäminen. Veli opiskeli palomies-sairaankuljettajaksi ja opinnoissa oli meneillään kanyylin laitto. Satuttiin olemaan molemmat vanhempien luona kyläilemässä ja tuli aihe esiin, kun kuulemma pitäisi treenata. No suostuin vapaaehtoiseksi, kun ei ole mitään piikkikammoa tms. esteenä.

                                                  Tekniikka oli silloin vielä vähän hakusessa, eikä tahtonut saada piikkiä suoneen kämmenselässä. Oma virhe tapahtui siinä kun kiinnostuneena tuijotin kun se kaivoi ja kaivoi siinä nahan alla. Seuraava muistikuva onkin sitten selällään keittiön penkiltä, rypäs huolestuneita naamoja pyörimässä siinä yläpuolella.

                                                  Comment


                                                  • Itsellä on verenluovutuksessa pariin otteeseen taju hieman hämärtynyt. Yhdellä kerralla kävin jo vähän katsomassa lattiaa, mutta toisella ei aluksi tuntunut mitenkään oudolta, hain mehut ja keksit pöytään istumaan. Sitten tulikin kevyt heikotus ja samalla näkö lähti. Pelkkää valkosta vain näky. Hetkisen joutu istua paikoillaan ja odottaa mitä tapahtuu... Meinasin että suht lähellä tais olla ettei olis taju lähteny.
                                                    Nyt jatkossa onkin sitten tajunnu että kannattaa olla suht hyvin syöny ja juonu pari tuntia ennen luovutusta niin ei pääse yllättämään :)

                                                    Comment


                                                      Ei muuten sattuneesta syystä esiinny naisväellä lainkaan tätä reaktiota.
                                                      Kuulonvaraista tukea väittämälle: emännän hieroja-monihoitaja kertoi, että muutamia miesasiakkaita on pyörtynyt akupunktiossa, naisia ei yhtään.

                                                      Onneksi en itse kuulu tuohon ryhmään, tai sitten neulat oli vaan niin pieniä...

                                                      Comment


                                                        Lampaathan ovat tässä evoluution huipulla. Tai ainakin se yksi rotu. Itse en ole vielä ikinä pyörtynyt mutta tähtiä näkyy sillon tällön. Verenpaineet on kyllä alhaset.

                                                        Päähän ottaa se että audi laskee ölpät alleen ilmeisesti paineanturin juuresta eikä ole tilaa rempata. On se kumma kun nyrren reissulla syksyllä ei vuotanut ollenkaan ja nyt on jo ollut reilu jäähyvuoto ja nokka-akselin tiivisteen vuoto (molemmat paikattu) ja sit tuli vielä tämäkin.

                                                        Comment


                                                          Nyrren variot tulee viiveellä? :)

                                                          Comment


                                                            Kadut täynnä sepeliä.

                                                            Comment


                                                              Jyväskylä rallin reitti. Ei ihan katsojaystävällisimmästä päästä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X