Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Kamerasta mullekin välähti jouluna. Tuli joululahjana pikku maksu. Kuume ja päänsärky ottaa nyt enemmän päähän.

    Comment


    • Mahtaakohan "RS2" olla meidän isännöinnin piirissä? :)


      Liekkö jäi aamupiparit saamatta, mutta alko kyä ottaa tänään pataan oikeen kunnolla.

      - Soitettiin hiekoittamaan vasta 14.00, ja kun pääsin paikalle niin totesin että pitäs täydellinen kattaus tehdä, mutta myöhässähän me oltiin auttamattomasti.
      Sylettää niin pirusti, kun tekis mieli tehdä priimaa/pysyä speksissä ja sit lumipäivystäjä torspoilee tai pihtailee.

      - Kunta ei tänäänkään poistanut polanteita risteysalueilta, ja kummiski jonku 60-80km ajelin ympäri kylää plus kotimatka, aivan järkyttävässä kunnossa risteykset, sai pyöräkuormaajalla ajaa alle kävelyvauhdin että pysy kopissa.
      Vissii rahat loppu sieltäkin, mahtavat aamuyällä alottaa kun ei tarvi maksaa pyhälisiä ja plussakelit jatkuu.

      - Yks meidän kuski on ns aina puhelimessa ja siten lällärillä mahdoton tavoittaa = pissii tiimityö reisille aika vahvasti.

      - Mopoautot: Ajelin laitteen maksimia runkonopeutta, eli 40kmh, niin mopoauto roikku kontissa pitkän aikaa, toivoin tilannetta että pääsisin suojatielle linttaamaan liinat kiinni.
      Noh, ei sattunut onnistamaan, käännyin pienemmälle tielle missä suoraan ajotien vieressä kulkee jalkakäytävä, tien huonosta kunnosta sekä kulkusuuntaan nähden kaikki risteykset ovat tasaarvoisia niin köröttelin 40 alueella noin 30kmh.

      Noh, mopoautossa jannut päätti pistää usvaa putkeen, koukkas jalkakäytävälle ja päästeli ohi!
      Putos yhdessä kohtaa rotvallilta alaskin ja meinas ottaa auran sisään, vieläku ois kone urissa muljahtanu sinnepäin, niin olis koppi pyöriny alla.

      Sen verran alko otsasuoni sykkimään, että lähdin ajelemaan perässä, päädyimme omakotitalon pihaan, missä pojilla oli vähän elkeitä poistua paikalta, veistelin liki nelimetrisen auran sen kopin eteen ja läksin jututtamaan poikia, ei meinannu ensin avata ikkunaa mut sai vihdoin auki, kyselin notta ookko sää aivan idiootti.

      Tässä vaiheessa isäpappa kömpi tuvasta kuistille ja oli vähän närkästyneen näkösenä, sanoin sille että mitä poijaat teki ja että seuraavan kerran soitan satavarmasti kytät paikalle, jäihän sentään lumeen jäljet tapahtumasta. Sanoin myöskin että pienimuotoinen feedback olisi vähintäänkin paikallaan.
      Isäpappa päivitteli että semmosta se on, kun pistetään kaks tyhjäpäätä samaan koppiin, että olivat tulossa toista mopediautoa vissiin hakemaan pihasta ajoon.

      Puolisen tuntia myöhemmin toisessa kaupunkin osassa tää kyydissä ollut jannu, minkä autoo olivat tulleet hakemaan, niin körötteli ohi kun aurasin&hiekotin yhtä jalkakäytävää, pää pyöri kun pöllöllä, mut sitä toista autoa ei näkyny, oiskohan rapsahtanu pienimuotoinen ajokielto....

      Kovin rohkeaa toimintaa, varsinkin laitteella joka suojaa vain hyvässä tapauksessa asfaltti-ihottumalta, jos siltäkään.
      Tässä esimerkki turvallisuudesta:


      Oven ainut metallinen osa on siis lasihissin kisko :D
      (tämänkin kuvan otin autovahinkokeskuksen hallissa...)


      - Jehovat tms jeesustelijat:
      Pitivät ilmeisesti jotai miittinkiä sikäläisessä piruntorjunta patteristossa, kun tulin läheisyyteen niin poliisi oli yhdellä kadulla laputtanut reilu tusina autoa, kun jatkoin matkaani niin totesin että yksi toinenkin katu pysäköity jalkakäytäviä myöten, eli jalankulkijat joutuivat kulkemaan kadulla jossa molemmin puolin täys autoja ja henkilöauton mentävä kolo keskellä, plus poonuksena isompi autotie pysäköity yksikaistaiseksi. Soitin poliisit laputtamaan.

      Vissiini noinkin rahakas yhteisö vois pitää niitä treffejään esim pirkkahallissa, mihin mahtuu satakunta autoa pysäköimään järkevästi.


      - Joku äijä koitti kovin salaisesti verhojen takana kyyläillä toimintaani, pyssäsin kohdalle, laitoin koppiin valot ja vilkutin iloisesti.

      Tuohon liittyen, ihmiset ei aina tajua kuinka hyvin sinne tupaan näkee, kun sisällä valot päällä ja ite on ulkona pimeässä kopissa.

      Iltani hieman piristyi, kun katutasossa olleessa keittiössä hengaili varsin muodollisesti pätevä neitonen alasti...
      Ajoin puolihuolimattomasti jo tuvan ohikin, sit jäin miettimään pariksi sekunniksi että näkikö wanhat silmäni varmasti mitä kuvittelin, pakki päälle ja takas pihaan tarkistamaan asiaa, näkihän ne...


      edit:
      Ei niinkään mua suoranaisesti ota päähän, mutta firman puutarhuria/sekatyömiestä (ei oo mikää tekniikan päälle ymmärtävä jannu) käy hieman sääliksi:
      Osti tuossa kesällä uudemman kärryn itelleen, ja justiinsa jokune viikko sit pränikät nokialaiset nastarenkaat.

      Niin perjantaina jannu oli töiden jälkeen hallilla ja vaihteli rengasta, sano että meni puhki ja vararenkaalla kolisee auto.
      En sen tarkemmin perehtyny asiaan, muutaku sanoin että jos kolisee nii sillo ei paree ajaa.

      Nii tänää päivän päätteeks tunkattii sen auto ilmaan, niin etujousi pllun päreinä.
      Sit katottii sitä rengasta, nii sisäpuolen kyljessä oli liki nyrkinmentävä reikä ja ulkopuolen kyljessä sormen pään kokonen reikä..
      Mukava yllätys vissiin jannulle ku huomenna tulee töihi ja infotaan tilanteesta..
      Viimeksi muokannut jesi; 9.1.2011, 20:07.

      Comment


        Kohta alkaa pikkuisen harmittamaan. Ostin ekan Audini 26.12 ja auto sippasi 29.12. No vanhassa autossa saattaa tulla kaikkea eteen. Vika paikallistettiin bensapumppuun, joka saatiin korjattua lauantaina.
        No nyt kun autoa kokeiltiin käyntiin huomattiin, että se käy vain neljällä. Syynä tähän nelossylinterin puuttuvat puristukset.

        Sanoin silloin kun omistin korolla "tää on ihan tylsä auto kun ei tartte rempata ollenkaan". Olisi pitänyt vain pitää turpansa kiinni.

        Comment


        • Jospa se kela olisikin auton päässä täh?
          Vielä 80-luvulla oli käytössä muistaakseni LohkoWirtanen -nimellä lämmittimen johdon keloja, jotka sai kiinnitettyä auton konetilaan. Johto oli tosin kiinteä, mutta ihan laillinen asennus.

          Comment


          • Pihojen aurauksesta

            Joskus olen miettinyt ettei taida olla ihan helppoa tyrkkiä koneella ahdasta pihaa umpihangessa jos on outo piha eikä hajuakaan mitä siellä lumen alla on. Auraajien asenteissa näyttää olevan eroja, jotkut saa ilmeisesti viboja auran kilahtaessa tolppaan. Firman pihassa käy luultavasti aina sama ISS:n kaveri kun on joka talvi lämpötolpat vinossa. Pari kuukautta sitten ekojen lumien sataessa sai pyyhkäistyä yöllä firman lämpötolpan varresta "Varattu" kyltin poikki jonka olin juuri kesällä laittanut, aika hyvin oli tähdätty. Laitetaan uusi vasta keväällä kun ei taida harjakoneella tuohon osua. Talon työntekijöiden mukaan sama auraaja kuulemma soittelee mielellään torvea jalankulkijoille vaikka eivät pääse auraa pakoon ahtaalla pihalla.

            Sitä äärimmäistä laiskuutta en ymmärrä miksi piuha pitää jättää tolppaan roikkumaan. Varmaan kiva aurailla satoja autopaikkoja päivässä kun lohkolämppärin johdot roikkuvat edessä ja joutuu hyppimään kopista ulkona, jos painaa auralla päälle jää piuha alle ja kiskoo vähintään johdon poikki tai pahimmillaan tolpan rikki. Ei ole lapsillekaan turvallinen kun on auton päässä jännitteelliset liitinpinnat muutenkin näkyvissä. Onkos se nyt sitten auraajan homma käydä noita näpräilemässä pois edestä, vähän voisi jokainen osaltaan helpottaa heidänkin työtä.

            Sähköjohtopelleily on vasta alkamassa, kunhan sähköautot lisääntyvät alkaa latauspisteiden metsästys ja sähköpisteiden väärinkäyttö. Sulakkeet paukkuvat, kulut kasvavat ja ongelmat lisääntyvät varsinkin talvella kun akkujen varauskapasiteetti laskee. Mitenköhän sitten pihoja aurataan kun jengi alkaa vetää kotoa omia jatkojohtojaan pihalle.

            Comment


            • Alkuperäinen kirjoittaja Arttumutanen Näytä viesti
              Hyvinhän se reissu meni, varkaudesta joensuuhun päin vähän matkaa niin kamera välähti, toivottavasti ei tuu sakkoja.
              Oliko siinä alamäessä ennen t-risteystä? Välähti siinä itelläkin. Vakkari oli kerinny siihen nikaraan kiihyttää enkä kerinny alkaa jarrua tarjoamaan. :(

              Comment


              • Alkuperäinen kirjoittaja audiq Näytä viesti
                Skootteri liiskana romahtaneen katoksen alla. S**tanan talvi...
                Huonomminkin voi käydä, skootteri nyt on vielä vain tavaroita:

                http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010...38520_uu.shtml

                Comment


                • Onhan meitä aurapenoja moneen lähtöön, kuten aina ihmisiä.

                  Osa on vaan töissä, osa on töissä ja haluaa kantaa vastuunsa.
                  Ja onhan se omassaki porukassa mukava aukoa päätänsä, että millon on kone ollu kaatuneena liki tasamaalla, tai on ajettu puskat matalaksi, tai korkattu auton kylki jne :)
                  Plus pientä kilpailua on myös siitä kenen mestat on parhaimmassa kunnossa ja mistä reklamoidaan jne.


                  Sattuuhan sitä itellekki, mutku on "omilla mailla", niin tietää nuo kaikki kivetykset ja "källit" mitä tontilla on, noilla "vierailla mailla" taas tulee enemmän vahinkoa kun ei ole mitään käsitystäkään mitä lumen alla on missäkin, nii sillon on mentävä korvakuulolla.

                  Toki näillä mansenkin lumimäärillä ja vallitsevalla pihasuunnittelulla, on ollu pakko leventää aurausvalleja pelastusajon mahdollistamiseksi, nii kyä siä on puskat ja muut lennelly, mutta niitähän me sitten fiksaillaan kesällä.
                  Kyä tommone pusikko tms on halpa hinta siitä että pääsee isommatki vehkeet kulkemaan hädän kohdatessa.
                  (vielä kun asukkaat tajuais sen)
                  Viimeksi muokannut jesi; 9.1.2011, 21:31.

                  Comment


                    Tähän voidaan lisätä vielä se logiikka, millä jotkut auraavat lumia kasoihin. En ole vielä saanut selville, miksi se lumikasa pitää tehdä sähkötolpan, pyörätelineen tai muun laitoksen päälle. Matalan pyörätelineen voi ehkä vielä ymmärtää, mutta jotain sähkölaatikkoa saa jo pari aurauskertaa peitellä.

                    Ei muuta, mutta koitapa ajaa ne kasat sitten pois. Ja tietysti se laitetaan täysin luomia kuormaavan syyksi, jos se jekku paljastuukin vasta lavalla. Noh, loppukesästä voi noutaa tavarat sitten lumenkaatopaikalta. Paritkin tullut sinne ajettua :)

                    Comment


                    • Aamulla kuudelta herätys ja jos nyt nukkuun, niin 4 h 30 min aikaa nukkua. Huippua!

                      Comment


                      • Kävisi ylipäätänsä edes joku joskus auraamassa... taas on pihakadulla 15-20cm kerros jäistä loskaa ja urat sen mukaiset, seuraavien pakkasten jälkeen herää aamusta taas koko naapurusto kun auton pohjapanssari suunnilleen lyö kipinää laahatessaan tuon urien välisen hiekkaisen jääharjanteen päällä koko kadun mitalta. Persaukisen maalaiskunnan iloja.

                        Comment


                        • Alkuperäinen kirjoittaja Antruu Näytä viesti
                          Oliko siinä alamäessä ennen t-risteystä? Välähti siinä itelläkin. Vakkari oli kerinny siihen nikaraan kiihyttää enkä kerinny alkaa jarrua tarjoamaan. :(
                          En muista paikkaa missä välähti mut jonkun matkaa niistä viimesistä liikennevaloista kuitenki. Ei tosiaan kerenny jarrua ees hipaista, toivottavasti huomautuksella selviää nimittäin kesällä tuli viime kerran sakko. Että muuten tässä kohta kortti lähtee.

                          Comment


                          • Hmm.. ja taas pitäs lähteä lumitöihin. Alkais jo piisata kun 3 päivänä peräkkäin saanut hypätä. Hyvä jos hätäseen kerkesi puita ajamaan kun piti linkoa taas loihtia perään.

                            Vierailla mailla auratessa sattuu ja tapahtuu, männäviikolla oli lähtenyt jonkun pienpuhdistamon tms. kansi Hukin matkaan. No kesän tultua tarkastamma vahingot.

                            Comment


                            • 1½ viikkoa tilauksesta eikä vieläkään puskuria. Sapettaa jo linja-autolla kulkeminen.

                              Comment


                                Tuo vitun lumisade...

                                Comment


                                • Antaa sataa, että saadaan kelkkareiteillekin lunta. Toki tuossa nyt oma vaivansa on lumitöissä, mutta on sitä onneksi annettu kiusaksi ja iloksi noille pk-seudun ihmisillekin. =)

                                  Comment


                                  • NIIN OTTAA !!!

                                    Kiitos taas Helsingin kaupungin ! Aamulla oli 20 senttiä pehmeää lunta kadulla ja ylittäessäni hidastetöyssyä keula upposi sohjoon ja auto pamahti pohjasta kiinni töyssyn päälle. Seuraus = Putket poikki joustopalojen kohdalta. Hintaa alkupätkillä katteineen 1355 e / kpl + 600e työt. Arvatkaa kannattaako edes lähteä taistelemaan kaupungin kanssa?!? Kesällä pamahti 2 BBS vannetta halki kun ratikkakiskot oli 10 cm kohollaan asfaltista ja nyt tämä !!!! PERKELE !!!

                                    Comment


                                      Kannattaa kuitenkin ottaa kuvat ja tehdä valitus. Ei kait se maksa muuta kuin vaivan.

                                      Comment


                                        Alkuperäinen kirjoittaja any1 Näytä viesti
                                        Tuo vitun lumisade...
                                        Eläpä kuule narise yhtään, täällä on ootettu tuota lunta jo jonkun aikaa. :D

                                        Comment


                                          Plussakeli. Tulisi kunnon pakkasta ja lisää lunta. Peli on vain jo menetetty kun teiden ja katujen pohjat ovat aivan ruvella.

                                          Comment


                                          • Plussakeli, ja nastat puree kunnolla. Yleensä pitäis olla hyvä juttu, mutta kun kovemmilla kiihdytyksillä alkaa kytkin haista autossa... Tarvis varmaan vaihtaa, eikä se hinta vaan se h*lvetillinen työ!
                                            Ja jos/kun menee kuten yleensä, joitain stefoja saa vaihtaa samalla ja se sitten onkin juttu erikseen :/
                                            Pessimisti ei pety koskaan!

                                            Comment


                                              Alkuperäinen kirjoittaja KaiVonVeivi Näytä viesti
                                              NIIN OTTAA !!!

                                              Kiitos taas Helsingin kaupungin ! Aamulla oli 20 senttiä pehmeää lunta kadulla ja ylittäessäni hidastetöyssyä keula upposi sohjoon ja auto pamahti pohjasta kiinni töyssyn päälle. Seuraus = Putket poikki joustopalojen kohdalta. Hintaa alkupätkillä katteineen 1355 e / kpl + 600e työt. Arvatkaa kannattaako edes lähteä taistelemaan kaupungin kanssa?!? Kesällä pamahti 2 BBS vannetta halki kun ratikkakiskot oli 10 cm kohollaan asfaltista ja nyt tämä !!!! PERKELE !!!
                                              http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/0...u_2277533.html

                                              Älkäähän masentuko. Itse sain Pirkkalan kaupungilta takavuosina yhden kappaleen 245/30R19 kesärenkaita kun hajosi johonkin routamonttuun keskellä valoristeystä. Joku kuukausi siinä kesti mutta lopulta sain sentilleen mitä pyysin.

                                              Comment


                                              • Niskaa pakottaa vol 2. Eipä ollu eilen kovin mukava tuo vahinko tarkastaja. Heti ku näki mazdan katteli vaa et tämmönen kippo hieman halveksuen. Hittoako se sille vaikuttaa minkä näköisella autolla ajan, olis tehny vaa sen pelkän arvion lässyttämättä hienostellen sanoen kuinka ruma oli mazda oli hänen mielestään. prkl...

                                                Comment


                                                  Vituttaa tuo Kauhajoen matkahuollon palvelu!

                                                  Comment


                                                    Vituttaa kun 98E:n hinta nousee nyt ku jokainen käyttää...

                                                    Comment


                                                      ...vieläkin tulee muita kuin tuttuja vastaan...

                                                      Comment


                                                        Taitaa 95 homehtua maan alle ku kukaa ei sitä tankkaa :)

                                                        Comment


                                                          Kohta nousee vielä senkin hinta juuri tuosta syystä :)

                                                          Olisihan sen voinut ajaa rinnallakin pikkuhiljaa sisään, mutta kun pitää pakolla työntää kertarysäyksellä E10 markkinoille.

                                                          Comment


                                                          • Tarinointia tuolta tsätin puolelta, mut kohtaus Reikä ratissa:

                                                            [06:04pm] <@jesi> eilen napsahti kans XXXXX duuninläheisyydes, oli joku äijä ajanu passatin peNkkaan, tönivät sitä siinä ja koittivat toisella autolla vetää pois, mutta josso melkee koko auton mitan verran polanteen päällä, niin eihän se sieltä oo noilla eväillä tulossa.

                                                            [06:06pm] <@jesi> ko eijollu kiirus siin kohtaa, nii kävin pudottamas kauhan pussipysäkille ja pereettelin siihen auton taakke, kello oli jotai neljän päälle, ts ruuhkan tynkää. noh, kävin näyttään notta tökkää köyden lenkin sinne pikalukkojen reikiin, sanoin että ko mää tuolta kopista kohta tyännän tapit ulos, nii sormet tulee silppuna kans lukon läpi, että kannattaa varoo.

                                                            [06:07pm] <@jesi> noh, lukot kii ja jannut viitto että ok, no mää aloin perettää nii samantein köys poikki. menin kattomaan nii olivat sit jättäneet lukkotappien väliin köyden ja se oli katkonu mennessää. ei muutaku kaivoin sit liinat ja sakkelit ja ne kii.

                                                            [06:08pm] <@jesi> nii olin siin liki keskellä kaistaa, että ei tarvi ojaa myöte hinata autoo pois, nii tuppas pienen tulpan tekee siihe, nii mun takana oli jonossa joku 40v mamma asenteella "kyllähän Minä tästä nyt ohi menen!", mulla vehkeet tiellä, majakat, hätävilkut ja kaik, pakkivalot ja piipperi pääl.

                                                            06:09pm] <@jesi> hivuttauduin hissun kissun taaksepäin, nii ämmä oli vaan tulossa kohti, olin varmaan minuutin tööttipohjassaki siinä. ämmän takana ollut oli viisaasti jättäny metrejä väliin, että akal olis tilaa perettää.

                                                            [06:10pm] <@jesi> mutta vttu ei, niin ei. sit hypin jo ulos että käyn sanomassa pari valittua lausetta, nii sit se osaski peruuttaa ja saatiin tilanne purettua.

                                                            - Ihmisten omat lapioinnit:
                                                            06:28pm] <@jesi> mää saan aina kauheet facepalmit ku ihmiset luuttuaa parkkiruuduistaan lumia, tekevät metrin vahvaan auravalliin 10metriä pitkiä polkuja että oikasee 20metriä auratulta ja hiekotetulta tieltä omalle autolle jne.

                                                            [06:29pm] <@jesi> esim parkkiruudun lumitilanteen kannalta on parasta etti ala asukas ite lapioimaa mitää.
                                                            [06:29pm] <@jesi> ku sit se kasa tehdää auton viereen puolen metrin päähän.
                                                            06:29pm] <@jesi> heitetään naapuriruutuun tai oman auton taakse tai auton ja seinän/lämpötolpan väliin.
                                                            [06:30pm] <@jesi> nii otappa sit koneella siitä ne lumet 5cm pelivaralla pois, ei siin, kyllä ne saa, mut menee aikaa, jää käytännös tekemättä.

                                                            [06:31pm] <@jesi> ja ruutujen ottamisen speksissä on se, että pitää olla autojen välissä vähintään kaksi ruutua, ts jos on yks ruutu autojen välis nii siihe ei puututa.
                                                            [06:31pm] <@jesi> sen takia ku polanne/kaivot yms voi nykiä auraa suuntaan jos toiseen ja jos toleranssia on se 5cm, nii on turhan iso lunastamisen riski.
                                                            [06:32pm] <@jesi> ite tekisin lumiseen ruutuun vain renkaiden mentävät koloset jos on tarve tehdä jotain.
                                                            [06:32pm] <@jesi> nii saa koneellisesti sen sitte hoidettua.

                                                            - Teiden hoito:
                                                            [06:38pm] <@jesi> kaupunki veti pravuurin eilen, noi meitin huudin pääkadut, oli vitunmoisella uralla ja risteykset aivan hirveetä, koittivat mahanalusilla niitä raapia mut eihä niil mitää saa.
                                                            nii yöllä vetivät suolaliemet kadulle oikee isolla kädellä, että oikee lainehti.
                                                            Sit olivat yöllä saaneet mahanalusterillä ne raavittua syrjään.
                                                            ja nyt on sit meidän kaikki kaupat, huoltikset, isot taloyhtiöt jne ihan sohjona ku tulee suola autojen mukana.

                                                            - Lämpötolppien johdot, osa kaksi:
                                                            [06:33pm] <@jesi> meni muute tänää joku 30-40kpl nippusiteitä ku somistelin lämpötolpan johtoja.

                                                            - Työnjohdon/isännöinin saamattomuus / autoilijan tyhjäpäisyys / auraorjan tunnit täys:
                                                            [05:56pm] <@jesi> napsahti tos töissäki oikeen kunnolla, yhdes kohtees markatti pysäköi ruutuun, joka on 2m päässä talon seinästä, siitä lähtevää Pelastustietä pitäs sit aurailla jne. oon aika monesti työnjohtoo asiasta ilmottanu ja fotonnu, pääsee toki kiertään mut sielä on 6m pitkä / asennossa oleva mäki ja sit saa peruutella käytävällä misso varastokoppien seiniin 5cm pelivara.

                                                            [05:57pm] <@jesi> olin ny vaa hiekottamas mäkiä, nii menin alariviin toista kautta, sit koitin muutaman minuutin saada ensin konetta menee sitä mäkee ylös, joutu loppuviimen auralla vetään masiinan ylös. sitku pääsin ylös, nii totesin että se vtun auto siä parkis.

                                                            [05:58pm] <@jesi> ja täällähä sataa lunta nyt ja ennusteenkin mukaan reippaanlaisesti, niin soitin bossille että se auto vttuun sieltä tai a) en auraa koko vtun pihaa enää ollenkaa, b) yllättävä ripuli huomenna ja pitää jäädä kotii.

                                                            [05:59pm] <@jesi> sit taputtelin Jorma ottassa fiiatin keulan ja perän läheisyyteen lunta mielenilmaisuksi (ei ollu eka kerta ko. autoilijan suhteen), meinasin siinä oheessa pistää epähuomiossa takahiekottimella yhden autonkin lunnaiksi ku vttu silmil pistelin meneen.

                                                            [06:00pm] <@jesi> löin puhelimen kii ja ajelin varikolle, leimasin itteni ulos kesken päivän.

                                                            - Upea vikailmoitus:
                                                            http://lh3.ggpht.com/_-PcqiBhuDMg/TS...1294852667.jpg

                                                            Mitä tommoselle pitäs tehdä, lopettaa kaikki koirat? vai onko koiranloukkuja olemassa?
                                                            Viimeksi muokannut jesi; 12.1.2011, 18:31.

                                                            Comment


                                                            • Otan osaa. Tuli itsekin joskus ajeltua yksi talvi lumia, joten tiedän, ettei välttämättä ole aina mitään herkkua.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X