Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Baarit on nii hauskoja olla hätä-apuna töissä. Sain varmaa enemmän viinaa päälleni mitä oon ikinä juonu elämäni aikana.

    Comment


    • Vasemmassa polvessa niin paha rasitusmurtuma että ei tiedä itkeä vai nauraa, särky aivan helvetillinen. Monta päivää sivellyt jo HorsePowerin MSM-linimenttiä mutta ei tunnu vaan tokenevan..arrgh!

      Comment


      • Varastivat rakennuksen pihasta toissa yönä moottorikelkan, kaiken kukkuraksi särkivät ajoneston siitä, katteet halki, telamatto jamiteltu paskaks ja päätteeks variaattorihihna viety.. nooh onneks päivän etsimisen jälkeen löyty 10 kilometrin päästä keskeltä korpimetsää bensa loppuneena ja sinne hylättynä -.-

        Comment


          Perkeleen vittu! Piti nopeesti asentaa alustasarja, vakaajat koiranluineen sekä uretaanipuslat. Jokainen pusla ja holkki väärän kokoisia ja vanhat on jo riekaleina lattialla. Ensviikolla vasta pääsee sorvaamaan uusia holkkeja ja pienentämään puslia. Onneksi sentään ei puslat ollu väljiä, nyt selviää sorvaamalla.

          Comment


          • Näin valkosen opel vectran(?) vähän liiankin läheltä. Urheilukadulla käänty opeli vastaan ja lähti lähestymään KESKELLÄ tietä. Kitkat ei pitäny, mentiin sitten ns. pulkkana kohti. Katoin jo että nyt kolisee kun oikealle ei päässy väistämään lumipenkan yli. Peilit kolahti yhteen, pistin auton parkkiin ja tallustelin opelin viereen, sieltä hyppäs ukko ulos ja mentiin selvittelemään auton luo. Täyttelin vahinkoilmotusta siinä ja kyselin ajokortin nimet ja muut. Ennenku ehin kattomaan kortista hetun loppuosan, kaveri tokas että pitää auto siirtää. No lähti autoaan siirtämään ja jäin paperia täyttämään. Seuraavaks ku katoin opelin suuntaan, näin takavalot parin sadan metrin päässä eikä tullu takasin. Tyhmä olin ku en poliiseja soittanut mutta toivotaan nyt että olis rehti kansalainen. Muuten saattaa olla joku ilta opelissa joka pelti täynnä sorkkaraudan jälkiä. Nimi, rekkari, syntymäaika, osote ja ehkä puhelinnumero on tiedossa, joten kova on luotto. Pitää huomenna soittaa jos sais homman sovittua, viimeistään sitten poliisin kanssa. Ovi menee maalaukseen kun pelin lasi iski siihen jäljet. Peili menee myös uusiksi.

            Edellinen auto joutu kaks kertaa kaltoin kohdelluksi parkkipaikalla, pari kertaa tien päällä ja onni ei taida vieläkään kääntyä. Kaveri jo ehdotti että ottaisin sen auton viikoks ni sais uuden maalin kärryynsä. Kerään ilmeisesti kaikki ajotaidottomat ympärilleni.

            Comment


            • Ei veikkaus tarjonnu itelle vieläkää sponssi rahaa :(

              Comment


                Ei tarjonnut ei. Ja vahingossa tuli otettua vielä "täysilotto", jonka luulin olevan 10 riviä. Jännitin nyt sitten riveillä A-T. Ei voinut edes kilometrin pituiseen pergamenttiin osua edes 4 oikein... :)

                Comment


                  Juu, eipä täälläkään osunut. Euro tosin tuli kenossa...

                  Comment


                  • alkaa nää pakkaset risomaan! ei oikein pääse harrastamaan tuonne ulos.

                    Comment


                    • Ei pääse ulos harrastamaan ei, 5päivää pitää kuumetta. Tämä sairastaminen ottaa kyllä päähän.

                      Comment


                        Ottaa päähän kirjaimellisesti. Krapula. Ja vartin päästä töihin.

                        Comment


                        • Jhs, sitten ens kertaa varten voikin ostaa uuden vesilukon. Edellisellä putsauskerralla alempi liitin meinasi jäädä fuskaamaan, nyt sitten ei enää saanut lavuaarin puolen ruuvia auki, vaan pohjan puolelta jokin antoi periksi ja alkoi pyörimään läpi. Tämä tottakai siinä vaiheessa kun se on ruuvarilla pari kierrosta löystynyt, jonka jälkeen ei liiku mihinkään suuntaan. Ei siinä, sunnuntaipäivänä ei auta kuin pistää silikoonia perkeleesti, jotta saa pitäväksi. Ei prkl, millasia muovisätöksiä sitä myydään ihan vakavalla naamalla. Vissiin kolmas/neljäs putsauskerta oli tuolle rimpulalle. Toisessa vessassa sen sijaan on alkuperäinen muovinen sekin, mutta noin kymmenen kertaa tukevamman tuntuinen. Tuokin on kuitenkin rautakaupasta ostettu ja heidän ainut mallinsa, eli olisi luullut olevan edes jostain kotosin.

                          Comment


                            Huomenna kotiin...ehkä..täällä Ruotsissa tuota lunta tulee kaatamalla. Oli melko mielenkiintoinen matka tulla töihin aamulla. Moottoritiellä 20cm lunta...auroja ei missään. Täydet pinnat Volvo XC60:lle...kulki vakaasti ja ilman mitään mutinoita. Päähän ottaa ajatus siitä, että ne perskuleet kuitenkin sulkee tuon Arlandan kentän, jos tämä sade ei lopu.

                            Comment


                            • alkaa nää pakkaset risomaan! ei oikein pääse harrastamaan tuonne ulos.
                              No ei tuo pakkanen ole vielä ihan mahdoton, mutta ainakin täällä Oulussa on tuullut monta päivää. Nyt -15 ja 6 m/s itätuuli. Pakkasen purevuusindeksi -25C..

                              http://legacy.fmi.fi/src/tuotteet/Pa...vuus/index.php

                              Comment


                                Ottaa päähän kirjaimellisesti. Krapula. Ja vartin päästä töihin.
                                Sunnuntaityö on sen vaivan arvoista. ;)

                                Comment


                                  12 tunnin työpäivä edessä ja en saanut nukuttua yöllä yhtään. Kiitos liskot, ja päälle jäänyt yövuororytmi...

                                  Comment


                                  • Sami, mistäs se toksoplasmoosi niille kissoille tulee, jos ne ei ole ulkokissoja?
                                    Näillä omakoti- rivitaloalueilla missä olen ikäni asunut on monella tapana päästää kotikissat ulos, ne nuohoavat lähipihoilla päivittäin ja varsinkin hämärän aikaan. Asiasta kun keskustelee naapurin kanssa niin "ei se tee kenellekään pahaa" vaikka lasten hiekkalaatikko haisee kissankuselle ja saa kerätä papanoita. Kissa on niin helppo ottaa mutta kuinka moni osaa ottaa siitä vastuun.

                                    Comment


                                      Näillä omakoti- rivitaloalueilla missä olen ikäni asunut on monella tapana päästää kotikissat ulos, ne nuohoavat lähipihoilla päivittäin ja varsinkin hämärän aikaan.
                                      Niinpä. Suureksi hämmästyksekseni sukulaisperhe teki tuota aikoinaan jopa kerrostalossa majaillessaan (1-kerros, Katri Valan puiston kupeella), rotukissat vielä kyseessä...

                                      Comment


                                        Meinaisin ostaa Kuoman "huopikkaat" (mitkä lie oikealta nimeltään, ne kunnolliset talvisappaat) lahjaksi. Piti unohtaa se lahjaidea, kun niitähän ei saa mistään. Ei-oota joka ikisessä pk-seudun kaupoissa ja tehtaalta eivät ehdi enempää suoltamaan ulos.

                                        Sinänsä surullista tehtaan kannalta, että kerrankin kun tuote käy kaupaksi, eivät kykene niin paljoa tuottamaan. Ja jos laajentavat, niin se on satavarma että lumitalvet loppuivat siihen :)

                                        Comment


                                        • Tyttöystävä laittoi viestiä, että pesukone oli paukkunut kesken linkouksen. Ilmeisesti rumpu irti, eli varmaan akseli poikki, tms. muuta mukavaa. Täytyy illalla purkaa ja varautua jo henkisesti hankkimaan uusi. Kivasti näin joulun alla kun olisi muutakin ostettavaa!

                                          Comment


                                          • Tyttöystävä laittoi viestiä, että pesukone oli paukkunut kesken linkouksen. Ilmeisesti rumpu irti, eli varmaan akseli poikki, tms. muuta mukavaa.
                                            Joissakin päältä täytettävissä malleissa pääsee rumpu liikkumaan niin paljon että paukkuu vaikka ei ole mitään rikki, ainakin yksi Whirlpool aiheutti melkoista pauketta jos ei ollut tavara ihan tasaisesti rummussa.

                                            Comment


                                              Hmm, tyttöystävä pesukone ja paukkuu linkouksen aikana. I get me coat.

                                              Comment


                                                Alkuperäinen kirjoittaja sami Näytä viesti
                                                Asiasta kun keskustelee naapurin kanssa niin "ei se tee kenellekään pahaa" vaikka lasten hiekkalaatikko haisee kissankuselle ja saa kerätä papanoita.
                                                Vaikka nykyinen järjestyslaki sallii kissan vapaana liikkumisen taajamassa, sen rajoituset toisaalta määrävät käytännössä tämän tapahtuvan valvonnan alaisena, kaiken lisäksi vielä lasten leikkipaikat ovat täysin kiellettyjä kissalta. Suositten näyttämään tämän http://zo.fi/g1x noille kissojen omistajille.

                                                Ja rupeat vain ottamaan kissat omalta tontilta kiinni ja toimittamaan löytöeläintaloon, niin ehkä tajuavat vinkin.

                                                Comment


                                                • Se voi tuo pesukoneen paukkuminen johtua myös jostain pyykin seassa koneeseen joutuneesta esineestä.

                                                  Meillä kävi niin, että vanha pesukone antautui, ja uusi kone teki neitsytpesuaan ja piti kovaa kolinaa. No, siellähän oli sitten sormiparisto ajautunut jostain syystä rumpuun ja piti melkoista kolinaa. :)

                                                  Comment


                                                  • No, illalla se selviää. Kovasti väitti, että rumpu on löysä, tms. vaan tietäähän ne naiset :)

                                                    Comment


                                                    • Hienosti alkoi tämäkin Joululoma. Audista levis motti lauantain työkeikalla. Selviteltynä vika sitä luokkaa ettei kannata alkaa enää kunnostelamaan..

                                                      Comment


                                                        Nettikaupasta tilatut varaosat makaa jossain kun Engelsmanni ei osaa kolata lunta lentokentältä.
                                                        Attached Files

                                                        Comment


                                                        • Ebaysta hankitut romppeet oli gyntteri onnistunu pakkaamaan niin hyvin että ihan ottaa päähän. kaikki tavarat survottu aivan liian pieneen pakettiin ja pehmusteita ei oltu käytetty. Näköjään pakkaajissakin on eroja. Burgele

                                                          Comment


                                                          • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                                            Nettikaupasta tilatut varaosat makaa jossain kun Engelsmanni ei osaa kolata lunta lentokentältä.
                                                            Mun HDMI-kaapelit tuli tasan kaks viikkoa UK:sta. Laiska postinjakaja jätti eilen "sinulle on kirje joka ei mahtunut luukusta"-lapun eikä edes soittanut ovikelloa. Olin kotona kun posti tuli, hiukan otti päähän kun huomasin tuon lapun. Noh, Itellan asiakaspalvelu sai palautetta.

                                                            Comment


                                                            • Ärsyttää Lpr:n uuden nelikaistaisen muuttuvat nopeusrajoitukset. Vähä väliä satasen rajoitus alennettu kahdeksaankymppiin ilman mitään syytä. Samanlainen keli mutta rajoitus putoaa, ei voi käsittää. Joskus ollut jopa 60km/h, yllättäen liikenne jonoutuu!

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X