Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Photoshop ongelma.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Photoshop ongelma.

    Onko täälä joku, joka osaisi auttaa photarin kanssa?

    Eli koitin ihan kokeilumielessä vanhaan ahtomittariin askarrella uuden pohjan. Skannasin vanhan pohjan ja muokkailin värejä sun muuta photoshopilla. Tämän jälkeen koitin tulostaa muokatun kuvan, mutta tulostin tulostaa aivan toiseen reunaan puolet pohjasta, joka kaiken lisäksi on muuttunut ovaaliksi.

    Tallentamalla esim JPGksi ja tulostamalla windowsin kautta tulostuu kuva A4 kokoisena kahdelle paperille. Vaikkakin tuommoinen 8" ahtomittari olisi ennennäkemätön niin se tulisi harmittavan paljon näkökenttään.

    Käytän photoshop CS3sta ja tulostimena on HP Deskjet 1050.

    Edit: Ongelmaan löytyi ratkaisu. Eli vie kuva Wordiin ja tulosta.

    Jostain kumman syystä photoshop luulee, että normaalisti paperi on poikittain vaikka onkin pitkittäin ja tämä mittasuhteiden ero aiheuttaa paljon ongelmia. Ihmeellistä kyllä, kun kuvan siirsi reunemmaksi niin photoshop pienensi kuvaa.
    Viimeksi muokannut Maastomato; 21.12.2011, 16:53. Perustelu: Ratkaisu.

    #2
    Sen paperin asennon voi vaihtaa tulostusasetuksista kun olet tulostamassa kuvaa. Ei tarvitse sen takia tulostaa Wordillä.

    Comment


    • #3
      No ongelmahan tuli tuossakin. Eli kun vaihto tulostusasetuksista paperin asennon niin vaihtoi myös photarin asennon. Eli kun käänsi poikittain paperin niin photari luuli, että paperi on pitkittäin.

      Comment

      Working...
      X