Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Läppäri + mokkula = netti ps3:lle?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Läppäri + mokkula = netti ps3:lle?

    Ongelma on nyt siis sellainen, että löytyy läppäri ja ps3, mutta en kaipaa kiinteää nettiä pistorasiasta niin miten mokkulan netin saisi jaettua ps3:lle? Koitin ad hoc verkkoa muodostaa, mutta pleikkari ei tunnistanut sitä ollenkaan. Käyttiksenä windows 7. Ethernet kaapeliakin koitin härveleiden välille mutta siitä ei tullut myöskään mitään, ja mokkulan ominaisuuksistakin ruksein että verkko jaetaan, tosin se ehdottaa kotiverkoksi jotain ihmeen "langaton lähiverkko" tai sitten langaton lähiverkko 2. Auttakaa miestä mäessä, mw3 menee ihan hukkaan tässä ihmetellessä!

    #2
    En tedä mikä luuri sulla on, mutta aika monesta luurista saa nykyään wlan hot spotin. Sillähän se hoituis, eikö?

    Comment


    • #3
      HTC luuri on niin sillä onnistuu kyllä, mutta on vaan kelvottoman paska tuo saunalahden kännynetti ettei sillä mitään tee...

      Comment


      • #4
        Eiku perskeles, löyty tollanenki vaihtoehto että puhelin yhdistetään nettiin tietokoneen kautta kun on johdon päässä, sitten pistin ton hotspotin päälle niin käyttääkö se nyt sitten kännykän vai läppärin yhteyksiä?

        Comment


        • #5
          Minulla on nettiyhteys mokkulalla ja sen perässä on TP-link TL-MR 3420 boksi. Jakaa yhteyden kiinteään verkkoon ja Wlanin kautta jota mm. PS3:lla olen menestyksekkäästi käyttänyt. Päivitykset ym. toimii ihan mukavasti, verkkopelit tuskin toimisivat mut sen varmaan jo tiesitkin.

          Tää on toinen wnap boksi ja toimivuudeltaan paljon parempi kuin eka a-linkin sätös.

          Comment


            #6
            HTC luuri on niin sillä onnistuu kyllä, mutta on vaan kelvottoman paska tuo saunalahden kännynetti ettei sillä mitään tee...
            Ota mokkulasta sim-kortti ja laita HTC:hen, jos sulla on kaksi liittymää tilattuna ja mokkulan käytössä se nopeampi. Vai eikö HTC:ssä ole 3G:tä?

            Comment


            • #7
              Kyllä siinä on, mutta yhteys on ainakin kännykällä kovin hidas ja pätkii jatkuvasti. Tulee kauheasti sählinkiä jos sitä simkorttia alkaa vaihtelemaan kännykän ja mokkulan välillä?

              Hervast, mitä tommoset boksit kustantaa ja mistä sellaisen löytää?

              Comment


              • #8
                En enää löytänyt myynnistä tuota tp-linkin mallia, tai ainakaan tuo mbnetin hintaseuranta ei sitä tuntenut. Telewell 3G flash reititin olis vastaava malli. Reilut 50 € maksaavat.

                http://www.multitronic.fi/index.php?..._prodid=163764

                Comment


                  #9
                  Jos joku haluaa tuon TP-Linkin niin minulta löytyy pari kappaletta hyllystä. Ei ole myyntipalsta joten en ala hintoja mainostamaan :)

                  Comment


                    #10
                    Mullakin on joku halpa TP-Link adsl/3g reititin, joita Keskisen poika jakeli alta 30e kipale, eli saa niitä aika halvallakin.

                    Comment


                      #11
                      Itellä ainakin xbox360 live toimii mokkulalla läppärin kautta. Tuikkaa vaan verkkokaapelin tietokoneen ja xboxin väliin ja verkon ominaisuudet - > Jakaminen -> rasti kohtaan "salli muiden käyttäjien muodostaa yhteys internettiin tämän tietokoneen kautta"

                      Ei siis ainakaan boxille tarvitse mitään reitittimiä.

                      Comment

                      Working...
                      X