Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Valokennolla ladattava BT-hf

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Valokennolla ladattava BT-hf

    Törmäsin netissä tällaiseen suomalaisfirman maailmanmainetta niittäneeseen tuotteeseen. Nettisivuilta selvisi että lataa itseään myös keinovalosta. Kun hintakin on vain 45 euroa, piti laittaa tilaukseen.

    Alkuperäinen kirjoittaja http://www.iqua.fi/products_sub.php?navi_id=1487&id=1488
    Iqua 603 SUN - Bluetooth® Langaton kuuloke
    Iqua SUN on maailman ensimmäinen aurinkoenergialla toimiva headset!Tämä langaton headset aurinkopanelilla tarjoaa kristallinkirkkaan äänenlaadun ja ainutlaatuisuutta, mitä ei muilta saa.
    Kuvittele viettäväsi aurinkoista päivää rannalla, jätä vain Iqua 603 SUN auringonvaloon ja se lataa itse itsensä ? ei tarvita muuta energiaa, kun onhan meillä aurinko!
    Tämä tyylikäs Bluetooth kuuloke pohjautuu Iqua Vogue BHS-603 kuulokkeeseen ja siinä on samat käyttötoiminnot. Voit vastata ja päättää puhelun, soittaa uudelleen edelliseen numeroon, käyttää äänivalintatoimintoa käyttäen vain yhtä painiketta. Tämän lisäksi Iqua 603 SUN mahdollistaa kristallinkirkkaan äänenlaadun puheluissasi ja langattomat VOIP-puhelut.

    Nauti vapaudesta Iqua 603 SUN:n avulla ja voit unohtaa laturit kotiin!

  • #2
    Juurikin handsfreetä etsineenä tulikin tällainen sopivasti tietoon. Olen vain hiukan ollut noita korvaan tungettavia malleja vastaan, mutta tuo on niin edistyksellinen tapaus, että taidanpa minäkin pistää tilaukseen. Meinasin jo tänään sellaisen aurinkolippaan ripustettavan mallin hakea, mutta taidanpa perua aikeeni.

    Comment


      #3
      Ihan mielenkiintoinen tuote ja luultavasti pätevä BT-HF, mutta älkää odottako ihmeitä (tai muuten tod. näk. petytte). Normaalikäytössä (keinovalo) aurinkokenno hieman lisää valmius- ja puheaikaa, ei suinkaan tee laturia tarpeettomaksi. Aurinkorannalla tuo"ääretön" valmiusaika on mahdollinen, mutta arvioiden mukaan tällöinkin maksimi-puheaika korkeintaan tuplaantuu.

      Comment

      Working...
      X