Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Fn-näppäimen ongelma

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Fn-näppäimen ongelma

    Tuli korvattua pöytäkone kotitoimistossa läppärillä ja käytännössä kaikki muut specsit muistinkin tarkistaa, mutta Wlanille ei Fujitsussa olekaan manuaalikytkintä. Täytyy laittaa aina käynnistyksen yhteydessä päälle Fn+F1 -yhdistelmällä.

    Käytän erillisnäyttöä, näppistä ja hiirtä eli läppäri toimii periaatteessa keskusyksikkönä. Virran päälle laittaminen vaatii joka tapauksessa läppärin kannen avaamisen, mutta verkkokorttia ei saa päälle ennen kuin käyttis herää. Oikopolku tähän olis kiva... Käyttömukavuutta lisäisi, jos voisi heti virrankytkennän jälkeen nakata läppärin kannen kiinni ja eikun töihin.

    Biosin asetuksista ei apua löytynyt, eikä "Wireless Status Option" -ikkunakaan aukea kuin tuolla em. näppäinyhdistelmällä.

    Voiko Fn-näppäintä korvata pöytänäppiksessä muulla näppäimellä/yhdistelmällä? Vai lukeeko jokin piiri Fn-käskyt "suoraan" eikä korvata voi?

    #2
    Kyllähän sen wlanin pitäisi jäädä päälle käynnistysten välissä eikä sen pitäisi mennä pois päältä. Mutta voihan sille komentokäskyn tehdä muihinkin näppäimiin tai tehdä pikakuvake käynnistykseen jolloin avaa aina käynnistyksen yhteydessä wlanin asetukset esille. Tai sitten laittaa sen vaan työpöydälle esille niin saa sen sieltä näppärästi auki ja päälle.

    Ei ole tullut perehdyttyä tuohon ongelmaan hirveästi ja itsellä kun on kotona vielä Mac niin ei tarvitse sitäkään vähää ratkoa noita ongelmia ;)

    Comment


      #3
      Eipä jää wlan päälle, vaikka minkä tekisi. Joka käynnistyksellä pitää erikseen avata juuri tuolla em. näppäinyhdistelmällä.
      Mutta voihan sille komentokäskyn tehdä muihinkin näppäimiin tai tehdä pikakuvake käynnistykseen jolloin avaa aina käynnistyksen yhteydessä wlanin asetukset esille.
      Juuri tähän olisinkin vastausta hakemassa. Kuinkas teet?

      Comment


      • #4
        Sille on varmasti olemassa exe jossain millä tuo käynnistyy?
        Lisäät start uppiin sen, niin sillä pitäisi olla homma hoidettu.

        E: Jos exen löytäminen vaikeaa, niin task managerin avulla se varmasti löytyy helpommin. Eli task manager auki ennen kuin painat tuota Fn+F1 ja yrität katsella mikä prosessi käynnistyy.

        Comment


          #5
          ehkä Fujitsun sivuilta löytyisi ratkaisu helpommin

          Comment


            #6
            On tuota etsitty, koirat ja kissat apuna, mutta kun ei löydy exeäkään. Juuri tuosta syystä epäilen, että wlanin Fn+F1 -komento kytkeytyy johonkin "näppispiiriin".

            Comment


              #7
              Ja kiitokset Karille, tuosta taitaa apu löytyä!

              Edit: scripti toimii, homma on bueno.
              Viimeksi muokannut Jari Kanerva; 26.1.2009, 08:50. Perustelu: Lisäyksiä

              Comment


                #8
                ja puolen vuoden taistelun jälkeen sain Thinkpadin Fn-F7:n toimimaan ...

                Comment

                Working...
                X