Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Unidrain lattiakaivot

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Unidrain lattiakaivot

    Onko kokemuksia ko. tuotteesta? Ajatuksena olisi pesuhuoneen rempan yhteydessä laittaa ko. vermeet lattiaan yhdelle risat 2,9m pitkälle seinälle.

    Nettisivuilta ynnä esitteistä saa sen kuvan, että asentaminen on yhtä helppoa, kuin ns. normiviemärillä, ongelmana vaan on se, että kun tuo pitäisi kiinnittää takaseinään (ja mahd. sivuseiniin) ennen valua. Meillä ko seinät tehdään aikanaan valun valmistuttua. Vaan kaipa se pysyy ajatellulla paikalla ja korkeudella jollain pattinki-purkkavirityksellä (?)

    Kallitahan nuo ovat normiversioon verrattuna, mutta suht'koht siistin näköisiä ja pääsee kaatojen tekemisessä hippasen helpommalla.

    #2
    Sellaisia lattiassa on. Kyllä se lattiavaluun tuettuna pysyy ihan komeesti.

    Comment


    • #3
      Tuollaiset ei ole iso homma teettää rosterista, ja säästää piiitkän pennin.
      Attached Files

      Comment


      • #4
        Nättejä ovat mutta miten toimivuus? Lattian ja seinän rajapinta kun pitäisi olla suora niin miten hoidat kallistukset tuollaiseen kaivoon riittävillä kallistuksilla. Entä vedeneristyksen liittäminen kaivoon? Itsekin suunnittelin moisia mutta päätin sittenkin ottaa ns. normikaivot kun kellään ei taida olla pidempiaikaista kokemusta noista Unidraineista.

        Comment


          #5
          Seinävieruskaivolle tehdään pulpettikallistus, eli suora lattia vinossa kohti kaivoa. Helpompi laatoittaakin. Vesieristys ihan samaan tapaan kuin muillekin kaivoille.
          Unidrainissa on lisänä vielä tuplaritilät, eli rouvan peruukki on ritilässä eikä putken tukkona.

          Comment


            #6
            Muutama tuollainen on tullut tarkastettua ja mitään normaalista poikkeavia ongelmia vedeneristyksen tai kaatojen suhteen.

            Comment

            Working...
            X