Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Lötkön jälkimarkkinat

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Lötkön jälkimarkkinat

    Minkälaiset jälkimarkkinat näillä lötköillä on..Mulla on tuossa varastossa yksi Avantti 2,2 turbo automaatti ei Q. Suomiauto täysi huoltokirja. Auto on ollut mulla 17 v ja kaikki tehdyt toimenpiteet exelissä hintoineen. Laatikkoremontti, etuiskarit, syyläri, startti, laturi ym. ym. Täysin orggis kunnossa...koppa täysin ruosteeton.

    Viimeiset vuodet vain mökkiautona mutta laitan varmaan myyntiin toukokuussa kun katsastus on hoidettu - aina on mennyt heittämällä.

    Vikojakin on - tyhjäkäynti aaltoilee, tuulilasissa halkeamia, mittaristossa häiriöitä.

    Tämä ei ole myynti-ilmoitus, Vaan kaipaan palautetta näistä jälkimarkkinoista.
    Attached Files

    #2
    Varmasti tuo kauppansa tekee, jos hinta vain on kohdallaan. Käyväksi hinnaksi veikkaisin jotain tonnin kieppeillä katsastettuna.

    Kuvan perusteella auto ei ole täysin orkkis. Nuo ei tehtaan linjalta ole lähteneet tuollaisilla maskin kromikehyksillä.

    Comment


    • #3
      Totta - hyvä huomio. Tuo maskin kromikehys ei varmaan kuulu orggikseen - pari ruuvia niin se on pois. Nykysin myös vilkun lasit ovat kirkkaat - tilasisin takavuosina ruotsista, mutta paketissa on myös nuo keltaiset. Varmaan se hinta on siinä tontun luokkaa kun vielä varastosta löytyy hyvät talvirenkaat fondmetallin vanteilla.

      Comment


        #4
        Noissa menee hinta ihan yleisen kunnon mukaan. Kilometrit ja tuo vuosiluku ei ole juurikaan merkitsevä seikka. Tietty ostajakunta lötköillä on, joka noiden päälle ymmärtää ja osaa hinnoitella tuollaisen. Autoliikkeeseen vanhaa lötköä on turha viedä; siellä ei niitä arvosteta. Osaavat autoliikkeet tosin myyntiin laittaessa nakata hyvän hintalapun ehjälle autovanhukselle.

        Tonni ei ole lainkaan paha heitto, kun hinta-arviota kyselet.

        Comment


        • #5
          Totta - ei tätä autoliikkeelle kannata tyrkyttää. Tämä on niin hyvässä kunnossa, että haluan löytää sille hyvän kodin. Tuo tonninpintaan varmaan on se oikea lähtötaso. Odottelen kevättä kun katsastusaika on tuossa toukokuussa ja laitan sitten myyntiin. Saa seistä katoksessa talven. Mulla on pihassa pari farkkua - MB290, Focus ja sitten kauppa-autona Audin -90, joten avantti on tarpeeton.

          Comment


            #6
            Autoliikkeeseen ei oikeastaan koskaan kannata tyrkyttää tuollaista +20v ikäistä vaihdokkia. Sellaisen hyvityshinta luultavasti lähentelee henkilökohtaista loukkausta, jos sitäkään. Mikäli liikkeen omistaja on hyvällä tuulella niin saattaa sallia sen, että voit jättää auton heidän pihaan, kunhan poistut nopeasti paikalta.

            Comment

            Working...
            X