Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Hellanduudeli noita marmorin hintoja!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • S8:ssa vas takaikkunan muovikolmio on kuplinut ja osumaa ottanut. 4D0853273B 5PV 80€

    Kiitos, mutta ei kiitos.

    Comment


      A6 C7 facelift s-line -puskurin alalista keskelle. Osa 4G0 807 717 B GRU. 300€. Tiskin toisellakin puolella oli vähän huuli tötteröllä.


      Comment


      • Katselin utelaisuuttani mitä hintoja marmori tarjoaa S8:lle https://huolto.audi.fi/booking :n kautta. Audi Fit Service-huolto: Tarkastushuolto ja öljynvaihto 350€, kaupan päälle 0€ 50-kohtainen maahantuodun auton kuntotarkastus. Jarrunesteet 71€, ihan jees. Uudet raittarit, 115€!! Vaihtotyön hinta on kohtuullinen 20€, sillä raittarit maksavat _95€_ marmorilla. Ei siinä vielä kaikki, "hätäsoittomoduulin akun vaihto 361,57€". Mikä ihme toi on, ja miksi se maksaa aivan hunajaa? En tiennyt että koko autossa on mitään tuollaista ominaisuutta.

        Edit: etujarrupalojen uusiminen 383€ :D (tällä hinnalla saisi ATE:n levyjä ja paloja kierroksen plus työt päälle...)

        Edit2: näemmä hätäsoittomoduulin pariston hinta on sen reilu 300€, vaihto plug&play. On kallein paristo jota elämässäni olen nähnyt. Toimiikohan koko hätäsoittojärjestelmä Suomessa? Ei kyllä edes huvita tutkia asiaa, kun ei ole puhelin toiminnassa, eikä sim-korttiakaan ole. Tosin luulisi noiden hätäpuhelujen menevän ilman sim-korttia.
        Viimeksi muokannut Ihmemies; 1.7.2019, 13:15.

        Comment


          Käytin porukoitten Vw Polo 2020 merkkihuollossa. Oli Ipartsin hintoihin tottuneena yllätys kun raitisilmasuodatin joita saa alle 5€ tarvikkeena maksoi 80€ merkkarilla. Samoin sytytystulpat 35€/kpl, öljynsuodatin 35€ jne. Jollainhan se pitää lasipalatsejakin ylläpitää, mutta kyllä mun autoilu loppuisi noilla hinnoilla aika äkkiä..

          Comment


          • A7 4G DL501 s-tronic öljynvaihto 518,-. Ei sisällä öljypohjan aukaisua eikä mekatroniikan suodatinta, ainoastaan ulkoinen suodatin ja öljyt. Päätin vaihtaa itse.

            Comment


            • Vähän aiheeseen liittyen
              https://youtu.be/zl9PB_1tLVc?si=gelc8rApSUNaN8fC

              Comment


              • Merkkarilla käytin seatin määräaikaishuollossa. Hinta oli sikäli ihan ok ja muistaakseni aika lähellä mitä 2v aikaisemminkin oli, mutta huoltoselosteessa oli kyllä mielenkiintoista luettavaa. Voi olla että poimittu vain huoltopaketti ja yhtäpitävä kaikissa malleissa, mutta jarrunesteen vaihdossa oli yksi rivi välissä mihin kiinnitin huomion.

                -kytkimen ilmaus

                Tämähän on siis sähköauto eikä siinä ole kytkintä...

                Comment


                • Torsenin öljy, 250€ litra. Tästä on kyllä saanut monet hyvät naurut.

                  Comment


                    Q5 herjaa adaptiivisia valoja, pitkät valot ei myöskään toimi. Kävi K-autossa tutkittavana ja ongelma rajautu kuskin puolen ajovaloon. 1700€ uusi valo, ebayssä samoja hintoja , jopa kalliimpia. Normaalit valot saa kolmannella hinnasta

                    Comment


                    • Onko kyseessä siis matrix-valot?
                      Viimeksi muokannut Killeri; 16.8.2024, 16:05. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

                      Comment


                        Normaalit xenon valot, adaptiivisilla kaarrevaloilla…

                        Comment


                        • Audi TTsn jakolaatikon stefan (09A 409 529C) hinta oli Sjoen Käyttöautolla 79 €. No en ostanut vaikka yllätykseksi sellainen olisi hyllyssä yksi kappale ollut. Vaihteistokauppa.fi sivustolta sai tilattua jakolaatikkoon kaikki 3 stefaa, 2 O-rengasta ja 2 öljyroppua hintaan 59 € + postikulut 6.90 € = 65.90 €.

                          Omituistahan asiassa on se että Vaihteistokaupan paketissa tuleva stefa on Audin varaosanumerolla varustettuna ja kaksi muuta stefaa sellaisia joista on jollakin pyyhkäistyä osanumerot ja Audin logo pois. Mystistä on tämä varaosakaupa, mutta onneksi ostaja saa ainakin vielä valita kelle rahansa antaa.

                          Comment

                          Working...
                          X