Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Lapsiystävällinen kahvipaikka pääkaupunkiseudulla?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Lapsiystävällinen kahvipaikka pääkaupunkiseudulla?

    Tuttavapariskunta lapsineen (4kpl) saapui tänään vierailulle Helsinkiin.
    Onko kenelläkään ehdotuksia, minne kannattaa mennä kahvittelemaan? - Toiveena on, että pari Audia olisi helppo parkkeerata lähistölle, ja että aikuiset saisivat sopivasti omaa rauhaa samalla kun lapsille olisi jotain pientä tekemistä.

    #2
    Kaivarin Carusellille saa ainakin autot parkkiin. Nyt en vaan kirveelläkään muista, että olikos sielä lapsille leikkipaikkaa tms.

    Comment


      #3
      Viimeksi tuli kyllä Carousellissa sellainen hys-hys lapset fiilis.

      Miten olisi joku hoplop, esimerkiksi espoossa? kvande ei tosin näkisi niitä lapsia ollenkaan vierailun aikana, mutta tarkoitus oli varmaan kahvitella aikuisten kanssa?

      Comment


        #4
        Huimala olisi myös vastaava paikka. Mahtuu isompikin määrä Audeja parkkiin. Maksaa toki jonkin verran, kun yli 3v. lapsi kustantaa 18€/nuppi ja alle 3v. taisi olla 12€. Aikuiset pääsee ilmaiseksi sisään S-etukortilla:
        http://www.huimala.fi/

        Comment


          #5
          Nuo Hoplop ja Huimala ovat mainioita ehdotuksia!

          Comment


            #6
            Vantaan puolella eksyin itsekin HopLoppiin kun olin pk-seudulle muuttamassa. Muuttoapu halusi käydä F-musiikissa ja ajateltiin piipahtaa viereisessä Koti-Pizzassa syömässä samalla. Olikin hieman erilainen pizzeria, kun kengät piti jättää sisääntullessa pois kun on tuo HopLop samassa yhteydessä. Olihan siellä menoa ja meininkiä ja pizzakin oli hyvää. Iso parkkipaikka kiekolla, mutta aika monta tuntia sai muistaakseni parkkeerata.

            Comment


            • #7
              http://www.bembolenkahvitupa.net/

              Comment


              • #8
                Onko myöhäistä ehdottaa? Jumbon uudella (flamingon) puolella on hoplopin tapainen, mutta paljon halvempi paikka. Ei ihan niin hyvä kuin hoplop, mutta hintatasokin eri.

                Comment

                Working...
                X