Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Työpaikkakiusaaminen

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • #31
    Joo ex-pomo soitteli ke aamuna vihasena että missä ne vaatteet on, tuumasin vain että ei tässä ole joutanu perkele värkkäämään tyhyjää ku on parempaaki tekemistä. Illalla kuiten pakkasin kamat pussiin lirutin ripauksen jäteöljyä,crc,wd40 sekaan ja vein pomolle käteen. Eipä muuten uskaltanu sanoa sanaakaan kasvotusten, ite kyllä tuumasin että "sori, en tiennykkään että tämä firma on näin köyhä että alennuksesta ostetut työvaatteetki pitäis palauttaa"! Jotenki helpotti ku sai sanottua etes jotaki sille:D


    Nyt on pakko kysyä, mahtoiko Tieros työpaikka sijaita Klaukkalan kupeessa? 3-tien varrella.
    Ei iha sielä sijaitse. Ihan tässä hyvinkäällä ratatöyrääntiellä sijaitsee autopesula. En kylläkään suosittele sielä että käyttäisitte autojanne koska pomo jos on paskalla päällä niin naarmuja tulee autoon. Sain eräänki kerran asiakkaille selitellä kyseisiä tapahtumia.

    Muistupa mieleen tässä ku luin autoalan tes:ssiä niin pomo intti hulluna vastaan että, fiksarin homma ei kuulu mihinkään tessiin ku niille ei ole minkäänlaista koulutustakaan, mutta kyllä niille on nimittäin autoalan tessi. Mainitsin siitäki sille ku vein vaatteet mutta vieläki intti vastaan.
    Viimeksi muokannut 8866; 24.3.2012, 09:31. Perustelu: Poistin viimeisen lauseen, ettei tule mitään hankaluuksia.

    Comment

    Working...
    X