Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

S4 B6/B7 ostamassa.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Kaseissa on aika lailla runsaasti sitä jäähdytinnestettä, moottorista riippuen ~10 litraa. Toisaalta anturointi nesteen vajaukselle on säädetty niin herkälle että valo syttyy viimeistään kun litra on hävinnyt johonkin. Plussassa toi on vedetty ihan äärimmilleen. Talvella webasto hukkaa jostain hiukan nestettä ja about 3-4 viikon välein syttyy nestemäärän merkkivalo. Kahvikupillisen lisääminen nostaa pinnan paisarissa taas ylämerkkiin.

    Comment


      Motonetistä löytyy tuon Febin öljyn lisäksi myös ns. aito VAG öljy: http://shop.motonet.fi/fi/tuote/5900...--G-004-000-M2

      Comment


      • No niin nyt löytyy öljyt. Iphonella kirjottelen niin ei suostunu aiemmin aukomaan. Kiitokset linkeistä. Tuohon jäähytinneste asiaan niin minäpä tsekkaan lisäjäähyt kun vaihdan nesteet talveksi. Onko muuten näiden ilmaaminen kova homma?

        Comment


          Olikos toi hihnan kiristin marmori kamaa vai saiko jostain muualtakin? Tulee sit sen verran kauhee siritys kylmänä, et pistää jo sormia ristiin, että kyseessä on tuo kiristin, jota ei ole varmaan vaihdettu ikinä :D

          Comment


          • Nyt pötköttää Milltek tossa tallin lattialla. Kiitokset JS-Tuningille hyvästä palvelusta! Ens viikolla sit alle, kun kerkee. Ootteko käyttäneet asennustahnaa liitoksissa, kun noita ootte laittanut paikoilleen? Mikäänhän ei ole raivostuttavampaa kuin liitoksista vuotava putkisto...

            Comment


              Suosittelen laittamaan, itellä B5:ssa hieman kylmänä röpöttää liitoksesta. Pitää laitella tahnat väliin.

              Comment


                Jos jollain foorumilaisella tai tutulla tarvetta, niin ton mun kulkineen saa ostaa pois! Tai vaihtaa sopivalla välillä B5 ässään tai johonkin varteen otettavaan kulkiineeseen, uh ei vaan oo paikkaa missä harrastaa, ei ehdi, eikä pysty nyt ylläpitään tota, kun noita kilsoja tulee hieman liikaa ja ihan just nyt ei oo massii kakkosautoonkaan, paitsi jos ton vaihtas edullisempaan, jolla ajelis noi työajot. Mittarissa nyt about 235 tkm ja pientä puuhastelua vaatis. Läjä orkkiskamaa mukaan mm. putki ja alkuperäiset vanteet... Täydellinen huoltohistoria, kuva albumi ja vika/ominaisuuskertomus tulee kaupan päälle.
                En tätä nyt muualla kauppaa, viha/rakkaus suhde ei anna periksi, mutta jos jotain kiinnostaan niin yv:tä kehiin...

                Comment


                  Tai vaihtaa sopivalla välillä B5 ässään tai johonkin varteen otettavaan kulkiineeseen, uh ei vaan oo paikkaa missä harrastaa, ei ehdi, eikä pysty nyt ylläpitään tota
                  Hmm vai että B5 ässään, kun ei pysty ylläpitämään vaparikonetta. Nyt sun kirjotuksissa on kyllä pahemmanlaatuinen ristiriita.

                  Comment


                    Se lukee amalin siinä perässä, eli B5 hankinnasta jää massia kakkosauton ostoon, jolla ajella työajot noin 20 tkm vuodessa! Hieman huonosti artikuloitu kylläkin... Ja muutenkin 70 tkm 2,5 vuodessa kasiin, kokeileppa huvikses ;) No joo, tälläinen päivä tänään... :D

                    Comment


                      Heh, täällä taas tuskaillaan päinvastaisen ongelman kanssa - kilometrejä ei vain tule. :) Kulutukset tms. ei siis ole mikään ongelma, mutta nyt se järjen pirulainen on alkanut kolkuttelemaan ja saanut harkitsemaan jopa autosta kokonaan luopumista. Tai sitten täytyy muuttaa takaisin maalle. :P

                      Pakollisia ajoja on kahvitteluihin meno, joihin kyllä kyydin saa ja koiran ruokaostokset. Ruokasäkki tulisi vaikka Fiestan perässä. :s Onneksi nyt väliaikaisesti vaimo pääsee järkevämmin autolla töihin, niin ei aivan vain kerää seittiä pihassa. Toisaalta ei ole järkeä myydä, kun juuri saanut rokkaamaan mutta harvoinpa autokaupoissa voitolle jää. Eli ei ole myynnissä, mutta järkevään hintaan saa hakea pois. ;) Jos niin huonosti käy, Calle, että laitat liikkeeseen menemään niin ota ensin kaikki arvokas irti ja tuo tänne.

                      Comment


                        Juu ei toi liikkeeseen mene kuin riisuttuna :D mutta joo toi nyt tossa alla on ja jos joku haluaa myyn sopivasti, muuten kerätään lisää kilsoja ja suunnitellaan isoja, kun kyllä se kakkosautokin jossain kohtaa tohon alle eksyy. Jos toi olis sedan, olis jo mennyt kaupan, olisi muuten ostaja sedanille!?

                        Comment


                          Rouva hieman yskäisi, kun kerroin että vakuutusmaksut nousee tonnilla kolmoseen verrattuna.
                          Jos ässä tulee, taitaa allekirjoittanut maksaa ylimenevän osan :D Nyt on tiukkaa taistoa...

                          Comment


                          • Paljonko ne sitten maksaa vakuutusyhtiöstä sulle päin vuodessa, kun mulla on alta 800€ vuodessa liikenne+kasko :D Meinaan jos tosta tonnilla halpenis vakuutukset...

                            Comment


                              Tuo tonni kuulostaa kieltämättä siltä, että kannattaa yhtiöt kilpailuttaa. ;) Täällä päin vaimolle riitti kun penkit oli niin hyvät ja lupasin, että talvellakin tarkenee.

                              Comment


                                Katsoin hinnat niin IF, OP kuin Tapiolan sivuilta. Bonuksia ei liikenteessä ole kuin 10, joten se vaikuttaa jo kovasti paljon. Ilman bonareita näytti esim. IF;n Etukasko joka on kolmesta halvin, kaikilla keskittämis, internet ja moniautoedulla 1900e, mukana siis myös liikenne.
                                Edit: POP on ilman keskittamistä 1500e, täytynee laittaa viestiä siihen suuntaan, vakuutuksia tulee kuitenkin kohtuu paljon.
                                Edit2: Ja nyt kun katsoi bonukset kohdilleen, tippui hinta POPissa tonniin, kun IF tarjoaa edelleen 1500e. Lähti kyllä yhtiö vaihtoon tuli autoa tai ei.
                                Viimeksi muokannut pulla; 2.9.2013, 20:32.

                                Comment


                                • Vaimolle kun esitteli ideaa ässän hankinnasta, ja tein vielä selväksi että se on tosiaan kasi, tuumasi vaan että "jaa, kunhan se on hyödyllisempi kun tt. "
                                  En minä nyt odottanu että menee läpi ilman vastusta.

                                  Comment


                                    POP täälläkin. IF pääsi aika lähelle tarjouksessaan, Tapiolat yms. jäivät kauas taakse. POPista vielä hieman "lisäbonuksia" niin valinta oli selvä. Huonosti ovat kuulemma yhteydenottopyyntöihin vastailleet, mutta ainakin soittamalla on tähän asti saanut kiinni.

                                    Comment


                                    • Mulla on IF:ssä 75/70% bonareilla 780€/vuosi. POP:sta olis kyllä muistaakseni saanut hieman paremmat edut samaan hintaan, mut en viitsinyt alkaa pilkkoon vakuutuksia eri yhtiöihin. Mitä autonvaihtoihin tulee, niin meikäläinen ei ole paljon etukäteen vaimolle kertoillut millaseen ollaan vaihtamassa. Pääsee paljon helpommalla. Jälkikäteen kyllä välillä tulee papukaijailmeitä, kun kertoilee faktoja kuluista yms. :D

                                      Comment


                                        Mitähän Tumppi sulla on tossa IF:n vakuutuksessa? Itellä kun oli IF niin täysillä bonareilla oli liki 1 400 €, mutta siinä oli sitten kaikki mitä vain voi autoon saada! Nyt Lähivakuutuksessa ja hintaa noin 900 € täysillä bonareilla ja sisältönä melkostalailla kaikki mitä vain voi saada.

                                        Comment


                                        • Mulla näyttäisi olevan Aktiasta liikennevakuutus ässään 533e 35% bonareilla. Kaskon viimeistä laskua en löytänyt, mutta muistaakseni jotain luokkaa 3-400e täysillä bonuksilla.

                                          Comment


                                          • Etukasko 500€ omavastuulla. Eli käytännössä lasiturva uupuu.

                                            Comment


                                            • Jaa. Pitää varmaan alkaa sitten kilpailuttamaan taas. Iffi on nyt ja muistelisin että täysillä bonareilla noin 900. Taisi olla toiseksi laajin kasko ilman lasia ja jotain muuta turvaa.

                                              Mielenkiintoinen yksityiskohta on että omavastuulla ei ole laskun summaan oikeastaan mitään vaikutusta.

                                              Comment


                                              • Kyllä se omavastuun muutos mulla teki reilu 200€ vuodessa. Päälle tietty kaikki keskittämisalet sun muut "special price, only for you" tinkaukset.

                                                Comment


                                                • Tänään asentelin Milltekin kiinni. Ei se ihan niin hyvin istunut kuin toivoin. Tyhmästi laitettu keskiputken toinen kannake kardaanin puolelle. Lähelle se jäi, mut ei tuntunut ottavan koeajolla kiinni. Pönttöjä joutu kans pariin kertaan veivaan, et sai kohilleen. Ei se ihan täydellisesti istu, mut täytyy joskus paneutua paremmin. Pääasia ettei kolise, eikä vuoda. Kivasti muuten pitenee toi putki lämpölaajetessaan. :D Työntyy useemman sentin ulos putkenpäät. Ja ne äänet... Hävyttömät! :D

                                                  Comment


                                                    Milloinkas sitä pääsee kuuntelemaan?

                                                    Comment


                                                    • Ääääh. Kaverin m5 kyydissä olin viikonloppuna ja siinä takapöntöt tosiaan korvattu suoralla putkella. Nannaa korville. Pistäs tumppi kunnon video jos voit sellasen tehdä. Mulla edelleen mietinnässä mitä oman putken kanssa tekisin. Orkkis putkenpäät kun jostain löytäisi niin hyvä olis.

                                                      Comment


                                                      • Joo, ääntä kehiin. Pitkään on houkuttanut itseäkin herätellä kasin äänimaailmaa paremmin henkiin, nostetaan kuumetta! Noita milltekin muutamia soundeja youtubesta kuunnelleena on vielä vaikea sanoa juuta tai jaata, notta kannattaako tuo sijoitus; osassa videoista ei huomaa mitään eroa vakioon, ja muutama taas kuulostaa melko viehättävältä. Onko kukaan ikinä törmännyt mihinkään käytännössä toimivaan vakioputkiston modaukseen, vai onko ainoa oikeasti (mielyttävästi) käytössä toimiva ratkaisu kokonaan uusi putkisto joltakin laadukkaalta valmistajalta?

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja Tumppim Näytä viesti
                                                          Kivasti muuten pitenee toi putki lämpölaajetessaan. :D Työntyy useemman sentin ulos putkenpäät.
                                                          Haitariputket? ;)

                                                          Comment


                                                          • Kylminä ne kuulostaa hyviltä, mutta sitten kun ne ajaa kuumiksi niin silloin se meteli vasta alkaa =)

                                                            Comment


                                                            • Kyllä mäkin niitä youtube pätkiä kattelin varmaan satoja kertoja, mut ei ne vaan anna oikeaa kuvaa noista äänistä. Livenä tulee vielä se fiilis siihen päälle. Kai noi suorat keskiputket tekee sen pitenemisen tolle putkelle. Oon kyl kuullu muidenkin sanovan samaa. Kattelin vaan ihmeissäni kun passasin puskurin kans päät tasoihin ja kotiin kun pääsin niin olikin paljon ulompana :D Toi useampi sentti nyt kuitenkin oli vähän liiottelua... Ja tosiaan äänissä on kans eroa kylmän ja kuuman putken välillä. Ei oo mullakaan vaan mitään kunnon kameraan, millä sais sen parempaa videoo aikaseks.

                                                              Vakioputki modeista oli itselläkin mielessä x-pipe keskipönttojen tilalle. Niitä on tehty tuolla isonveden toisella puolen ja videoitakin löyty netistä. Äänet vaan ei musta muuttunut kovin paljon. Video voi taas kyllä vääristää.

                                                              Hopsis, kyllä sitä voidaan kunnella millon vaan. Ahvenistollekin olis tarkotus tulla pyöriin.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X